Pas og visum til Japan

Guldpavillonen i Kyoto

Læs om regler for pas og visum i forbindelse med rejser til Japan her.

Dit pas skal være gyldigt mindst 6 måneder fra hjemrejsedato. Børn skal være i besiddelse af eget pas uanset alder. Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

I tiden inden din rejse vil vi naturligvis informere dig om, hvilke indrejseregler, der gælder for dit rejsemål, dog kan der helt frem til afrejse ske ændringer i disse indrejseregler, hvorfor det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret både på https://um.dk/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan stille yderligere krav til eksempelvis brug af typer masker eller test end indrejselandet gør. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres mulige indrejsekrav eksempelvis test og registrering.

Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre dig, at du kan indfri de krav til indrejse, der måtte være gældende på afrejsetidspunktet, og skulle du ikke være i stand til dette, så vil rejsen som udgangspunkt være tabt.

Indrejsekrav til Japan

Visum
Der skal på nuværende tidspunkt visumkrav for alle rejsende til Japan. Inden du søger visum til Japan, skal du modtage en invitation fra Japan, som anskaffes igennem Albatros Travel ved at indsende dine pasoplysninger. Visummet skal søges på den japanske ambassade i København: https://www.dk.emb-japan.go.jp/itprtop_en/index.html. Visum til Japan er gratis for danske statsborgere.

Albatros hjælper med at søge visum på alle vores grupperejser. Dette kræver, at du udfylder en visumansøgning, vedlægger et pasfoto, pas og sender os en fuldmagt, der giver Albatros Travel lov til at søge for dig. Når visummet er lavet, sender Albatros Travel dit pas retur som rekommanderet post. Du kan finde links til visumansøgningen og vejledningen nedenfor.

PCR/Antigentest
Pr. 7. september er der ikke længere krav om test inden afrejse såfremt du har fået 3. vaccination mod Covid-19. Husk at printe og medbringe din engelske version af beviset for 3. vaccination. Hvis de tre vacciner ikke er af samme fabrikat, skal du medbringe bevis for alle tre.

Har du kun 2 vaccinationsstik kræves der stadig en negativ PCR/antigentest, som er taget højst 72 timer før afrejse, og som er attesteret af en læge på de japanske myndigheders standardformular. Du finder linket nedenfor på denne side. Testen skal foretages på et af de, af den japanske ambassade i Københavns, godkendte teststeder: https://www.dk.emb-japan.go.jp/itpr_en/covid-19.html.

Vi anbefaler, at du medbringer både dit printede Coronapas med QR kode og dit Digitale EU Coronapas via Coronapas app’en. På sundhed.dk kan du downloade dit Coronapas med QR kode på (EU Digitale Covid Certificate) og printe dette ud. Dit digitale EU Coronapas med QR kode hentes via Coronapas app’en på din mobil/Ipad. 

Der er pt. ingen krav om test eller karantæne ved ankomst til Japan.

Fast-track/MySOS app
Rejsende, som har fået visum til Japan, kan med fordel anvende de japanske myndigheders online fast-track registrerings-system til at forkorte indrejseprocessen i lufthavnen i Japan efter ankomst: https://www.hco.mhlw.go.jp/fasttrack/en/. Bemærk: Registrering bør gennemføres mindst 6 timer før ankomst.

Læs mere og hold dig opdateret via Udenrigsministeriet: https://japan.um.dk//rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19

PCR/Antigentest til Japan

Klik her for at hente PCR/Antigentest certifikatet

https://www.mhlw.go.jp/content/000799426.pdf

Visum til Japan

Klik her for at hente Albatros´ vejledning til Visum til Japan:

https://documents.albatros-travel.com/dk/Vejledning_Japan.pdf

Klik her for at udfylde Visumansøgningen til Japan:

https://www.dk.emb-japan.go.jp/files/100362094.pdf

Japanrejser

 • Albatros' Japan

  Unik kulturrundrejse i Østasiens gamle kejserrige

  4,6
  • 3 afrejser
  • 12 dage
  • Fra 25.998,–
  fra København
 • Japan – Solens Rige

  Japan til superpris! Det nye og det gamle Japan – fra moderne Tokyo til historiske Kyoto

  4,6
  • 2 afrejser
  • 9 dage
  • Fra 17.998,–
  fra København
 • Den store Japan-odyssé

  Den helt store japanrejse, hvor livsnyderi, store oplevelser og god tid til ro og fordybelse er i højsædet

  • 2 afrejser
  • 14 dage
  • Fra 29.998,–
  fra København
 • Sakura-festival i Japan

  Oplev kirsebærtræerne på den smukke Izu-halvø og alle Japans højdepunkter – fra Toyota-fabriksbyen Nagoya til Tokyo og videre til historiske Hiroshima og Kyoto.

  4,5
  • 16-02-2023
  • 10 dage
  • 17.998,–
  fra København