group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

På Java og Bali er det bedste af Sydøstasien koncentreret i sin fineste form

Java er en forunderlig ø. Mellem jungle og irgrønne rismarker dukker kegleformede vulkaner op, og langs bjergsiderne strækker sig plantager med kaffe, kakao og krydderier – kun afbrudt af små idylliske landsbyer. I dette landskab oplever vi såvel buddhismens, hinduismens som naturens ypperste præstationer: de fabelagtige templer Borobudur og Prambanan samt den overjordisk smukke vulkan, Bromo. Rejsen fortsætter til Bali som er Indonesiens stjerne inden for alt, der har med sand, vand, afslapning og gudesmuk natur at gøre. Men det, der gør Bali til noget helt særligt, er den gæstfri og smilende befolkning. Ubud er øens hjerte, og her bor vi i 3 nætter på et skønt resort lidt uden for byen – med en baghave bestående af lysegrønne rismarker. Herefter venter strandlivet på Sanur Beach, hvor vi indkvarteres på et godt hotel, som ligger direkte på stranden. Det er op til dig, om du vil bruge tiden på afslapning, dykning eller ønsker at udforske mere af Gudernes ø.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Rupiah

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra Danmark
Dag 2 Ankomst til Yogyakarta
Dag 3 Yogyakarta og omegn. Sultanens palads og Borobudur-templet
Dag 4 Yogyakarta. Cykeltur, Prambanan Tempelkomplekset
Dag 5 Med tog fra Yogjakarta til Malang
Dag 6 Malang – Bromo-vulkanen
Dag 7 Bromo-vulkanen – Surabaya fly til Bali
Dag 8 Ubud. Formiddagscykeltur i rismarkerne og eftermiddagstur til Ubud
Dag 9 Fridag i Ubud
Dag 10 Ubud – Sanur. ’Ungdommens kilde’ og kratersøen ved Batur vulkanen
Dag 11 Sanur. Afslapning og egne eventyr
Dag 12 Afrejse Bali
Dag 13 Ankomst til Danmark

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Dag 2
Ankomst til Yogyakarta
Farverige tekstiler

Efter flyskift i Singapore ankommer vi hen på formiddagen til Yogyakarta, der er Javas centrum for kunst, kultur og uddannelse. Hvis hovedstaden Jakarta er Javas økonomiske motor, er Yogyakarta den strålende finish, hvor hovedformålet er at nyde livet i byens atmosfære af kunst, kultur og gamle indonesiske traditioner. Yogyakarta tiltrækker mange lokale og udenlandske kunstnere og studerende i kraft af sit store velrenommerede universitet og de mange skoler for kunstarter som traditionel dans, batik, maling, smykkedesign og træudskæring. Byen var i sin tid hovedstad i sultanatet Mataram, og byens overhoved har endnu den dag i dag titel af sultan. Byen er dermed det eneste overlevende sultanat i Indonesien. Flere gange i historien har Yogyakarta markeret sig som frihedens by, senest i kampen mod de hollandske kolonistyrker, der besatte byen i 1948. Sultanen overlod sit palads til de indonesiske modstandsfolk, som dermed fik et yderst fornemt hovedsæde for deres frihedskamp. Taktikken virkede: hollænderne turde ikke pille ved sultanen og risikere millioner af sultan-trofaste indoneseres vrede. Byen står stadig som et symbol på frihed hos de fleste indonesere. Når vi er tjekket ind på hotellet, kan de mere energiske følge rejselederen på en kort gåtur rundt i byen. Alternativt kan man slappe af ved poolen i hotellets dejlige have. Om aftenen samles vi til velkomstmiddag.

Dag 3
Yogyakarta og omegn. Sultanens palads og Borobudur-templet
I Yogyakarta

Vi starter dagen med at besøge sultanens palads, eller kraton, som et palads kaldes på disse kanter. Paladset, der spillede en stor rolle under frihedskampen mod Holland, er stadig Yogyakartas centrum for traditionel kultur. Vi besøger nogle af de mange pavilloner og bygninger, der endnu anvendes til repræsentative formål. Paladsets hjerte er den store modtagelsessal kaldet Den Gyldne Pavillon. Den er som de fleste andre bygninger i paladset rigt dekoreret med overdådige gyldne udskæringer i loftet og på de mange teaktræssøjler. Både indendørs- og udendørsarealer vedligeholdes af ældre opsynsmænd, gartnere og rengøringspersonale, som iført deres traditionelle javanesiske beklædning sætter en ære i at holde paladset skinnende rent.

Efter vores besøg hos sultanen spiser vi frokost på en lokal restaurant i byen, og begiver os derefter ud af byen og af sted mod Borobudur – verdens største buddhistiske monument. Midt i et frodiggrønt mylder af rismarker og slanke palmetræer ligger det kvadratiske tempel og udstråler fuldendt harmoni. Dette fantastiske tempel er bygget som en trappepyramide med i alt ni kæmpemæssige trin. På toppen af den øverste platform står en kæmpemæssig stupa omgivet af 72 mindre stupaer, hvorfra en buddhastatue kigger ud gennem stengitteret. Den i alt fem kilometer lange frise, der omgiver templets seks nederste platforme, fortæller ved hjælp af 500 statuer og 1500 detaljerede relieffer historien om buddhistens rejse gennem livet fra fødslen til indtrædelsen i nirvana. Som altid ved buddhistiske monumenter skal man gå rundt om templet med solen for at få historien i den rigtige rækkefølge. Borobudur blev bygget fra år 780 til 850 af to millioner tilhuggede sten og blev ”opdaget” af hollænderne i 1817. Gennem tiden har den harmoniske konstruktion overlevet både at ligge begravet under vulkanen Gunung Merapis bjerge af aske og et bombeangreb i 1985 – for ikke at tale om de millioner af besøgende, hvis eventyrlystne skosåler dagligt slider på de 1.200 år gamle sten. Heldigvis blev templet sikret en passende beskyttelse, da det i 1991 fik sin fornemme plads på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på vores hotel.

Dag 4
Yogyakarta. Cykeltur, Prambanan Tempelkomplekset
Prambanan templet

Igen i dag tager vi på tur uden for byen. Vi kører til de fantastiske hindutempler i landsbyen Prambanan.

Vi skifter bussen ud med cykler og kører en spændende tur ved templerne samt de omkringliggende landsbyer, efter vores cykeltur, som varer cirka 2 timer, ser vi nærmere på imponerende levn fra en svunden tid. Tempelkomplekset er det største af Javas hinduistiske templer, og de tre hovedbygninger, der kan ses på lang afstand, indeholder nogle af Javas allerbedste relieffer og skulpturer. De smukkeste af reliefferne gengiver scener fra de berømte hinduistiske Ramayana-fortællinger. De fortæller den dramatiske fortælling om helten Rama og hans kamp mod de dæmoner, der bortførte hans kone Sita. Ligesom vores nordiske mytologi rummer Ramayana-eposet også masser af overtro og gammeldags leveregler, men de har stadig stor betydning for nutidens hinduister. Det største af Prambanan-templerne er dedikeret til guden Shiva og flankeres af to mindre templer tilegnet Brahma og Vishnu. Disse tre guder – ødelæggeren, skaberen og opretholderen – udgør en betydningsfuld treenighed i hinduismens komplekse system af guder. Det storslåede Shiva-tempel indeholder et strålende eksempel på et af tempelkompleksets særeste kendetegn, nemlig tilstedeværelsen af buddhistiske elementer i dette hinduistiske pragtværk. Midt i templet står en statue af den fire-armede, dansende Shiva – et af hinduismens mest kendte symboler – placeret midt i en kæmpemæssig lotusblomst, buddhismens allestedsnærværende symbol på sindets renhed. Grunden til denne religiøse symbolforvirring er sandsynligvis, at Javas to henholdsvis buddhistiske og hinduistiske dynastier en gang i det 9. århundrede blev forenet af ægteskabet mellem en hinduistisk sultan og en buddhistisk prinsesse. Templerne er naturligvis at finde på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Efter en spændende dag er vi tilbage på vores hotel først på eftermiddagen og holder fri resten af dagen.

Dag 5
Med tog fra Yogjakarta til Malang
krydderiplantage

Vi tager morgentoget ind i hjertet af den frodige ø Java, og togturen byder på en helt fantastisk udsigt over det kuperede og grønne landskab. Efter frokost på toget ankommer vi hen på eftermiddagen til den gamle koloniby Malang.

Dag 6
Malang – Bromo-vulkanen
Bromo-vulkanen

Vi bruger formiddagen i den hyggelige by udvidet af hollænderne sidst i 1700-tallet. Vi går en tur ned gennem de åbne boulevarder flankeret af storslåede kolonitidspalæer og ender ved et af byens markeder, hvor der er mulighed for at gøre et par ægte javanesiske fund. Fra Malang kører vi til Tosari, der er base for vores udforskning af Bromo-vulkanen. Frokosten spiser vi undervejs på en lokal restaurant, og ved ankomst til Tosari indlogeres vi på hotellet. Landsbyen ligger på skråningen af bjerget, og vi kan bruge resten af eftermiddagen på at spadsere rundt i området og nyde udsigten til den berømte vulkan, som næsten ligner noget fra en anden verden. Bromo blev født for årtusinder siden af krateret af en anden kæmpevulkan og ligger sammen med to andre vulkantoppe i et hav af aske og vulkansk sand. Bromo er stadig aktiv, og søjler af røg og aske stiger af og til op fra det cirkelrunde krater og lægger endnu et skær af eventyr over det i forvejen næsten uvirkelige sceneri.

Dag 7
Bromo-vulkanen – Surabaya fly til Bali
Elefanthulens indgang er formet som munden på en dæmon

Dagen begynder tidligt om morgenen med en tur op til kraterkanten (Det vil være muligt at tilbagelægge denne sidste etape til toppen på hesteryg, hvis man ønsker det). Her kan vi lade os overvælde af synet af solen, der stiger op over vulkanen og kaster sit varme, rødlige lys ud over Bromos rygende krater og det mægtige hav af sand og aske, der omgiver vulkanens bund. Vi håber på godt vejr i forbindelse med turen, men kan selvfølgelig ikke garantere en storslået solrig morgen. Når vi har oplevet det klare morgenlys – i skyfrit vejr eller ej – stige op over Indonesiens måske mest enestående naturscenarium, vender vi tilbage til hotellet og spiser morgenmad. Med bus kører vi mod Javas store havneby, Surabaya hvorfra vi flyver til Bali.

Vel ankommet på Bali sætter vi straks kursen mod Ubud, som ligger en god times kørsel fra lufthavnen. Her lidt uden for Ubud har vi fundet et charmerende resort beliggende med rismarker til alle sider – helt i stil med de flestes forestillinger om at bo her i hjertet af Bali.

Dag 8
Ubud. Formiddagscykeltur i rismarkerne og eftermiddagstur til Ubud
På cykeltur

Har du brug for at knibe dig i armen, når du vågner i disse opgivelser, så forstår vi det godt. Her er helt roligt, ingen trafikstøj og den flotteste udsigt over de frodige rismarker. Efter en rolig morgen med tid til at nyde morgenmaden begiver vi os på cykeltur ud i området. Turen går langs marker og risterrasser ud i den landlige idyl. Undervejs passerer vi rismarker, krydderiplantager, små landbyer og gør holdt for at se templer, huse eller det lokale liv, vi møder på vores vej. Vi har masser af indtryk med hjem, når vi kører tilbage til resortet

Vi har et par timer til at slappe af ved poolen og spise frokost, inden vi mødes om eftermiddagen for at tage bussen ind til Ubud centrum, et lille kvarters kørsel væk.

Der er ikke noget at sige til, at Ubud regnes for at være øens kulturelle centrum, og at området omkring byen tiltrækker mange udenlandske kunstnere, som rejser hertil for at dyrke deres kreative åre og nyde livet. Vi går en tur i byen, hvor der er god mulighed for at finde en helt særlig souvenir i en af de mange kunsthåndværkbutikker. Ubud er også en travl by med en del trafik på de to hovedgader, og efter nogle timer i den hyggelige, men også lidt hektiske by, vender vi tilbage til vores fredfyldte og rolige resort.

Dag 9
Fridag i Ubud
I Ubud

Dagen i dag er til fri disposition. For dem, der har lyst, vil rejselederen arrangere en fomiddagstur til fods.

Målet for turen er Goa Gajah eller Elefanthulen. Hulen er hugget ind i en klippevæg, hvor selve indgangen er udformet som munden på en dæmon. Indenfor i den T-formede hule ses fragmenter af hinduistiske symboler, blandt andet hindu-guden Shiva og Shivas søn Ganesh med elefanthoved. I gårdhaven foran hulen findes to gamle bassiner med vand, der siges at komme fra ’ungdommens kilde’, hvorfor masser af lokale kommer for at få vasket krop og sjæl. Det er usikkert, hvornår templet er fra, men de bedste bud angiver det 11. århundrede som mest sandsynligt. Hollandske arkæologer opdagede hulen i 1923, men fontænen og bassinerne blev først opdaget i 1954. Hulen ligger ca. tre kilometer fra resortet, og vi vandrer tilbage.

Om eftermiddagen tager vi igen ind til Ubud centrum, og har man mod på det, kan man opleve templerne i den nærliggende Abeskov.

Dag 10
Ubud – Sanur. ’Ungdommens kilde’ og kratersøen ved Batur vulkanen
Farver er der masser af på Bali

Vi forlader Ubud og bruger dagen på en skøn udflugt rundt på Bali.  Dagens mål er Kintamani, som er navnet på et smukt bjergområde med en fantastisk udsigt over den aktive vulkan Batur og den klare Batur-sø. Da det god kan blive lidt køligt oppe i bjergene, anbefaler vi, at du tager en sweater med. På vej til Kintamani besøger vi en kunstnerby og byen Tampaksiring. Her skal vi se ’Ungdommens kilde’, hvor lokale kommer for at vaske både krop og sjæl.  Efter dagens oplevelser kører vi til strandbyen ved Sanur hvortil vi ankommer

sidst på eftermiddagen.

Dag 11
Sanur. Afslapning og egne eventyr
Sanur Beach

Vi bruger dagen i dag på at at nyde livet i Sanur. Hotellet ligger direkte på stranden, og Sanur Beach er den ideelle destination, hvis du ønsker at slappe af i rolige og naturskønne omgivelser. I byen kan du besøge de lokale markeder og masser af småbutikker og souvenirboder.

Langs kysten kan du se fiskerbådene, der kommer ind med dagens fangst, og fra Sanur arrangeres snorkleture ud til farvestrålende fisk og koraller. Du kan også nyde en massagebehandling på stranden eller spise en middag i vandkanten med fødderne begravet i sandet.

Dag 12
Afrejse Bali

Det er blevet tid til at forlade Bali. Dagen er til fri disposition indtil vi sidst på dagen kører mod lufthavnen og sætter kursen mod Danmark.

Rejsen kan forlænges med yderligere 4 nætter i Sanur.

Dag 13
Ankomst til Danmark
Vi lander i København, og en eventyrlig rejse er slut.

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Yogjarata og Bali - København t/r
 • Indenrigsfly Surabaya - Bali
 • Udflugter og entréer jf. program
 • Indkvartering på hotel i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 3-8 og 10
 • Middag dag 3 og 6
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris.
 • Gouda Årsrejseforsikring og Seniorrejseforsikring.
 • Tillæg for enkeltværelse.
 • Visum til Indonesien pt. USD 35,- som betales kontant ved ankomst.
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører ca. kr. 400,- pr. person.
 • Skat ved indenrigsflyvningen pt. USD 2,- som betales kontant ved check-in i lufthavn.
 • Personlige fornødenheder.
 • Eventuelle ekstra arrangementer.
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”.

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Krav til rejsedeltagere

På denne rejse er der en del vandring, og det er en forudsætning, at rejsedeltagerne er i almindelig god fysisk form og kan bevæge sig ved egen hjælp. Alle i normal fysisk form kan deltage, men man skal være forberedt på, at de forskellige naturstier er anlagt oven på rødder og af og til i kuperet terræn. Turen er derfor ikke egnet for folk, som er dårligt gående eller anvender rolator eller kørestol.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse til Java og Bali Havde glædet mig til turen til Java og Bali, og jeg må sige, at den indfriede alle forventninger! Fantastisk smukke landskaber med vulkaner, rismarker og meget andet, flotte og interessante helligdomme, by- og landliv med besøg på lokale produktionssteder, solopgang på kanten af en vulkan, kultur- og strandliv, god mad, sjov og hygge med hele gruppen og rejselederen! Ja, der var alt på denne tur! Specielt turen op og se solopgang ved vulkanen var en kæmpe oplevelse! Vi havde alt i alt en fantastisk tur, som jeg varmt kan anbefale!
Date published: 2019-06-29
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse til et venligt land Det var meget spændende at opleve både Java og Bali, der er meget forskellige. hvad skal man fremhæve: Templerne nær Yogyakarta. Togturen gennem det skiftende javanesiske landskab. Jeg havde 1 minut alene for mig selv i mørke på Bromos kraterkant før andre fra selskabet nåede derop. Ananda Cottages er et af de mest charmerende hoteller jeg har boet på selv i regnvejr. En improviseret vandretur langs markerne i udkanten af Ubud. Vi bliver hurtigt trætte af strandhoteller, men min kone ville gerne have haft en ekstra dag eller to på Puri Santrian Beach Resort. Vi havde en meget kompetent rejseleder, der gerne ville arrangere ekstraoplevelser for de interesserede. Vi havde 2 lidt ærgerlige oplevelser. Mine kreditkort blev kopieret formentlig i en ATM, så jeg måtte have nye kort ved hjemkomst og jeg væltede min kone på en af cykelturene på grund af manglende navbremse. 65 års bremsevaner ligger i ryggraden så husk at holde afstand til den forankørende.
Date published: 2019-07-13
Rated 5 out of 5 by from En spændende og dejlig rejse Det var en spændende og alsidig rejse med 2 cykelture, hestetur og tuc-tuc. Vi havde en fantastisk rejseleder, der var utrolig engageret, rar, gav plads til alle gæsternes lyster. Også utrolig aktiv på de dage, hvor han iflg. programmet havde fri. En stor ros til Jesper.
Date published: 2019-06-27
Rated 5 out of 5 by from Vulkaner Kanon tur til Java og Bali. Mange spændende oplevelser på Java. Bali var lidt mere tynd med oplevelser og for meget strandtid.
Date published: 2019-06-24
 • y_2020, m_5, d_26, h_14
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_4
 • loc_da_DK, sid_IDRTR03, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

IDRTR03ADK