Arrangementer

Til Albatros Travels arrangementer kan du få inspiration til din næste rejse.

Arrangementerne er åbne for alle og har til formål at sikre, at vores gæster vælger den rigtige rejse.

Hvert arrangement har fokus på et specifikt land eller område. Vi fortæller om regionen, viser billeder og informerer mere detaljeret om de forskellige rejser, vi har til området. Praktiske forhold såsom pakkelister, forsikringer etc. kommer vi ikke ind på ved arrangementet, men vi fremsender materiale med råd og vejledning til rejsedeltagerne, når rejsen er bestilt.

I øvrigt er man altid velkommen til at kontakte os.

Aktuelle Albatros-arrangementer

Gratis rejseforedrag om Australien og New Zealand
Australien og New Zealand er med rette meget populære rejsemål for den helt store drømmerejse. Der er rigtig meget at opleve, og hvis du vil have hjælp til at vælge den helt rigtige rejse i disse natur- og kulturrige lande, så kom og hør dette Albatros-foredrag.
Læs mere og tilmeld dig her

Gratis rejseforedrag om Peru, Ecuador og Chile
Kom til foredrag om det spændende rejseland Peru. Hør om Perus største højdepunkter og kombinationsmulighederne til fx Ecuador og Galapagos eller Chile/Påskeøen.   ​
Læs mere og tilmeld dig her

Gratis rejseforedrag om Argentina, Paraguay og Brasilien
Kom til et spændende foredrag om hele to drømmerejser i Sydamerika – nemlig rejsen Sydamerikas hjerte og rejsen Brasiliens vidundere.
Læs mere og tilmeld dig her

Gratis foredrag om Albatros’ Vietnamrejser​
Kom og hør om Albatros’ spændende rejser til Vietnam. Vi har lidt for enhver smag. Til dette foredrag vil du kunne høre om, og spørge til, rejserne Vidunderlige Vietnam, Good Morning Vietnam, Den store Vietnamrejse, Sommer i Vietnam, Flodkrydstogt på Mekong-floden og andre nyheder.
Læs mere og tilmeld dig her

Gratis foredrag om Laos og Cambodja
Kom og hør om Albatros’ spændende rejser i Indokina. Vi har lidt for enhver smag. Til dette foredrag vil du kunne høre om rejserne Khmerernes Rige, Indokinas Mekong, Laos – landet bag bjergene og Flodkrydstogt på Mekongfloden.
Læs mere og tilmeld dig her

Gratis rejseforedrag om Bali
Kom og hør om Albatros’ spændende rejser til Bali. Vi har lidt for enhver smag, fx eksotiske rundrejser, langtidsferie og sågar højskoleophold på Bali.
Læs mere og tilmeld dig her

Gratis foredrag om Albatros’ rejser i Sydafrika
Kunne du tænke dig fantastiske naturoplevelser, er safarirejser i Sydafrika lige sagen! I Sydafrika kan du opleve klassisk Big Five, og de fleste ture krydres med en god portion kulturoplevelser, herunder vinsmagning og besøg i townshippen Soweto uden for Johannesburg.
Læs mere og tilmeld dig her

Gratis rejseforedrag om USA
USA er et meget populært feriemål, men det kan være svært at vælge den rigtige rejse. Kom derfor med til foredrag, og hør om vores USA-rejser, når vi fortæller om de populære klassikere. Du kommer hjem med et overblik over Albatros’ USA-rundrejser og et indblik i, hvad hver rejse tilbyder.
Læs mere og tilmeld dig her

Gratis rejseforedrag om Albatros’ mange eventyrlige krydstogter
Albatros arrangerer luksuskrydstogter til alle verdens hjørner, og her har du mulighed for at få et fascinerende indblik i dem alle sammen. Hør fx om spændende eksotiske krydstogter i Asien, besøg på bounty-strande i Sydhavet, eventyr gennem Panamakanalen og ture rundt om Kap Horn.
Læs mere og tilmeld dig her