Madrid, Toledo & Segovia

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev Madrid og de UNESCO fredede byer Toledo, Segovia og Ávila

”Kun Himlen er over Madrid,” siger de lokale. Madrid er nemlig beliggende i 655 meters højde og er dermed en af Europas højst beliggende hovedstæder. Derudover er det et skatkammer af museer, interessant arkitektur og hyggelige restauranter. På denne tur får du både en introduktion til den gamle by og centrum, tid til på egen hånd at shoppe og gå på museum – samt ikke mindre end tre bevaringsværdige UNESCO-byer: Toledo, Segovia og Ávila. I Toledo besøger vi katedralen, som ud over at være hovedsæde for ærkebiskoppen af Spanien, også rummer kunstskatte af kunstnere som Goya, Rafael og Tizian, og i Santo Tomé-kirken skal vi se El Grecos mesterværk “Greven af Orgaz’ begravelse”. Med på programmet er desuden Segovias eventyragtige borg, den romerske akvædukt og hele den UNESCO-fredede bydel. Vores 4-stjernede hotel ligger centralt i Madrid og i gåafstand fra de mest interessante seværdigheder.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Vin & gastronomi

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 Fly København - Madrid. Byrundtur
Dag 2 Madrid – Toledo. Bl.a. Katedralen, Santo Tomé-kirken samt tid til at slentre på egen hånd. Tilbage til Madrid med gåtur i “Madrid de los Austrias”
Dag 3 Segovia og Ávila. Borgen Alcázar, den gamle bydel og den romerske akvædukt
Dag 4 Madrid. Tid til egne eventyr
Dag 5 Madrid og hjemrejse

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
6.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København - Madrid. Byrundtur kørsel ca. 20 km
Cibeles-fontænen

Vi flyver til Madrid. I lufthavnen venter vores bus, der kører os til vores hotel. Hotellet er beliggende i gåafstand til centrum af byen og er et udmærket udgangspunkt for vores oplevelser i området.

”Kun Himlen er over Madrid”, siger de lokale. Madrid er nemlig beliggende i 655 meters højde og er dermed en af Europas højst beliggende hovedstæder. Madrid er også byen med de mange ansigter: smukke gamle paladser, iøjnefaldende art nouveau og moderne arkitektur i skøn forening. Vi kommer også forbi den smukke togstation, den botaniske have og naturligvis det berømte Bernabeu-stadion.

Efter en panoramisk sightseeing-tur vil der være tid til at se nærmere på byen i løbet af eftermiddagen. Vores hotel ligger i gåafstand fra de mest interessante steder.

Vi spiser middag på en lokal restaurant.

Dag 2
Madrid – Toledo. Bl.a. Katedralen, Santo Tomé-kirken samt tid til at slentre på egen hånd. Tilbage til Madrid med gåtur i “Madrid de los Austrias” Kørsel ca. 150 km
Bevaringsværdige UNESCO-fredede Toledo
Efter morgenmad kører vi mod sydvest til Toledo. Byen var hovedstad i kongeriget Castilien indtil 1561, hvor Filip II flyttede hovedstaden til Madrid. Toledo siges at være den mest spanske af alle byer. Begejstringen er forståelig. Byen ligger malerisk på et højdedrag ved floden Tagus, og oppe over byen hæver den store katedral sig. Den er symbol på den spanske kirkes åndelige hjerte og er i dag sæde for ærkebiskoppen af Spanien.

Byen rummer nemlig levn fra alle hovedstrømningerne i Spaniens kultur og historie. Fornemmelsen af historie møder man overalt. Bygninger i forskellige stilarter, husfacader med våbenskjolde og udsmykninger, mauriske buegange, tårne i mudéjar, gotik, renæssance, barok og nyklassicisme.
Toledo er på UNESCO’s liste over bevaringsværdige byer, og vi indleder med et besøg i den imponerende katedral, som er bygget oven på en tidligere kirke fra 600-tallet. Her finder vi en imponerende samling kunstværker af nogle af historiens mest betydningsfulde kunstnere: Goya, Rafael og Tizian. Goya boede i byen i 1500-tallet, og byens mange kunstskatte omfatter naturligvis hans værker.

Efter besøget i katedralen ser vi Santa María La Blanca-synagogen, og vi afslutter vores rundtur i Santo Tomé-kirken, hvor vi skal se El Grecos mesterværk “Greven af Orgaz’ begravelse”. Maleren El Greco er Toledos store maler. Han blev født på Kreta, heraf navnet El Greco, grækeren, men han slog sig ned i Toledo i 1570’erne, og mange af hans billeder blev opfattet som et produkt af inkvisitionen og den spanske intolerance over for alt, hvad der afveg fra kirkens snævre vej.

Der bliver også lidt tid til at gå rundt i de spændende middelalder- og jødekvarterer. Toledo er en pragtfuld by at slentre i, og den er ret overskuelig inden for de gamle mure. Alt for få turister finder dog vej hertil, men som forfatteren Cossio skrev: ”Har du kun én dag til rådighed i Spanien, tilbring den ufortøvet i Toledo”.

Efter frokost returnerer vi til Madrid, hvor vi går en tur gennem det gamle Madrid, som kaldes “Madrid de los Austrias”, østrigernes Madrid, opkaldt efter Habsburgdynastiet. Fra perioden er der klostre, kirker og paladser, og vores vandretur bringer os forbi den stemningsfulde Plaza de la Villa og ikke mindst den smukke Plaza Mayor med de mange balkoner og tårne, kvistvinduer og stejle tage. Pladsen, der syner af en teaterscene, har været ramme om så blodige begivenheder som tyrefægtning, henrettelser og sågar retssal under inkvisitionen. Vi passerer også det store kongepalads og den smukke katedral. Der er gode muligheder for at shoppe, drikke et glas herligt sangria på Plaza Mayor eller måske nyde en kop kaffe ved Plaza del Oriente.

Middag er på egen hånd. Der er masser af restauranter og tapasbarer i centrum og noget for enhver smag og pengepung. Blandt andet kan man besøge ”verdens ældste restaurant”, Restaurant Botín, der har fungeret siden 1725 i Calle Cuchilleros 17. Her serveres typiske egnsretter med helstegt pattegris som specialitet.
Dag 3
Segovia og Ávila. Borgen Alcázar, den gamle bydel og den romerske akvædukt Kørsel ca. 350 km
Segovias berømte akvædukt

Vi står tidligt op og begiver os mod Segovia. De fleste af Segovias berømte bygninger befinder sig i den gamle bydel, der folder sig malerisk ud på toppen af et højt klippefremspring. Fra dalen er synet af byen nærmest magisk. Den eventyragtige borg Alcázar ligger yderst på klippefremspringet. Fra denne dramatiske placering er der et perfekt panorama over hele det bakkede landskab og floderne Eresma og Clamores, som mødes for foden af klippen. I middelalderen var det uindtagelige slot de kongeliges foretrukne residens i Castilien. Hver eneste tronfølger frem til 1500-tallet udbyggede Alcázar, og det fik et mere og mere fortryllende udseende. Med de mørke teglstensspir blev forvandlingen til vaskeægte eventyrslot fuldendt, og det overrasker næppe at høre, at Alcázar var en stor inspirationskilde for Walt Disney, da han i 1940’erne tegnede sit verdensberømte Askepotslot.

Vi følger den snoede gågade Calle de Cervantes, der starter for foden af akvædukten. Halvvejs passerer vi San Martin-kirken, der med buede vinduer og sin enkle udsmykning er et typisk eksempel på den romanske byggestil anno 1100-tallet. Ved det hyggelige brostensbelagte Plaza Mayor-torv på toppen af klippefremspringet kan man nyde udsigten foruden de charmerende pastelfarvede huse med smalle altaner, der omkranser pladsen.

Hele den gamle bydel er på UNESCO’s verdensarvsliste. Her ligger også en smuk massiv katedral, der med spir, stræbebuer og høje hvælvinger er et fantastisk eksempel på den spanske gotiske arkitektur. Opførelsen af den 105 meter lange og 33 meter brede katedral startede i 1525, og den regnes for at være Europas sidste gotiske katedral. Først i 1768 blev katedralen officielt indviet. Placeret på toppen af det høje klippefremspring har katedralen nok den bedste beliggenhed af alle Herrens større huse i Europa.

Da den spanske avis El Mundo i 2007 lavede en afstemning blandt sine læsere for at udpege Spaniens Syv Vidundere, blev der naturligvis plads til den smukke romerske akvædukt på listen. Et genialt stykke ingeniørarbejde, der gennem årtusinder har forsynet byen med vand fra floden Frío. Hovedparten af den 813 meter lange og 28 meter høje romerske akvædukt finder vi ved torvet Plaza de Azoguejo, tæt ved indgangen til den gamle bydel. Den knap 2.000 år gamle og særdeles velbevarede akvædukt har 128 bropiller, og de 20.400 granitsten, som den er bygget af, er på mærkværdig vis samlet uden brug af cement, mørtel eller lignende. Tyngdekraften og en perfekt ligevægtsfordeling betyder, at de »løstsiddende« granitsten understøtter og spænder mod hinanden, så hele konstruktionen holdes på plads. Romerne var mestre i vandforsyningens kunst, og at bygningsværket har klaret næsten to tusinde år med skiftende påvirkninger fra vind og vejr viser, hvor dygtige de romerske arkitekter var. Romerne grundlagde deres vigtigste militærbase Segobriga, og for at sikre vandforsyningen opførte de denne akvædukt, der strakte sig gennem bjerge og sletteland, og som førte over floder og slugter. I dag står den stolte akvædukt som minde om det romerske imperiums storhedstid i Spanien. Legenden siger dog, at det var djævlen, der byggede akvædukten i løbet af en enkelt nat. En lokal pige var så træt af at skulle hente vand nede i dalen, at hun tilbød djævlen sin sjæl, hvis han kunne befri hende for hendes kvaler.

Efter frokost kører vi fra Segovia til Ávila, endnu en UNESCO-bevaringsværdig by, der ligger højt over Adaja-floden. Byen imponerer med en ca. 2,5 km lang bymur, der står intakt og komplet som bygget i Middelalderen med sine 88 bymurstårne. Ringmuren har været beskyttelse og værn for de mange kirker, der findes i denne spændende by, der også huser flere flotte paladser. Vi spadserer rundt i byen og kigger på dette historiske og imponerende religiøse centrum.

Sidst på eftermiddagen returnerer vi til Madrid. Middag på egen hånd.

Dag 4
Madrid. Tid til egne eventyr
Churros con chocolate smager fantastisk!

Dagen i dag er til egne eventyr og oplevelser. Besøg nogle af de dejlige butikker i Madrid, nyd den spanske specialitet ”churros”, friterede doughnuts med varm chokolade på Chocolatería San Ginés, der er byens klassiske samlingssted.

For de, som har lyst, kan man vælge at tage på museumsbesøg enten på Prado Museet, som regnes for at være én af de fineste kunstsamlinger i verden. Museet rummer mesterværker fra de spanske mestre (Goya og El Greco) men også de klassiske mestre fra Italien (Botticelli og Caravaggio), Holland (Rubens og van Dyck) og Tyskland (Dürer og Grien). Reina Sofia museet er også et godt bud og i særdeleshed Museet Thyssen-Borbemisza. Kongeslottet, den gamle bydel og museerne ligger alle indenfor gåafstand og mellem 600 – 2.000 m fra hotellet.

Om aftenen spiser vi afskedsmiddag på en lokal restaurant.

Dag 5
Madrid og hjemrejse Kørsel ca. 20 km
Der bliver tid til lidt shopping og et sidste kig på byen, før vi sætter kurs mod lufthavnen og flyver hjem igen mætte på indtryk.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 6.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
1.998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Madrid t/r med mellemlanding
 • 4 nætter på 3-stjernet hotel centralt i Madrid i delt dobbeltværelse
 • Udflugter og lokale guider jf. program
 • Entre til Santo Tomé-kirken og til El Grecos ”Greven af Orgaz’ begravelse”
 • Morgenmad dagligt
 • Middag dag 1 og 4 på lokale restauranter
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide, chauffør m.v. (beregn ca. Euro 35 pr. person)
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,-
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Hotel

Vi bor under hele opholdet på et nydeligt 3-stjernet centralt beliggende hotel i gåafstand fra Puerta del Sol, Kongeslottet og museumstrianglen med El Prado, Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Køretider

Dagslænger fremgår af dagsprogrammet.

Lokalguider

Flere steder er det påkrævet at have en lokalguide. Vores danske rejseleder samarbejder med disse lokalguider og oversætter essensen af lokalguidens informationer med tillæg af egne betragtninger. Dette fungerer normalt glimrende, og de to rejseledere kan således supplere hinanden.

Bagage

Man må medbringe 1 stk. indskrevet bagage per person. Maks. 20 kg + håndbagage (maks. 8 kg). Håndbagagens dimensioner må maksimalt udgøre 118 cm i total (længde x bredde x højde = fx 55 cm x 40 cm x 23 cm).

Det er en god idé at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Klima

I foråret og efteråret kan det være køligt om morgenen og aftenen, og regnbyger kan forekomme. Medbring derfor en trøje og en let jakke. Når det gælder påklædning om aftenen på restauranter og lignende, er spanierne ikke særligt formelle. Husk at medbringe et par gode sko til spadsereture i naturen og i byerne.

Mere om Spanien

Her kan du få mere at vide om Spanien: www.albatrostravel.dk/destinationer/europa/spanien

Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Madrid, Toledo og Segovia blev en fantastisk stor oplevelse. Rejsen var meget spændende og perfekt tilrettelagt i alle detaljer. Forstår godt at Toledo, Segovia og Avila er på Unescos liste. Alle dage fuldt besat med spændende kultur og historiske relationer samt spanske forhold. Efter vores rejse sidste år til "Wien med Opera i Klosterneuburg", har vi til fulde fundet den røde tråd med det habsburgske empire. Rejselederen Kasper enestående og perfekt i hele sin planlægning og fremtoning af viden og sprog samt meget venlige væsen og store hjælpsomhed og fokus på hele gruppen, var medvirkende til, at rejsen også blev så stor.
Date published: 2019-05-07
Rated 5 out of 5 by from En fantastisk rejse med gode oplevelser Dejlig rejse med udflugter til vidunderlige byer - Toledo, Segovia og Avila Kasper Spliid var altid smilende, hjælpsom og informerede med baggrund i indgående kendskab til destinationen og udflugter - godt støttet af den søde spanske guide Tamara. Vi følte os godt tilpas i selskab med de øvrige rejsefæller.
Date published: 2019-05-21
Rated 3 out of 5 by from En rejse med forhindringer En rejse med ødelagt 1. dag med indtjek før 04.00 og først bagageudlevering 13 timer senere - på en tur fra Kastrup til Madrid! Tre hele dage i Madrid, Toledo, Segovia og Avila, det var dejligt. En vidende og kompetent rejseleder. Men der manglede tid til at se bare lidt mere af Madrid.
Date published: 2019-05-08
Rated 4 out of 5 by from Madrid og omegn Toledo, Segovia samt Avila er spændende byer. Desværre så vi for lidt til Madrid.
Date published: 2019-05-12
Rated 5 out of 5 by from Alt fungerede fint, bortset fra en lang flyforsinkelse Rejsen var som forventet. Rejselederen var glimrende
Date published: 2019-05-07
Rated 4 out of 5 by from En fantastisk historisk og kulturel oplevelse Spændende tur, dygtig rejseleder
Date published: 2019-05-23
 • y_2020, m_7, d_6, h_15
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.10
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_1, tr_6
 • loc_da_DK, sid_ESRTR13, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

20ESRTR13ADK0210