Pas og visum til Indonesien

Toba-søen på Sumatra

Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til Indonesien her.

Dit pas skal være gyldigt mindst seks måneder fra hjemrejsedatoen i Indonesien. Danske statsborgere på turistrejse får ved indrejse et turistvisum som koster 35USD. Du får automatisk et indrejsestempel i dit pas, som giver dig ret til 30 dages ophold. Ophold på mere end 30 dage kræver visum, som du skal søge inden afrejse.

Er du ikke dansk statsborger, bedes du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

I tiden inden din rejse vil vi naturligvis informere dig om, hvilke indrejseregler, der gælder for dit rejsemål, dog kan der helt frem til afrejse ske ændringer i disse indrejseregler, hvorfor det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret både på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan stille yderligere krav til eksempelvis brug af typer masker eller test end indrejselandet gør. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres mulige indrejsekrav eksempelvis test og registrering.

Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre dig, at du kan indfri de krav til indrejse, der måtte være gældende på afrejsetidspunktet, og skulle du ikke være i stand til dette, så vil rejsen som udgangspunkt være tabt.

Ovenstående gælder for alle, uanset, om man er vaccineret, ikke-vaccineret eller tidligere smittet.

 

Indrejsekrav til Indonesien

PeduliLindungi.png

Inden afrejse skal du downloade PeduliLindungi app'en og have den på din telefon. Du skal oprette en profil i app'en.

Download til iPhone
https://apps.apple.com/dk/app/pedulilindungi/id1504600374?l=da

Download til Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.telkom.tracencare&hl=da


Der er ingen indrejserestriktioner for færdigvaccineret rejsende fra Danmark til Indonesien. Ved ankomst til Indonesien vil du få taget din temperatur, hvis den er over 37,5̊ skal du tage en PCR-test for egen regning.

Hvis du er færdigvaccineret og har et gyldigt EU coronapas, anbefaler vi at du henter og printer dit EU coronapas på engelsk via https://www.sundhed.dk og medbringer det på hele rejsen.

Vi anbefaler at man tjekker sin forsikring inden afrejse, da det ikke er alle rejseforsikringer der dækker, hvis man er formodet smittet, men kun hvis man selv er testet positiv.

Hvis du ikke er færdigvaccineret, kan du finde de indrejserestriktioner, der gælder for dig via Udenrigsministeriet. Vær opmærksom på, at test og dokumentationskrav kan ændre sig løbende og med kort frist.

Læs mere og hold dig opdateret via Udenrigsministeriet:

https://indonesien.um.dk/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19
 

Vigtig info:

Med de nuværende Covid-19 restriktioner, der gælder i Indonesien, skal vi gøre opmærksom på, at det er nødvendigt at være vaccineret mod Covid-19 for at kunne deltage i vores rejser til Indonesien. Hvis dette foranlediger spørgsmål, beder vi dig om at kontakte vores kundeservice snarest muligt.

Indonesien­rejser

 • Essensen af Bali

  Kombineret rundrejse og badeferie til eksotiske Bali – til uhørt god pris

  4,5
  • 8 afrejser
  • 17 dage
  • Fra 13.998,–
  fra København
 • Essensen af Bali med Komodo Island

  Det allerbedste af den paradisiske ø Bali krydret med en afstikker til Komodo, øen med verdens største varaner

  4,7
  • 2 afrejser
  • 17 dage
  • Fra 20.998,–
  fra København
Kontakt os

Ring til os på
tlf. 36 98 98 98
og hør nærmere