Victoria Cruises

– alle kahytter er udvendige med balkon
– skibene er specielt konstrueret til Yangtzefloden
– aktiviteter om bord
Det amerikanske rederi Victoria Cruises’ skibe er specielt konstrueret efter forholdene på Yangtze

Skibene har plads til fra 200-380 passagerer, og med et stort mandskab er servicen i top.

Skibene har alle restaurant, træningslokale, skønhedssalon, læserum og souvenirbutik, og der arrangeres forskellige aktiviteter og underholdning om bord.

Har man tidligere været på krydstogt, bør man være opmærksom på, man ikke kan sammenligne et krydstogtskib og et flodkrydstogtskib. Flodkrydstogtskibene har en helt anden indretning og ikke de samme faciliteter. Således kan man også opleve, at kahytterne er en del mindre, og at standarden er lavere end på de store oceangående skibe. Ikke desto mindre har Victoria Cruises den højeste kategorisering – 5 stjerner – som man kan få i Kina.
Læs mere nedenfor eller se alle krydstogter i Asien

Kahytter
Alle kahytter er udvendige og har egen balkon, telefon, bad og toilet. Tildelingen af kahytter bliver anvist af rederiet.

Maden
Køkkenet er det typiske kinesiske køkken. Dog kan menuen ændre sig i forhold til de forskellige provinsers madstil. Morgenmaden er vestlig.

Aktiviteter
Der er forskellige aktiviteter om bord, man kan deltage i, såsom tai-chi om morgenen, foredrag og aftenunderholdning.

Øvrige faciliteter
Der er vasketøjsservice, bibliotek, souvenirbutik, frisør, læge, massør og træningsfaciliteter.

Påklædning
Vi anbefaler almindelig og bekvem påklædning om bord på skibet. Til kaptajnens cocktailparty og til kaptajnens afskedsmiddag anbefales det, at herrerne bærer pænt tøj (skjorte) og damerne kjole eller anden selskabelig påklædning.

Betaling om bord
Du kvitterer for det, du køber om bord af drikkevarer og service. Der afregnes samlet aftenen før afrejse. Der kan betales med yuan (RMB) og Visa, MasterCard og American Express. Der kan veksles US-dollar eller euro i vekselkontoret om bord, men ikke større beløb.

Internet og strøm
Om bord er der mulighed for at gå på internettet og at sende fax, men internetforbindelsen er meget langsom. Strøm er 220 V.

Udflugter
Udflugter kan afhængigt af vandstand eller af sikkerhedsmæssige grunde aflyses eller ændres. Dette ligger uden for vores indflydelse, og beslutningen tages ene og alene af skibets kaptajn.

Rygepolitik
Der må kun ryges udenfor, på observationsdækket.

Drikkepenge
Efter international standard er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale og lokalguider på de indlagte udflugter. Drikkepengene til skibets personale vil automatisk blive opkrævet om bord på skibet, mens lokalguider og chauffører kan tippes undervejs (det anbefalede beløb er 50 US-dollar til skibspersonalet og 45 US-dollar til lokalguider og chauffører). På det første informationsmøde på skibet vil rejselederen informere nærmere om drikkepengesystemet. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er individuelle og frivillige.