Albatros´ Sydafrikaeventyr

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Få storbyliv og safari på samme tur med kulturhistoriske seværdigheder, spændende vingårde og mulighed for at se savannens vilde dyr på tætteste hold

På denne storslåede rejse rundt i Sydafrika oplever vi de store kontraster med slumkvarteret Soweto ved Johannesburg, den administrative hovedstad Pretoria og verdens måske smukkeste storby – Cape Town. 

Naturens mangfoldighed viser sig fra sine fineste sider på savannen i Kruger nationalparken og langs Panoramaruten i den østlige del af Sydafrika, hvor Drakensberg, der er Sydafrikas længste og højeste bjergkæde, er et markant indslag.

Oplev desuden det spændende dyreliv med løver, elefanter og giraffer i bushen og pingviner i Kaplandet. Foruden safari i Kruger, vandrer i Kirstenbosch Botaniske Have og smager på gode vine i Stellenbosch.

Undervejs bor vi i Albatros’ egne camps, Mantobeni og Zebra Country Lodge.

Endelig har du i Cape Town god tid til at gå på opdagelse i landets fascinerende historie og for eksempel besøge Robben Island og Taffelbjerget, shoppe i de mange butikker eller bare få en kop kaffe ved den berømte Victoria & Alfred Waterfront.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Safari

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Sydafrikanske rand

Dagsprogram 12 dage
Dag 1
Fly København – Johannesburg
Dag 2
Ankomst Johannesburg – Honeyguide Mantobeni. Velkomstmiddag
Dag 3–4
Safarioplevelser i Manyeleti vildtreservat i Kruger nationalparken
Dag 5
Manyeleti vildtreservat – Panoramaruten – Zebra Nature Reserve
Dag 6
Zebra Nature Reserve og udflugt til Soweto og Pretoria
Dag 7
Zebra Nature Reserve og reptilcenter – Cape Town
Dag 8
Cape Town, kaphalvøen
Dag 9
Cape Town på egen hånd
Dag 10
Cape Town, vinmarker med vinsmagning, Kirstenbosch Botaniske Have
Dag 11
Cape Town. Hjemrejse
Dag 12
Ankomst til Danmark

Hoteller

Honeyguide Mantobeni Camp

Mantobeni Camp er en af Albatros’ egne to safaricamps i området Manyeleti. I campen findes 12 store safaritelte, som er rummelige og private og har eget bad og toilet. Fra swimmingpoolen er der udsigt over et vandhul, hvor dyrene kommer for at stille deres tørst. Campen er uindhegnet, og områdets elefanter og andre vilde dyr kommer ofte på besøg ved teltene – hvorfor der naturligvis altid er rangere i campen, så sikkerheden er i top.

Læs mere om campen på: http://honeyguidecamp.com/mantobeni-camp/

 

Afrejsedatoer

Klik på Bestil for at se ledige værelser
Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
22.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program
Klik på Bestil for at se ledige værelser

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Johannesburg

Afrejse fra Danmark til Sydafrika inklusiv en mellemlanding.

Dag 2
Ankomst Johannesburg – Honeyguide Mantobeni. Velkomstmiddag
Vi ankommer til vores telte midt i bushen

Vi ankommer til Sydafrika tidligt om morgenen og har herefter en lang tur foran os på ca. 7-8 timer. 
Vi belønnes dog med smukke landskaber undervejs. Vi rejser ad landevejen gennem Mpumalanga-provinsen mod Middelburg og Belfast. Oplev, hvordan landskabet ændrer sig, jo længere vi kommer væk fra Johannesburg – fra landbrugsland med dyrkede marker til stejle klipper og afrikansk savanne.

Vi ankommer til Albatros’ Mantobeni Camp om dagen og indkvarteres herefter i de store dejlige telte med egen terrasse midt i bushen.

Efter en lang rejsedag bliver det rart at kravle ned i en dejlig seng og høre dyrelivet, som det udspiller sig omkring campen. Nu begynder eventyret for alvor!

Dag 3–4
Safarioplevelser i Manyeleti vildtreservat i Kruger nationalparken
En voksen hangiraf måler fra 4,7 til 5,3 meter

De næste to dage skal vi opleve ægte afrikansk safari, når vi begiver os ud på en sand opdagelsestur i Manyeleti Game Reserve, der ligger i Mpumalanga-provinsen og i et område kendt som Greater Kruger National Park. 

Ordet Manyeleti betyder "stjernernes sted" på Shangaan, som er det lokale sprog. Så glem ikke at vende blikket opad, når mørket falder på ¬– her kan du virkelig opleve en helt fortryllende stjernehimmel.

Manyeleti er blot en lille del af Greater Kruger National Park, som blev etableret i 1963. Området var indhegnet under apartheidperioden, hvilket resulterede i meget lave besøgstal. I dag er hegnene taget ned og de vilde dyr lever frit i området, hvilket blandt andet gør Manyeleti til en fredelig og uspoleret del af Kruger.

Her kommer stort set kun gæster fra områdets tre små hytter og camps, som rummer omkring 100 personer, når alt er fuldt booket. Det giver unikke safarioplevelser, uden følelsen af at køre i kortege, som nogle gange kan opstå i de større parker.

Kruger og Manyeleti ligger relativt lavt og er derfor en helårsdestination med ret milde og tørre vintre. Sommerregnen giver en tæt vegetation fra maj til juni, indtil den lange, tørre periode sætter ind. I selve Manyeleti-området er der store søer, som er hjemsted for krokodiller, flodheste, et fantastisk fugleliv og dyr, der søger ud i vandhullerne i denne periode.

Erfaringsmæssigt vil vi allerede nu have oplevet et udvalg af Afrikas berømte og kendte vilde dyr som løve, næsehorn, gnuer, kuduantilope, vortesvin, giraffer, elefanter og impalaer. 

Der er dog ingen garanti for, hvad vi ser, hvornår vi ser det – eller hvor. Mange mener, at naturen her er så tæt på det oprindelige Afrika, som man overhovedet kan komme, og derfor må vi tilpasse os de skiftende perioder, nogle gange med frodigt grønt og andre årstider med brændende sol og udtørret vegetation. 

Førstnævnte periode er den smukkeste, selvom dyrene så til gengæld kan være lidt sværere at se på grund af alt det grønne. Den sidste er ikke så pæn, men til gengæld kan dyrene ikke rigtig gemme sig nogen steder. Netop det uforudsigelige er en væsentlig del af naturens charme, og det som gør en safari til en anderledes og spændende rejseoplevelse. 

Bagefter tager vi tilbage til vores lodge og nyder en lækker morgenbuffet.

En eftermiddagssafari begynder, når solen står lavt, og de varme farver indtager landskabet. Vi stopper op og nyder solnedgangen i selskab med en forfriskende drink, inden bilens forlygter tændes til natkørsel. Det er en helt speciel oplevelse, når stjernehimlen dukker op og tusindvis af lyde høres om aftenen, mens duftene fra savannen og Afrikas røde jord breder sig.

Der er stor forskel på en safari om morgenen og en safari efter mørkets frembrud. Da forlygterne fra jeepen fanger hundredvis af små og store øjne i bushen, føles alting pludselig utrolig tæt på. Noget bevæger sig lige ved siden af; er det en flok gnuer eller sultne løvinder, der har påbegyndt nattens jagt? 
Safarikøretøjerne er åbne terrængående køretøjer, og det er en fantastisk følelse, når man pludselig befinder sig få meter fra en stor elefant eller en brølende løve – vel at mærke uden et højt hegn imellem. Selvom rovdyrene ikke opfatter en bil med passagerer som mad – heldigvis.

Safari ved daggry og om aftenen kan være en kølig oplevelse, men der er tæpper at låne i jeepen. Vi anbefaler dog også, at du medbringer en hat og en tyk vindtæt jakke eller en fleecetrøje.

Dag 5
Manyeleti vildtreservat – Panoramaruten – Zebra Nature Reserve
Dagen byder på imponerende naturoplevelser

Fra Mantobeni Camp og Manyeleti fortsætter vi til det østlige Mpumalanga. Vi kører langs bjergene på den berømte Panoramarute, som byder på imponerende landskabsscenarier undervejs. 

God's Window anses for at være et af verdens smukkeste udsigtspunkter (hvis vejret tillader det) med en fantastisk udsigt over savannen, der ligger 1.000 meter under det plateau, vi befinder på. 

Vi besøger desuden Three Rondavels og Bourke's Luck Potholes, som er et fascinerende klippelandskab, hvor stærke flodhvirvler har boret dybe, cylindriske huller i de nøgne klipper. Til sidst stopper vi ved Blyde River Canyon, som kan sammenlignes med Grand Canyon, men i mindre målestok. 

Bjergområdet byder i det hele taget på mange smukke scenarier, og hvis vi har tid til mere undervejs, udnytter vi selvfølgelig dette. 

Programmet afhænger også af både vejret og deltagernes lyst til at vandre i området, som ofte er præget af tæt morgentåge, der dog letter i løbet af dagen. 

Fra Panoramaruten fortsætter vi mod Zebra Nature Reserve nær Pretoria, som er vores base for de kommende dage. Den stemningsfulde lodge ligger smukt i det åbne landskab med zebraer og antiloper, der går frit omkring.

Dag 6
Zebra Nature Reserve og udflugt til Soweto og Pretoria

I dag besøger vi det berømte og berygtede slumområde Soweto for at få et indblik i hverdagen. Soweto var 1970'ernes symbol på modstand mod det daværende apartheidregime. På vores tur gennem bydelen kommer vi tæt på både historien og livet i dag. Vi besøger blandt andet Vilakazi street, som er den eneste gade i verden, hvor to nobelpristagere har boet; Nelson Mandela og Desmond Tutu.
Turen fortsætter til Sydafrikas administrative hovedstad, Pretoria, hvor vi tager på byrundtur og blandt andet besøger det imponerende Voortrekker monument og præsidentens officielle hjem, The Union Building. 

Byen er også kendt for sine mange palisandertræer (50-70.000), som blandt andet vokser i forstæderne. 

Bagefter tager vi tilbage til Zebra-naturreservatet.

Dag 7
Zebra Nature Reserve og reptilcenter – Cape Town

Efter morgenmaden går vi en lille tur til Zebra Country Lodge’s eget krybdyrcenter. Her får vi en fascinerende rundtur på centret, der rummer både husdyr og eksotiske dyr.

Vi forlader Zebra Country Lodge og tager derefter tilbage til Johannesburg og flyver videre til Cape Town.

Ved ankomst til Cape Town begiver vi os direkte til vores hotel.

Dag 8
Cape Town, kaphalvøen
Cape Point er Sydafrikas syd-vestligste punkt

I dag tager vi på udflugt til Kaphalvøen. Vi kører ad høje, smalle veje og har det brusende hav under os og ser små maleriske landsbyer undervejs.

Vi lægger desuden vejen om udsigtspunktet Chapman's Peak og kommer til Simon's Town, hvor vi ser nærmere på en pingvinkoloni. 

Vi stopper til frokost og når efterhånden frem til det 7.680 hektar store naturreservat på Kap det Gode Håb. 

Udover de smukke kystlandskaber er reservatet også hjemsted for forskellige antilopearter, gnuer, strudse og bavianer. Vi går ud til spidsen af halvøen – Cape Point – og nyder den fantastiske udsigt.

Dag 9
Cape Town på egen hånd
Shopping langs Victoria & Alfred Waterfront i Kapstaden

Vi har haft et par hektiske dage, så vi holder fri i dag og tilbringer i stedet tid på egen hånd. Du kan for eksempel tage op til det berømte Taffelbjerg, der regnes for at være et af Cape Towns kendetegn. Vi anbefaler at tage af sted om morgenen for at få den bedste oplevelse.

Du kan også besøge Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i mange år. Du bliver guidet på engelsk, fordi øens interessante historie er fortalt af tidligere fanger, der sad fængslet her. Robben Island ligger på en ø ud for Cape Town og er svær at komme til. Dog kan udflugten blive aflyst på grund af vejr, motorstop eller strejker i området. Vi kan derfor ikke garantere et besøg på øen. Vi sørger for at skaffe billetter til dem, der gerne vil besøge Robben Island. Billetterne er ikke inkluderet i rejsens pris.

Eftermiddagen kan også bruges omkring Greenmarket Square, hvor man kan slutte af ved den berømte Victoria & Alfred Waterfront, som lokker med en række butikker og lækre restauranter.

Rejselederen giver gerne gode tips om ting man kan finde på egen hånd. Alternativt kan du tage med os på en gåtur i det centrale Cape Town.

Dag 10
Cape Town, vinmarker med vinsmagning, Kirstenbosch Botaniske Have

Grundlæggeren af Cape Town, Jan van Riebeeck, var i 1659 den første til at dyrke vin i Sydafrika. Siden da er produktionen i landet vokset til at blive en af verdens ti største. Vi besøger et par vingårde og smager på nogle af områdets gode og anderledes vine.

Derefter går turen videre til Kirstenbosch Botaniske Have, som blev grundlagt i 1913. Haven har i dag en samling på 7.000 unikke planter. Du kan også få en smuk panoramaudsigt fra 12 meters højde, hvis du går en tur på den 130 meter lange gangbro, der snor sig gennem trætoppene.

Vi afslutter vores eventyr med en afskedsmiddag sammen i Cape Town.

Dag 11
Cape Town. Hjemrejse

Hvis du har tid og ikke nåede at se Robben Island, kan en udflugt hertil være perfekt (tager omkring 3,5 time).

Vi tager til lufthavnen i Cape Town og flyver tilbage til Danmark.

Dag 12
Ankomst til Danmark

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 22.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
3.398,–
Prisen inkluderer
 • Fly København - Johannesburg med mellemlanding 
 • Fly Cape Town – København med mellemlanding
 • Fly Johannesburg – Cape Town
 • 3 nætter Honeyguide Mantobeni
 • 2 nætter Zebra Nature Reserve
 • 4 nætter Cape Town 
 • Morgenmad x 9, frokost x 5 og middag x 6
 • Skatter og afgifter
 • Dansk rejseleder
 • Udflugter og safariture ifølge program
 • 4 x Safari i Big Five-område
 • Panoramaruten
 • Zebra reptilcenter
 • Udflugt til Soweto og Pretoria
 • Vingård med vinsmagning i Stellenbouch
 • Kirstenbosch Botaniske Have 
 • Kaphalvøen
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring ved sygdom 7% af rejsens pris
 • Gouda rejseforsikring/tillæg til husforsikring
 • Drikkevarer
 • Andre måltider. Turlederen arrangerer fællesspisning for dem, der ønsker at deltage. Det er billigt at spise i Sydafrika (ca. halvdelen af prisen sammenlignet med danske priser)
 • Tillæg for enkeltværelser
 • Drikkepenge (beregn ca. 500 kr. pr. person)
 • Eventuelle ekstra udflugter og ekstra arrangementer (inklusive svævebane til Taffelbjerget)
 • Administrationsgebyr ca. 100 kr. pr. faktura (frafaldes ved online booking)
 • Alt, der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Hvis du rejser til eller fra Johannesburg lufthavn, er der kommet nye regler for bagage pr. 25. marts 2019.

Det er kun tilladt at checke almindelige kufferter ind. Dvs. en helt almindelig kuffert med mindst 1 flad side. Runde eller uregelmæssige former for tasker er ikke tilladt. Der må heller ikke være lange stropper. Skulle du have en lang strop eller en anderledes taske er der dog mulighed for at få den tapet sammen i Johannesburg lufthavn mod gebyr. Reglerne er til for at undgå blokeringer i bagagebåndet og lange ventetider til følge. De lange stropper er den største årsag til at bagagebåndet bryder sammen. Har du en lang strop på din kuffert, bør du derfor tage den af, inden du checker den ind i Johannesburg eller tape den ind til kufferten.

Klapvogne, golftasker og anden stor bagage er undtaget af reglen, da de bliver håndteret som odd size bagage.

Deltagerantal 

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 16 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Mere om Sydafrika

Her kan du få mere at vide om Sydafrika: www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/sydafrika.

Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Forlæng rejsen

Storbyferie i Cape Town

Type Rejseforlængelse
Varighed 5 dage
Pris Fra -
5 dages kultur, shopping, gastronomi og smuk natur i Cape Town

Smuk, kulturel og fuld af liv. Så enkelt kan Cape Town beskrives. Med Atlanterhavet som nabo, det 1.000 meter høje Taffelbjerg midt i det hele og den naturskønne Kaphalvø i baghaven kan Cape Town slå de fleste storbyer i en skønhedskonkurrence. Læg dertil masser af historiske seværdigheder, fortræffelig shopping, lækker mad, gode vine og pragtfulde strande.

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Du kan vælge mellem to hoteller:

Southern Sun Cape Sun
Hotel Cape Sun ligger i hjertet af Cape Town, og der er nem og bekvem adgang til byens mange seværdigheder herfra. Hotellet har 368 værelser, alle med private badeværelser, aircondition og gratis Wi-Fi (500 MB om dagen). Når du ikke besøger Cape Towns mange attraktioner, kan du tage en dukkert i den indendørs swimmingpool, træne i fitnesscentret eller bestille en behandling i spabadet. Hotellet har sin egen restaurant og bar.

Læs mere på www.tsogosun.com/southern-sun-cape-sun 

Pris
kr. 4.498,- pr. person i delt dobbeltværelse på Southern Sun Cape Sun
kr. 7.498,- pr. person i enkeltværelse på Southern Sun Cape Sun

The Cullinan
Hotellet ligger en kort gåtur væk fra indgangen til Waterfront, hvilket er centrum for Cape Towns turismecenter. Det fem-stjernede hotel tilbyder professionel service og luksuriøs indretning i et område rigt på kulturarv. Hotellet har naturligvis de faciliteter, man kan forvente af et Tsogo Sun-hotel, inkl. restaurant, bar og udendørs pool.

Læs mere på www.tsogosun.com/the-cullinan  

Pris
kr. 6.998,- pr. person i delt dobbeltværelse på The Cullinan
kr. 11.498,- pr. person i enkeltværelse på The Cullinan

Udflugter
I Cape Town kan du deltage i en række udflugter. Se beskrivelser og priser her: Udflugter i Cape Town

Prisen inkluderer
 • Transport til og fra hotellet ved ankomst og afrejse
 • 4 nætter på hotel i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Luksus ved Victoria Falls

Type Rejseforlængelse
Varighed 5 dage
Pris Fra -
5 dages afslapning i luksusomgivelser ved et af verdens smukkeste vandfald

Med en højde på 100 meter, en bredde på to kilometer og tæt regnskov hele vejen rundt er Victoria Falls et imponerende sted at tilbringe fire dage som afslutning på din Afrika-rejse. På bantusprog kaldes vandfaldene ’mosi-oa-tunya’ (’røgen, der tordner’), og det er netop, hvad Victoria Falls ligner – en kæmpe røgsky parret med et tordenbrag.

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Du kan vælge mellem 2 hoteller:

The Explorers Village
Skønt 3-stjernet lodge med swimmingpools, restaurant og bar. Ejendommen har udsigt over den afrikanske bush og et vandhul, der ofte besøges af elefanter og bøfler. Lodgen ligger kun 400 meter fra Victoria Falls Nationalpark.

Læs mere på www.shearwatervictoriafalls.com

Pris
kr. 8.498,- pr. person i delt dobbeltværelse på The Explorers Village
kr. 9.998,- pr. person i enkeltværelse på The Explorers Village

Victoria Falls Hotel
Vidunderligt 5-stjernet hotel, der oser af atmosfære og kolonihistorie. Her er alle tænkelige faciliteter, inkl. flere gourmetrestauranter i topklasse. Vandfaldene ligger 10 minutters gang fra hotellet og kan både ses og høres fra hotellets område.

Læs mere på www.victoriafallshotel.com

Pris
kr. 12.498,- pr. person i delt dobbeltværelse på Victoria Falls Hotel
kr. 19.496,- pr. person i enkeltværelse på Victoria Falls Hotel

Prisen inkluderer
 • Fly Cape Town – Victoria Falls t/r
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 3 nætter på hotel ved Victoria Falls i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • 1 nat på hotel i Cape Town i delt dobbeltværelse
 • Sejltur i solnedgangen på Zambezi-floden
 • Gåtur omkring vandfaldene
Prisen inkluderer ikke
 • Diverse visa, som kan købes ved indrejse, hvis du har dansk pas. Er du ikke dansk statsborger, henviser vi til ambassaden.

  Ved Victoria Falls, kan du deltage i mange forskellige udflugter. Læs mere om beskrivelser og priser her: Udflugter ved Victoria Falls
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Afslapning på Mauritius

Type Rejseforlængelse
Varighed 6 dage
Pris Fra -
Palmestrande, afslapning og lækker gastronomi midt i Det Indiske Ocean.

Nyd 4 dages afslapning ved poolen eller på stranden i det tropisk paradis. For de mere aktive er der mange muligheder for at udforske øen eller tage på udflugter.

Dag 1 Overnatning i Johannesburg eller Cape Town
Dag 2 Johannesburg/Cape Town – Mauritius, transfer til hotellet
Dag 3-6 Afslapning på Mauritius
Dag 7 Fly Mauritius – Johannesburg (om morgenen). Hotelværelse til rådighed i Johannesburg. Fly Johannesburg – Danmark (om aftenen)

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

På denne forlængelse kan du vælge mellem tre hoteller:

Casuarina Hotel
Det 3-stjernede hotel ligger på den nordvestlige kyst af øen med udsigt over lagunen ved den verdensberømte kridhvide sandstrand, Trou aux Biches. Der er 5 km til den livlige by Grand Bay og 18 km til hovedstaden Port Louis. Halvpension er inkluderet i opholdet.
Læs mere på:
www.hotel-casuarina.com 

Pris per person
kr. 11.998,- per person i delt dobbeltværelse på Hotel Casuarina
kr. 16.996,- per person i enkeltværelse på Hotel Casuarina

Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa
Dette 5-stjernede luksushotel ligger på vestkysten, og her får du forkælelse for alle pengene. Der er flere restauranter og spa på hotellet, som ligger ned til stranden omgivet af en stor tropisk have. Halvpension er inkluderet i opholdet.
Læs mere på:
https://sofitel.accorhotels.com/gb/hotel-1144-sofitel-mauritius-l-imperial-resort-spa/index.shtml

Tillæg for opgradering af hotel
kr. 2.500,- per person i delt dobbeltværelse på Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa
kr. 5.498,- per person i enkeltværelse på Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa

Prisen inkluderer
 • Fly Johannesburg/Cape Town – Mauritius t/r
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 1 overnatning på hotel i Johannesburg eller Cape Town
 • Hotelværelse til rådighed i Johannesburg på hjemrejsedagen
 • 5 nætter på Casuarina Hotel/Le Meridien Ile Maurice/Sofitel Mauritius Imperial
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Rated 5 out of 5 by from Sydafrika på øverste hylde Både Kruger nationalpark og Cape Town var en stor oplevelse med en rigtig dygtig turleder.
Date published: 2023-12-21
Rated 5 out of 5 by from Magisk resa Resan täckte det mesta. Reseledaren var perfekt i Cap town men lite oorganiserad under safaridagarna. Tycker inte att man ska behöva fråga om vad som skall ske nästa dag och när det ska ske. Boendena var helt fantastiska ffa Honyeguide Manyelete, med underbar personal och supergod mat. Sämre i zebralodge där jag fick rå kyckling. Bussresorna.är alltför långa, men det visste jag redan.
Date published: 2023-12-14
 • y_2024, m_2, d_26, h_11
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.38
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_2
 • loc_da_DK, sid_ZARTR74, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser