Højskolerejser

Lær mere om fx siciliansk kultur på Albatros' højskolerejser
Er du på udkig efter en ferie, hvor du både har tid til afslapning, til at blive lidt klogere og til at være sammen med en hel flok andre ligesindede? Så tag med Albatros på minihøjskole.
På Albatros’ højskolerejser har vi ladet os inspirere af det gamle, danske højskolekoncept og tilføjet et strejf af Albatros-rundrejse. Sammen med en rejseleder og en gruppe af andre kultur-, sprog- og madinteresserede rejser du til et dejligt hotel i et af Europas hyggeligste områder. Vi bor på det samme hotel i et par uger, så der er god tid til at lære stedet bedre at kende.

Vi ser selvfølgelig de mest interessante seværdigheder i området – både med bus og på hyggelige cykel- og vandreture. Derudover vil rejselederen holde foredrag om historie, kultur, politik eller andre emner, der passer til stedet. For at komme rigtigt ind under huden på området og lokalbefolkningen bliver vi også introduceret til sproget og madtraditionerne – vi lærer nogle af de mest nyttige sætninger på lokalsproget og prøver måske at lave vores egen pasta eller en anden af områdets specialiteter.

Højskole­rejser

 • Forårshøjskole på Sicilien

  Nyd den smukke ø Sicilien med vilde vulkaner, rig historie og smukke landskaber. Inkl. halvpension, spændende udflugter og god tid til at nyde livet!

  • 4 afrejser
  • 15 dage
  • Fra 9.998,–
  fra Billund