Norge - Langs fjorde og gennem fjelde

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

En historisk togrejse fra Bergen til Oslo inkl. Flåmsbanen og Sognefjorden.

Den fantastiske togstrækning mellem Bergen og Oslo danner rammen om denne unikke rejse til Norge. Banen blev opført i perioden 1894 – 1909 og var i datiden én af de største ingeniørmæssige bedrifter,  verden havde set. Langs fjorde og gennem dale og fjelde oplever vi den imponerende norske natur, som på forunderligvis er beskrevet i Jan Guillous bestseller Brobyggerne.

Vi starter vores odyssé i den gamle norske hovedstad, Bergen, der lokker med den UNESCO-fredede Bryggen, hvor driftige handelsmænd allerede fra midten af 1850’erne var drivkraft i det voksende ønske om en togbane tværs over højfjeldet, der adskilte vestkysten fra den nye hovedstad Oslo. 

Den efterfølgende dag hopper vi ombord på netop dette tog, som bringer os gennem noget af det mest  imponerende natur og uvejsomme terræn, Norge kan byde på.
Fra Gudvangen får vi en enestående sejltur på Nærøyfjorden, der er omgivet af lodrette fjelde, til den idylliske landsby Flåm, hvor vi bor i to nætter på det kendte Fretheim Hotel.

Vi genoptager togturen med den imponerende strækning fra Flåm til Myrdal, som hører til en af de absolut smukkeste togstrækninger i verden. Herfra fortsætter vi videre med tog over højfjeldet via Finse i 1.222 meters højde, inden vi når frem til hovedstaden Oslo, hvor der er tid til at lære den hyggelige hovedstad at kende.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Togrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta NOK

Dagsprogram 6 dage
Dag 1
Fly København – Bergen
Dag 2
Bergen. Gåtur ved Bryggen, fantastisk udsigt fra Fløibanen og fiskemarked ved Fisketorvet
Dag 3
Bergen – Flåm. Togrejse med Bergensbanen til Voss og Sejltur på Sognefjorden til Flåm
Dag 4
Flåm. Tid på egen hånd eller mulighed for tilkøbsudflugt
Dag 5
Flåm – Oslo. Flåmsbanen til Myrdal og tog videre til Olso
Dag 6
Oslo. Hjemrejse

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
8.498,–
København
Få pladser
8.998,–
København
Få pladser
8.998,–
København
8.498,–
København
8.498,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Bergen

Efter en kort flyvetur lander vi i Norges næststørste by Bergen. Kystbyen ligger smukt placeret ved indgangen til de berømte norske fjorde mellem de syv fjelde. Byen blev grundlagt af Olav Kyrre i 1070 og er blandt Norges ældste.

Ved ankomst til Bergens lufthavn kører vi til vores hotel og tjekker ind. Om aftenen er det oplagt at gå en tur i byen og finde et dejligt sted at spise. Rejselederen vil stå til rådighed med at anbefale et godt spisested.

Overnatning i Bergen.

Dag 2
Bergen. Gåtur ved Bryggen, fantastisk udsigt fra Fløibanen og fiskemarked ved Fisketorvet

I dag er det blevet tid til at se nærmere på Bergen. Vi tager på en gåtur rundt i byen, hvor vi kommer forbi de farverige træklædte købmandsgårde, der oprindeligt blev bygget i 1300-tallet og i dag kendes som Bryggen. Området er på UNESCOs verdensarvsliste, og de ældste huse, der står i dag, er fra starten af 1700-tallet. Bryggen var i flere århundreder hovedkvarter for de hanseatiske handelsmænd, der havde monopol på handlen i byen helt frem til midten af 1500-tallet. De snævre gader leder tankerne tilbage til en svunden tid.

Byen har endnu i dag en livlig havnefront og et driftigt handelsliv med masser af forretninger og boder. Vores næste stop er Fisketorget, der ligger inderst i havnebugten og er en oplevelse værd. Det er et farverigt marked med alt, hvad hjertet kan begære af laks, rejer, krabber og andet godt fra havet – alt afhængig af årstiden. På markedet kan man dog også købe frugt, grøntsager og blomster.    

Efter turen på markedet skal vi med Fløibanen op og nyde den fantastiske udsigt over byen og det omkringliggende område fra fjeldet Fløyen, en af de syv toppe.

Eftermiddagen er på egen hånd til at nyde Bergen og dens mange små brolagte gader og fine træhuse, men det kan også anbefales at besøge Edvard Grieg-museet, der ligger cirka 30 minutters kørsel med bybanen uden for Bergen centrum, eller et af byens mange andre museer.

Overnatning i Bergen.

Dag 3
Bergen – Flåm. Togrejse med Bergensbanen til Voss og Sejltur på Sognefjorden til Flåm

I dag starter vi på første del af vores fantastiske togrejse gennem de sydlige norske fjeldområder med Bergensbanen, der bliver kaldt en af verdens smukkeste togrejser. 

Togbanen mellem Bergen og Oslo blev indviet i 1909 under stor pomp og pragt. Den norske Kong Håkon udtalte med stolthed i stemmen, at banebyggeriet ikke blot var en milepæl i norsk historie, men den  største bedrift for et helt slægtled. Alle nordmænd, der var noget ved musikken, strømmede da også til Bergen i denne periode for at opleve den unikke tur tværs over Norge. Den næsten 500 kilometer lange strækning er forbundet med mere end 200 tunneller, hvoraf den længste er over 10 km, og det er ikke svært at forestille sig det slid og hårde arbejde, som ligger til grund for hele projektet. Historier som også er gengivet i Jan Guillous bestseller Brobyggerne, samt i Gunnar Staalesens Bergen-trilogi, der i øvrigt begge kan anbefales som rejselekture.

I Voss skifter vi toget ud for at blive kørt i bus den korte vej til Gudvangen. Her venter dagens store finale, en sejltur i en af de smukkeste og mest berømte norske fjorde; Sognefjorden. Omgivelserne er i særklasse når vi sejler til Flåm, hvor fjorden er flankeret af over 1.000 meter høje fjelde med græsklædte skråninger, sne på toppen og vandfald der løber ned ad klippevæggene.

Vi når den lille by Flåm, der har en helt utrolig beliggenhed helt ned til fjorden med bjergene som flot baggrund. Her indkvarteres vi på det smukke og historiske Fretheim Hotel. Siden midten af 1800-tallet har Flåm været et yndet sted for turister. Dengang kom den engelske overklasse til Sognefjorden med deres både på jagt efter nye områder til jagt og fiskeri. De blev indkvarteret på gården til Flåms rigeste mand, Christen Fretheim, som hurtigt blev til Fretheim Hotel. Hotellet er bygget i schweizisk stil, og den ældste del af hotellet er blevet restaureret med smukke detaljer, pejse og antikke møbler i stuen samt et bibliotek. Alle hotellets 122 værelser har fantastisk udsigt over fjorden eller bjergene. Den indbydende restaurant på 1. sal er bestemt også et besøg værd. Mange af restaurantens råvarer stammer fra gårdene i og omkring Flåm.

Når vi har fået anvist vores værelser, mødes vi og går ned til det hyggelige museum, der er oprettet i forbindelse med Flåmsbanen. Her findes gamle togvogne, dynamitstænger og arbejdsredskaber, som giver et glimrende indtryk af historien og udviklingen af Flåmsbanen, som vi senere på turen selv skal opleve. (Det kan være, at vi må rykke dette museumsbesøg til den efterfølgende eftermiddag).

Overnatning i Flåm.

Dag 4
Flåm. Tid på egen hånd eller mulighed for tilkøbsudflugt

Dagen i dag er afsat til enten at opleve den lille by på egen hånd. Byen lokker med både gode vandremuligheder, samt ikke mindst et af Norges bedste mikrobryggerier. 
Eller for de mere eventyrlystne er der mulighed for at deltage i en tilkøbsudflugt til udsigtspunktet Stegastein, samt den nærliggende landsby inklusiv besøg på frilandsmuseum.

Fra Stegastein kører vi til Aurland, hvor vi kigger forbi byens lille kirke. Der er desuden mulighed for at købe en let sandwich ved byens eneste bageri. (ikke inkluderet i tilkøbsudflugten) 
Efter nogle hyggelige oplevelser i Aurland fortsætter vi mod det nærliggende frilandsmuseum, hvor vi skal se nærmere på, hvordan livet blev levet i forrige århundrede. 
Vi returnerer herefter til Flåm, hvor der fortsat er tid til at nyde en øl i byens hyggelig mikrobryggeri eller spise en god aftensmad på hotellet eller på et af byens andre spisesteder (Bryggeri besøg og aftensmad er ikke inkluderet i rejsens eller tilkøbspakkens pris)

(Rækkefølgen på udflugtsmålene bestemmes af vejret på den pågældende dag)

Overnatning i Flåm.

Dag 5
Flåm – Oslo. Flåmsbanen til Myrdal og tog videre til Olso

Efter morgenmaden er det blevet tid til at forlade Flåm. Vi skal med Flåmsbanen, der er en af de mest imponerende togstrækninger i Europa. Banestrækningen er kendt for at være et mesterværk i norsk ingeniørkunst: den strækker sig over 20 kilometer og stiger fra 2 meter over havets overflade til 870 meters højde. Toget bugter sig undervejs langs sneklædte fjeldtinder og brusende elve, fra højfjeldstundra til frodig dalsænkning. På turen stopper toget, så der er mulighed for at vi kan nyde det fantastiske landskab med fjelde og fjorde samt fotografere det imponerende vandfald Kjosfossen. 

Turen med Flåmsbanen tager en lille time inden vi når den afsidesliggende Myrdal station. Her skifter vi tog og kører videre mod Oslo. Togturen tager os med gennem storslåede fjeldlandskaber i Hallingdalen, op over Hardangervidden, Europas største højfjeldsplateau og forbi Finse station i 1.222 meters højde ¬– den højest placerede i Norge. Frokosten er på egen hånd og kan evt. indtages ombord på toget. Der er en spisevogn, hvor man kan købe simple retter og lidt at drikke. Alternativt kan man medbringe en madpakke (der er et lille supermarked i Flåm).

Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Norges hovedstad, Oslo. Oslo har indenfor de seneste år udviklet sig til en moderne metropol efter at have stået lidt i skyggen af de andre nordiske hovedstæder. I centrum er der flere shoppegader, moderne indkøbscentre, nye museer og et bredt udbud af teatre, koncertsteder og forlystelser bl.a. det nybyggede operahus fra 2008, en kulturel perle beliggende ved havnen. 

Fra stationen går vi den korte vej til vores hotel og tjekker ind. Vi tager en sen eftermiddagstur til fods rundt i de omkringliggende gader og kommer bl.a. forbi havnen med operahuset.

Overnatning i Oslo.

Dag 6
Oslo. Hjemrejse

Vi spiser morgenmad på hotellet, og alt efter hjemrejsetidspunkt vil der være nogle timer om formiddagen til at få de sidste indtryk med hjem, inden vi kører til lufthavnen lidt udenfor Oslo. Her siger vi farvel – og måske på gensyn – til Norges fjorde, fjelde og resten af den betagende natur.

Tilkøbsudflugt til udsigtspunktet Stegastein, lokal landsby og frilandsmuseum (dag 4)

For de eventyrlystne er der mulighed for at deltage i en tilkøbsudflugt i det nærliggende område. Med bus begiver vi os mod det imponerende udsigtspunktet Stegastein. 
Platformen er opført i 2006, og bygget 30 meter ud fra fjeldsiden, hvorfra der er et helt fantastisk panorama view udover fjorden, der slynger sig 650m længere nede i dalen. 
Efter en naturoplevelse udover det sædvanlige kører vi til en nærliggende landsby Aurland, hvor vi kigger forbi byens lille kirke.
Vi afslutter vores udflugt med at besøge et lokalt frilandsmuseum, hvor vi får indblik i livet på landet i det forrige århundrede. 
(Rækkefølgen på udflugtsmålene bestemmes af vejret den pågældende dag)

For yderligere information om tilkøbsudflugt se dagsprogram. 
Tilkøbsudflugten gennemføres med minibus med max kapacitet på 15 deltagere og skal bestilles senest 60 dage før afrejse.
Udflugten gennemføres ved min. 10 deltagere

Pris: 798,- pr. person 

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 8.498,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
3.198,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Bergen og Oslo – København
 • Udflugter og entréer jf. Program
 • 5 nætter i delt dobbeltværelse (enkeltværelse mod tillæg)
 • Morgenmad dagligt
 • Transport jf. program:
 • Togrejse med VY Bergen – Voss
 • Togrejse med Flåmsbanen Flåm – Myrdal.
 • Togrejse med VY Myrdal – Oslo.
 • Billet til Fløibanen i Bergen
 • Færge/båd på Sognefjord fra Gudvangen til Flåm
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring, 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tilkøbsudflugt på dag 4
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Øvrige måltider udover det inkluderede
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr per faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

For at kunne deltage på denne tur skal du være i stand til selv at bære/trille din bagage mellem hotellerne og togstationerne. Vi bor på hoteller placeret tæt på togstationen, så det vil ikke være langt du skal bære din bagage. Desuden er det en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Togene

Vi kører med VY som er de norske statsbaner. Togene er moderne og med fine flysæder. Der er toilet ombord og der er også en spisevogn hvor man kan købe nogle lette retter samt lidt at drikke. Der er plads til opbevaring af bagage i den ene ende af hver togvogn, og plads til mindre bagage over sæderne. Der er ingen bagageservice, så man skal selv bære sin bagage ombord og få den på plads i togene.

Indkvartering

Hotellerne på rejsen er generelt meget moderne med en god standard (3- og 4-stjernede) og fin beliggenhed tæt på togstationerne. Trådløst internet er hurtigt og velfungerende og frit tilgængeligt på de fleste hoteller. Den endelige hotelliste fås sammen med øvrige informationer kort før afrejse (ca. 7 dage).

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 20 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 4 out of 5 by from Fin rejse til Norge Se bilag til rejseleder!
Date published: 2024-05-07
Rated 5 out of 5 by from Kanon tur Et godt hold med en afslappet men godt vidende rejseleder
Date published: 2024-05-02
Rated 5 out of 5 by from Godt tilrettelagt med god mulighed for selvoplevelse Rejsen var godt tilrettelagt. Gode muligheder for fællesskab og frihed til med rejsefæller at gå på egen hånd. Empatisk og vidende rejseleder. Tidspunktet i Bergen og Flåm var perfekt pga lavt antal andre turister
Date published: 2024-05-01
Rated 5 out of 5 by from Fantastiske naturoplevelser Godt planlagt, dejlige hoteller, dygtig rejseleder, gode vandremuligheder og skønne togture.
Date published: 2024-05-01
Rated 5 out of 5 by from Flot tur Bergen i solskin Rejsen var godt tilrettelagt, vi havde sol hele tiden selv i Bergen var solen på hele tiden. Vores guide Jesper var super rigtig sød og meget informativ. Ham vil vi gerne rejse med igen. Gruppen fungerede godt, dette havde Jesper også en del af æren for. Vi har intet at klage over.
Date published: 2024-04-30
Rated 5 out of 5 by from En dejlig rejse med skønne naturoplevelser. En virkelig spændende rejsemed flotte naturoplevelser, gode og meget centralt beliggende hoteller, og en vidende og omsorgsfuld rejseleder med en god humoristisk sans. Og så var vi kanonheldige med vejret!
Date published: 2024-04-30
Rated 5 out of 5 by from Tog og Sejlturen Rejselederen var til "ug"
Date published: 2024-04-30
Rated 4 out of 5 by from Dejligt vejr En til tider dejlig tur, mest pga. det gode vejr, men vores rejseleder Jesper var dygtig og behjælpelig med alt hvad han kunne. Turen er måske nogle af stederne for lange måske man kunne find en by på vej at overnatte i for 1 1/2 dag i Oslo var nok lige lidt for lang.
Date published: 2024-04-30
 • y_2024, m_6, d_13, h_4
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_13, tr_126
 • loc_da_DK, sid_NORTR13, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser