Nordatlantens øje: Færøerne

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Med charmerende Tórshavn, de dramatiske Vestmannabjergene og Færøernes næststørste ø, Eysturoy

Tag med Albatros på en fantastisk rejse, hvor du på fem dage får de bedste oplevelser, som Færøerne har at byde på. Rejsen finder sted om sommeren, hvor dagene for længst har vundet over nætterne, og hvor sollyset er på sit højeste. Med udgangspunkt i en af verdens mindste og mest charmerende hovedstæder, Tórshavn, får du rig lejlighed til at nyde den storslåede færøske natur, fordybe dig i ørigets spændende historie og udforske hovedstadens moderne design, kunst, musik og gourmetmad lavet af friske, lokale råvarer. I løbet af rejsen skal vi også til Færøernes næststørste ø, Eysturoy, tage en sejltur ved Vestmannabjergene og opleve naturen i form af idylliske bygder, vandfald og klippeskråninger. Nyd også en dag på egen hånd i Tórshavn, eller køb en ekstra udflugt til hele 6 øer, der byder på enestående udsigter og historier.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Albatros aktiv

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Færøske kroner. Danske kroner

Dagsprogram 5 dage
Dag 1
Fly København – Færøerne. Ankomst til Tórshavn
Dag 2
Tórshavn. Udflugt til Sagamuseum, sejltur ved Vestmannabjergene og gåtur i Tórshavn
Dag 3
Tórshavn. Mulighed for udflugten ”Højdepunkter i det nordlige – seks øer på én dag” (tilkøb)
Dag 4
Tórshavn. Heldagsudflugt til Eysturoys fascinerende natur og historie
Dag 5
Færøerne – København. Besøg i Gásadalur, udsigt over dramatiske klipper og hjemrejse

Hoteller

Hotel Djurhuus

 • Antal værelser: 42 værelser
 • Afstand til centrum: 550 meter i gåafstand til centrum
 • Reception: Åben 07:00 – 22:00
 • Restaurant
 • Wi-fi: Gratis wi-fi

Naturen og oplevelserne er i centrum på en rejse til Færøerne, og derfor har vi valgt at bo lidt mere simpelt, end du ellers er vant til på en Albatrosrejse. Til gengæld er der masser af hygge og afslappet atmosfære på hotel Djurhuus. 

Hotel ligger tæt på centrum af Tórshavn med den gamle bydel og havnen. Hotellet er klassisk indrettet, og alle værelser er lyse og luftige. I lobbyen har hotellet en restaurant, og her finder du også et hyggeligt fællesområde med sofaer og gratis varme drikke til afslapning efter dagens oplevelser. Værelserne er simpelt indrettet med eget bad/toilet, satellit-tv, gratis trådløst internet, skrivebord og elegante lænestole. 

Der er mulighed for opgradering til Standard Plus værelser. Disse værelser er nyrenoverede og større end hotellets standard værelser.

Læs mere om hotellet https://hoteldjurhuus.fo

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Klik på Bestil for at se ledige værelser
Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
8.998,–
København
Udsolgt
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
8.998,–
Billund
Udsolgt
8.998,–
København
Udsolgt
7.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program
Klik på Bestil for at se ledige værelser

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Færøerne. Ankomst til Tórshavn
Vi ankommer til hovedstaden Tórshavn

Vi rejser fra København og efter en flyvetur på cirka to timer lander vi på Vágar, som er en af Færøernes 18 smukke øer. Færøerne er en delvis selvstyrende del af det danske Rigsfællesskab. Lagtinget er hjemstedet for selvstyrets parlament, der er en af verdens ældste. Fra Færøerne vælges to repræsentanter til det danske Folketing. Færøerne har valgt ikke at være medlem af EU.

Når vi har modtaget vores bagage, kører vi mod vores hotel i hovedstaden Tórshavn, som ligger på naboøen Streymoy – den største og folkerigeste ø på Færøerne. Tórshavn ligger på Streymoys sydlige ende, godt beskyttet mod vind og vejr af øen Nólsoy. Busturen til Tórshavn varer cirka 45 minutter og er i klart vejr en meget flot tur, der allerede giver en fornemmelse af den storslåede færøske natur. 

I Tórshavn bliver vi indlogeret på det hyggelige Hotel Djurhuus, som ligger i hjertet af byen. Her har du et perfekt udgangspunkt til at opleve den charmerende hovedstad og møde de gæstfri færinger. 

(Der er mulighed for at opgradere til et Standard plus-værelse, læs mere under hotelbeskrivelse eller praktiske oplysninger)

Om aftenen er der middag på egen hånd. Rejselederen kommer gerne med forslag til, hvor du kan spise god, lokal mad.

Dag 2
Tórshavn. Udflugt til Sagamuseum, sejltur ved Vestmannabjergene og gåtur i Tórshavn
Tæt på de charmerende søpapegøjer

Dagens eventyr tager os fra Tórshavn mod Vestmanna. Her skal vi besøge Sagamuseet og nyde en dejlig frokost, inden vi skal ud at sejle og opleve Vestmannabjergene. Her opleves smalle stræder og dybe grotter, og der sejles tæt ind under de stejle næsten 700 meter høje klippesøjler, hvor tusindvis af havfugle, herunder mallemukker, lomvier og alker, har deres ynglepladser. Her har vi også mulighed for at se lunder, populært også kaldt søpapegøjer, de små charmerende fugle med det farverige næb. De bygger deres reder på klippehylder og græsklædte skråninger, hvor de lægger et enkelt æg. På Færøerne drives der fortsat jagt på de små fugle, der er en lokal delikatesse, og i dag er jagten underlagt regulering for at undgå fortidens overfangst.

(Bemærk venligst, at dagens tur afhænger af vejret. Skulle det ske, at denne tur må aflyses, arrangeres der en sightseeingtur på øen Vágar.)

Efter dagens udflugt går vi en tur i Tórshavn og ser nærmere på byen, der med sine cirka 18.000 indbyggere er ørigets største. Tórshavn er en pragtfuld blanding af moderne metropol og tusind år gamle traditioner. Byens historie opleves ikke mindst i den gamle bydel Tinganes med dens smukke bygninger med græsklædte tage og brolagte gader. 

Om aftenen er der middag på egen hånd. Rejselederen kommer gerne med forslag til, hvor du kan spise god, lokal mad.

Dag 3
Tórshavn. Mulighed for udflugten ”Højdepunkter i det nordlige – seks øer på én dag” (tilkøb)
klipperne Tindhólmur og Drangarnir

I dag er der mulighed for at tage med på en heldagsudflugt (tilkøb), hvor vi besøger seks øer på én dag. Udflugten er med de helt store naturscenerier i fokus.

Vi kører fra hotellet nord via den nye tunnel med rundkørslen i bunden til Eysturoy og videre til Kunoy, hvor vi kan nyde udsigten til de høje fjelde. Vi gør holdt ved områdets største sten, som siges at være beboet af huldefolk (underjordiske væsener).
Fra Kunoy kører vi videre til Klaksvik. Her skifter vi bus og kører videre op til Viðareiði på Viðoy, hvor vi kan nyde den smukke udsigt ud i Atlanterhavet og øerne Fugloy og Svínoy, og i Viðareiði finder vi også den hjemsøgte præstegård Ónagerð. Vi nyder vores medbragte madpakke undervejs.

Fra Viðareiði går turen tilbage til Klaksvik, hvor vi efter en byrundtur tager færgen over til Kalsoy. Vi ankommer til Syðradalur på Kalsoy, og herfra kører vi gennem smalle tunneler op til Mikladalur. I Mikladalur går vi ned mod vandet og ser på den berømte statue Sælkvinden, som blev rejst i 2014. Statuen er placeret det sted, hvor en sælkvinde ifølge et sagn steg op fra havet. Fra Mikladalur kører vi op til den nordligste landsby på øen Trøllanes, der danner rammerne om de flotte naturscener til den nyeste Bond-film, som udkom i april 2021. Herfra kører vi tilbage til færgelejet på Syðradalur, hvor vores færge venter.

Tilbage i Klaksvík går turen syd på til Tórshavn. Vi stopper ofte undervejs, så der bliver rig mulighed for at tage billeder af den flotte natur.

Udflugten inkluderer madpakke til frokost og færgeture. Minimum 12 deltagere.

Alternativt er dagen er til fri disposition. Du kan for eksempel gå på opdagelse i Tórshavn og kigge på byens butikker. For enden af lystbådehavnen ligger den spændende forretning Østrøm, hvor du blandt andet kan se og købe moderne færøsk kunst og kunsthåndværk. Lige ved siden af ligger Steinprent, Færøernes Grafiske Værksted. Besøg deres galleri, hvor de udstiller de nyeste værker. Kig også nærmere på lækre færøske designede uldvarer i den nyeste mode, blandt andet i den spændende systue/butik hos Guðrun og Guðrun. Nyd evt. en øl i Mikkellers lokale udskænkningssted og ølparadis. Trænger du til en variation fra shoppingen, kan det anbefales at besøge kulturhuset Nordens Hus og husets kunstmuseum med et bredt udvalg af færøsk kunst, der viser, hvordan naturen og landskabet har været det dominerende motiv igennem den færøske kunsthistorie.

Om aftenen er der middag på egen hånd. Spørg rejselederen, hvis du vil have tips til gode spisesteder.

Dag 4
Tórshavn. Heldagsudflugt til Eysturoys fascinerende natur og historie
Nyd den sidste dag i Tórshavn i dit eget tempo

Denne morgen skal vi afsted på en heldagstur til Færøernes næststørste ø, Eysturoy, der byder på vidtstrakte landskaber, fantastisk udsigt og snørklede småveje til ensomt beliggende bygder med hver sit særkende. Vi starter med at køre fra Streymoy over broen til Eysturoy, som færingerne stolt kalder ”verdens eneste bro over Atlanterhavet”. Vi fortsætter nordpå langs kysten til den nordlige del af øen, hvor Færøernes højeste fjeld, det 882 meter høje taffelbjerg Slættaratindur, ligger frit og med den karakteristiske flade top. Undervejs kommer vi forbi Eidi og gør holdt for at nyde udsigten og den kendte stenformation i havet ”Kæmpen og Kællingen”. Vi når frem til den lille bygd Gjógv, der ligger på nordøstsiden af Eysturoy. Bygden har navn efter den slugt (på færøsk gjógv), som beskytter bygdens lille naturhavn. De små fiskerbåde sejler helt ind i bunden af slugten, hvor de hives op på land. Fra havnen er der en fantastisk udsigt mod Kalsoy. Vi går en tur i bygden og ser på de velbevarede huse. Vi spiser frokost på det hyggelige lokale hotel. 

Efter frokost kører vi sydpå gennem Funningsfjorden ud langs Skálafjorden til bygden Gøta, som i modsætning til Gjógv er en moderne, kulturbevidst storbygd, der snart runder de 1.000 indbyggere. 

Om aftenen er der middag på egen hånd. Spørg rejselederen, hvis du vil have tips til gode spisesteder.

Dag 5
Færøerne – København. Besøg i Gásadalur, udsigt over dramatiske klipper og hjemrejse
Gásadalur er kendt for vandfaldet Múlafossur

Om morgenen bliver vi hentet på hotellet og kører med bus ned til den smukke landsby Gásadalur, som er kendt for vandfaldet Múlafossur. Her spiser vi også en let sen frokost på café Fjørðoy. Vi tager et fotostop i den nærliggende idylliske landsby Bøur og nyder udsigten over klipperne Tindhólmur og Drangarnir.

Efter besøget fortsætter vi mod lufthavnen på Vágar, hvor flyet hjem til Danmark venter.

I tilfælde af tidlig hjemrejse vil dagens udflugt blive gennemført på ankomstdagen.

Højdepunkter i det nordlige – seks øer på én dag

Kun for Albatros Travels gæster har vi udarbejdet en udflugt ledet af vores danske rejseleder. Her er tale om en heldagsudflugt, hvor vi besøger seks øer på én dag. Vi bliver hentet på hotellet tidligt om morgenen og kører straks nordpå. Vi kommer til at se den berømte statue af sælkvinden i Mikladalur på Kalsoy. Derudover vil vi også besøge Færøernes næststørste by Klaksvík, øen Kunoy med sine høje bjerge, den nordligst beliggende landsby Viðareiði og mange andre steder. Vi stopper ofte undervejs, så der bliver rig mulighed for at tage billeder af den flotte natur. Læs mere i dagsprogrammet under dag tre.

Heldagsudflugt: Højdepunkter i det nordlige – seks øer på én dag Inkl. transport (bus og færge) og frokost i form af madpakke.

Pris: kr. 1.198,- pr. person.

Karakteristiske huse med græstag

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 7.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
1.998,–
Tillæg for Standard Plus-værelse
 • Delt dobbeltværelse
  kr. 598,– pr. person
 • Enkeltværelse
  kr. 1.198,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Færøerne t/r 
 • Transport og udflugter jf. program
 • 4 nætter på Hotel Djurhuus i delt standard dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 2, 4 og 5
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tilkøbsudflugt: Heldagstur til ”Højdepunkter i det nordlige – seks øer på én dag” (1.198,-)
 • Eventuelle ekstraarrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Tillæg for standard plus-værelse (548,-)
 • Eventuelt drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr per faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Opgradering af værelser

Der er mulighed for opgradering til Standard plus - værelser. Disse værelser er nyrenoverede og større end hotellets standardværelser.

Rejs med vejret

Vi besøger Færøerne om sommeren, hvor chancen for solrige dage er størst. Høj sol, blå himmel, tåge og storm hører til den færøske hverdag, og alle vejrtyperne er en del af oplevelsen på en oceanø langt fra det nærmeste fastland. Sollyset er på sit højeste og har for længst vundet over nætterne i sommermånederne. Vil du opleve søpapegøjerne, skal du rejse om sommeren fra maj til august (Resten af året er fuglene på havet).
    
På Færøerne kan vejret skifte meget hurtigt og variere meget fra sted til sted. Derfor kan man aldrig forvente, at en rejse gennemføres helt efter planen. En lukket lufthavn og forsinkelser er måske ikke ligefrem reglen, men det er tæt på. Derfor ydes ingen kompensation eller erstatning for de første 24 timers forsinkelse eller rejseændringer. Tag det som en del af oplevelsen.

Forbehold/ændringer

Vi gør opmærksom på, at en rejse til Færøerne er underlagt lokale forhold, hvor i særdeleshed naturkræfter og også levevis er anderledes end i Danmark. Dvs. at force majeure-situationer kan opstå med tilhørende forsinkelser og aflysninger, der vil medføre ændringer i rejseplanen. Vejrforhold, problemer med køretøjer, gæsternes fysiske formåen og forsinkede flyafgange kan medføre ændringer i rejsen, og punkter i dagsprogrammet kan risikere at udgå.

For de raske og rørige

På en rejse til Færøerne kræves det, at du er mobil, selvhjulpen og kan færdes uden hjælp i kuperet og ujævnt terræn. Personer under 18 år skal rejse i følge med og bo sammen med personer over 18 år.

Bagage

Det er en god idé at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 20 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Mere om Færøerne

Her kan du få mere at vide om Færøerne: http://www.albatros-travel.dk/destinationer/europa/faeroeerne

Restauranter

Restauranten på Hotel Djurhuus tilbyder hver dag en simpel aftens menu, men har man specielle ønsker anbefaler vi, at man allerede inden afrejse booker bord på nogle af byens mere velrenommerede restauranter.

Det er naturligvis også muligt at fortage bordbestilling undervejs på turen, og har man ikke de store præferencer ifht aftensmad og spisetider, er det altid muligt at finde et bord på et af byens billigere og mindre hypede spisesteder.

Gode restauranter i umiddelbart nærhed af hotellet:

https://www.roks.fo/
https://heimaihavn.fo/

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from God tur med mange oplevelser. Rejseleder var super!
Date published: 2024-06-19
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk program, en helt unik natur oplevelse. En fantastisk rejse, unik naturoplevelse. Rejselederen var velforberedt, omstillings parat( når der var udfordringer), venlig og hele tiden parat med hjælp. Hun var humørfyldt og super dedikeret.
Date published: 2024-06-19
Rated 5 out of 5 by from Spændende rejse Det var en meget oplevelsesrig rejse. Hotellet lå godt i forhold til havn og bymidten. Det var godt planlagt
Date published: 2024-06-19
Rated 5 out of 5 by from Betagende flot natur. Betagende flot og storslået natur. Venlige mennesker lokalt. Gode rejsefæller og en god guide. Der manglede ikke noget i Torshavn, som er velfungerende "storby".
Date published: 2024-06-18
Rated 4 out of 5 by from Interessant rejse Rejsen var ok. Rejselederens kendskab til området var ikke i top.o
Date published: 2024-06-18
Rated 4 out of 5 by from En meget smuk rejse Det er en meget smuk rejse, med variation, - og et tæt program, - der burde have været lidt mere tid til at færdes på egen hånd, evt. en dag hvor der ikke var indlagt et program, sådan at Torshavn kunne opleves på allerbedste vis, med egen indlagte pauser, altså en ekstra dag ville gøre rejsen "godt".
Date published: 2024-06-18
Rated 5 out of 5 by from Færøerne - Nordatlantens øje Selvom vi ankom til Færøerne 4 dage efter ophør af en længere strejke med varemangel, var samfundet velfungerende igen. Alle forventninger blev derfor opfyldt
Date published: 2024-06-18
Rated 5 out of 5 by from En god rejse med mange gode oplevelser. Rejsen var interessant og meget smuk i det unikke landskab
Date published: 2024-06-02
 • y_2024, m_6, d_21, h_3
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_12, tr_115
 • loc_da_DK, sid_FORTR02, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser