Krydstogter i Middelhavet

MS Eden besejler Middelhavets vande
Vi kender Middelhavsklima, Middelhavskultur, Middel­havskøkkenet og nu også Middelhavs­krydstogter. Den smarteste og mest behagelige måde at opleve alt det bedste fra Middel­havslandene

Allerede antikkens grækere, romere og egyptere sejlede Middelhavet tyndt og udbredte deres kulturer og imperier. Det kan vi i dag se beviser på i den evige stad, Rom, i den europæiske civilisations vugge, Athen, og i Alexander den Stores strålende Alexandria. Kulturen sprudler stadig omkring Middelhavet. Moderne Middelhavskultur, når den er bedst og mest smittende, finder vi for eksempel i kunstens og arkitekturens Barcelona, i Bogart og Ingrid Bergmans Casablanca og i hele verdens sydfranske filmby, Cannes.

Middelhavet og dets ”underafdelinger” Adriaterhavet, Ægæerhavet og Det Ioniske Hav har i alt 46.000 kilometer kystlinje og over 400 øer, så selv den mest seriøse strandløve burde kunne få sin lyst styret. Blandt nogle af de åbenlyse topscorere på Middelhavskrydstogter er Kroatiens vidunderlige skærgård og Spaniens tredjestørste og topmoderne by, Valencia.

Transporten mellem Middelhavets strand- og kulturperler fejler heller ikke noget. Fra din liggestol på skibets dæk kan du nyde de dramatiske klippesider, de palmebestrøede småøer og den lysende blå himmel, der glider forbi. Når du har set dig mæt på udsigten, springer du bare en tur i poolen, får en omgang afslappende massage eller forbereder dig på aftenens overdådige middag. Et krydstogts rolige rytme passer perfekt til det smukke og stemningsfulde Middelhav.

Læs mere om at rejse i landene omkring Middelhavet her:
Krydstogt Kroatien
Rejser Italien – Rejser Malta – Rejser Spanien – Hvor skal jeg rejse hen i 2022?

Krydstogter
i Middelhavet

 • Krydstogt i Adriaterhavets ørige

  Eventyrligt krydstogt til den europæiske civilisations vugge i Kroatien gennem Adriaterhavets ørige. Inkl. besøg i Zadar og nationalparkerne Kornati og Krka

  4,9
  • 2 afrejser
  • 8 dage
  • Fra 12.498,–
  fra København
Kontakt os

Ring til os på
tlf. 36 98 98 98
og hør nærmere