Normandiet og Bretagne med Mont St. Michel

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev Frankrig hvor land møder hav, og hvor blomsterhaver, calvados og østers går op i en højere enhed – med dansk rejseleder, 7 dage

På denne særdeles franske rejse besøger vi både Normandiet og tager et lille smut ind i Bretagne, steder som siden tidernes morgen er blevet formet af kontrasterne mellem land og hav. I Normandiet møder vi et blødt og idyllisk landskab med duftende calvados og cremet camembert. Her skal vi også besøge Omaha Beach, Claude Monets have i Giverny og idylliske Honfleur. I skønne Granville ser vi Christian Diors smukke have og når vi kommer ind i Bretagne er landskabet mere varieret og vildt og med tidevandsforskelle, som hører til de største i Europa. Vi skal besøge det unikke og meget fascinerende klosterø Mont St. Michel som på næsten magisk vis ligger som et fatamorgana ude i havet. I fiskerbyen Cancale smager vi østers før vi indtager piratbyen St. Malo. Rejsen rundes af i Paris, kærlighedens by, med en aften på sagnomspundne Montmartre.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram 7 dage
Dag 1
Fly til Paris. Monets have i Giverny og videre til Caen i Normandiet
Dag 2
Caen. Besøg i Bayeux, Omaha Beach og mindesmærker fra D-dagen
Dag 3
Caen. Calvados, æblecider og normannisk ost samt besøg i idylliske Honfleur
Dag 4
Fra Normandiet til Bretagne med Granville og Diors have. Klosterøen Mont. St Michel
Dag 5
Piratbyen Saint-Malo – østers i Cancale - bindingsværksbyen Dinan
Dag 6
Le Mont St. Michel – Chartres med den berømte katedral – Paris med en aften på Montmartre
Dag 7
Paris. Hjemrejse

Hoteller

Hotel Campanile Caen Centre Gare

Tæt på centralstationen og det historiske centrum i Caen. Hotellet er nyrenoveret og er aircondition. Den gode beliggehed er perfekt for at udforske Caen og omgivelser.

Hotel Le Saint Aubert

Med en beliggenhed midt i grønne områder og lige ved den berømte Mont St. Michel kan man næsten ikke bo bedre. Her bliver der gode muligheder for at kaste et ekstra blik på den smukke klosterø. Hôtel Saint-Aubert har konfortable og stille værelser, omgivet af en have fyldt med blomster. Vi er kun 2 km. fra selve Mont Saint Michel og der bliver derved mulighed for at nyde dette sted endnu mere.

Hotel BB Batignolles

Velkørende og moderne 3-stjernet hotel beliggende lige ved metrostationen Porte de Clichy i det nordvestlige Paris. Hotellet har lydisolerede værelser med aircondition og gratis wi-fi. Alle værelser har fladskærms-tv med satellitkanaler, skrivebord, pengeskab og the- og kaffemaskine. Hotellet har en dejlig bar og en restaurant, hvor der serveres en varieret morgenbuffet hver morgen. Hotellet ligger tre kilometer fra Montmartre, og med metro kan du hurtigt komme til centrum af Paris.

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
11.498,–
København
Udsolgt
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly til Paris. Monets have i Giverny og videre til Caen i Normandiet
Maleren Claude Monet´s hus i Giverny

Fra lufthavnen fortsætter vi vestpå gennem nordfranske landskaber mod Normandiet hvor vores første stop er i Giverny, hvor den impressionistiske maler Claude Monet fandt sit eget lille paradis. Mange af motiverne fra hans mest berømte værker er taget fra netop denne have. Vi nyder blomsterpragten og duftene af krydderier og lavendel samt udsigten fra den japanske bro over den velkendte åkandedam.

På vej mod kysten passerer vi Normandiets hovedstad Rouen, hvor Jeanne d'Arc blev brændt på bålet i det 15. århundrede, og det var her den danske vikingehøvding Rollo ankom slutningen af 800-tallet da vikingerne fra England drog på opdagelse op ad Seinen til Rouen. Og det var her, at mændene fra nord fik herredømmet over det, som i dag er Normandiet. Og netop her i Rouen blev Rollo både døbt og ligger begravet. Vi kommer snart til Caen, som er dagens mål. Byen Caen ligger ved floden Orne og har et kendt universitet, flere smukke kirker og et centrum med gode muligheder for at shoppe. Caen er det perfekte udgangspunkt for vores udflugter i denne charmerende del af Frankrig. Her tjekker vi ind på et centralt beliggende hotel, som bliver vores hjem de næste tre nætter. Om aftenen går vi ud for at spise sammen på en lokal normannisk restaurant.

(Dagens samlede kørsel 270 km)

Dag 2
Caen. Besøg i Bayeux, Omaha Beach og mindesmærker fra D-dagen
Historiske Omaha Beach

Gennem det bølgende normanniske landskab når vi middelalderbyen Bayeux med det berømte 70 meter lange tapet, som i 72 scener skildrer, hvordan Vilhelm Erobreren fra Normandiet erobrede England ved slaget ved Hastings i 1066. Vi bruger resten af dagen på en anden invasion, som gik i modsat retning, når vi besøger Omaha Beach, en af strandene, hvor de allierede gik i land den 6. juni 1944, også kaldt D-dagen. Den amerikanske krigskirkegård med over 9.000 hvide kors giver et indtryk af, hvor omfattende invasionen var. Vi besøger også Arromanches, hvor du stadig kan se de kunstige havne ude i havet, som var en forudsætning for, at invasionen skulle lykkes. Vi går heller ikke glip af Pointe du Hoc, den stejle klippe, som amerikanske elitetropper erobrede ved hjælp af rebstiger.

(Dagens samlede kørsel 140 km)

Dag 3
Caen. Calvados, æblecider og normannisk ost samt besøg i idylliske Honfleur
I Calvados

En dag for alle sanser. Først besøger vi en osteproducent for at blive lidt klogere på fremstillingen af de lokale og verdensberømte oste. Vi kører videre til Camembert-museet hvor vi skal se lidt på den franske ostehistorie og her bliver der også mulighed for at smage på nogle af de kendte franske oste. Blandt andet netop en Camembert, den franske hvidskimmelost med hvid skal, som nok er måske den mest berømte. Ægte camembert er håndlavet på mælk fra køer, der græsser i det frodige græs i Normandiet. Vi skal også prøve den lokale cider!

Næste stop er den maleriske fiskerhavn Honfleur på den sydlige bredde af Seinen. Honfleur anses af mange for at være impressionismens vugge. Det var her, at Eugène Boudin i sidste halvdel af det 19. århundrede malede sine første malerier med scener fra Honfleur. De charmerende bygninger ved havnen huser mange restauranter, der serverer friskfanget fisk og skaldyr – et godt sted at spise frokost.

Om eftermiddagen besøger vi et kendt calvadosbrænderi, som ligger i en traditionel normannisk gård i Pays d'Auge. I dette autentiske miljø vil vi prøve resultatet af en fantastisk alkymi, der resulterer i den berømte ravfarvede æblebrændevin, der konkurrerer med cognac om at være den mest prestigefyldte blandt destillerede drikkevarer.

(Dagens samlede kørsel 80 km)

Dag 4
Fra Normandiet til Bretagne med Granville og Diors have. Klosterøen Mont. St Michel

Fra Caen går turen vestpå og vi nærmer os Bretagne. Ude på Cotentin-halvøen kører vi til den lille by normanniske badeby Granville som ligger med en smuk udsigt over havet. Granville var oprindelig en vikingeby og senere blev byen engelsk territorium i Frankrig indtil 1442. Beliggenheden ved havet gjorde byen til en vigtig by for flåden og det gamle hyggelige bycentrum er omkranset af den gamle bymur.

Byen er kendt for dens blomster og det er også her at modeskaberen Christian Dior er født. Vi starter dagen med et besøg i den smukke blomsterhave ved hans barndomshjem.

"Jeg har de mest ømmeste og mest forbløffede minder ... af mit barndomshjem. Jeg vil endda sige, at mit liv og min stil skylder næsten alt til dette sted og dets arkitektur." Villa Les Rhumbs er fra slutningen af 1800-tallet og blev overtaget af Dior-familien der havde ejendommen frem til 1932, da Christian Diors far gik konkurs og familien måtte sælge stedet. Haven har været for offentligheden siden 1938. Efter vores lille havebesøg får vi tid til et lille kaffestop og til at lade sig forføre af de små gader og stræder inde i det gamle centrum, og afhængig af tid måske en tidlig frokost.

Herefter bliver det tid til at sætte kursen mod det fantastiske klosterø Mont St. Michel, der ligget som et fatamorgana midt ude i havet.  Det er ærkeenglen Michael, som lægger navn til det berømte kloster, han bad nemlig biskoppen af Saint Aubert de Avranches om at bygge en helligdom til hans ære allerede i 708. Klostret blev hurtigt et tilflugtssted for pilgrimme, der donerede stort og småt og fik stedet til at vokse. Senere blev pilgrimsstedet indtaget af benediktinerordenen, der forvandlede bygningerne til det pragtfulde monument, man ser i dag. Udvidelsen af klosteret betød, at munkene måtte lave enorme fundamenter, der kunne bære udvidelsen. Et både kostbart, vanskeligt og enormt arbejde, som man selv kan få et indtryk af på stedet.  

Datidens pilgrimme måtte vente på at tidevandet lagde sig, inden de kunne nå ud til øen, men gennem årene har mange pilgrimme måtte lide druknedøden, når de blev overraskede af tidevandet eller sad fast i kviksandet. Vi er dog mere en anelse mere privilegerede, når små busser kører os ud til klosterøen af den fint anlagte vej over tidevandet.

På vej op til klosteret som i dag er en af Frankrigs største attraktioner, passerer vi en hel lille by på den stejle klippe, og når man endelig når toppen af klippen belønnes man med en fantastisk udsigt fra det smukke klosters terrasse. Klosteret er opført i såkaldt gotisk benediktinerstil og kom i 1979 med på UNESCOS Verdensarvsliste. Vi bliver udstyret med en såkaldt audio-guider og kan således opleve stedet i god ro og orden, det er nemlig ikke let at guide rundt på stedet.

Vi har valgt at bosætte os så tæt på den berømte klosterø som muligt. Det betyder at man kan vælge at blive inde på øen og spise, og simpelthen nyde den unikke ø så længe som det passer. Den shuttle der kører tilbage fra øen til parkeringspladsen kører nærmest direkte til hotellets hoveddør. Her bor vi to nætter og går man tidligt i seng har man mulighed for at få fantastiske fotos af Mont St. Michel på en lille morgenvandring. Så en god undskyldning for at gå tidligt i seng.

(Dagens samlede kørsel 160 km)

Dag 5
Piratbyen Saint-Malo – østers i Cancale - bindingsværksbyen Dinan

Efter morgenmaden forlader vi Caen og begiver os sydpå mod Bretagne og den muromkransede by Saint-Malo, som har en historie fuld af sørøvere og pirater. Her bliver der tid til at udforske det hyggelige gamle centrum ”intra muros”, inde bag murene, som er et forsvarsværk opført i granit, så de kunne modstå havets stormvinde. Det charmerende centrum er blevet genopbygget efter bombardementet under krigen. Du kan slentre rundt, nyde atmosfæren og mærke duften fra havet. Tidligere var Saint-Malo en vigtig havneby, hvor man handlede med alt fra krydderier til slaver. Nu er byen en turistmagnet med utallige restauranter, der serverer fisk og skaldyr.

Nu er det tid til at se nærmere på den bretonske stolthed, den lækre østers. Her på smaragd-kysten finder vi fiskerbyen Cancale som er specialister i netop østers. Byen er kendt som Bretagnes østers-centrum, her er vandet nemlig fyldt med plankton af meget høj kvalitet som er den perfekte føde for netop østers- og muslingebanker.

Her har man høstet østers i næsten 2000 år, helt tilbage fra dengang romerne invaderede Frankrig. Århundreder senere opdagede fiskere kystbyen og grundlagde en decideret fiskerby. Selvom østers altid har været en delikatesse og tegn på prestige i Frankrig; Solkongen, Louis XIV, bad ofte om dem ved sit bord, så begyndte branchen virkelig at blomstre i 1920'erne med fremkomsten af datidens trendy badebyer.        

Frankrig producerer to typer østers: den flade østers (på fransk kendt som ”huître-place”), en sort som er hjemmehørende i regionen, og så den afrundede østers (på fransk, huître creuse), der oprindeligt er importeret fra Japan. Selvom den flade østers, også kendt som Belon, stammer herfra, er de fleste østers høstet i Cancale den afrundede stil. Når tidevandet er lavt, er det muligt at se de firkantede østersbede, hvor de lækre østers opdrættes, i vadehavet udenfor byen.

Vi skal naturligvis smage på de to forskellige typer, som for mange er en delikatesse. Østers har en mild, delikat smag af havsalt, og man siger at det at spise en østers er som at få et kys fra havet. Og har man ikke smagt dem før, så er dette det perfekte sted at kaste sig hovedkulds ud i en forhåbentlig ny forelskelse.

Om eftermiddagen bliver der også tid til at besøge den nærliggende bindingsværksby Dinan, som engang var sæde for hertugerne af Bretagne. Herefter kører vi tilbage til vores hotel udfor Mont St. Michel og nyder endnu en aften.

(Dagens samlede kørsel 160 km)

Dag 6
Le Mont St. Michel – Chartres med den berømte katedral – Paris med en aften på Montmartre
Kejser Napoleon igangsætte opførelsen af Triumfbuen i 1806

Nu er det tid til at forlade Bretagne og køre mod Paris. Undervejs passerer vi hovedstaden i Bretagne, Rennes, en by, der går tilbage til det antikke romerske imperium, samt Les Mans, der er berømt for sine racerbaner, Circuit Bugatti du Mans og Circuit de la Sarthe, der ligger ved siden af hinanden fem kilometer uden for byens centrum. Gennem kuperet fransk landskab fortsætter vi og standser i byen Chartres, kendt for sin parfumeproduktion og katedral, der betragtes som en af den gotiske arkitekturs fremmeste præstationer. Den romersk-katolske katedral er en af de bedst bevarede middelalderkatedraler og blev i 1979 optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Chartres historie er også knyttet til vores vikinger. Rollos og hans mænd belejrede byen og de kom under heftigt angreb af de franske stormænd og disses soldater. Rollo og hans mænd var på nippet til at blive slået, men med list og i ly af mørket formåede de at stikke af, og nåede frem til deres skibe, så de kunne stikke af så smidigt som de var kommet.

Vi kommer snart til Paris, og på vores vej til hotellet passerer vi en række af byens utallige seværdigheder.
Vi tjekker ind på et 3-stjernet hotel, som ligger i udkanten af Paris, men tæt på en metrostation. Om aftenen tager vi metroen ind til det sagnomspundne Montmartre og spiser en sidste fransk middag sammen.

Uanset hvor mange gange du har været i Paris, vil du aldrig blive træt af denne smukke by med brede boulevarder og smalle gyder med små butikker og caféer. Det er næsten umuligt ikke at forelske sig i Paris.

(Dagens samlede kørsel 385 km)

Dag 7
Paris. Hjemrejse

Efter at have spist morgenmad tjekker vi ud af hotellet og stiller bagagen til opbevaring. Herefter er dagen ledig til egne eventyr i Paris indtil vi bliver hentet i bus og kører til lufthavnen, hvor vores fly hjem venter. Au revoir, Paris!

(Dagens samlede kørsel 30 km)

Prisinformation

Tillæg for enkeltværelse
1.698,–
Prisen inkluderer
 • Dansktalende rejseleder
 • Fly København – Paris t/r
 • Busrundrejse iflg. program
 • 6 nætter i delt dobbeltværelse (enkeltværelse mod tillæg)
 • 6 x morgenmad
 • 2 middage (Caen og Paris)
 • Udflugter jfr. program
 • Entré till Monets have
 • Entré till Bayeux-tapetet
 • Entré og audioguide til Mont St. Michel
 • Ostesmagning
 • Calvadossmagning
 • Østerssmagning
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Drikkevarer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,-
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer“

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 4 out of 5 by from En vel tilrettelagt rejse med mange oplevelser rejsen var god, med stærke undtagelser. Specielt besøget hos oste producenten var meget dårlig valgt. Hermed gøres også opmærksom på det hotelskift, der skete ved Saint Michel, det var bestemt ikke i orden og giver grund til klage.
Date published: 2023-05-24
Rated 4 out of 5 by from Flot kulturrejse med mange store oplevelser En rejse med mange oplevelser, for mig var Mont Saint Michel en særlig enestående oplevelse, det er et helt særligt magisk sted og godt at have 2 dage der. Desuden var Bayeux tapetet en meget stor oplevelse og derudover gjorde D-dag strandene og det nye D-dags museum et stort indtryk. Endelig fik jeg en smagsprøve på mange smukke franske byer, som jeg gerne ville vende tilbage til. Vejret var køligere end forventet.
Date published: 2023-05-18
Rated 4 out of 5 by from God tur med skønhedspletter Interessant tur med en del kørsel hver dag. Højdepunkter var Bayeux-tapetet, D-dagen, Monets have og Le Mont St. Michel. Dejlig østers rundvisning og smagning. Hotellernes standard var noget varieret.
Date published: 2023-05-17
Rated 5 out of 5 by from Skøn rejse fin informativ rejse - god, vidende rejseleder.
Date published: 2023-05-17
Rated 5 out of 5 by from En spændende rejse Spændende og interessant rejse vi har set frem til
Date published: 2023-05-16
Rated 4 out of 5 by from Næsten meget god Mange spændende oplevelser og fortællinger som vi ikke havde hørt før.
Date published: 2023-05-16
 • y_2023, m_5, d_27, h_23
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.35
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_6
 • loc_da_DK, sid_FRRTR07, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser