5 skønne oplevelser i Palma

Sæt farten ned på Mallorca
Palma er fyldt med oplevelser. Og det bedste er, at de ligger i gåafstand fra hinanden.

Vi har samlet fem forslag til, hvad du kan opleve i Balearernes hyggelige hovedstad.

Læs dem nedenfor eller klik dig videre til vores Langtidsferie på Mallorca

Østers og bobler på Mercat d’Olivar

Gør som de lokale, og begynd dagen med at besøge dette overdækkede marked, som ligger fem minutters gang nord for Plaza Major. Nyd de flotte opsætninger af blomster, fisk og kød, og smag på delikatesser som ost, oliven og lokale pølser. Der er desuden flere tapasbarer, hvor de lokale drikker brandy med deres morgenkaffe og læser avisen. Giv fødderne et hvil, prøv en østers med tabasco sammen med et koldt glas bobler, og se det daglige liv udfolde sig.
Hvorfor ikke starte dagen med lidt luksus?

Kunst i Palau March

Ved siden af katedralen La Seu ligger Palau March, som huser en stor samling skulpturer fra det 20. århundrede. Et af højdepunkterne er en bronzeskulptur af Auguste Rodin og en meget detaljeret julekrybbe med flere hundrede karakterer – alt fra engle og konger til hyrder og dyr. På museet finder du også over 20 malerier af Salvador Dalí. Bygningen blev opført 1939-1945 og har tidligere været bolig for den velhavende March-familie.
Smut ind på museet ved siden af den berømte katedral

De arabiske bade

De arabiske bade kan med fordel kombineres med et besøg i Palau March og katedralen La Seu, da alle tre ligger et stenkast fra hinanden. Badene stammer fra det 10. århundrede og er stort set det eneste fysiske levn fra Palma som muslimsk by. Søjlerne, som holder buerne oppe, menes at være genbrugte fra romertiden. Når du har set badene, kan du med fordel nyde stilheden og en medbragt picnic i den tilstødende frodige have.
Slut besøget af med en picninc i badenes have

Mirós museum og atelier

Den surrealistiske kunstner Joan Miró boede i Palma fra 1956 frem til sin død i 1983. Miró havde sin mest produktive periode, mens han boede her. Hans hjem og atelier blev omdannet til museum 1992 og huser primært værker skænket af Miró selv, herunder malerier, tegninger og grafiske værker samt fotos af den arbejdende kunstner.

Shopping!

Fra dyre designerbutikker til billige tøj- og skobutikker – gaderne mellem Plaza Mayor, Plaza Mercat og Plaza Cor har noget for enhver smag og budget. Her finder du også lokale specialiteter som for eksempel mallorcinsk havsalt og appelsiner og marmelade fra Sollér. Husk at beundre de ekstravagante facader, som er typiske for den catalanske modernista-arkitektur, når du bevæger dig mellem butikkerne i området.
Fyr dine euro af i butikkerne omkring Plaza Mayor

Spaniensrejser

 • Costa Dorada og det skønne Catalonien

  En uge på Costa Dorada med oplevelser i Catalonien fra vinområdet Priorat til romernes Terragona

  • 28-09-2024
  • 8 dage
  • 6.498,–
  fra København
 • SINGELREJSE

  Costa Dorada og Nordspanien for alenerejsende

  En rejse for de mange, der rejser alene, og som vil møde andre uden at skulle betale i dyre domme for et enkeltværelse

  3,8
  • 19-10-2024
  • 8 dage
  • 7.498,–
  fra København
 • Forårsstemning i Andalusien

  Skift det triste danske vejr ud med solrige Costa del Sol, og oplev Andalusiens skønhed. Inklusive 4-stjernet hotel, halvpension og udflugter

  3,9
  • 3 afrejser
  • 15 dage
  • Fra 8.998,–
  fra København