Pigen fra Ipanema

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Storbyferie og strandliv i Sydamerikas smukkeste by, Rio de Janeiro – ikoniske strande og seværdigheder i verdensklasse.

Når vintermørket lægger sig over det danske land og sind, byder sommersolen op til sambadans og strandliv i Sydamerikas mest berømte by, Rio de Janeiro. 

Oplev Rios helt enestående beliggenhed, omgivet af grønne klippesider og en enorm naturhavn, det store Atlanterhav og lange, hvide strande. Her byder Rio os på alt, hvad hjertet begærer af spændende seværdigheder, kultur, museer, shopping og kulinariske oplevelser. I Guanabara-bugten kan vi tage kabelbanen op til granitklippen, Sukkertoppen, for at nyde den flotte udsigt, og højt over Rio på det 700 meter høje Corcovado-bjerg, står Kristus-statuen og vogter over byen. Dyk ned i det brasilianske køkken, og nyd en kølig caipirinha, mens du lytter til ”Pigen fra Ipanema” på en af de små, intime bossa nova-barer. Udflugt til Kristus-statuen og til Sukkertoppen er inkluderet i prisen, og flere udflugter kan tilkøbes, hvis du ønsker det. Du ledsages af en Albatros-rejseleder, og vores hotel er perfekt placeret i hjertet af Rios kendte strandområde, med et stort udvalg af restauranter, butikker og cafeer nær hotellet.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Langtidsferie

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Brasilianske real

Dagsprogram
Dag 1 Fly fra København til Rio de Janeiro
Dag 2 Velkomstmøde. Gåtur og frokost
Dag 3 Dagen til fri disposition
Dag 4 Udflugt til Corcovado-bjerget og Kristus-statuen. Eftermiddagen fri
Dag 5–6 Dagene fri til egne eventyr
Dag 7 Sejltur i Guanabara-bugten (tilkøb). Eftermiddagen fri
Dag 8–9 Dagene til fri disposition
Dag 10 Udflugt til Sukkertoppen. Eftermiddagen fri
Dag 11 Dagen fri.
Dag 12 Udflugt til kejserbyen Petropolis med frokost (tilkøb)
Dag 13–14 Dagene fri til egne eventyr
Dag 15 Hjemrejse
Dag 16 Ankomst til København

Hoteller

B & B Hotel Rio de Janeiro

 • 165 værelser
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Elevator
 • Udendørs swimmingpool
 • Wi-fi (gratis)

Moderne hotel beliggende i hjertet af Rios berømte strandområde og med få minutters gang til både Ipanema og Copacabana. Det ligger i et godt område med restauranter, cafeer og butikker. På hotellet er der restaurant , lille udendørs pool og solsenge, og der er gratis wi-fi overalt på hotellet.

Værelse

Lyse og moderne værelser på 32 m2. De er indrettet med to enkeltsenge eller en dobbeltseng, og der er TV, sikkerhedsboks, køleskab, hårtørrer og gratis wi-fi. Alle værelser har balkon med bord og to stole.

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
16.998,–
Billund
16.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly fra København til Rio de Janeiro

I dag flyver vi fra København til Rio de Janeiro. Efter formaliteterne i lufthavnen modtages du af rejselederen, som ledsager gruppen til hotellet i Rios berømte strandområde med de to ikoniske strande, Ipanema og Copacabana.

Dag 2
Velkomstmøde. Gåtur og frokost
Ikoniske strande i Rio de Janeiro

Efter en god nats søvn og en velsmagende morgenmadsbuffet holder rejselederen et velkomstmøde, så du kan få information om Rio og de mange muligheder, som byen har at byde på.  
Efter velkomstmødet tager rejselederen dig med på en gåtur i området nær hotellet, så du kan få et overblik over, hvor du befinder dig. Hotellet ligger perfekt i kort gåafstand til både Ipanema- og Copacabana-stranden, og desuden er der et godt udvalg af restauranter, cafeer og butikker i nærheden. Vi spiser frokost undervejs.

Dag 3
Dagen til fri disposition
Den klassiske brasilianske cocktail caipirinha

Der er nu tid til at nyde ferielivet, de dejlige omgivelser og det skønne vejr. Der bliver god tid til at gå på opdagelse på egen hånd, og der venter hyggelige stunder med afslapning, dejlige strandture, spændende seværdigheder og fremragende brasiliansk mad. 

Rejselederen vil arrangere forskellige aktiviteter på de dage, hvor der ikke er et fast program. Desuden holder rejselederen foredrag, arrangerer ekstra udflugter og kommer med gode råd og forslag til, hvad du kan gøre på egen hånd. Kort sagt vil rejselederen altid være til stede for at sikre, at du får den bedste oplevelse og har mulighed for at nyde de andres selskab i den udstrækning, som du ønsker det.

Dag 4
Udflugt til Corcovado-bjerget og Kristus-statuen. Eftermiddagen fri
Kristus-statuen er 30 meter høj

I dag skal vi på udflugt til Rios vartegn, det grønklædte Corcovado-bjerg med den berømte Kristusstatue på toppen. Bjerget er godt 700 meter højt, og her på toppen har du en imponerende udsigt over byen. Kristusstatuen blev skabt af den franske skulptør Paul Landowski og bygget i perioden mellem 1922 og 1931. Den vejer 635 ton, er 30 meter høj og står på en 8 meter høj sokkel. Statuen er ikke blot blevet symbol på Rio og Brasilien, men er også på listen over verdens nye vidundere. Udflugten er med Albatros-rejseleder og varer ca. 4 timer. Eftermiddagen er til fri disposition.

Dag 5–6
Dagene fri til egne eventyr
Ipanema-stranden blev kendt internationalt i 1962

Dagene er fri, og der er tid til at kigge mere på byen eller nyde en af de dejlige strande, som ligger i nærheden af hotellet. Copacabana er en af Rios livligste bydele – der er altid aktivitet på stranden og på strandpromenaden, og i de små sidegader finder du masser af hyggelige barer og cafeer. Ipanema-stranden blev kendt internationalt da Antônio Carlos Jobim og Vinicius de Moraes i 1962 skabte en ode til deres bydel, Ipanema, og sangen ”Pigen fra Ipanema” blev et kæmpe hit. Stranden besøges dagligt af solbadere og surfere, og hver søndag lukkes der af for bilkørsel, så de lokale i fred og ro kan cykle, køre på rulleskøjter eller gå ture i området.

Dag 7
Sejltur i Guanabara-bugten (tilkøb). Eftermiddagen fri
Kristus-statuen vogter over byen

I dag har du mulighed for at tage med på en sejltur i Guanabara-bugten: Rio har en enestående placering ved Guanabara-bugten, som er 31 km lang og 28 km bred. Denne morgen stævner vi ud fra Glória-marinaen på den båd, som skal tage os på en ca. to timers sejltur i Brasiliens andenstørste bugt. I Guanabara-bugten ligger der mere end 130 små øer, og en 13 km lang bro går fra Rio til byen Niteroí og benyttes hver dag af mange pendlere. Ruten går langs med kysten forbi flotte strande, den berømte Sukkertop og adskillige af de forter, som blev bygget af portugiserne for at beskytte området mod pirater. Vi kommer helt over på den anden side af bugten til byen Niterói, og her har man et fantastisk kig til Rio. Inden vi returnerer til Glória-marinaen i Rio, sejler vi under Niterói-broen og forbi en af bugtens øer ”Ilha Fiscal”, som huser det kulturhistoriske museum. Udflugten tager ca. 3 timer og rejselederen deltager. Se venligst pris under ”Prisinformation”.

Dag 8–9
Dagene til fri disposition
Museum of Tomorrow med sin fantastiske arkitektur

Disse dage er til fri disposition, og du har nu lejlighed til at kigge nærmere på byen. 
Hvis du er interesseret i museer, kan vi anbefale ”Museo da Amanhã” (”Morgendagens Museum”), der blev bygget i forbindelse med de Olympiske Lege i 2016. Det er et flot bygningsværk tegnet af den spanske arkitekt Santiago Calatrava. Det knejser smukt ud mod Rios Guanabara-bugt og er museum for videnskab og en bæredygtig fremtid. I nærheden ligger også Brasiliens nationale kunstmuseum (”Museo Nacional de Belas Artes”), der har en omfattende samling af brasiliansk og international kunst. Det er absolut et museum, der er værd at besøge, og der er noget for enhver smag.

Dag 10
Udflugt til Sukkertoppen. Eftermiddagen fri
En smuk tur i kabelbanen op på Sukkertoppen

Vi tager på udflugt til den berømte Sukkertop i Guanabara-bugten. Først går turen ind til Rios centrum, hvor man kommer forbi det berømte Maracanã-fodboldstadium og Sambadrome, hvor finalen i karnevalet afholdes. På vej til kabelbanen, som skal føre dig op til Sukkertoppen, passerer vi også den moderne domkirke og teateret. 

Der venter en smuk tur i kabelbanen op på den store granitklippe Sukkertoppen, som knejser smukt over den store Guanabara-bugt, der munder ud i Atlanterhavet. Herfra kan man nyde den flotte udsigt over byens skyline, de lange strande og grønklædte bjerge med vandfald og regnskov. Når man står heroppe, er det indlysende, hvorfor Rio anses for at være en af verdens smukkeste byer. 

Udflugten er med rejseleder og varer ca. 4 timer. Eftermiddagen er til fri disposition.

Dag 11
Dagen fri.
Rio er fødested for samba og bossa nova

Dagen er til fri disposition. Hvis du har lyst til at komme ind under huden på brasilianerne og deres passion for fodbold, så kan rejselederen være behjælpelig med at booke billetter enten til en rundvisning eller hvis muligt til en fodboldkamp på det berømte Maracanã-stadium. Det er Brasiliens vigtigste stadium, og det spiller en betydelig rolle i landets fodboldhistorie. Fodboldklubberne Flamengo, Flumiense, Botafogo og Vasco de Gama er de fire største klubber i Rio, og deres fans har et engagement, som går langt ud over det, som ses hos fodboldfans andre steder i verden. 
En anden passion er samba’en, og den er en del af brasilianernes identitet. Der er 80 sambaskoler i Rio og mere end 100.000 dansere. De allerbedste dansere deltager i Rios berømte karneval, som afholdes i februar eller marts hver år, men i Rio er det altid muligt at se danseforestillinger, hvor både samba og andre danse indgår i showet og giver indblik i traditioner og dansens historie. 
Er du interesseret i bossa nova, så findes der mange små klubber, der besøges af lokale, og som giver dig en meget intim musik-oplevelse.

Dag 12
Udflugt til kejserbyen Petropolis med frokost (tilkøb)
Den smukke katedral, De Sao Pedro De Alcantara

I dag kan du deltage i en heldagsudflugt til kejserbyen Petropolis, der ligger nord for Rio. Her byggede Kejser Pedro II, som herskede i Brasilien mellem 1831 og 1889, et imponerende plads i neoklassisk stil, hvor han kunne slappe af og nyde de frodige omgivelser. Haven omkring paladset huser planter fra 15 forskellige regioner i verden – blandt andet palmer fra Australien, græs fra Frankrig og bananpalmer fra Madagaskar. Vi besøger paladset, som nu er et museum, og senere skal vi også se den brasilianske folkehelt, Alberto Santos-Dumont’s sommerhus. Han var en kendt opfinder, der i sin tidlige karriere designede og byggede luftballoner. Senere i livet byggede han også flyvemaskiner og opnåede stor anerkendelse for dette. På udflugten bliver der også tid til et besøg i den smukke katedral, De Sao Pedro De Alcantara, der er et flot eksempel på fransk neo-gotisk arkitektur. Det tog 88 år at bygge katedralen, og den har et 70 meter højt kirketårn med 5 kobberklokker. Den fungerer også som et mausoleum for de kejsere og kejserinder, som ligger begravet her. Der er frokost (uden drikkevarer) inkluderet på denne udflugt. Den gennemføres ved minimum 10 deltagere, og rejselederen er med. Se venligst pris under ”Prisinformation”.

Dag 13–14
Dagene fri til egne eventyr
I Rio de Janeiro

Du har de sidste dage inden hjemrejsen til fri disposition. Hvis det har interesse, så er Rio en dejlig by at shoppe i, og man kan finde alt hvad hjertet begærer til gode priser. Der findes adskillige store shoppingcentre med masser af tøjbutikker, skobutikker og andre detailbutikker, og nær hotellet ligger shoppingcenteret ”Cassino Atlântico”, som er specialiseret i antikke møbler og genbrugsting.

Dag 15
Hjemrejse
Fantastisk sommeraften i Rio de Janeiro

I dag er der hjemrejse fra Rio.

Dag 16
Ankomst til København

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 16.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
4.998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Rio de Janeiro - København med mellemlanding
 • 14 nætter i Rio de Janeiro i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 2
 • Transport mellem lufthavn og hotellet tur/retur
 • Gåtur med rejseleder (introduktion til området)
 • Udflugt til Corcovado-bjerget og Kristusfiguren (varighed ca. 4 timer)
 • Udflugt til Sukkertoppen (varighed ca. 4 timer)
Prisen inkluderer ikke
 • Sejltur i Guanabara-bugten (pris 598,- kr. pr. person)
 • Udflugt til Kejserbyen Petropolis (pris 998,- kr. pr. person)
 • Arrangementer på rejsemålet (arrangeres af rejseleder)
 • Alle øvrige måltider
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Personlige fornødenheder
 • Eventuelle drikkepenge
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- pr. faktura
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Pakkeliste

 • Mindre rygsæk eller taske til udflugter
 • Sommertøj og sandaler
 • Badetøj (håndklæde ikke nødvendigt)
 • Trøje eller let jakke
 • Praktisk fodtøj (vandresko og sportssandaler)
 • Solcreme, solhat og/eller solbriller
 • Myggespray
 • Håndsprit

Valuta

Vi anbefaler, at du medbringer USD, da det det kan være problematisk både at anvende kreditkort som betaling og hæve kontanter i pengeautomater.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser §20 stk. 1 og 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Mere om dit rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se, om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder:

Brasilien

www.albatros-travel.dk/destinationer/sydamerika/brasilien

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser

21BRVLT01ADK2601