Langtidsferie i Vietnam

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev Vietnams pulserende storby Ho Chi Minh City, Cu Chi-tunnellerne og Mekongdeltaet samt hele 14 dage på lækkert 4-stjernet hotel ved Det Sydkinesiske Hav

Hiv tre uger ud af kalenderen, og rejs med til Vietnam hvor spændende oplevelser og god tid til afslapning følges ad på denne langtidsferie til Vietnam.
Rejsen indledes i den moderne storby Ho Chi Minh City, hvorfra vi tager på udflugt til de berømte Cu Chi-tunneller, der er kendt fra Vietnamkrigen. Vi bor to nætter på et skønt Nature Resort i det frodige Mekongdelta, hvor vi skal opleve det lokale liv der leves i floddeltaet.

Herfra går turen til den lille ferieby Mui Ne ved det Sydkinesiske Hav. I hele 14 dage indkvarteres vi på et dejligt 4-stjernet resort beliggende helt ned til stranden. Her bliver der masser af tid til at slappe af og tage på udflugter i området.
Ud over de planlagte udflugter arrangerer rejselederne løbende fællesspisning, foredrag og spilleaftener, som er med til at give rejsen en ekstra hyggelig dimension.

Halvpension er inkluderet på hele rejsen.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Langtidsferie

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Dong, amerikansk dollar

Dagsprogram 21 dage
Dag 1
Afrejse fra København
Dag 2
Ankomst til Ho Chi Minh City. Velkomstmiddag
Dag 3
Ho Chi Minh City. Cu Chi-tunnellerne og byrundtur
Dag 4
Ho Chi Minh City til Mekongdeltaet
Dag 5
Mekong Nature Lodge. Marked, madlavningskursus og cykeltur
Dag 6
Mekongdeltaet til Mui Ne ved Det Sydkinesiske Hav
Dag 7–19
Mui Ne på egen hånd
Dag 20
Hjemrejse. Bus til Ho Chi Minh City og fly til København
Dag 21
Ankomst til København

Hoteller

Pandanus Resort Mui Ne

 • 257 værelser
 • Døgnåben reception
 • Direkte på stranden
 • 2 restauranter
 • Bar
 • Elevator (i bygningen ved Superior standard/deluxe-værelser)
 • 2 x udendørs pool
 • Håndklæder ved strand/pool
 • Liggestole ved pool/i haven og strand
 • Internationale kreditkort modtages
 • Spa og fitness afdeling
 • Gratis Wifi på hotellet
 • TV på værelset
 • Minibar på værelset
 • Sikkerhedsboks på værelset
 • Aircondition på værelset
 • Kaffe/te faciliteter på værelset
 • Hårtørrer på værelset

Pandanus Resort er et dejligt hotel bygget i charmerende vietnamesisk Cham stil. Hotellet ligger i rolige omgivelser nær den gamle fiskerby, Mui Ne og med direkte adgang til stranden. Hotellets store have med masser af farverige blomster og tropiske planter er med til at danne rammen for et dejligt afslappende ophold. 

Vi bor i de velindrettede Superior Standard/Deluxe værelser, som alle er med egen balkon/terrasse med fin udsigt til hotellets have. På værelserne findes TV med internationale kanaler, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter og hårtørrer. Alle værelser har desuden aircondition.

Det er muligt at opgradere til en af de flotte Bungalows, som er placeret rundt omkring i den grønne have. Alle bungalows har egen terrasse med udsigt til pool området eller haven. Værelset er rummeligt og med ekstra stor dobbeltseng, og udover indretningen som også findes i Superior standard/deluxe værelserne, findes der desuden et dejligt privat udendørs bad.   

Hotellet har to swimmingpools med solsenge og parasoller samt håndklædeservice. Her sørger poolbaren Sun Terrace for kølige forfriskninger og lette måltider. Restaurant Blue Lagoon serverer stor morgenmadsbuffet samt a la carte til frokost og middag. Efter middagen kan du nyde en drink i Waterfall Lounge, hvor der flere aftener vil være levende musik.

Hotellet har en lækker spaafdeling, hvor du kan få massage og spabehandlinger. Desuden findes der Fitness center, tennisbane, Yoga og flere forskellige vandsportsaktiviteter. Der er også mulighed for at stifte bekendtskab med den vietnamesiske madkultur rent praktisk, da hotellet også tilbyder cooking class.

De røde sandbakker liger blot 5 min. gang fra hotellet og shuttle bus til bl.a. Mui Ne marked kører dagligt fra hotellet. Vær opmærksom på, at visse aktiviteter/udflugter er mod ekstra betaling.

Læs evt. mere om hotellet på deres hjemmeside: https://www.pandanusresort.com/

Billeder

Afrejsedatoer

Klik på Bestil for at se ledige værelser
Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
22.498,–
København
22.498,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program
Klik på Bestil for at se ledige værelser

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København

Fra Københavns Lufthavn flyver vi mod Vietnam, hvor vi ankommer næste dag.

Dag 2
Ankomst til Ho Chi Minh City. Velkomstmiddag
Ho Chi Minh City har hverken undergrundsbane eller sporvogn

Vi lander i den pulserende metropol Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam. Byen har gennemgået en imponerende udvikling i de senere år, og gadebilledet er domineret af store, moderne bygninger, farverige reklameskilte, spritnye biler og bogstaveligt talt millioner af motorcykler.

Men midt i det moderne findes stadig en bid af det gamle, vidunderlige Vietnam, lige som den franske kolonitid stadig præger bybilledet med brede alléer og flotte villaer.

Vi kører direkte til vores centralt beliggende hotel, hvor der bliver tid til at friske sig op, inden vi spadserer til en lokal restaurant, hvor vi nyder en velkomstmiddag.

Har du energi til det, kan du kigge forbi det livlige natmarked på vejen tilbage til hotellet. 

Dag 3
Ho Chi Minh City. Cu Chi-tunnellerne og byrundtur
Cu Chi-tunnellerne strakte sig over 250 km

Efter en god nats søvn er vi klar til at tage fat på oplevelserne. Vi begynder med en tur til de berømte Cu Chi-tunneler, der blev bygget af Viet Cong i perioden 1940-60. I første omgang for at hjælpe den lille landmandshær mod helikoptere og anden moderne krigsførelse, men da Vietnamkrigen var på sit højeste, strakte tunnelerne sig hele vejen fra Ho Chi Minh City til den cambodjanske grænse. Alene i Cu Chi-distriktet er der over 250 kilometer underjordiske tunneler. 

Tilbage i Ho Chi Minh City ser vi på en byrundtur nogle af Ho Chi Minh Citys mange historiske seværdigheder. Vi besøger blandt andet Genforeningspaladset, der tidligere var kendt som Præsidentpaladset eller Uafhængighedspaladset. Paladset er en klassisk konstruktion bygget i 1960’erne, da den sydvietnamesiske præsident Ngo Dinh Diem bestemte sig for at skifte den gamle, franske guvernørbolig ud med dette storslåede palads. Vi får virkelig følelsen af svundne tiders storhed og rigdom, når vi vandrer gennem de store sale, der står præcis, som de blev efterladt i 1975. 

Turen går videre til Notre Dame-katedralen, bygget i årene 1877-1883. Katedralen har to 40 meter høje tårne med jernspir, der kan ses på lang afstand. Vi ser kirken udefra og nyder samtidig udsigten til det berømte posthus, der ligger overfor kirken. Begge bygninger er fra kolonitiden. 

Vi besøger desuden krigsmuseet, som omhandler Vietnams lange vej til selvstændighed. Museet fortæller om frihedskrigen mod Frankrig samt den amerikanske krig, som Vietnamkrigen kaldes her. Udstillingerne er som historien en barsk omgang, men absolut interessant og relevant for at forstå Vietnams historie. 

Vi kører tilbage til vores hotel, og der bliver lidt tid til at slentre rundt i nærområdet inden vi mødes igen for at spise middag sammen.

Dag 4
Ho Chi Minh City til Mekongdeltaet
Det frodige Mekongdelta

Vi tager afsked med storbyen og begiver os ud på eventyr i Mekongdeltaet. De kommende dage skal vi opleve det enorme delta, som er et af verdens frodigste områder. Den mægtige Mekongflod, der har sit udspring i det sydlige Kina, strækker sig næsten 5.000 kilometer gennem fem lande, til den munder ud og forgrener sig i deltaet her i Vietnam.

Dette unikke område kaldes Vietnams spisekammer, og der høstes ris 3-4 gange om året. 

Efter et par timers kørsel ankommer vi til Cai Be, som er en mindre provinsby ved Mekongfloden. Vi skifter bussen ud med båd og sejler mod vores lodge, som ligger på en mindre ø i deltaet. 

Undervejs går vi i land og besøger frugthaver og ser også, hvordan de lokale forarbejder afgrøderne. Vi skal blandt andet se fremstilling af kokoskarameller, rispopcorn og ikke mindst hjemmebrændt slangebrændevin. De modige kan få lov at smage – skål! 

Herefter sejler vi gennem en af de store kanaler, som forbinder to af de store forgreninger af Mekongfloden og ankommer til øen An Binh, hvor vi finder vores skønne Mekong Nature Lodge, som udgør vores base de næste par dage. Stedet er nybygget i traditionel, autentisk vietnamesisk stil og emmer af idyl. Lodgen har kun 16 værelser med veranda, som alle vender ud mod den frodige have.

Vi nyder vores frokost på lodgens restaurant, hvorefter vi anvises vores værelser. 

Om eftermiddagen finder vi cyklerne frem og tager en kort tur i området blandt frugthaverne, der omgiver vores lodge. Der er stort set ingen trafik her i vores fredfyldte oase og i hjertet af Mekongdeltaet.

Middagen spiser vi sammen på vores lodge i skønne omgivelser.

Dag 5
Mekong Nature Lodge. Marked, madlavningskursus og cykeltur
På marked i Vietnam

Efter morgenmaden skal vi lære mere om det vietnamesiske køkken. På rejsen har vi allerede stiftet bekendtskab med den velsmagende vietnamesiske mad. I dag skal vi selv forsøge os ud i kogekunsten. 

Vi går ombord på en mindre båd, der sejler os til det lokale marked i byen Vinh Long cirka 15 minutters sejlads fra vores lodge. De lokale markeder i Vietnam er altid en speciel oplevelse, hvor der er et hektisk mylder, og hvor der handles alverdens varer og afgrøder. Her ude i deltaet kan vi også være heldige at se de mere eksotiske varer såsom store frøer, slanger og måske grillstegte vandrotter. 

Vi skal også selv handle ind, det er dog ikke i den helt eksotiske afdeling, men i stedet friske grøntsager, fisk, kød og ikke mindst krydderurter, som er hele hemmeligheden bag det vietnamesiske køkken. 

Med poserne fulde af varer sejler vi tilbage til vores lodge og omdanner restauranten til kokkeskole, hvor vi – alle iført forklæder – lærer at tilberede nogle af de klassiske vietnamesiske retter.

Herefter skal vi naturligvis nyde vores veltillavede retter – velbekomme!

Om eftermiddagen skal vi endnu engang udforske området i deltaet på en skøn cykeltur. Deltaet består af talrige øer som Mekongflodens mange forgreninger og bifloder har skabt, dertil kommer de mange gravede kanaler af forskellig størrelse. Vietnamesernes foretrukne transportmiddel er også i dette område de små scootere, som vi også oplevede i storbyen. 

Derfor er der anlagt gode cementerede stier og små broer stort set overalt i deltaet. Disse stier er eminente cykelstier, og trafikken er yderst sparsom, så på alle måder det perfekte sted at tage på cykeltur. Turen er afvekslende, vi kører langs rismarker, gennem små landsbyer og gør holdt ved lokale værksteder og frugthaver.

Dag 6
Mekongdeltaet til Mui Ne ved Det Sydkinesiske Hav
Indbydende strand ved den lille kystby Mui Ne

Efter morgenmaden er det tid til at tage afsked med vores lokale værter på lodgen. Vi sejler til Vinh Long, hvorfra vi med bus kører mod kysten og det skønne strandområde ved Mui Ne, hvor vi er fremme først på eftermiddagen.

Traditionelt har Phan Thiet været kendt blandt vietnamesere for sin fiskesovs, men da turisterne begyndte at komme til landet, fik de hurtigt øje på den lange indbydende strand ved den lille kystby Mui Ne godt 10 km fra selve byen Phan Thiet.

Her i den lille kystby Mui Ne indkvarteres vi på et skønt 4-stjernet resort, som ligger helt ud til den lækre sandstrand. Læs mere om hotellet Pandanus Resort længere nede på siden.

Når vi har fået anvist vores værelser, går vi en tur med rejselederen på resortet og bliver bekendt med de nye omgivelser.

Dag 7–19
Mui Ne på egen hånd
Poolen på Pandanus Resort hotel

På de dage, hvor vi ikke har et fastlagt program, vil rejselederne arrangere forskellige aktiviteter for dem, som ønsker det. I løbet af opholdet holder rejselederne foredrag, arrangerer filmforestillinger og ekstra udflugter. 

Vil du for eksempel gerne spille bridge, kan rejselederne hjælpe dig med at finde ligesindede. 

Kort sagt er vores rejseledere hele tiden til stede for at sikre, at du får den bedste oplevelse og har mulighed for at nyde andres selskab i det omfang, du ønsker det. Ellers kan dagene passende bruges til at nyde stranden, poolen eller gå på opdagelse i Mui Ne.

Området omkring Mui Ne er også et yndet mål for kitesurfere grundet de gunstige vindforhold. I vintermånederne vil man opleve at især eftermiddagene kan være blæsende hvilket betyder at temperaturen føles knap så varm og for nogen måske mere behagelig. 

På de eftermiddage hvor det blæser op må der ikke bades fra stranden og derfor må man finde en plads ved poolen hvis man vil bade.

Dag 20
Hjemrejse. Bus til Ho Chi Minh City og fly til København

Alt godt har en ende, og i dag tager vi afsked med Vietnam. Vi kører til lufthavnen i Ho Chi Minh City hvorfra vi flyver mod København.

Dag 21
Ankomst til København

Vi ankommer til København med kufferten fuld af minder fra en begivenhedsrig rejse til Vietnam.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 22.498,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
5.498,–
Tillæg for opgradering til Bungalow på Pandanus Resort i Mui Ne

2024:
Tillæg per person i delt dobbeltværelse Bungalow Garden/Pool View: Kr. 2.498,- 
Tillæg for en person i enkeltværelse Bungalow Garden/Pool View: Kr. 4.798,-

2025:
​Tillæg per person i delt dobbeltværelse Bungalow Garden/Pool View: Kr. 1.998,- 
Tillæg for en person i enkeltværelse Bungalow Garden/Pool View: Kr. 3.998,-

Opgradering til Helpension Plus*

Tillæg for opgradering til Helpension Plus* på Pandanus Resort: 2.998,-

* I rejsen pris indgår halvpension under opholdet på Pandanus Resort. Halvpensionen inkluderer morgenmad samt middag a la carte og består af en forret, en hovedret og en dessert (drikkevarer er ikke inkluderet).
Du har mulighed for at tilkøbe ’Helpension Plus’. ’Helpension Plus’ inkluderer ovenstående a la carte menu til både frokost og middag. Derudover indgår drikkevarer til begge måltider bestående af husets vin, lokale øl, sodavand og vand.

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Ho Chi Minh City t/r med flyskift
 • Udflugter og entréer jf. program
 • 2 nætter på godt turistklassehotel i Ho Chi Minh City.
 • 2 nætter med et Nature Lodge i Mekongdeltaet
 • 14 nætter på 4-stjernet Pandanus Resort.
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 3, 4 og 5.
 • Middag alle dage (dag 2-19)
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Visum til Vietnam. Læs mere her
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører, påregn ca. 30 USD. pr. person
 • Drikkevarer til måltiderne.
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (Bortfalder ved bestilling online)
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer“

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Visum til Vietnam

Læs mere her

Vietnamesisk nytår

For vietnameserne er nytåret, også kaldet Tet Nguyen Dan, en national helligdag og en af årets største begivenheder.
Fejringen af nytåret er præget af en helt speciel og forventningsfuld stemning. Gaderne er smukt dekoreret med tusindvis af blomster, og overalt hænger der kinesiske lanterner. Du kan således glæde dig til at opleve denne ganske særlige folkefest, der strækker sig over flere dage. Samtidig skal vi gøre opmærksom på, at mange butikker vil være lukket i de dage, hvor den festlige begivenhed fejres. Det vil dog fortsat være muligt at gøre de mest nødvendige indkøb, og restauranterne har også åbent. Programmæssigt kan og vil der forekomme enkelte ændringer som følge af nytåret, men som udgangspunkt vil rejsens program naturligvis blive fulgt.

Datoerne for nytåret følger ”måne-kalenderen” og er derfor forskellig fra år til år:

 • 11. februar – 14. februar 2024
 • 28. januar – 1. februar 2025
 • 16. februar – 21. februar 2026

Vejrforhold

Området omkring Mui Ne kan i vintermånederne være blæsende. Det er oftest i løbet af eftermiddagen at det blæser op. Om formiddagen er det oftest mere stille og solrigt vejr.
Dagtemperaturen ligger på mellem 25-27 grader i januar-marts.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Tilslutning med indenrigsfly er desværre ikke muligt på denne rejse.

Mere om Vietnam

Her kan du få mere at vide om Vietnam: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/vietnam

Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Er du på udkig efter inspiration til flere sommerrejser, så læs vores artikel: Hvor skal jeg rejse hen til sommer?

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser