Grønland - isbjerge og lyse nætter

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Individuel sommerrejse til Grønland

Tag med Albatros til Diskobugtens hjerte og isbjergenes hovedstad Ilulissat. Oplev den berømte Isfjord, og se hvordan de kolossale isbjerge sagte bevæger sig i midnatssolens magiske skær. Derudover skal vi til Kangerlussuaq-området, som er hjemsted for Grønlands mest forskelligartede fauna – en anderledes Albatrosrejse hvor man er på egen hånd uden rejseleder. Du bestemmer således selv tempoet og indholdet, og kan vælge at bestille adskillige spændende udflugter med vores dygtige lokalguider. Du kan blandt andet følge med på hvalsafari, en kajaktur og en tur til Russellgletsjerens tårne af is, med efterfølgende barbecue.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Individuel rejse, Albatros aktiv

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Danske kroner

Dagsprogram 5 dage
Dag 1
Fly København - Ilulissat. Byrundtur til fods
Dag 2
Tid til egne eventyr, mulighed for en vandretur langs Isfjorden (tilkøb) og Isfjordssejlads (tilkøb)
Dag 3
Tid til egne eventyr, mulighed for en bådtur til Oqaatsut og ud på kajakeventyr (tilkøb)
Dag 4
Fly Ilulissat – Kangerlussuaq. Indlogering på vandrehjemmet Old Camp og tid på egen hånd. Mulighed for en tur til Russel Gletsjer med barbecue
Dag 5
Fly Kangerlussuaq - København

Hoteller

Old Camp

Old Camp er Kangerlussuaqs hyggelige, traditionelle vandrerhjem. Old Camp ligger 2 km fra lufthavnen med en vidunderlig udsigt ud over Søndre Strømfjord, Grønlands længste fjord.

Naturen og oplevelserne er i centrum på en rejse til Grønland, og derfor har vi valgt at bo lidt mere simpelt, end du ellers er vant til på en Albatrosrejse. Til gengæld er der masser af hygge og afslappet atmosfære på vandrerhjemmet.

Dobbeltværelserne er små og simpelt indrettet med et lille skrivebord, stol og klædeskab. Baderum og toiletter er på gangen. Vandrehjemmet består af 1 langhus med reception samt 3 langhuse med værelser, i hvert hus er der fælles spise- og opholdsrum, hvor vi spiser morgenmad. Qajak har 10 værelser med separate senge, Tuukkaq har 16 værelser med separate senge, Ulo har 13 værelser med køjesenge. Vi kan ikke på forhånd garantere hvilken bygning man bliver indkvarteret i.

Hotel Hvide Falk

Hotellet ligger lige midt i byen med fantastisk udsigt ud over Diskobugten og Isfjorden. Restauranten serverer retter af høj international standard baseret på friske grønlandske råvarer. 
I hotellets pub er det muligt at nyde en drink skønt akkompagneret af det smukke syn af drivende isfjelde.

Værelserne er lyst og venligt indrettet og har eget bad og toilet, TV, telefon samt internetforbindelse mod betaling. Alle værelser er renoveret i 2022-23.
På alle afgange er der mulighed for at tilkøbe sig opgradering til værelser med udsigt over havet. Disse skal bestilles i forbindelse med købet af rejsen eller senest 60 dage før afrejse.

For børnefamilier er der mulighed for at blive indkvartering i lejligheder, som ligger lige nedenfor hotellet, helt tæt ved vandkanten. Lejlighederne er enten to værelses (4 personer) eller etværelses med hems (3 - 4 personer).
Toværelseslejlighederne er indrettet med et stort, rummeligt soveværelse til to personer, mens stuen indeholder sofaarrangement samt et skrivebord. Stuen kan indrettes med to ekstra opredninger til børn.
Alle lejligheder har egen terrasse ud mod fjorden, hvorfra man har førsteparket til Disko Bugten og drivende isbjerge. Alle lejligheder er udstyret med eget bad og toilet, samt mulighed for at lave kaffe og the.
Lejlighederne er indrettet med et lille tekøkken og køleskab.

Læs mere på hotellets hjemmeside: http://www.hotelhvidefalk.gl

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København - Ilulissat. Byrundtur til fods
Fart på farverne i Ilulissat

Turen går fra København tidligt om morgenen med ankomst til Ilulissat omkring middagstid. Efter ankomsten til Ilulissat bliver vi indlogeret på vores hotel i centrum af byen med skøn udsigt til Diskobugten. 

Det var i Ilulissat, at polarforskeren Knud Rasmussen blev født, såvel som hans gode ven, den eminente hundekusk Jørgen Brønlund, der omkom under Danmarksekspeditionen for over hundrede år siden. I de mere end 250 år, som er gået siden Ilulissats grundlæggelse, er byen vokset støt og er i dag Grønlands tredjestørste med mere end 4.500 indbyggere. De fleste af byens beboere lever af fiskeri eller af fiskeindustrien.

Det er en meget levende og hyggelig by med et udbud af kulturelle attraktioner, som f.eks. Knud Rasmussens fødehjem og kunstmuseet, der har en samling af Emanuel A. Petersens malerier. Efter indlogering er der en kulturhistorisk byvandring, hvor vi får en dybere forståelse af den grønlandske kultur, byens historie og det moderne liv, der leves her 300 kilometer nord for polarcirklen. Undervejs besøger vi ”brættet”, hvor dagens fangst af fisk og vildt sælges, vi besøger fiskerne på havnen og passerer Knud Rasmussens fødehjem og den gamle trækirke Zionskirken.

Dagens byrundtur er inkluderet i prisen. 

Dag 2
Tid til egne eventyr, mulighed for en vandretur langs Isfjorden (tilkøb) og Isfjordssejlads (tilkøb)
Mange hvalarter svømmer gennem de grønlandske farvande

Man kan bruge dagen på egen hånd, men der er også mulighed for, at man komme på en lidt længere, men utrolig smuk, gåtur til Sermermiut sletten cirka 2 kilometer syd for Ilulissat. Sermermiut betyder ”folket ved bræen”, og stedet har været beboet helt tilbage fra cirka år 1400 f.Kr. med undtagelse af enkelte perioder frem til år 1737. Bopladsen fremstår i dag som en række græsbevoksede, firkantede ”kratere”, som er fundamenterne til husene, man boede i. Hør historien om grønlændernes liv og skikke før europæernes ankomst, se ruiner, køkkenmødding og mærk permafrosten med dine egne hænder. Fra dalen går vi op på et klippefremspring og betragter den henrivende udsigt over Isfjordens mægtige istinder. Det er et stort øjeblik at skue ud over ismasserne, der er fødestedet for de fleste af Diskobugtens mange isbjerge. For at beskytte den skrøbelige, arktiske natur, er der lavet en gangsti af brædder hele vejen ned til Isfjorden, turen vare ca. 4 timer.  

(Vandretur langs Isfjorden er en tilkøbsudflugt som ikke er inkluderet i rejsens pris, men skal bestilles separat.)

Om aften er der også mulighed for, at man kan komme på en fantastisk Isfjordssejlads i aftensolen til den UNESCO-fredede Isfjord.

Udflugten varer cirka 2 ½ timer. Her oplever vi det fantastiske isscenarie på nært hold, der er skabt af Kangia-bræen, der producerer 20 millioner tons is i døgnet!

Vi kommer helt tæt på isfjeldene og fornemmer virkelig deres storhed – en god mulighed for at få nogle flotte fotos med hjem. Sejlturen ved højlys dag er bestemt en oplevelse ud over det sædvanlige. Husk varmt tøj!

(Isfjordssejlads er en tilkøbsudflugt som ikke er inkluderet i rejsens pris, men skal bestilles separat.)

Dag 3
Tid til egne eventyr, mulighed for en bådtur til Oqaatsut og ud på kajakeventyr (tilkøb)
Den hyggelige bygd Oqaatsut

Man kan bruge dagen på egen hånd eller få en autentisk grønlandsk oplevelse, hvor du smager det lokale køkken, lærer om Inuit-kulturen, oplever bygdelivet og ror kajak mellem isbjerge.

Oqaatsut er en smuk lille bygd cirka 20 kilometer nord for Ilulissat. Stedet er også kendt som Rodebay, da det i mange år var en hollandsk hvalfanger-station, hvor rigtig mange hvaler blev hevet op. Selvom der i dag sjældent bliver fanget hvaler i området, kan man stadig se en masse levn fra Oqaasuts storhedstid. I hele bygden føler man stedets historie, og man oplever, hvordan det er at bo isoleret midt i den grønlandske natur.

Vi begynder dagen med at klæde os i kajakudstyr, inden vi bliver hentet i båd og kan nyde den smukke sejltur til Oqaatsut. Vi sejler langs den flotte kyst og passerer blandt andet Bredebugt på turen. Når vi ankommer til bygden, nyder vi det skønne sted og går i kajakkerne. Efter en grundig oplæring padler vi i cirka to timer omkring Oqaatsut, hvor vi går på opdagelse mellem blå isbjerge og sejler ind i små klippehuler. Ofte er der også hvaler i nærheden af bygden. 

Efter kajakturen klæder vi om til vores almindelige tøj og spiser en traditionel grønlandsk frokost. Her vil vores erfarne guide fortælle om bygdelivet og områdets historie og kultur. Efter frokosten går vi en tur rundt i Oqaatsut og oplever hverdagen i den traditionelle bygd med cirka 30 indbyggere, inden vi sidst på dagen sejler retur med båd til Ilulissat.

Takket være vores veluddannede kajakguider, moderne udstyr og store fokus på sikkerhed, kan du både som nybegynder og erfaren roer sejle sikkert i kajak i de smukke omgivelser omkring Oqaatsut. For mange af vores gæster er det deres første gang i en kajak, og vi sætter en ære i at sikre, at alle får en sikker og komfortabel oplevelse.

Undervejs på turen vil jeres guide tage billeder af jer, mens I padler gennem det utrolige landskab. Billederne er inkluderet i prisen, og de vil være klar til download kort tid efter turen.

Alle vores kajakguider er certificerede IPP-kajakinstruktører, hvis retningslinjer følger European Paddle Pass Standards. Al vores udstyr er ekspeditions-udstyr af højeste kvalitet fra anerkendte mærker som Kokatat, Hiko og Lightning Paddles, denne udflugt vare ca. 7 timer.

Dag 4
Fly Ilulissat – Kangerlussuaq. Indlogering på vandrehjemmet Old Camp og tid på egen hånd. Mulighed for en tur til Russel Gletsjer med barbecue
Russellgletsjerfronten rejser sig op til 60 meter i højden

Man kan bruge dagen på egen hånd. Men muligheden for en spændende tur til den mægtige Indlandsis bør man ikke gå glip af. Ruten derud følger den lange Sandflugtsdal med den lige så lange smeltevandselv, der bruser af sted med sit grumsede, til tider mælkehvide, vand. Først passerer vi Kangerlussuaqs interimistiske golfbane, siden den cirka 400 meter høje kegleformede klippe Sukkertoppen. Vi bevæger os videre mellem de hele tiden vekslende og fantastisk smukke landskaber af søer, frodig fjeldhede og tæt pilekrat, der indimellem afløses af store strækninger med golde sandklitter og fjelde uden nogen form for vegetation.

Det er efter grønlandsk målestok et mildt landskab. Her er en rig flora, og højden på de store, afrundede fjelde overstiger ikke 700 meter. Trods et tørt klima er her talrige søer, da vandet på grund af permafrosten ikke trækker ned i undergrunden. Samtidigt betyder det tørre klima og den store fordampning, at enkelte søer i lighed med ørkensøer er blevet saltholdige.

Efter et par kilometer drejer vi op i terrænet og fortsætter til Russell-gletsjeren. Den enorme isvæg befinder sig i et af de smukkeste islandskaber i Grønland med Indlandsisen tronende i baggrunden og række efter række af gletsjerudløbere mod nord og syd.

(Russel Gletsjer med barbecue er en tilkøbsudflugt som ikke er inkluderet i rejsens pris, men skal bestilles separat.)

Dag 5
Fly Kangerlussuaq - København
Naturskønne Grønland

Efter morgenmad er der transport til lufthavnen og hjemrejse. Ankomst til København om aftenen (dansk tid). Vi siger farvel til det smukke grønlandske landskab for denne gang – og måske på gensyn.

Prisinformation

Tillæg for enkeltværelse

1.498,-

Prisen inkluderer
 • Fly København – Kangerlussuaq t/r
 • Fly Kangerlussuaq – Ilulissat t/r
 • Transport lufthavn – hotel/vandrehjem t/r
 • Byvandring i Ilulissat med lokalguide
 • 3 nætter på Hotel Hvide Falk i Ilulissat i delt dobbeltværelse eller eneværelse med eget bad og toilet
 • 1 nat på vandrehjem i Kangerlussuaq i delt dobbeltværelse 
 • Morgenmad dagligt  
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Albatros rejseleder
 • Tilslutning med dansk indenrigsfly i Danmark
 • Eventuelle ekstraarrangementer
 • Vandretur langs Isfjorden DKK 398,-
 • Isfjordssejlads i aftensolen DKK 798,-
 • Dagstur med kajak DKK 1.998,-
 • Russelgletsjeren med barbecue DKK 998,-
 • Øvrige måltider 
 • Drikkevarer
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling) 
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 6 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Vejret i Grønland

Vi rejser i maj/juni/juli/august, hvor dagene er lange, og midnatssolen er trådt ind. Temperaturen i det område af Grønland, som vi rejser i, ligger i gennemsnit på mellem 0 og 15 grader. Det er lavere temperaturer, end vi normalt kender til i det danske forår/sommer, men i Grønland føles det mindre koldt takket være den stærke sol og den tørre luft.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til udflugter/vandreture og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Rygsækken kan samtidigt anvendes som håndbagage i flyet. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

På hotellet har vi vandrestave, som vi gerne må låne til vores vandreture, men man bør selv overveje at anskaffe støvlepigge.

Beklædning

En rejse til Grønland kræver relativt stor variation i beklædningen. Varmt og vandtæt tøj samt hue og vanter er nødvendige. Medbring tøj, der kan kombineres, for eksempel langærmet uldtrøje inderst, sweater eller fleecetrøje som mellemlag og vand- og vindtæt jakke yderst. På benene er et par uldne lange underbukser, tætvævede fritidsbukser samt et par vandafvisende og vindtætte overtræksbukser velegnede. Et par kraftige, velprofilerede og skridsikre vandresko er ideelle til gåture. Kig de gamle gemmer igennem, inden du går ud og investerer i nyt udstyr. Der er absolut ikke nogen forventninger om, at tøjet og udstyret skal være det allernyeste eller smarteste.

Hvis man selv medbringer vandrestave, skal disse kunne pakkes i kufferten, da man ellers risikerer, at de bliver beslaglagt i sikkerhedskontrollen. 

Pas eller anden identifikation

Grønland er i rigsfællesskab med Danmark, og man skal ikke vise pas ved indrejse. Men på grund af de skærpede sikkerhedsregler ved flyrejser, skal man kunne identificere sig med billedlegitimation, og vi anmoder om, at passet medbringes.

Om at rejse i Grønland

Om at rejse i Grønland

Informer hotelreceptionen eller rejselederen, såfremt du ønsker at tage på tur i fjeldet på egen hånd. 2. Gå ikke ind i et hus/en bygning, medmindre du udtrykkeligt er blevet inviteret indenfor. 3. Gå ikke alene i ubeboede områder, sørg for at have gruppen i syne, og husk, at vejret pludselig kan ændre sig og dermed nedsætte sigtbarheden. 4. Hold (sikkerheds-)afstand til dyr og fugle på min. 5 meter. 

Mere om Grønland

Her kan du få mere at vide om Grønland: www.albatros-travel.dk/destinationer/europa/groenland
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 4 out of 5 by from Dejlig rejse med familien Rejse med spendende oplevelser. Vores rejse var med forskellige lokale guider. Nogle var bedre til at orienterer end andre.
Date published: 2022-08-09
Rated 5 out of 5 by from En fantastisk minirejse til Grønland En rigtig god smagsprøve på Grønland, når hverken tid eller penge er til en længere rundrejse. Her får man der bedste af det bedste på begrænset tid. Rigtig god guide på byvandring og tur til Isfjorden med arkæologisk ekspertise som fangede selv en teenager!
Date published: 2022-07-04
Rated 4 out of 5 by from Fantastiske oplevelser Sejladsen på Isfjorden i midnatssolen var virkelig en oplevelse,
Date published: 2022-07-04
Rated 5 out of 5 by from Rigtig dejlig tur Guiderne var gode særlig Thorbjørn havde stor viden om historie og flora
Date published: 2022-07-03
 • y_2023, m_9, d_30, h_4
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.35
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_4
 • loc_da_DK, sid_GLRTR16, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser