Individuelle rejser

Nærkontakt med lama ved Machu Piccchu i Peru
Rejser med engelsktalende lokalguide og god tid på egen hånd. Vi sørger for det praktiske, så I kan nyde rejsen i eget tempo.

På vores individuelle rejser får du samme høje kvalitet som vores rundrejser med dansk rejseleder, men med mere tid på egen hånd. Vi har kvalitetssikret hoteller og oplevelser, så I kan læne jer tilbage og nyde rejsen. De fleste udflugter skal tilkøbes, og således kan I selv sammensætte jeres ideelle rejse og nyde den i jeres eget tempo. Fælles for alle udflugter er, at de gennemføres med en kompetent, engelsktalende lokalguide, der er specialist i rejsemålet.

På individuel rejse med Albatros
Til forskel fra vores grupperejser er der er ingen dansk rejseleder med på turen. Vores lokale repræsentanter taler engelsk, og alle transfers og udflugter gennemføres med engelsktalende lokalguider, som ikke nødvendigvis er den samme fra udflugt til udflugt. Transfers og udflugter gennemføres sammen med andre rejsende. Herudover kan du helt selv tilrettelægge din tid. Grunden til, at priserne på individuelle rejser er så lave, er, at der er faste afgange og et bestemt antal pladser.

Vores udvalg af individuelle rejser er lige så varieret som vores rundrejser med dansk rejseleder. Du kan bo blandt vilde dyr på safarirejser, forkæle smagsløgene i Sydøstasien, nyde Brasiliens sambastemning eller rejse gennem Japan med højhastighedstog. En lille forskel er, at vores individuelle rejser tit har lidt flere stranddage end rundrejserne. På den måde får oplevelserne tid til at bundfælde sig, og har du mod på flere eventyr, vil der være klassiske Albatros-udflugter at vælge imellem samt og gode råd om, hvordan du selv kan udforske din destination. Ønsker man et enkeltværelse, skal man stadigvæk betale et tillæg – til gengæld er der børnerabat på alle individuelle rejser.

Udforsk vores individuelle rejser herunder og kom med på et vaskeægte Albatros-eventyr!