Sort sol og Nationalpark Vadehavet

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Sort sol er et enestående naturfænomen, og det skal opleves i Vadehavet, som byder på natur i verdensklasse. Inkl. besøg i hyggelige Ribe

Busrejse

Kom med til Danmarks vildeste nationalpark i Vadehavet og marsken, og oplev en natur, hvor himlen er stor, og hvor luftrummet bliver fyldt af titusindvis af stære, der kommer for at gå til nattero i rørskoven. Er vi heldige, vil vi opleve stærenes luftballet, der styres af de jagende rovfugle.

Vi varmer op til besøget i Vadehavet med at se udstillingen i det prisbelønnede Vadehavscenter. Vi skal på ørundtur på Rømø og til Vidåslusen. Vi skal også besøge Ribe, Danmarks og Nordens ældste by, med de gamle, snævre gader og velbevarede middelalder- og renæsancebygninger.

Vores base er det hyggelige Hotel Tønderhus der er beliggende midt i det smukke Tønder, helt centralt i forhold til Vadehavets attraktioner.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Busrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Dansk krone

Dagsprogram 3 dage
Dag 1
Afrejse mod Vadehavet og Vadehavscentret.
Dag 2
Ørundtur på Rømø, besøg i Højer, Vidåslusen og Sort sol
Dag 3
Møgeltønder og nordens ældste by, Ribe, og hjemrejse

Hoteller

Hotel Tønderhus

Hotel Tønderhus er centralt beliggende i byen Tønder, og gør det derved yderst praktisk for os, at komme rundt til de forskellige oplevelser og ikke mindst Sort Sol.

Hotellet består af 65 værelser og har en glimrende restaurant, hvor vi spiser vores middage som består af to retter. Her vil vi også nyde vores morgenmad.

Værelserne på hotellet er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med bruser og toilet. Derudover er der hårtørrer, TV og gratis trådløs internetforbindelse på alle værelser.

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
2.898,–
Afrejse fra Sjælland/Fyn
2.898,–
Afrejse fra Sjælland/Fyn
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse mod Vadehavet og Vadehavscentret.
Ved Vadehavet

Vi stiger på bussen i København, Sjælland og Fyn og kører direkte til Vadehavscentret, hvor vi skal opleve den meget smukke udstilling ’Vadehavets trækfugle’, der fortæller om Vadehavets natur og landskab gennem trækfuglene. Vadehavscentrets arkitektoniske fremtoning understreger tilknytningen til naturen og er en oplevelse i sig selv. Der er mulighed for at købe frokost på Vadehavscentret. 

Entré til Vadehavscenteret betales ved indgangen.

Hen på eftermiddagen ankommer vi til hyggelige Tønder og vores hotel som er beliggende midt i byen, efter at have tjekket ind, bliver der lidt tid på egen hånd, inden vi mødes til en dejlig middag.

Dag 2
Ørundtur på Rømø, besøg i Højer, Vidåslusen og Sort sol
Luftrummet bliver fyldt af titusindvis af stære

Efter en dejlig morgenbuffet tager vi på ørundtur på Rømø, som har Nordeuropas bredeste sandstrand.

Vi besøger Sankt Clements Kirke med den enestående samling kommandørsten, og blandt andet også en mindesten for A.P. Møller-familiens slægt, der stammer fra Rømø.

Efter Rømø kører vi sydpå langs Vadehavets kyst forbi Hjerpsted til Højer, en by fyldt med charme og historie. I Højer strækker lidt på benene og går på opdagelse i de hyggelige gader og kigger på den helt særegne arkitektur, som vi finder i denne marskby.

Her ligger også den smukke Højer Mølle fra 1857. Der er tale om Nordeuropas højeste hollændermølle med magasiner, møllerbolig og en meget stemningsfuld møllehave, som i dag er café.

Efter opholdet i Højer tager vi bussen helt ud til kanten af marsklandet – helt ud til Vidå Sluse, et fascinerende område med enestående natur. Højer ny sluse (Vidåslusen) stod færdig i 1981 og består af tre betonkamre med hver to sluseporte af træ. Vi kan nyde en uendelig horisont fra slusetårnet og studere et ynglende fugleliv og måske se sæler. Vi ser slusen og den lille udstilling, inden turen fortsætter gennem Tøndermarskens koge, de beskyttede marklandskaber som digerne trofast holder stand mod Nordsøens kræfter. Vi kører herfra direkte til stærenes overnatningsplads.

Afhængigt af hvor stærene befinder sig og hvis vi har tid, så passerer vi måske grænsen til Tyskland ved den langstrakte landsby Rudbøl. Her blev grænsen sat så spøjst af grænsekommissionen i 1920, af hensyn til et par dansksindede husmænd, at den deler landsbyen midt ude på vejen, som går igennem Rudbøl. Den østlige del af vejen er således tysk og hedder Rosenkranz, mens den vestlige er dansk og hedder Rudbøl.

Når stærene er gået til ro ca. kl. 20 kører vi tilbage til Tønderhus, hvor aftensmaden venter. Husk varmt tøj, siddeunderlag og godt fodtøj, og glem ikke at medbringe pas, da vi kan komme til at køre ind på tysk område.

Dag 3
Møgeltønder og nordens ældste by, Ribe, og hjemrejse
Den imponerende Ribe Domkirke

Efter morgenbuffeten forlader vi vores hotel. Vi kører vi den korte vej til skønne Møgeltønder, en af Danmarks ældste byer og et meget velbevaret stykke Danmark. I Møgeltønder ser vi den idylliske brostensbelagte Slotsgade med lindetræer, små butikker og caféer. Møgeltønder er i nyere tid kommet på landkortet som turistby pga. Schackenborg Slot og Prins Joachim og Prinsesse Maries meget nære tilknytning til stedet.  Slottet blev i øvrigt bygget i starten af 1660’erne af rigsfeltherre og krigshelt Hans Schack. Slottet var i familiens Schacks eje fra 1661 helt frem til 1979, hvor det overgik til den kongelige familie. I 1993 blev slottet overtaget af Prins Joachim som boede på slottet med sin familie frem til 2014, hvor slottet overgik til fondsdrift.

Vi begiver os ud på en lille spadseretur i de smalle, brostensbelagte gader og oplever middelalderlig stemning og bindingsværkshuse fra det 15. århundrede.

Herefter kører vi til Nordens ældste by den skønne Ribe. Her er der mulighed for at besøge den imponerende Ribe Domkirke, hvor man fra Borgertårnet har en formidabel udsigt over byen og det flade marskland til Vadehavet. Vi skal også se Skibbroen med stormflodssøjlen og Ribe Stampemølle.

Fra Ribe kører vi tilbage til vores respektive påstigningssteder.

Busrejse

Vi ved, at busrejser er en populær rejseform. Der er ikke langt til på- og afstigningsstedet, og din eneste opgave er at holde ferie. Albatros’ dygtige rejseledere sørger for, at oplevelserne kommer til dig i bedste Albatros-stil i vores komfortable busser. Alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde turen i ro og mag mens vores kyndige chauffør sørger for at finde vej. Ferien starter ganske enkelt allerede når du stiger ind i bussen.

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4-stjernede

Hvordan er busserne

Alle sæder har:
Komfortable vippestole med fodstøtte (undtaget sæde 1-4 og 33-34), klap-borde og god benplads
Sikkerhedssele
Læselamper
Stik til 220V, så telefoner og computere kan oplades under kørslen.

Alle busser har
store tv-skærme med mulighed for at vise film
musikanlæg
Køkken med kaffemaskine. Der kan derfor købes kaffe, te og kolde øl og vand om bord
mikrofonsystem til rejselederen
Klima-anlæg
”Nød-toilet”
Erfarne, venlige og hjælpsomme chauffører

Alle busser er røgfri!

Valg af sæde

På busrejser med Albatros foretager vi sædefordeling efter ”først-til-mølle”-princippet fra bussens forreste del og bagud. Hvis du gerne vil have en bestemt plads i bussen, kan du allerede ved tilmelding sikre dig den på hele rejsen.
Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at sædereservationen/din faste plads ikke gælder i eventuelle transferbusser.

Hvor vil du gerne sidde i bussen? Venligst kontakt os for reservation af sæde.
Sæderne 1-4 (række 1)
Koster 30 kr. pr. dag/sæde at reservere.

Sæderne 5-16 (række 2-4)
Koster 20 kr. pr. dag/sæde at reservere.

Sæderne 17-54 (række 5-14)
Koster 15 kr. pr. dag/sæde at reservere.

Sæder sælges kun for hele turen og ikke dele af turen.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 2.898,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Bus København – Sjælland – Fyn til Tønderhus t/r
 • Udflugter og transport jf. program
 • Indkvartering på godt hotel i delt dobbeltværelse
 • 2 x morgenmad og 2 x middage
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Entreer: Vadehavscenteret (112 kr.), Ribe Domkirke/tårn (20 kr.)
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkevarer
 • Personlige drikkepenge f.eks. til chauffør
 • Personlige fornødenheder og drikkepenge
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online-bestilling)
 • Fast plads i bussen: 90 kr./60 kr./45 kr. Kontakt os for ønskepladsen på tlf. 36 98 98 98 eller via mail til info@albatros.dk
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Værd at vide

På denne tur skal vi opholde os en del i naturen, og da vi ikke er herre over vind eller vejr, anbefaler vi, at man medbringer vandtæt fodtøj og et regnslag eller lign. Ikke alle steder findes der borde og bænke, og vi kan risikere at skulle sidde på diger, træstammer m.m., hvorfor en vandfast knæpude (fås fx i byggemarkeder) vil være kærkommen at sidde på. 

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde. Det er absolut en god idé at medbringe en kikkert – man går glip af meget uden.

Påstigningssteder og -tider

Påstigningssteder og -tider

Ved bestilling, noter venligst ønsket opsamlingssted i bemærkninger!

3400 Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej, kl. 07:00

3450 Blovstrød Circle K, Kongevejen, kl. 07:10

3460 Birkerød Station, Stationsvej, kl. 07:15

2840 Holte Station, Holte Stationsvej, kl. 07:25

2800 Lyngby Station, Jernbanepladsen 1, kl. 07:35

1705 København, Ingerslevsgade v DGI Byen, kl. 08:00

4100 Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej, kl. 09:00

4200 Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé (afk. 39), kl. 09:20

4220 Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43, kl. 09:35

5800 Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen, kl. 09:50

5250 Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52), kl. 10:20

5500 Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering, kl. 10:50

Hjemkomststeder og -tider

5500 Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering, kl. 16:25

5250 Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52), kl. 16:55

5800 Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen, kl. 17:25

4220 Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43, kl. 17:40

4200 Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39, kl. 17:55

4100 Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej, kl. 18:15

1705 København, Ingerslevsgade v DGI Byen, kl. 19:05

2800 Lyngby Station, Jernbanepladsen, kl. 1 19:30

2840 Holte Station, Holte Stationsvej, kl. 19:40

3460 Birkerød Station, Stationsvej, kl 19:50

3450 Blovstrød Circle K, Kongevejen, kl. 19:55

3400 Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej, kl. 20:05

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 3 out of 5 by from Stære, natur og gamle huse Generelt en god tur, vi fik set mange stære, fin natur og Ribe og Tønder er hyggelige byer. Gruppen, 41, var for stor når vi gik rundt, ikke alle kunne høre guiden, og det gav forvirring og ventetid, at frokost lørdag og entreer til Vadehavscenter og Kommandørgård ikke var inkluderet. Albatros burde have sendt et opdateret program efter hotelændringen. Hotellet havde god beliggenhed, god morgenmad og pænt værelse. Middagen var lidt kedelig og ikke som annonceret. Guiden er vidende og en god fortæller, knap så god til det logistiske, og måske dårligt informeret af Albatros. God chauffør.
Date published: 2023-10-10
Rated 4 out of 5 by from Det har været en god rejse Spændende indhold, god rejseleder, fint hotel, godt selskab, maden var ok.
Date published: 2023-10-08
Rated 3 out of 5 by from Dejlig natur oplevelse. En dejlig tur, med hyggelige medrejsende, og en fantastisk chauffør. En meget vidende rejseleder, men desværre manglede der planlægning og information til gruppen. F.eks var det ikke planlagt hvor vi skulle spise frokost, om lørdagen, så det endte med at en af gæsterne måtte finde et spisested.
Date published: 2023-10-05
Rated 3 out of 5 by from Lidt for meget “fyld” - guide vidende men ikke i kontakt med gæster Sort sol, vadehavsmuseet og Ribe - Super fantastisk. Kommandørgården, hval hegn, Højer sluse opleves som fyld
Date published: 2023-10-02
Rated 3 out of 5 by from Mangelfuld planlægning og information, trods stor viden. Godt program som udgangspunkt. Det virkede som om rejselederen ikke havde sat sig tilstrækkelig ind i de tilsendte planer og informationer. Han er en vidende mand, men ift planlægning og informationer var det noget rod, for eksempel mangelfulde informationer omkring tidspunkter, ændringer der ikke blev formidlet samlet, fortællinger hvor kun halvdelen af gruppen var på plads. Behagelig transport i bus / god chauffør.
Date published: 2023-10-02
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk tur med fantastiske oplevelse4 Det var en skøn weekend vi fik set masser af sort Sol .boede på dejligt hotel med god mad. Vi havde en god guide. Fuld tilfreds
Date published: 2023-10-02
Rated 5 out of 5 by from En god og velplanlagt tur Næsten alt var helt i top
Date published: 2023-09-30
Rated 4 out of 5 by from Vi savnede en rovfugl til at jage stærene op. Planlægningen af turen kunne godt have været bedre. Vi bevæger jo os i et historisk område, og historie var ikke rejselederens spidskompetance. Han burde have taget turen inden og læst lidt mere om området og hvad vi skulle se. Et eksempel: Jeg måtte fortælle ham hvor han kunne se kommandør stenene, lige før vi forlod kirkegården på Rømø. For meget snak om botanik og dyreliv i oversøiske lande, og for lidt historie. Opholdet på 4 timer i Ribe var for langt, så stor er Ribe heller ikke. Den ene time kunne anvendes til besøg på Løgumkloster klosterkirke og kirkegård, begge dele er meget interessant.
Date published: 2023-09-30
 • y_2024, m_5, d_26, h_3
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_8, tr_102
 • loc_da_DK, sid_DKBUS01, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser