Forårskrydstogt langs Norges kyst

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Billedskønne fjordlandskaber, UNESCO-fredede højdepunkter og hyggelige historiske byer. Inkl. helpension og drikkepenge på skibet

København – Flåm – Geirangerfjord – Ålesund – Bergen – København

Naturskøn sørejse langs Norges dramatiske kyst til super lav pris. Ud over at finde sted i det smukke forår, hvor alt er frodigt og grønt, starter og slutter krydstogtet nemt og bekvemt i København. Efter den stemningsfulde udsejling fra København går kursen over Skagerrak mod vores smukke norske naboland, hvor der venter maleriske byer og storslåede fjordlandskaber – alt sammen krydret med masser af forkælelse og skønne stunder på skibet Legend of the Seas.

Du har rig mulighed for at tage på opdagelse på egen hånd i de byer, vi besøger, og ved køb af udflugtspakken kan du desuden nyde den storslåede udsigt over den majestætiske, UNESCO-fredede Geirangerfjord fra fjeldet Dalsnibba og komme på en spændende byrundtur i den charmerende gamle hansestad Bergen.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Krydstogt

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Norsk Krone, Dansk Krone

Dagsprogram
Dag 1 Afsejling fra København
Dag 2 På havet
Dag 3 Flåm, Sognefjord og Auerlandsfjord
Dag 4 Geirangerfjord og Geiranger. Mulighed for udflugt til udsigtspunktet Dalsnibba
Dag 5 Ålesund
Dag 6 Bergen. Mulighed for byrundtur inkl. komponisten Edvard Griegs hus
Dag 7 På havet
Dag 8 Ankomst til København

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afsejling fra København Afsejling kl. 17.00

Fra havnen i København går vi om bord på vores dejlige skib Legend of the Seas og indkvarteres i vores respektive kahytter. Første dag bliver der afholdt et informationsmøde, hvor skibets rutiner og sejlruten bliver gennemgået. Der vil ligeledes blive afholdt en obligatorisk redningsøvelse, inden vi om aftenen nyder vores første middag om bord.

Rejselederen informerer løbende om alle mulighederne på skibet og står for en række fælles sociale hyggearrangementer og informationsmøder for Albatros-gruppen.

Dag 2
På havet
Vi tilbringer hele dagen på havet med kurs over Skagerrak. Du har således rig lejlighed til at gå på opdagelse og nyde de mange dejlige faciliteter på skibet. Vil du gerne dyrke lidt motion, er her blandt andet løbebane og fitnesscenter. Skal dagen stå i forkælelsens tegn, er der en række spa- og wellnesstilbud om bord (behandlingerne bestilles og betales direkte om bord på skibet). Rund aftenen af med en svingom til en gang levende musik eller med et show i bedste Broadway-stil i skibets store teatersal.
Dag 3
Flåm, Sognefjord og Auerlandsfjord Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 18.00

På tredjedagen når vi frem til den norske kyst, hvor fjorde, der skærer sig ind i landskabet, er et almindeligt syn. Den vilde og smukke vestlandsnatur blev skabt efter den sidste istid, da smeltevand fra isbræer og elve skar sig vej ned gennem bjergarter fra jordens ældste tider. Isen trak sig tilbage og landskabet var helt forvandlet til de høje fjelde, smalle dale og dybe fjorde, man oplever her i Vestlandet. Den 204 kilometer lange Sognefjord er verdens længste og dybeste fjord, og den har i årtier været et højdepunkt for krydstogtskibe i Norge.

Fra Sognefjorden sejler vi videre ind i Auerlandsfjorden for at besøge den lille by Flåm, der ligger i bunden af fjorden. Du kan vælge at tilbringe dagen på egen hånd i den lille maleriske by eller at tage med på en af skibets udflugter (udflugterne bestilles og betales direkte om bord på skibet). Særligt den smukke togtur mellem Flåm og Voss er en populær udflugt. På togturen kører man gennem Stålheimdalen og oplever de fantastiske norske fjeldlandskaber. 

Sidst på eftermiddagen sejler vi videre mod Sognesjøn ude ved kysten. Den op til 1.308 meter dybe fjord forgrener sig ind i Vestlandets bjergverden – mod nord til Fjærland næsten helt ind under Jostedals-gletsjeren, og mod syd ind i den spændende Nærøyfjord, der om vinteren fryser til og nogle steder kun er 250 meter bred. Sæler og marsvin lever i fjorden, så det kan betale sig at stå på dækket og spejde ud over vandet.

Dag 4
Geirangerfjord og Geiranger. Mulighed for udflugt til udsigtspunktet Dalsnibba Ankomst kl. 12.30, afsejling kl. 21.00

Vi skal i dag have et af turens helt store naturmæssige højdepunkter, når vi sejler gennem den eventyrligt smukke Geirangerfjord. Fjorde, som skærer sig gennem landskabet, er et almindeligt syn langs den norske kystlinje. Under den sidste istid blev den vilde og smukke Vestlandsnatur dannet af gletsjerudløbere fra den centrale skandinaviske iskappe, som skar sig vej ned gennem bjergarter fra jordens ældste tider. Da isen smeltede tilbage, var landskabet helt forvandlet til de høje fjelde, smalle dale og dybe fjorde, man oplever her i Vestlandet.

Geirangerfjord med de op til 1.500 meter høje, stejle fjeldsider betragtes af mange som perlen blandt Norges fjorde. Majestætiske fjeldtoppe dækket af sne og voldsomme fosser på de næsten lodrette klipper er rammen om vores sejlads gennem fjorden. Det er bestemt ikke uden grund, at mange kalder netop denne fjordrejse for verdens smukkeste, og at fjorden er på UNESCO’s liste over verdens naturarv.

Vi sejler hele vejen gennem fjorden til den lille by Geiranger, der ligger i bunden af fjorden. Dagens Albatrostilbud er en udflugt op på fjeldet Dalsnippa. Vi nyder de skønne udsigter undervejs, og fra toppen af fjeldet er der en fantastisk udsigt ud over fjordlandskabet.

Der er også mulighed for på egen hånd for eksempel at besøge Norsk Fjordcenter, hvor man kan se en udstilling om livet ved fjorden gennem tiderne. Vi sejler fra Geiranger først på aftenen, og mens vi indtager aftenens middag, kan vi nyde synet af de bratte fjeldsider, som stille glider forbi.

(Dagens udflugt til Dalsnippa er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se under prisinformation).

Dag 5
Ålesund Ankomst kl. 07.00, afsejling kl. 17.00
Ålesund er spredt ud på flere øer

Vi skal i dag opleve byen Ålesund, der med sin placering omgivet af bjerge fremstår smuk og eventyrlig. Byen er spredt ud på flere øer, som er forbundet af broer. En mængde tårne, spir og smukke udsmykninger præger bybilledet og bidrager til den helt særlige stemning. I 1904 raserede en kæmpebrand byen, der næsten brændte totalt ned. Bagefter lavede man en hurtig genopbygning, og hvor byen før bestod af små træhuse, består den i dag af fleretagers stenhuse – bygget i jugendstil og tegnet af norske og centraleuropæiske arkitekter. Byens smukke jugendstil-arkitektur er i dag fredet og vidt berømt.

Ved indsejlingen til byen ligger det lokale vartegn, Molja Fyrtårn, som i mere end 150 år har ledt søfarende sikkert i havn – og som i dag er indrettet som hotel, dog kun med ét enkelt værelse. Det er det kendte norske arkitekthus Snøhetta, som også designede operahuset i Oslo og Ground Zero-museet i New York, der har været ansvarlige for indretningen med et badeværelse i stueetagen og et værelse på førstesalen.

Du kan vælge at gå på opdagelse i den hyggelige by på egen hånd, eller du kan tage med på en af skibets udflugter og se nærmere på den storslåede natur i Ålesunds bagland. (Udflugterne bestilles og betales direkte om bord på skibet).

Dag 6
Bergen. Mulighed for byrundtur inkl. komponisten Edvard Griegs hus Ankomst kl. 07.00, afsejling kl. 17.00

Om morgenen ankrer vi op i Bergen, Norges charmerende gamle hansestad og fødeby for Edvard Grieg, landets verdensberømte nationalkomponist. Dagens Albatrostilbud er en byrundtur i den smukke by, inklusive et besøg i Edvard Griegs hus, der i dag er indrettet som museum, og som ligger naturskønt og inspirerende midt i skoven lidt uden for Bergen. 

Tilbage i Bergen er der mulighed for at gå videre på opdagelse i byen på egen hånd. De fleste seværdigheder ligger i kort afstand fra kajen. I selve havneområdet findes Bergens berømte ”museumsstrækning”, kaldet Bryggen, hvis historie går tilbage til Hanseforbundet og Bergens tid som hovedstad. Bryggens smukke og karakteristiske træhuse og gamle købmandsgårde er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, og i byens de smalle gader fornemmer man tydeligt det leben, der har været i den travle handelsby i middelalderen.

Vil du gerne fordybe dig i Bergens spændende og dramatiske historie, kan du lægge vejen forbi Bryggens Museum eller Det Hanseatiske Museum. Byen har blandt andet været ramt af flere storbrande – et tema, som også indgår i forfatteren Gunnar Staalesens berømte Bergen-trilogi. De kunstinteresserede kan lægge vejen forbi Bergen Kunstmuseum, hvis samling blandt andet tæller adskillige værker af Edvard Munch.   

Det er også fristende blot at nyde en slentretur rundt i den hyggelige by, der byder på mange stemningsfulde områder. For enden af Bryggen ligger Bergens fiskemarked, hvor du kan tanke lidt op med lokale fiskedelikatesser. Måske skal du en tur gennem shoppegaden eller op i højderne med svævebanen til bjerget Fløyen, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen og det omkringliggende fjord- og fjeldlandskab.

Først på aftenen letter vi anker og sætter kursen tilbage mod dansk farvand.

(Dagens udflugt i Bergen er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se under prisinformation).

Dag 7
På havet
Så går kursen atter tilbage mod København, og du kan nyde dagen om bord på skibet i dit helt eget tempo.
Dag 8
Ankomst til København Ankomst kl. 07.00
Vi er tilbage i København om morgenen, og efter morgenmad i ro og mag på skibet er det tid til at sige farvel til vores dejlige skib.

Legend of the Seas

Med plads til over 2.000 passagerer er Legend of the Seas et af rederiet Royal Caribbeans mellemstore skibe. Om bord på de 11 dæk findes alt, du kan ønske dig af et moderne krydstogtskib. Du kan nyde godt af 2 pools og 6 spabade, trådløst internet overalt om bord, klatrevæg, minigolfbane samt flere forskellige restauranter og caféer.

Læs mere om skibet her www.albatros-travel.dk/rejsetyper/skibe/legend-of-the-seas

Prisinformation

Rejsens pris per person
I indvendig delt dobbeltkahyt: kr. 6.998,-
Tillæg for udvendig kahyt (kat. H): kr. 1.998,-
Tillæg for udvendig kahyt med balkon (kat. E1 ): kr. 4.498,-
Tillæg for indvendig enkeltkahyt: kr. 2.998,-
Tillæg for udvendig enkeltkahyt: kr. 6.998,-
Tillæg for udvendig enkeltkahyt med balkon: kr. 14.998,-
Forlængelse/ændringer
Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og ved ændringer vil der ikke være mulighed for refundering af de dele af pakken, der ikke benyttes. Det er ikke muligt at ændre ud- og hjemrejsen.
Prisen inkluderer
• Dansk rejseleder.
• Informationsmøder og foredrag med rejselederen.
• 8 dages krydstogt med Legend of the Seas i delt indvendig dobbeltkahyt.
• Helpension på krydstogtskibet.
• Kaffe, te og isvand på krydstogtskibet.
• Drikkepenge på krydstogtskibet (kr. 475,- per person).
• Skatter og afgifter.
Prisen inkluderer ikke
• Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris.
• Gouda Årsrejseforsikring og Seniorrejseforsikring.
• Udflugtspakke (kr. 698,-).
• Eventuelle ekstra udflugter.
• Tillæg for udvendig og enkeltkahyt.
• Eventuelle måltider på land.
• Drikkevarer (ud over det, der er nævnt under prisen inkluderer).
• Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn ca. kr. 50,-).
• Personlige fornødenheder.
• Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura
• Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”.

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Rigtig dejlig rejse med forkælelse og smuk natur Det var første gang at vi var på Krydstogt og det er sikkert ikke sidste gang! Skibet var meget flot og velholdt. Kahytten indeholdt det den skal. Personalet meget venlige og imødekommende og maden var ganske udmærket, men vi ende dog med at tage en "pakke" hvor vi spise på den Italienske restaurant, hvor vi fik mad af høj klasse og blev vartet op i alle ender og kanter. Dejlig afslappende ferie måde. Vi tog solbad på dækket, gik tur i Bergen i regnvejr (vist helt normalt vejr i Bergen) og oplevede snestorm på toppen af Dalsnippa. Jo, det var en begivenhedsrig tur. Selvom der er mange mennesker om bord er der ikke trængsel og køer nogle steder.
Date published: 2016-05-23
Rated 3 out of 5 by from En rejse med vejrproblemer, og rejsen var for dyr. Jeg har allerede lavet en anmeldelse, men den er åbenbart forsvundet. Ved min første henvendelse burde jeg have fået at vide, at min dinnertime var 2030. (Jeg skulle måske selv have spurgt ?). Så havde jeg straks fundet en anden rejse Jeg så det først på billetten. Line Laursen gav en god, høflig og tålmodig service og fik det ændret til 1800, som jeg fik på tryk. Men på skibet kendte de ikke noget til det, så jeg måtte have den gode rejseleder til at ordne det. Stavanger, Bergen og Ålesund var ikke meget værd i regnvejr. Geidar fjorden var rejsens største oplevelse, for da var vejret nogenlunde.
Date published: 2016-08-25
Rated 3 out of 5 by from Mit første krydstogt. Rejsen var som jeg havde forventet, "desværre". Mit første krydstogt, som levede op til sit rygte. Alt for megen fokusering på underholdning af gæsterne, hvilket kom til udtryk ved en vedvarende støj og uro overalt på skibet. Savner en stillezone, hvor der er mulighed for at nyde udsigten sammen med f.eks. læsning i bøger. Dette var ikke muligt. Servicen fra rejselederen var helt fin og bestemt i orden. Servicen ombord var af meget varierende kvalitet.
Date published: 2016-05-23
Rated 5 out of 5 by from Krydstogt gennem atlantsøgang til norsk fjeld. Rejseleder kom til vor kahyt før afsejling og udleverede et skriftlig program for den kommende uge .Alle punkter deri blev fuldt ud gennemført. Ude på stederne fik vi i passende omfang info om stedets historie, erhverv, befolkning og kultur. Dagligt kunne vi til aftalt tid træffe rejseleder for info om f.eks.næste dags udflugt eller om skibets arrangementer. Altid behageligt ,engageret, muntert og oplysende. Alle fik fyldestgørende svar på spørgsmål vedr. rejsen og om skibets indretning.
Date published: 2016-08-15
Rated 2 out of 5 by from En våd og blæsende rejse langs Norges kyst Det blæsende og regnfulde vejr gjorde desværre, at turen ikke helt levede op til forventningerne, og vi fik ikke det fulde udbytte af besøget i de forskellige byer. Geirgangerfjorden var turens højdepunkt. God og engageret rejseleder. Husk regntøj og varmt tøj inkl. handsker på denne destination. Wifi på skibet kun mod dyr betaling.
Date published: 2016-08-14
Rated 5 out of 5 by from En meget smuk rejse Rejsen var fin med gode oplevelser. Hyggelig rejseleder. Morsomt at opleve nationaldagen og de smukke folkedragter. Utroligt smukt land. Dejlige byer og bjerge med sne på toppen, selv en snestorm på toppen af fjeldet var en oplevelse.Godt vi valgte en altan til kahytten. Vi tilbragte megen tid der, godt påklædte. Fin betjening overalt på skibet og alt for god mad at vælge imellem.
Date published: 2016-05-23
Rated 5 out of 5 by from En skøn rejse med gode venner - og dejligt at prøve denne rejseform Vi har rejst sammen 4 voksne kvinder - 2 og 2 i hver kahyt. Og vi har været glade for at vælge balkon - det gav luft og lys og mulighed for at sidde om eftermiddagen at få en hygge drink inden middagen ude på balkonen ofte i eftermiddagssolen. Vores rejseleder var Tina Hansen - rigtig dygtig. Hun vidste en hel del om de byger og steder vi skulle se og kunne anbefale både steder at se yderligere og F.eks. Restauranter at gå ind på. Og så havde vi vejret med os mange dage, som forskønnede bl.a. Bergen og Ålesund og den smukke natur. En dejlig tur der kan anbefales
Date published: 2018-08-23
Rated 5 out of 5 by from Fin tur med søgang til Norge En interessant tur til det regnfulde Norge. Dog sol på rejsens sidste stop i Geiranger. Mange gode oplysninger fra vores kompetente rejseleder.
Date published: 2016-08-14
 • y_2020, m_9, d_27, h_15
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_3, tr_24
 • loc_da_DK, sid_NOCOC03, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

NOCOC03ADK