Blog

Følg med i Albatros' blog med rejseberetninger fra nær og fjern

Spekulerer du på, om inkaruinerne i Peru er lige så fantastiske, som alle siger? Vil du gerne vide mere om, hvordan det er at rejse rundt i Cuba? Eller er du nysgerrig på rejselivet i Afrikas sydligste del? Så er du kommet til det rette sted. Læs om Sørens rejse gennem det sydlige Afrika, Christinas opleveler i Peru og Elenas færd rundt i Cuba herunder.

Rejseblog fra Peru

Læs rejseleder Christinas blog og følg med på rejsen gennem Peru og det gamle Inkarige.

Klik her og rejs med til Peru med vores Rejseblog fra Peru

Kom ind under huden på Peru i rejseleder Christinas blog

Rejseblog fra Cuba

Oplev magiske Cuba fra første parket, når rejseleder Elena Plougmann blogger om sine oplevelser og bliv meget klogere på Cubas historie og unikke stemning undervejs.

Klik her og læs med i vores Rejseblog fra Cuba

Følg med Elena gennem Cuba

Sørens blog fra det sydlige Afrika

Søren Rasmussen, grundlægger af Albatros Travel, blogger fra sin rejse gennem det sydlige Afrika. Følg med fra rejsens begyndelse i Cape Town – en af Sørens absolutte yndlingsbyer.

Bliv klogere på Afrika og skru op for rejselysten med Sørens blog fra det sydlige Afrika

Cape Town – bloggerens yndlingsby

Rejseblog fra Malta

Find ud af hvad Malta er for en størrelse i Albatros’ rejseleder Niels Lauridsens blog fra det lille ørige i Middelhavet. Der er meget for sanserne her i det lille land, som kun består af 3 beboede øer og endnu flere ubeboede.

Følg med i vores rejseblog fra Malta her

Varm op til din Malta-rejse med Niels' blog

Andalusienbloggen

Synes du også, at en uge eller to er for lidt ferie? Er du heller ikke altid fan af den danske vinter? Så følg med, når journalist Peter Fredberg blogger fra Albatros' langtidsferie i Andalusien.

Følg Andalusienbloggen her