Skønne Sydindien - rundrejse og badeferie

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Kulturrejse i Vasco da Gamas fodspor med safari og husbåd i Indiens Venedig og 4 dages badeferie

Mange tusinde år før vore forfædre indtog Europa, vandrede de langs Indiens kyster på vej mod Asien og Australien. Nogle slog sig ned på denne varme, tropiske kyst, med stabilt vejr, og opbyggede et af verdens første landbrugssamfund, der allerede for 5.000 år siden handlede med babylonere, assyrere, ægyptere og senere fønikere og arabere. Krydderier fra Malabarkysten har rejst verden rundt og udgjort fundamentet for de højtudviklede, rige kulturer, der fortsat præger denne skønne plet på jorden.

I Sydindiens charmerende delstat Kerala besøges Kochi, hvor Vasco da Gama døde. Byen udgør rammen om vores første dage i Indien, som byder på byvandring og besøg i Mattancherry-paladset. Vi skal også til nationalparken Periyar, hvor programmet står på safari, sejltur på Periyar-søen og besøg på en krydderiplantage. En nat foregår på en husbåd i Keralas såkaldte backwaters, et kæmpe vådområde med laguner, søer og småfjorde, som ikke uden grund kaldes Indiens Venedig. 

Rejsen afsluttes med 4 dage i kystbyen Kovalam, hvor de lokale specialiteter er afslapning, ayurveda og alt godt fra havet.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Indiske rupier

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra Danmark
Dag 2 Ankomst til Kochi. Byvandring i den gamle bydel
Dag 3 Kochi. Mattancherry-paladset og kathakalidans
Dag 4 Kochi – Periyar Nationalpark
Dag 5 Periyar Nationalpark. Vandresafari, sejltur på Periyar-søen og krydderiplantage
Dag 6 Periyar Nationalpark – Alleppey. Kerala Backwaters og indkvartering på husbåd
Dag 7 Alleppey – Kovalam. Indkvartering på kysthotel
Dag 8–10 Kovalam. Afslapning og strandliv
Dag 11 Trivandrum – København

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Midt på eftermiddagen sætter vi kurs mod den indiske delstat Kerala og byen Kochi.
Dag 2
Ankomst til Kochi. Byvandring i den gamle bydel
Fiskenet i Kochis havn

Vi ankommer om morgenen og begiver os straks til vores hotel. Om muligt vil vi tjekke ind på hotellet, men hvis vi ikke kan få vores værelser på dette tidspunkt, bliver der mulighed for at friske sig lidt op på nogle enkelte værelser.

I delstaten Kerala kan hele 90 % af befolkningen læse og skrive, og det høje oplysningsniveau har blandt andet medført, at børnedødeligheden er den laveste i hele Indien, og delstaten har de mest udviklede sociale forhold.

Kochi består af en ny og en gammel bydel beliggende omkring en fjord, og små færger pendler dagen lang på tværs af fjorden. Byen har i nyere tid været koloniseret flere gange. Først af portugiserne, herefter af hollænderne og siden af englænderne, inden byen kom tilbage på indiske hænder ved uafhængigheden i 1947. Hver eneste kolonimagt har sat sit eget præg på byen.

Vi starter dagens program med at kigge forbi Kochis gamle bydel. Vi går en tur gennem de gamle, smalle gader, hvoraf mange bærer præg af, at byen har været en stor handelsby. Som noget særligt har kristendommen stor udbredelse i dette område, blandt andet findes Indiens ældste kirke her. Den skal vi selvfølgelig se sammen med den eneste synagoge på subkontinentet.

Ved indsejlingen til havnen fiskes der med de berømte kinesiske fiskenet, der hænger som store edderkopper over deres spind, og her kan vi nyde den pragtfulde, eksotiske stemning med udsigt til Det Arabiske Hav.

Dag 3
Kochi. Mattancherry-paladset og kathakalidans
Kathakalidans, Kochi
I dag besøger vi Mattancherry-paladset, som blev opført af portugiserne i 1557. Paladset er bygget i traditionel kerala-stil og har et ganske særligt tempel midt på gårdspladsen dedikeret til guden Bhagavati. De smukke fresko-malerier på templets vægge skildrer det store hinduistiske epos Ramayana, der handler om prinsen Rama, den 7. inkarnation af Vishnu. Sidst på dagen er det blevet tid til et besøg på et af Kochis berømte Kathakali-dansecentre. Kathakali-dansen er helt særegen for Kerala, og den meget farverige og temperamentsfulde dans tager ofte udgangspunkt i fortællinger fra de gamle hinduistiske skrifter.
Dag 4
Kochi – Periyar Nationalpark
Elefanter

Vi forlader Kochi og kører ind i landet til Western Ghats. Her ligger Periyar – Sydindiens mest hyldede nationalpark og vildtreservat. På det store område lever sambarhjorte, gaurokser, vildsvin, vilde hunde, aber, elefanter og reservatets stolthed: de majestætiske indiske tigre, der dog så godt som aldrig lader sig se. Busturen er en oplevelse i sig selv – forbi kokosplantager og junglelandskab – og bliver kun smukkere, efterhånden som vi nærmer os Periyar.

Vi ankommer i løbet af eftermiddagen, og resten af dagen kan bruges på at udforske det smukke naturområde på egen hånd. Det er også muligt at hoppe en tur i poolen, hvis du har brug for at lade batterierne op. Der bliver god tid til naturoplevelser i morgen.

Dag 5
Periyar Nationalpark. Vandresafari, sejltur på Periyar-søen og krydderiplantage
Periyar Vildtreservat
Om morgenen skal vi til fods rundt i nationalparken og opleve det vilde naturområde helt tæt på. Periyar består mest af frodig skov og så den store sø, der dækker et område på 26 kvadratkilometer. Her slukker parkens dyr tørsten, og nogle af dem tager sig måske en dukkert. Vi runder besøget i nationalparken af med en sejltur på søen, hvor vi fortrinsvis sejler langs bredden. Turen rundt på det stille vand er fornøjelig i sig selv, og her har vi første parket til at observere de dyr, der måtte komme ned for at drikke. Selvom chancerne er gode, er det vilde dyr, vi har at gøre med, og derfor gives der ingen garantier. Omkring Periyar Vildtreservat ligger flere krydderiplantager. Vi bruger eftermiddagen på en rundvisning og bliver lidt klogere på høsten og forarbejdningen af for eksempel kardemomme, peber og kanel.
Dag 6
Periyar Nationalpark – Alleppey. Kerala Backwaters og indkvartering på husbåd
Huse ved Keralas backwaters

Vi kører sydpå til byen Alleppey, hvor vi ankommer ved middagstid. Hvis klicheen ”Indiens Venedig” har en berettigelse nogen steder, så er det i dette område. Alleppeys baghave udgøres af Keralas såkaldte backwaters – et enormt område, hvor havet har kastet sig ind over land og skabt et helt system af søer, laguner og småfjorde. Her står flotte kokospalmer side og side ved kanalerne, og antallet af gader overgås langt af antallet af kanaler. Her både sover, lever og transporterer man sig på vandet.

Rigtig mange indbyggere i Alleppey bor på husbåde, og det skal vi også! Vi sejler ud og oplever nogle af de 900 kilometer snirklede vandveje, der udgør the backwaters. Det vandrige område har i århundreder været brugt som Sydindiens motorvejssystem, og områdets beboere bevæger stadig både sig selv og deres varer rundt med padlekraft. Om bord på vores husbåd, der er overdækket med et tag af kokosfibre, glider vi stilfærdigt rundt langs de palmekransede bredder mellem arbejdende fiskere og små landsbyer klemt inde på landtanger på få meters bredde. Hver båd indeholder fra tre til seks kahytter med egen kaptajn, kok og tjenerstab. Om natten vil bådene ligge ved kaj.

Dag 7
Alleppey – Kovalam. Indkvartering på kysthotel
Kovalam

Vi vender tilbage til Alleppey, stiger af husbåden og kører videre til kystbyen Kovalam, hvor vi tjekker ind på et badehotel.

Kovalam-området er med sin 17 kilometer lange kyststrækning og tre fantastiske hovedstrande et badeparadis uden lige. Oversat betyder Kovalam noget hen ad ’kokospalmelund tæt ved havet’ – mere idyllisk bliver det ikke! Og lad dig ikke afskrække af sandets nogle gange delvist sorte farve – det er ikke forurening, men blot det sorte mineral ilmenit, der farver sandet.

Dag 8–10
Kovalam. Afslapning og strandliv
Slap af og nyd livet!

Du har nu fire dage til at nyde livet her på Sydindiens Malabarkyst. Langs strandpromenaden ud til Det Arabiske Hav ligger barer og restauranter som perler på en snor og tilbyder frisk fisk, hummere og store rejer – og en drink i solnedgangen, hvis det kunne friste!

Du kan også forkæle dig selv med en behandling i den 5.000 år gamle ayurvedatradition, der i særlig grad holdes i hævd i Kerala. Formålet med ayurveda er at skabe balance mellem de tre livsenergier – ild, vand og luft – og behandlingerne består blandt andet af massage, dampbade, diæter og brug af æteriske olier. Ayurveda-traditionen findes over det meste af Indien, men i Kerala er man specielt opmærksom på at følge de gamle forskrifter til punkt og prikke. En del restauranter i Kovalam har sågar specialiseret sig i at lave mad efter ayurvediske forskrifter. Vores eget hotel tilbyder forskellige behandlinger, blandt andet massage, og ellers kan rejselederen anbefale behandlingssteder ude i byen, hvis det har interesse. (Ayurvediske behandlinger er ikke inkluderet i rejsens pris).

Har du lyst til lidt byliv, ligger delstatens hovedstad, Trivandrum, kun omkring 15 kilometer væk. Byen (hvis officielle navn er Thiruvananthapuram) ligger omgivet af frodiggrønne bakker og blev af Mahatma Gandhi poetisk kaldt for Indiens evigt grønne by. Trivandrum er en vidensby fyldt med skoler, teknologiske institutter og University of Kerala, og byen står for 80 % af delstatens eksport af it-software. Herudover har byen en zoologisk have, museer og gallerier.

Dag 11
Trivandrum – København
Meget tidligt om morgenen kører vi til lufthavnen i Trivandrum for at begynde vores hjemrejse. Vi ankommer til Danmark først på eftermiddagen.

Prisinformation

Prisen inkluderer
• Dansk rejseleder
• Fly København – Kochi og Trivandrum – København med Qatar Airways via Doha
• Udflugter jf. program
• 8 nætter på gode hoteller i delt dobbeltværelse
• 1 nat på 3-stjernet husbåd
• Helpension dag 1-6 og morgenmad dagligt i Kovalam
• Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
• Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
• Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
• Eventuelle ekstra arrangementer
• Tillæg for enkeltværelse
• Visum til Indien kr. 650,-
• Drikkevarer
• Drikkepenge i Indien til guide, chauffør og assistent (beregn ca. USD 30,-)
• Personlige fornødenheder
• Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online bestilling)
• Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde. Da der kan forekomme skarpe saltflager ved Det Døde Hav, kan det være en god idé at medbringe badesandaler.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Håndværksbesøg

På rejsen har vi indlagt enkelte besøg på små virksomheder og kooperativer, som producerer nogle af de ting, som kendetegner Indien: tekstiler, marmor og juveler. Der vil naturligvis være mulighed for indkøb på disse stop.

Mere om Indien

Her kan du få mere at vide om Indien: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/indien
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 3 out of 5 by from En rundrejse med for lidt kvalificeret indhold. Først vil vi rose Jan som var rejseleder for hans store viden om Indien. Om rejsen: Vi syntes der var for lidt indhold, her et par eksempler: Byvandring i Kochi var lidt "tynd benet". - Men der er måske ikke mere at se! Besøg i Naturparken, -bød heller ikke på de store oplevelser, - men støjende skolebørn på udflugt var da heller ikke med til at gøre oplevelsen større. Vi vil kalde det for en rundtur i det grønne. Sejlturen på søen i nationalparken, bød heller ikke på nogen nævneværdige oplevelser. Besøg på krydderiplantage, - heller ikke dette bød på overraskelser. - Besøget hos tæppe-forhandleren vil vi slet ikke omtale, - men det er måske en indtægt for jer? Te-plantage besøget var nærmest ikke til stede. - Vi så en mark med te-buske. - Havde forventet lidt mere omkring produktion m.v. Turen med husbåden var over forventning. - En god lang sejltur i backwaters. På tidligere rundrejser har vi oplevet at der har været indlagt små overraskelser af oplevelser som ikke stod nævnt i programmet. - Dem var der ikke nogen af.
Date published: 2015-12-18
Rated 4 out of 5 by from Sydindien. Dejlig varieret rejse. Det at vi kun var 14 deltagere, var helt bestemt et kæmpe plus. Rejseleder Jan Bjerg gjorde med sin store viden, dejlige væsen og empati, at det blev en fantastisk oplevelse. Dejlige hoteller med gode senge. Maden de første 7 dage, som var indregnet i rejsens pris, var utrolig uvarieret. Skønt da vi kom til Kovalam hvor der var rigtig mange dejlige fiskerestauranter. Eneste skuffelse var Periyar nationalpark. Der hvor turister må færdes kommer der ikke f.eks elefanter, det er kun egern, fugle og lidt aber. Det mest spændende var faktisk alle iglerne, som på denne fugtige årstid fremkommer i stor stil. Sejlturen langs bredden foregik i store både med ca.100 personer, man sidder på i rækker med kæmpe uformelige redningsveste, det er ikke tillades at rejse sig.
Date published: 2015-11-21
Rated 5 out of 5 by from En herlig reise med mange gode opplevelser Reisen var spennende med mange gode opplevelser og vår reiseleder gjorde en utmerket job. Han kan Indien og er dyktig til å fortelle slik at vi fikk maksimalt utbytte av reisen. Hyggelige medreisende var også med til å gjøre reisen perfekt.
Date published: 2015-11-22
Rated 4 out of 5 by from Dejlige oplevelser i kontrasternes land En skøn tur, der kombinerede oplevelser af kultur og natur med afslappende, afstressende og energigivende dage. Turen var godt planlagt, ført an af en rejseleder med indsigt og viden om landet, og som også var lydhør i forhold til gruppens og den enkeltes ønsker. En rejse, hvor vi fik meget for pengene, og som jeg bestemt kan anbefale andre at melde sig til.
Date published: 2016-02-21
Rated 4 out of 5 by from En rejse med mange oplevelser Rejsen var meget vel tilrettelagt og vi så meget. Rejselederen var velforberedt og meget vidende. Vi kørte i bus til forskellige steder, der alle hver især var en oplevelse, men bussens aircondition var en belastning om end nødvendig pg. af de høje temperaturer.
Date published: 2016-02-22
Rated 4 out of 5 by from En rejse som giver stort indtryk af Indien i dag Alt klappede på denne rejse og god disponering af tid til oplevelser og afslapning. Rejselederen havde enorm paratviden om alle forhold i Indien. Det var perfekt at værelser var klar da vi ankom og at vi kunne beholde værelset til afgang den sidste nat.
Date published: 2015-11-22
Rated 4 out of 5 by from Spændende tur med fremragende rejseleder. Rejsens indhold levede helt op til beskrivelsen i kataloget. Rejselederen var virkelig fremragende. Han havde en utrolig viden om Indien i almindelighed og det vi så i særdeleshed. Hertil kom, at han var god til at sikre det sociale i gruppen.
Date published: 2015-11-26
Rated 5 out of 5 by from Kontrastfyldt og tankevækkende Oplevelse med tankevækkende indhold og varierende indtryk af et meget stort land. Tror, at turen gav et godt indtryk af landets kompleksitet, bl. a. takket være Jan Eriksens viden og fortællelyst.
Date published: 2016-02-21
 • y_2019, m_9, d_18, h_6
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.13
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_17
 • loc_da_DK, sid_INRTR28, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

INRTR28CDK