Drømmekrydstogt fra Solens Rige til Hongkong

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Eventyrlig krydstogtrejse fra Tokyo igennem det Japanske ørige til Kina, Taiwan og Hong Kong

Tokyo – Yokohama – Fuji bjerget (Shimizu) – Kobe – Kagoshima – Shanghai (Baoshan) – Taipei (Keelung) – Kaohsiung - Hongkong

Eventyret venter i Fjernøstens pulserende storbyer, hvor røgelse fra templerne blander sig med eksotiske dufte fra gadeboderne. Vi stævner ud fra Tokyo, hvor en byrundtur og central overnatning er inkluderet. Herefter venter Shimizu hvor vi håber på glimt af Fuji-bjerget; 2 dejlige dage i Kobe, med mulighed for at besøge den gamle japanske hovedstad Kyoto; Kagoshima med sine fine haver og den historiske kinesiske storby Shanghai. Odysséen fortsætter til Taiwan med 2 spændende landgange, inden vi runder rejsen af med en af verdens smukkest beliggende storbyer, metropolen Hong Kong, hvor vi har 2 hele dage.

Du kan forme dagene som du vil, eller købe udflugtspakken som bl.a. tæller byrundtur i Shanghai samt Taipei.  Helpension er inkluderet på krydstogtskibet Celebrity Millennium, der har 4 store stjerner. Opgrader til udvendig eller højere kategori og få drikkepakke med i prisen.
 

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Krydstogt

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Amerikansk dollar, Japansk Yen, Hong Kong dollar, Kinesisk RMB (CNY)

Dagsprogram
Dag 1–2 København – Tokyo. Ankomst, byrundtur, frokost, indtjekning og velkomstmiddag i Tokyo
Dag 3 Tokyo-Yokohama, Japan. Heldagsbyrundtur med bl.a. Asakusa, Chinatown, Sankeien og Yokohama. Ombordstigning
Dag 4 Shimizu, Japan. Tid på egen hånd i Fuji bjergets skygge
Dag 5 Kobe, Japan. Frivillig tur til Kobe med Monorail tog
Dag 6 Kobe, Japan. Mulighed for udflugt til den gamle kejserby Kyoto med Kinkaku-ji og Nijoborgen
Dag 7 Kochi, Japan. Mulighed for gåtur i byen med rejselederen
Dag 8 Kagoshima, Japan. Mulighed for udflugt til haven Sengan-en, Shuko Shuseikan Museum og Sakurajima-vulkanen
Dag 9 På havet mod Shanghai (Baoshan)
Dag 10 Shanghai (Baoshan), Kina. Mulighed for byrundtur til Jin Mao-bygningen, Yuyuan-basaren, Nanjing Road og The Bund
Dag 11–12 På havet mod Taiwan
Dag 13 Taipei (Keelung), Taiwan. Mulighed for byrundtur, Taipei 101, Paladsmuseet
Dag 14 Kaohsiung, Taiwan. Spadseretur i byen og tid på egen hånd
Dag 15 På havet mod Hongkong
Dag 16 Hongkong, Kina. Tid på egen hånd i kontrasternes metropol eller frivillig tur med rejselederen
Dag 17 Hongkong, Kina og hjemrejse. Rundtur til Victoriabjerget, Stanley markedsplads og Aberdeen. Afskedsmiddag og hjemrejse.
Dag 18 Hjemkomst

Celebrity Millennium

Celebrity Millennium er et af rederiets Celebrity Cruises mellemstore skibe med plads til 2.000 passagerer
Om bord på det elegante skib kan du nyde faciliteter som pool, spa, fitnesscenter, kasino og det helt nye koncept Celebrity iLounge, hvor du har mulighed for at benytte dig af iMac-computere med internetadgang døgnet rundt. Her kan du også deltage i de såkalde iLearn-kurser, hvor du kan blive klogere på det sidste nye inden for fotografi og video.

Læs mere om skibet og andre praktiske oplysninger på www.albatros-travel.dk/rejsetyper/skibe/celebrity-millennium
Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1–2
København – Tokyo. Ankomst, byrundtur, frokost, indtjekning og velkomstmiddag i Tokyo
Vi flyver fra Danmark og lander i Tokyo den følgende dag.

Efter ankomsten til Tokyos lufthavn bliver vi hentet i bus og kører mod byen. Tokyos kalejdoskopiske lys, de utrolig mange mennesker og det enorme areal kan virke overvældende på førstegangsbesøgende. Hvis man bliver hængende et stykke tid, som vi gør, kan man alligevel støde på den diametrale modsætning: det fredfyldte og traditionelle Japan med yndefulde te-ceremonier og sirligt anlagte haver.

Tokyo var engang en lille fiskerby, men er i dag en af verdens største og mest moderne storbyer. Tokyo består af mange små bydele, hver med deres helt eget særpræg og stemning, og de næste par dage skal vi besøge nogle af de mest spændende.

Vi starter med et besøg ved Japans største shintohelligdom, Meiji Jingu. Helligdommen stod færdig i 1920 og er et symbol på kejserens vigtige rolle i det japanske samfund – både som politisk og religiøst overhoved. Først efter anden verdenskrig mistede kejseren sin status som guddommelig og sin politiske indflydelse.
Efter besøget i templet tager vi til bydelen Harajuku, hvor unge japanere – flere i udklædningstøj inspireret af de japanske mangategneserier – kommer for at shoppe i områdets små specialbutikker, ikke mindst i gaden Takeshita Dori.

Midt på eftermiddagen tjekker vi ind på vores hotel, og om aftenen spiser vi middag på et japansk spisested. Det japanske køkken er et af verdens sundeste og mest varierede med masser af fisk og grøntsager, og det rummer et hav af andre spændende retter end blot sushi. Maden er i sig selv en stor del af oplevelsen, når man besøger Japan. På en del restauranter er der billeder af retterne – ja, endda plastikmodeller i naturstørrelse af de enkelte retter – så der er gode muligheder for at kaste sig ud i noget nyt og spændende!
 
Dag 3
Tokyo-Yokohama, Japan. Heldagsbyrundtur med bl.a. Asakusa, Chinatown, Sankeien og Yokohama. Ombordstigning Afsejling kl. 18.00
I dag starter vi med at opleve det traditionelle Tokyo i bydelen Asakusa. Her er der stadig mange gamle velbevarede træhuse, der overlevede anden verdenskrigs ødelæggelser, og midt i Asakusa troner Asakusa Kannon-templet med sin markante, store røde lanterne i indgangsporten.

Vi går på opdagelse i de små sidegader omkring templet, hvor de små snackboder frister med både sødt og salt. Prøv for eksempel friskristet senbei, de berømte japanske saltkiks, som findes i et hav af smagsvarianter og størrelser. De fås ikke bedre end her!
Vil du gerne have dit køkken spædet op med japanske køkkenting – eller vil du bare gerne have en Tokyo-oplevelse ud over det sædvanlige – så læg vejen forbi køkkenshoppegaden Kappabashidori, som kan nås til fods fra templet. Her fås intet mindre end ALT til køkkenet: fra plastikmad-figurer til gryder, spisepinde, japansk keramik, tekander i støbejern til grøn te og meget andet.

Efter besøget i Asakusa er det tid til at sige farvel til Tokyo. Vi kører med bus til Japans næststørste by, Yokohama, hvor vores skib Celebrity Millennium venter på os.

I Edo-perioden (1603-1867) førte Japan en isolationspolitik, hvor man så vidt muligt undgik kontakt med omverdenen. Mod slutningen af denne æra var Yokohamas havn en af de første, som blev åbnet for udenrigshandel, og derfor voksede Yokohama eksplosivt fra at være en lille fiskerby til at blive en kæmpe metropol. I dag er det stadig en populær by at bo i, hvis man er udlænding, og det har skabt såvel vestlige boligområder som en af verdens største Chinatowns, som vi skal besøge i dag. Chinatown ligger i det centrale Yokohama, og i dag findes der et utal af kinesiske butikker og restauranter i de smalle og livlige gader. Ved indgangen til bydelen står fire flotte, farverige porte. Det er interessant at gå på opdagelse i bydelen, og der er også mulighed for at spise en lækker frokost.

Efter besøget i Chinatown tager vi til Sankeien, som er en stor japansk have i det sydlige Yokohama. Her ligger en række historiske bygninger, der er flyttet hertil fra andre egne af Japan. Der er en dam, små floder, blomster og vidunderlige stier, der får dig til at føle dig hensat til et Japan for længe siden.
Herfra kører vi til den meget flotte og specielle krydstogtterminal på Yokohamas havn og checker ind på skibet, der skal være vores hjem på den eventyrlige rejse.

Obs. Under dagen er der indlagt tid til at købe frokost (for egen regning).
 
Dag 4
Shimizu, Japan. Tid på egen hånd i Fuji bjergets skygge Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 16.00
Vi ankommer til den mindre havneby Shimizu i Shizuoka-amtet, der består af cirka 33.000 indbyggere.   Det smukke og majestætiske Fuji-bjerg er Japans mest berømte symbol og et af landets helligste steder og kan, hvis vejret tillader det, ses med det blotte øje fra havnen.  Med sine 3.776 meter over havet er Fuji-bjerget Japans højeste.
Albatros rejseleder leder en frivillig tur til fods i den hyggelige lille by.

Det kan anbefales at gå til nåleskoven Miho der er hjem til et 650 år gammelt japansk fyrretræ eller til bakketoppen ved Nihondaira, hvor udsigten til Fuji bjerget efter sigende er det bedste i området. Der er også mulighed for sejlture i bugten med mindre både samt at besøge Japans første sushi museum.

Det er også en oplagt chance for at kigge nærmere på japanske souvenirer og småbutikker.
 
Dag 5
Kobe, Japan. Frivillig tur til Kobe med Monorail tog Ankomst kl. 11.00
Kobe er en af Japans vigtigste havnebyer
I dag ankommer vi i Kobe, som i århundreder har været en af Japans vigtigste havnebyer. Kobes havn var blandt de første, der blev åbnet for udenrigshandel i det 19. århundrede sammen med havnene i bl.a. Yokohama og Nagasaki. Vi lægger til i krydstogthavnen, hvor vores skib vil overnatte, hvilket giver os 2 dage i området.

Selve havneområdet ”Nadagogo” er et besøg værd og der er for de tørstige mulighed for at finde et Saké udskænkningssted eller to, da området har Japans største koncentration af bryggerier. Smeltevandet fra det nærliggende Rokko bjerg er det reneste i landet og kombineret med ris af kvalitetsmærkatet ”Yamadanishiki” gør det området til arnested for de mest berømte saké mærker.

Efter frokost, leder Albatros rejseleder alle interesserede til mono-rail toget der går til midtbyen og er behjælpelig med billet køb (for egen regning). Vel fremme i Kobe by tages en spadseretur som rejselederen selv komponerer.

Måske det kan friste at spise aftensmad på egen hånd inde i Kobe. På menuen kan man mange steder finde det berømte kobe-kød, lækkert fedtmarmoreret japansk oksekød. En kulinarisk oplevelse, man sent glemmer, med det supermøre kød, der nærmest smelter på tungen. Den lidt billigere variant wagyu-kød er bestemt også en mulighed.
 
Dag 6
Kobe, Japan. Mulighed for udflugt til den gamle kejserby Kyoto med Kinkaku-ji og Nijoborgen Afsejling kl. 18.00
Vi har overnattet i Kobe havn.
Dagens Albatros tilbud er en heldagsudflugt til kejserlige Kyoto.
Kyoto blev som den eneste japanske storby skånet for bombeangreb under anden verdenskrig. Efter sigende på grund af byens enestående kulturskatte. Desværre har bystyret ikke vist byen samme respekt, så de store sammenhængende kvarterer af smukke træhuse er næsten forsvundet. Men ingen har vovet at røre de tusinder af templer, helligdomme og smukke haver. Især i byens udkant føler man sig hensat til en anden tidsalder, hvor skønhed og æstetik var i højsædet.

Vi tager på opdagelse i den smukke tempelby og starter i den vestlige udkant af byen, hvor vi ser Kyotos mest berømte attraktion: Guldpavillonen.
Guldpavillonen i byens nordlige udkant er en nøjagtig kopi af den over 500 år gamle bygning, som en sindssyg tempelpræst satte ild til i 1955. Guldpavillonens berømmelse forstår man til fulde, når man står ansigt til ansigt med den stemningsfulde guldbeklædte pavillon, der spejler sig i søens vand.
Vi spiser en ”o-bento”, en typisk japansk madpakke, til frokost. En o-bento fås i et hav af varianter og består typisk af ris og forskellige former for lækkert tilbehør og småretter som for eksempel fisk, kød, grøntsager og forskellige salater.

Vi afslutter dagen med et besøg ved shintohelligdommen Fushimi Inari-taisha, hvor vi går en tur gennem templets lange arkade af orangerøde torii-porte. Torii-portene står i hundredvis tæt efter hinanden og former en smuk, kontrastfarvet vej gennem den omgivende grønne skov. Dette er en af Kyotos knap så kendte attraktioner, men ikke desto mindre er det for mange besøgende et af de helt store højdepunkter!

Kyoto er berømt for sin ypperlige kvalitet på den berømte japanske grønne te, så prøv også at kigge ind hos en af de mange små specialbutikker med te, og køb en lille smagsprøve på Japan med hjem. Skal oplevelsen være fuldkommen, er der også masser af muligheder for at købe håndlavet keramik, heriblandt tekrus, med hjem.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).
Dag 7
Kochi, Japan. Mulighed for gåtur i byen med rejselederen Ankomst kl. 07.00, afsejling kl. 16.00
I Longshan-templet i Taipei
Kochi er hjemsted for den krystalklare Shimanto-gawaflod. Byen ligger omgivet af forrevne bjerge mod nord og den buede sydkyst ud til Tosabugten. Mod øst ligger Kap Muroto og mod vest ligger Kap Ashizuri med sine blidt bølgende sandstrande.
 
Shimanto-gawafloden er kendt som Japans sidste uberørte flod. Den begynder sit snoede løb i bjergene i Tsuno og løber hele vejen til Stillehavet. Floden er en guldgrube for rejefiskere, der går efter flodrejerne. Rejerne fanges ved hjælp af store fakler, der bruges til at skræmme dem ind i nettet. Selvom denne fangstmetode er hundredevis af år gammel, bliver den fortsat benyttet.
 
Højt over byen ligger slottet Kochi, som stammer fra 1600-tallet. Det er et af Japans få autentiske slotte, der har overlevet både krige og naturkatastrofer. Vores Albatrosudflugt i dag går netop til slottet, som var bolig for lensherren i Edo-perioden. Det er Japans eneste slot, som stadig har sin originale struktur, og som ikke blev beskadiget under anden verdenskrig. Derfor kan vi i dag nyde synet af et lille stykke Japan fra hedengangne tider.
 
I dag er det muligt at tage på opdagelse på egen hånd, eller man kan vælge at følges med rejselederen. Eventuelle transporter, måltider og entreer er ikke inkluderet i rejsens pris.
Dag 8
Kagoshima, Japan. Mulighed for udflugt til haven Sengan-en, Shuko Shuseikan Museum og Sakurajima-vulkanen Ankomst kl. 09:00, afsejling kl. 18:00
Vulkanøen Sakurajima

I dag lægger vi til i Kagoshima på øen Kyushu, den tredjestørste og sydligste af de fire japanske hovedøer. Kagoshima bliver ofte kaldt Japans Napoli, idet byen – ligesom Napoli – er landets sydligste hovedby, ligger ud til kysten, har et lunt og solrigt klima og en dejlig, tilbagelænet stemning. Og som prikken over i’et har Kagoshima en yderst aktiv vulkan som nabo – Sakurajima, som er byens pendant til Napolis Vesuv.
Den røde tråd i Kagoshimas historie er Shimazu-klanen, der i næsten 700 år – igennem hele 29 generationer – dominerede byen. Ligesom Nagasaki var Kagoshima blandt de første steder i Japan med udenlandsk kontakt. I mange år var byen knudepunkt for landets handel med kineserne, også efter at Japan officielt var lukket for al kontakt med omverdenen under Tokugawa-styret (1603-1867).
Japans første møde med kristendommen fandt også sted her i Kagoshima, da den spanske munk og missionær Sankt Francisco de Xavier ankom i 1549 sammen med en portugisisk delegation. Med sit ihærdige missionsarbejde lagde Xavier grundstenen til Japans kristne mindretal. Den dag i dag udgør de kristne blot to procent af den japanske befolkning, der overvejende er buddhister – samtidig med at en lang række traditioner fra shintoismen, den oprindelige, japanske folkereligion, er tæt vævet ind i det japanske hverdagsliv både for buddhister og kristne.

På dagens Albatrosudflugt besøger vi den smukke, traditionelle japanske have Sengan-en, også kaldet Isoteien, som blev anlagt i 1658 som sommerresidens for Shimazu-klanen. Haven blev udvidet til sin nuværende form i 1848, og selve placeringen af haven er en sand genistreg med en enestående udsigt over bugten og Sakurajima-vulkanen.
I Sengan-en er der blandt andet anlagt en sø fyldt med store, japanske karper, en bambuslund, et vandfald og et lille vandløb, hvor Shimazu-klanen yndede at holde poesifester. En kop sake blev sat ud i vandløbet, og inden koppen var drevet ned til deltagerne, skulle de nå at skrive et haikudigt.
Haikudigtet som kunstform opstod i 1600-tallet og var en yndet beskæftigelse blandt den japanske elite. Digtene skulle skrives efter en helt fast form med tre linjer og 17 stavelser i alt – fordelt på henholdsvis 5-7-5 stavelser, og digtet skulle på en eller anden måde have elementer med fra naturen.

Vi besøger herefter Shuko Shuseikan Museum, som giver et spændende indblik i Shimazu-klanens historie, og sejler ud til Sakurajima-øen, hvor Sakurajima-vulkanen ligger. Her ser vi det månelignende lavalandskab, der gradvist er opstået af de mange udbrud. I dag følger forskerne nøje med i hver eneste lille bevægelse i vulkanen – den tætte beliggenhed på byen gør det til en livsnødvendighed.

(Udflugten er ikke inkluderet i rejsens pris. Se under priser bagerst i programmet for tilkøb af særskilt udflugtspakke).
 

Dag 9
På havet mod Shanghai (Baoshan)
Husk at du er på ferie, og på ferier er det som regel rart med lidt fred og ro. Måske har du lyst til at trække dig tilbage til din kahyt og nyde en stille drink på din balkon, hvis du har sådan en. Det kan også være, at du finder et fredeligt område på soldækket, hvor du kan sidde uforstyrret med en bog.

Hvis du derimod trænger til at være aktiv, kan du gå en tur i skibets flot udstyrede motionscenter, hvor der er både motionscykler, trappemaskiner og løbebånd. Du kan også deltage i en undervisningstime med professionel træner (mod gebyr) og prøve yoga, pilates, spinning eller noget helt fjerde. Så kan du også med god samvittighed spise en lækker 3-retters middag om aftenen.
 
Dag 10
Shanghai (Baoshan), Kina. Mulighed for byrundtur til Jin Mao-bygningen, Yuyuan-basaren, Nanjing Road og The Bund Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 20.00
Vi ankommer i Baoshan, som ligger små 30 kilometer udenfor Shanghais centrum.
Dagens Albatros tilbud er en heldagsudflugt til Shanghai.
Fra Baoshan kører vi til bydelen Pudong, der i 1993 blev omdannet til en særlig økonomisk zone, hvilket de mange skyskrabere også vidner om. Dette nye finans- og handelscenter er siden vokset til en millionby med intentioner om at nå Hongkongs niveau. Vi skal op på 88. etage i den 421 meter høje Jin Mao-bygning, og udsigten herfra viser, at ordet metropol er et korrekt anvendt ord om Shanghai.
Vi fortsætter til byens gamle bydel og Yuyuan-basaren. Her er mulighed for at stifte bekendtskab med et hav af kinesiske produkter fra kunst og souvenirs til eksotisk tilberedte retter. Bag ved basaren ligger det gamle kinesiske kvarter med snævre handels- og beboelsesgader, der i disse år bliver fjernet. Det er absolut sidste udkald, hvis man vil se dette stykke Shanghai-historie.

Eftermiddagen bruger vi på Shanghais hovedstrøg, Nanjing Lu, hvor alle de fine internationale modehuse kæmper om opmærksomheden sammen med de fremstormende kinesiske brands. Den næsten 1 kilometer lange gågade syder af liv døgnet rundt, og her er der garanti for sjove og anderledes oplevelser.
Vi slutter på byens mest berømte gade, The Bund, beliggende ud til Huangpu-floden med Pudong på den anden side. I 1920-30’erne var The Bund at sammenligne med Wall Street i New York. Bygningerne er alle af engelsk herkomst og minder mest af alt om de flotte bygninger i London. Gaden var centrum i den internationale koncession i begyndelsen af det 20. århundrede og er i dag blevet et symbol på Shanghais handelshistorie. Her kan man både følge livet på floden og på gaden på den brede promenade.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

NB. De officielle regler forelyder at besøgende i Shanghai havn der er i transit (altså kommer fra 1 land og skal videre til 3. land), har 144 timer visumfrit i Kina. Vi vil dog anbefale at man i denne forbindelse tager med Albatros udflugt for at vi kan gøre vores bedste for at dette går gnidningsfrit. Vi kan ikke hjælpe kunder der vil gå i land på egen hånd, selvom loven altså burde tillade det visumfrit.
 
Dag 11–12
På havet mod Taiwan

Efter gårsdagens oplevelser er det nu tid til et par velfortjente fridage på havet.
Vi kan igen nyde krydstogtets dybere mening uforstyrret i et par døgn. Vi kan nyde gourmetmiddagene på en af skibets mange lækre restauranter, gå en tur i teateret, biografen eller på diskotek. Måske skal der trænes lidt i motionscenteret eller powershoppes i den toldfri butiksarkade. Der er noget for enhver smag.
 

Dag 13
Taipei (Keelung), Taiwan. Mulighed for byrundtur, Taipei 101, Paladsmuseet Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 17.00
Taiwans hovedstad Taipei

I dag ankommer vi til Taiwan, også kendt som Republikken Kina – en lille ø-nation ud for Kinas østkyst. Den er på en og samme tid et af Asiens økonomiske kraftcentre og et kulturelt mekka for enhver, der interesserer sig for antik kinesisk kunst. Nationalmuseet i Taipei har en enorm samling, der spænder over 8.000 års kinesisk historie. Disse skatte blev evakueret fra det kinesiske fastland, da kommunisterne overtog styringen, og Chiang Kai-shek flyttede sin regering til Taipei.

I dag skal vi på opdagelse i hovedstaden Taipei samt opleve noget af øens smukke natur. I Taipei ser vi blandt andet det farvestrålende smukke Longshan-tempel og en af verdens højeste skyskrabere, Taipei 101, hvor man har mulighed for at se det imponerende syn fra udsigtsdækket på 89. etage

Dernæst begiver vi os videre til Paladsmuseet, bag hvis mure gemmer sig historiske artefakter, der kan dateres 8.000 år tilbage i tiden. Her finder mand blandt andet snusdåser fra Tang- og Ming-dynastiet, smukke malerier, udsøgte eksempler på kalligrafi-kunsten, sirligt udskårne æsker samt flotte keramik-, jade- og bronzefigurer.

Dagen byder også på besøg i Taipeis gamle bydel med mange små forretninger og gadekøkkener. Her går vi en lille tur ad de små gader, og der er mulighed for at købe sig til nogle delikate smagsprøver på det taiwanske køkken.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).
 

Dag 14
Kaohsiung, Taiwan. Spadseretur i byen og tid på egen hånd Ankomst kl. 09.00, afsejling kl. 19.00

Omgivet af bjerge og floder finder vi den sydlige by Kaohsiung. Hjemsted for Taiwans største havn og næststørste by med sine godt 3 millioner indbyggere. Tidligere var havnen et kæmpe internationalt knudepunkt for handel (Made in Taiwan) men er nu mere en moderne del af byen der er kendt for sit kunstdistrikt, sine parker og den gode infrastruktur.

Vi mødes af en kulturberiget by som stadig bærer præg af sin seneste tid under japansk okkupering. Byen har ligesom resten af Taiwan en fortid med både hollandske, kinesiske og japanske herredømme. Det har efterladt kinesiske templer, japanske bygninger og sirligt udformede haver og parker. Helt tilbage til Qing dynastiet har byen og området været en populær destination. Desuden findes Tainan, Taiwans ældste by og tidligere hovedstad ikke langt væk.

Albatros rejseleder arrangerer en tur til byen (transport for egen regning) med lokal transport. Det plejer at være hyggeligt. Nogle gange gøres der brug af de ”pedicabs” eller cykeltaxaer der står og venter når de store skibe ankommer.
 

Dag 15
På havet mod Hongkong
I dag kan du kaste dig over de mange underholdningstilbud, som findes om bord. Du kan starte med at høre klassisk musik til eftermiddagsteen, høre hyggepianisten spille musik fra storfilm, mens du nyder din aperitif, eller se skibets bigband under den store forestilling i teatersalen om aftenen.
 
Dag 16
Hongkong, Kina. Tid på egen hånd i kontrasternes metropol eller frivillig tur med rejselederen Ankomst kl. 08.00
I Hong Kong

Om morgenen ankommer vi til Hongkong, og du kan vælge, om du vil tage på opdagelse i byen på egen hånd, eller blive om bord. Morgendagen byder på den forkromede byrundtur, så den skal du holde in mente, når du lægger dine planer.

Byen ligger både på fastlandet (Kowloon) og spredt over flere øer, først og fremmest Hong Kong Island. Både Kowloon og Hong Kong Island fascinerer med sine utrolige silhouetter af skyskrabere med spændende arkitektur og farvestrålende neonlys.

En tur til Nan Lian-haven eller nonneklosteret Chi Lin kunne være forslag til spændende eventyr på egen hånd. Albatros’ rejseleder hjælper gerne til med tips og plejer desuden at komponere en egen udflugt, hvor alle er velkomne. Her skal man typisk tage lidt småpenge med til lokale transportmidler og oplevelser. Hør Albatros rejseleder ad på turen, det plejer at være hyggeligt.
 

Dag 17
Hongkong, Kina og hjemrejse. Rundtur til Victoriabjerget, Stanley markedsplads og Aberdeen. Afskedsmiddag og hjemrejse.
Bjergbanen Peak Tram kører til toppen af Victoriabjerget
Med sin beliggenhed lige syd for det kinesiske fastland havde den golde klippeø Hongkong – og det omkringliggende område – stor interesse for det 19. århundredes driftige handelsmænd. De så gode muligheder for at udvikle området til en sikker base for en lukrativ handel med det kinesiske rige mod nord. I 1841 blev det britiske flag hejst på øen, og senere blev en mindre del af Kinas sydspids indlemmet i den voksende kronkoloni. Sin nuværende størrelse fik Hongkong i 1898, da briterne lejede ”De Nye Territorier” af Kina. I 1997 blev Hongkong givet tilbage til Kina.
Med sine gigantiske skyskrabere minder Hongkong ved første øjekast på mange måder om New Yorks Manhattan. Dog skal man huske, at 98 procent af den næsten seks millioner store befolkning er kinesere med en typisk kinesisk levevis bestående af daglige indkøb på myldrende markeder, hårdt arbejde og trange boligforhold. Dertil kommer naturligvis en religion med utallige guder, der tilbedes i såvel hjemmet som i de røgfyldte templer.
Hongkong er både ældgammel kinesisk kultur og det 21. århundredes højteknologi.

Vi indleder dagens udflugt med bjergbanen Peak Tram. Endestationen er tæt ved toppen af det 554 meter høje Victoriabjerg. Vel oppe får vi en fabelagtig udsigt over Hongkong-øen og hele sydspidsen af det kinesiske fastland.
Ved endestationen venter vores bus, og næste stop på dagens udflugt er Stanley markedsplads, et meget populært udendørs marked. Her kommer de handlendes evner for alvor på prøve, når der pruttes om prisen på alt fra mærkevaretøj til kunsthåndværk, porcelæn, læder og de gængse souvenirs.
Efter et kort stop på den populære markedsplads går det videre ned til bydelen Aberdeen på den anden side af Hongkong-øen. Aberdeen var tidligere Hongkongs vigtigste fiskerby, hvor tusindvis af mennesker boede på deres små både, også kaldet sampans. Intet sted i Hongkong er kontrasterne mere tydelige. De små sampans ligger og vugger i havnen og synes nærmest i miniature-størrelse i sammenligning med millionyachterne og de store fiskerbåde.
Vi lejer sampans og sejler omkring i havneområdet og får indtryk af Aberdeen fra søsiden. En tur langs de fortøjede fiskerbåde giver et fint indblik i de lokale fiskeres hverdag med at reparere net, lave mad og sortere dagens fangst om bord på deres fiskerbåde.

Mens Aberdeen forsvinder i bussens bagrude, kigger vi fremad mod den restaurant, hvor vi skal spise vores afskedsmiddag.
Og så er det ellers blevet tid til at køre til lufthavnen, hvor flyet hjem mod Danmark venter.
 
Dag 18
Hjemkomst
Vi lander i Danmark fulde af indtryk fra en eventyrlig krydstogtrejse i Japan, Kina, Taiwan og Hong Kong.

Udflugtspakke

Kun for Albatros Travels gæster har vi udarbejdet en udflugtspakke der ledes af vores danske rejseleder.

 Udflugtspakken indeholder:
 • Kobe, Japan. Heldagsudflugt til den gamle kejserby Kyoto med Kinkaku-ji og Fushimi Inari-taisha (inkl frokost ”bento” boks)
 • Kagoshima, Japan. Halvdagsudflugt til klassisk japansk have, Shuko Shuseikan museet og Sakurajima vulkanen
 • Shanghai (Baoshan), Kina. Heldagsudflugt med byrundtur til Jin Mao-bygningen, Yuyuan-basaren, Nanjing Road og The Bund
 • Taipei (Keelung) Taiwan. Heldagsudflugt med byrundtur, Taipei 101 skyskraber og paladsmuseet (inkl. frokost)
Pakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Pris: 2.298,- pr. person
Den traditionelle japanske have Sengan-en

Prisinformation

Tillæg for enkeltkahyt

Tillæg for indvendig enkeltkahyt, kat. 9: kr. 11.498,-

Tillæg for opgradering af kahyt

Opgradering af kahyt

 • Tillæg for udvendig kahyt, kat. 7: kr. 3.998,- pr. person
 • Tillæg for balkonkahyt, kat. 2A-2B: kr. 7.998,- pr. person
 • Tillæg for balkonkahyt, kat. C3: kr. 8.998,- pr. person
 • Tillæg for balkonkahyt, kat. A2: kr. 10.498,- pr. person

Enkeltkahyt

 • Tillæg for udvendig enkeltkahyt, kat. 7: kr. 19.498,-
 • Tillæg for enkeltkahyt med balkon, kat. 2A-2B: kr. 27.998,-
 • Tillæg for enkeltkahyt med balkon, kat. C3: kr. 29.998,-
 • Tillæg for enkeltkahyt med balkon, kat. A2: kr. 32.498,-
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Tokyo og Hongkong - København med mellemlanding
 • 1 nat på centralt beliggende hotel i Tokyo i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • Byrundtur i Tokyo
 • Byrundtur i Hongkong
 • Udflugter og transport jf. program
 • 14 nætters krydstogt med Celebrity Millennium (4½*) i delt indvendig dobbeltkahyt
 • Helpension på krydstogtskibet
 • Drikkepenge på krydstogtskibet (kr. 1.397,-)
 • Havneskatter (kr. 849,-)
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Evt. måltider på land
 • Tillæg for enkeltkahyt eller opgradering af kahyt
 • Udflugtspakker (kr. 2.298,-)
 • Eventuelle ekstra udflugter
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn ca. USD 10,- pr. person. Gæster med udflugtspakker bør beregne ca. USD 30,- pr. person).
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Før afrejsen

Pas

Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder fra hjemrejsedato. Børn – uanset alder – skal have eget pas, det er ikke nok, at de står i forældrenes pas. Send en kopi af dit pas til Albatros Travel senest 14 dage efter reservation. Bemærk i øvrigt, at navnet på flybilletten skal stemme 100 % overens med det navn, der står i passet. Konsekvensen ved det modsatte kan i værste fald være, at du bliver nægtet indrejse og må flyve hjem for egen regning.
 
Oplysninger om rejsen

Drikkepakke på krydstogtet

Hvis du opgraderer til en udvendig kahyt eller højere kahytskategori, får du en Classic drikkevarepakke under hele krydstogtet. Pakken har en værdi af ca. kr. 365,- pr. person pr. døgn og inkluderer udvalgte ikke-alkoholiske drikke, øl, vine (pr. glas), cocktails og husets spiritus – alt ad libitum. Se detaljeret liste over drikkevarer her: https://secure.celebritycruises.com/celebrity/media/celebrity/shared_assets/pdf/Classic-Premium-Bev-Pckgs.pdf
Drikkevarepakken gælder kun for 1. og 2. person i kahytten og kun for gæster over 21 år.
 

Hvordan er kahytterne?

Der er forskellige kahytskategorier – fra pæne, rummelige indvendige kahytter til pragtfulde suiter med egen balkon. Fælles for alle er, at de naturligvis har eget bad og toilet og rimelig skabs- og siddeplads, enkeltsenge eller dobbeltseng. Desuden er alle kahytter udstyret med køleskab og hårtørrer. Ønsker du at bestille en suite, bedes du rette henvendelse til Albatros Travel.

Indvendig kahyt ”Inside Stateroom”
Kahytskategori 11, dæk 2. Kahytterne har to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, minibar (mod betaling), aircondition og naturligvis bad og toilet.

Udvendig kahyt med vindue ”Ocean View”
Kahytskategori 07, dæk 2. Kahytterne har to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, minibar (mod betaling), aircondition og naturligvis bad og toilet.

Udvendig kahyt med balkon ”Deluxe Ocean View with Balcony”
Kahytskategori 2A-2B, dæk 6. Kahyt med egen balkon. Kahytterne har stort gulv-til-loft-vindue og to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, minibar (mod betaling), aircondition og naturligvis bad og toilet.

Udvendig kahyt med balkon ”Concierge Class”
Kahytskategori C3, dæk 7. Kahyt med egen balkon. Kahytterne har stort gulv-til-loft-vindue og to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, minibar (mod betaling), aircondition og naturligvis bad og toilet.

Udvendig kahyt med balkon ”Aqua Class”
Kahytskategori A2, dæk 9. Kahyt med egen balkon. Kahytterne har stort gulv-til-loft-vindue og to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, minibar (mod betaling), aircondition og naturligvis bad og toilet.
 

Udflugter – Halvdag og heldag

Det er normal praksis er at sondre mellem halv- og heldagsudflugter. Dette betyder ikke nødvendigvis, at udflugterne varer hhv. en halv eller en hel dag. En halvdagsudflugt foregår vanligvis enten om formiddagen eller om eftermiddagen og vil ikke strække sig over et måltid. Således vil man oftest være hjemme så det passer med frokost eller middag. Udflugterne varer typisk 2-4 timer. En heldagsudflugt må man forvente varer ca. 5-9 timer, og strækker sig typisk ind over et hovedmåltid, som dog ikke altid behøver at være inkluderet. Dette vil dog være angivet i udflugtsbeskrivelsen.
 

Tidsangivelser i krydstogters dagsprogrammer

Tidsangivelserne i rejsens program og de havneanløb, der er nævnt, er med forbehold for ændringer fra rederiernes side. Vi oplever generelt meget få ændringer i havneanløb, men enkelte små tidsændringer forekommer på næsten alle rejser, hvor man er i vinden og vejrets magt. Vi vælger dog alligevel at inkludere tiderne i programmet, da det giver et ret godt billede af, hvor meget tid man skal regne med i havn/land på rejsens stop. Det er givetvis en del af oplevelsen ved at sejle på et krydstogt!
 

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.
Hvis du vil låse din kuffert, bør du bruge en såkaldt TSA-lås. Myndighederne har en ”hovednøgle”, som kan åbne TSA-låse. Har du låst din kuffert med en anden lås, forbeholder de sig ret til at bryde låsen op – det gælder også indbyggede låse i kufferten. TSA-låse kan købes i de fleste kuffertbutikker o.l. og fås både som hængelåse og kuffertremme.
 

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.
 

Tilslutning med indenrigsfly

Det er desværre ikke muligt at bestille tilslutning med indenrigsfly på denne rejse.
 

Mere om dine rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.

Japan: https://www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/japan
Kina: https://www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/kina
 

Visum til Kina

Albatros Travel kan nu hjælpe med at lave gruppevisum til Kina. Senest 60 dage før afrejse skal Albatros Travel have modtaget en kopi af dit pas samt et pasfoto. Læs mere om visumproceduren her https://www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/kina/visum

Læs Albatros’ vejledning her.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Drømmen gik i opfyldese! Forventningerne var høje på forhånd. De blev til fulde indfriet. Et cruise til fire lande i fjernøsten, blev lige så spændene, varieret og oplevelsesrigt, som håbet. Japan et meget anderledes land, meget reguleret og i stor kontrast til de overrumplende og kosmopolitiske storbyer, Shanghai og Hong Kong. Og indimellem et venligt og afslappet Taiwan. Med flest dage i Japan fik jeg et godt indtryk af landet og dets mennesker og specielt Kyotos historiske fortid gjorde indtryk. Jeg havde forberedt mig godt inden afrejse, men selv indtryggende overrasker altid. En stor oplevelse var at vi i Shimizu efter en skyet start på dagen, pludselig så Fuji-bjerget i al sin pragt. Rejselederen imponerete mig. Han har en enorm viden om de lande vi har besøgt, historie, kultur, sprog. Han udstråler en glæde over at kunne formidle sin viden og samtidig er han en god rejsekammerat. Jeg har været på mange cruise. Celebrity Millenium er et flot og nyrenoveret skib og kahyt og alle områder var i bedste klasse, men jeg var skuffet over restauranten og maden. Det var ikke bedste klasse, ofte kedelig og forudsigelig. Jeg fik en fornemmelse af, at men forsøger at spare hvor man kan og det er ikke i tråd med den profil som Celebrity prøver at formidle. Det var en god danske gruppe, hvor alle bidrog til gode oplevelser. Det var alt i alt en flot rejse.
Date published: 2019-12-12
Rated 5 out of 5 by from En rejse med flere oplevelser end forventet Jeg havde ikke overvejet hvor meget selve krydstugtet på skibet ville være en oplevelse, men det var det, så det var næsten to rejser i en. der var program hele tiden og skal jeg "klage" over noget , er det at der på nogle destinationer var for lidt tid, men det kunne ikke være anderledes. Deltagerne havde også forskellige ønsker om tiden de forskellige steder. Super god og nærværende rejseleder og heldigvis positive og ok rejseledsagere.
Date published: 2019-12-11
Rated 4 out of 5 by from En spændende rejse med mange indtryk og oplevelser Samlet bedømt var det en god og indholdsrig rejse. Vores rejseleder fortjener al mulig ros for sit arbejde. Han var overordentlig vidende om forholdene i de besøgte lande, både med hensyn til politik, økonomi, kultur, sprog og geografi. Hans formidlingsevne var også god og behagelig. Desuden var han meget synlig, også på "havdage" og udviste stor omhu for gruppen.
Date published: 2019-12-16
Rated 5 out of 5 by from Fantasisk rejse, fænemonal rejseleder og et flot krydstogtskib. En meget velorganiseret rejse til et spændende vækstområde af verden. Det hele blev ikke mindst gjort meget mere spændende af en fantastisk empatisk, fortællende og vidende rejseleder, der gjorde væsentligt mere end man kunne forvente. Rejsen blev ikke dårligere af et flot og renoveret krydstogtskib - "Celebrity Millenium" - hvor alt fungerede.
Date published: 2019-12-12
Rated 5 out of 5 by from Dømmekrydstogt fra Solens Rige til Hongkog Det var en fantastisk rejseleder, han viden er enorm, vi har rejst med ham tidligere, var utrolig glad for at møde ham igen, alle deltager var glade for ham, og vi havde det godt sammen alle deltager.Rejsen var fantastisk spændende
Date published: 2019-12-09
Rated 5 out of 5 by from Rejsen var veltilrettelagt. Mange kultur minder/ bygninger blev besøgt. Lasse Knudsen var utrolig dygtig, vidende og inddragende i sine fortællinger om kultur, historie og samfundenes opbygning. Han var meget viden og vi fik foredrag på skibet om de forskellige ting vi ville komme til st opleve.
Date published: 2019-12-12
Rated 5 out of 5 by from SUPER TUR Rejsen var utrolig spaendende med fantastiske oplevelser hver dag, både i land og på havet. At rejsen blev en oplevelse for livet, skyldtes i meget høj grad vores rejseleder, Lasse Rasmussen. Han er simpelthen en ener.
Date published: 2019-12-20
Rated 5 out of 5 by from En skøn rejse med store oplevelser og kanon rejseledelse Rejsen fra Tokyo til Hong Kong var spændende, og rejselederens store viden og fantastiske formidlingsevne bibragte mange nye vinkler på denne del af verden.
Date published: 2019-12-15
 • y_2020, m_8, d_3, h_15
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.10
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_11
 • loc_da_DK, sid_JPCOC03, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

JPCOC03ADK