Rejseguides

Selvfølgelig skal du ud at rejse. Men hvorhen?
Er du tvivl om, hvor du skal rejse hen? Så læs med her. Vi guider dig til de bedste rejsemål, uanset hvornår du vil ud at rejse.

Hvad er de bedste rejsemål i 2020? Hvor skal årets sommerferie gå hen? Det kan du få inspiration til her. Vi anbefaler de destinationer, hvor du får de bedste oplevelser for årstiden. Uanset om du om du er til afslapning på strand eller krydstogtskib, eller du hellere vil have vilde naturoplevelser i Afrika, Canada eller på Borneo.

Læs med her på siden og start planlægningen af din næste rejse.

Hvor skal man rejse hen i oktober?

Oktober er lig med falmende træer og kølige vinde – i hvert fald i Danmark. I resten af verden kan den smukke efterårsmåned også betyde sommerlige temperaturer og naturscenerier smukkere end nogen anden tid på året.

Læs med her, hvis du tænker: Hvor skal man rejse hen i oktober?

Japan giver den gas med efterårsfarver i oktober

Hvor skal jeg rejse hen til sommer?

Sommeren kan være dejlig i Danmark. Men den kan også være alt andet end dejlig. Så vi siger: stol ikke på vejrguderne, men bestil en rejse til en af disse vidunderlige sommerdestinationer.

Læs med her: Hvor skal jeg rejse hen til sommer?

Nyd sommersolnedgangen i Vietnam i år

Hvor skal jeg rejse hen i 2023?

Vi er allerede godt inde i 2023, og selvfølgelig skal du ud at rejse. Vi har samlet 7 anbefalinger til dig, der endnu ikke har besluttet, hvor i verden du vil rejse hen i 2023.

Læs med her hvis du tænker: Hvor skal jeg rejse hen i 2023?

Smukt spejlbillede i Lake Matheson, New Zealand