Jordan – fra Petra til Det Døde Hav

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev det bedste af Jordan; En af verdens største menneskeskabte seværdigheder, Petra. Hovedstaden Amman, unikke ørkenlandskaber og afslapning ved Det Døde Hav.

Petra skal ses. Det kolossale bygningsværk blev hugget ind i røde sandstenklipper for mere end 2.000 år siden, men områdets historie går helt tilbage til menneskets første civilisationer og optræder gang på gang i Bibelen. Byen blomstrede i den nabatæiske storhedstid som centrum for karavanerne fra øst, fordi beboerne havde lært at kontrollere og opbevare det sparsomme vand, der spiller en nøglerolle i de førkristne religioner.

Men inden vi når Petra, skal vi møde det moderne Jordan i hovedstaden Amman, hvorfra vi også besøger den romerske by Jerash nord for byen. Vi besøger det bibelske bjerg Nebo og overnatter i den hyggelige by Madaba, inden vi kører ud i verdens måske smukkeste ørken, Wadi Rum. Ørkenen præges af besynderlige og smukke sandstensformationer, der bevogtes af lokale beduiner: Her har vi en overnatning i en ørkencamp under den flotteste stjernehimmel.

Herefter venter turens højdepunkt Petra, inden vi slutter af ved Det Døde Hav, hvor vi bl.a. skal opleve vægtløsheden i den saltholdige sø.

På rejsen benyttes gode mellemklassehoteller, og der er halvpension inkluderet på hele rejsen.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Nej

 • Valuta Jordansk dinar

Dagsprogram 8 dage
Dag 1
København – Amman, Jordan
Dag 2
Den romerske ruinby Jerash og byrundtur i Amman med Kong Abdullah-moskeen
Dag 3
Nebo-bjerget og Madaba.
Dag 4
Madaba til Wadi Rum. Jeep safari og overnatning i en ørken-camp.
Dag 5
Fra Wadi Rum til Petra. Oplevelser omkring ’Lille Petra’.
Dag 6
Petra. Templet el-Khazne, de kongelige gravsteder, Petras centrum.
Dag 7
Jesu dåbssted i Jordandalen og Det Døde Hav.
Dag 8
Det Døde Hav – Amman og hjemrejse

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
11.998,–
København
11.998,–
København
12.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Amman, Jordan

Vi flyver fra København og lander i Jordans hovedstad Amman. Vi kører fra lufthavnen til vores hotel, en tur på en times tid. Når vi har fået anvist vores værelser, mødes vi igen og spiser middag sammen på hotellet*, inden vi går til ro.
* Ved sen ankomst til Amman serveres en kold anretning ved ankomsten til hotellet.

Dag 2
Den romerske ruinby Jerash og byrundtur i Amman med Kong Abdullah-moskeen
Velkommen til Amman og Jordan!

Efter en god morgenmad på hotellet starter vi dagen med at besøge den meget velbevarede by Jerash, som Alexander den Store grundlagde, og som romerne senere overtog. Byen er så velbevaret fordi den lå begravet under sand og blev genopdaget af den tyske opdagelsesrejsende, Ulrich Jasper Seetzen, i 1806. Vi går ind i Jerash gennem den sydlige port. Et af de første større templer, vi ser, er templet for guden Zeus, hvorefter vi kommer ind på Agora, markedspladsen, som også markerer starten på byens centrum, hvor det største og mest betagende tempel er for guden Artemis. Templet ligger side om side med flere smukke kirker, der viser, at kristendommen nåede til Jerash, inden muslimerne ankom til byen omkring år 636. I midten af det 8. århundrede blev byen ramt af et jordskælv – et fænomen, som romerne havde taget højde for. De placerede tempelsøjlerne lidt skævt, så de ville vælte væk fra bygningerne, hvis et jordskælv skulle ramme. Byen blev dog forladt efter jordskælvet.

Eftermiddagen bruger vi på en byrundtur i hovedstaden Amman, som er spredt ud over flere bjerghøje. I centrum finder man blandt andet det højtbeliggende citadel, som byder på en fantastisk udsigt over byen og det romerske amfiteater med plads til 6.000 tilskuere. Teateret er næsten 2.000 år gammelt, men er i dag delvist renoveret og bruges stadigvæk til teaterforestillinger. Vi besøger også det imponerende Umayyade-palads, som nu henligger i ruiner. Paladset og de tilstødende bygninger blev bygget omkring 730, da Amman stadig var en provinsiel hovedstad. En del af det kæmpemæssige kompleks er bygget på romerske strukturer og blev blandt andet brugt som residens for guvernøren i Amman samt til administrative formål.

Vi besøger den store moské tilegnet Kong Abdullah, der blev opført i perioden 1982-89 af daværende Kong Hussein. Den er dekoreret med en meget flot blå mosaik kuppel. For at kunne se moskeen skal mænd have lange bukser på, og kvinder skal have dækket arme, ben og tage et tørklæde med.

Dag 3
Nebo-bjerget og Madaba.

Vi forlader Amman og kører mod Nebobjerget. Det var på Nebobjerget, at Moses for første gang skuede ud over ”det forjættede land”, Israel. Hvis vejret er klart, kan man faktisk se helt til Jerusalem, Jeriko og Betlehem. På toppen af bjerget ligger en mindekirke for Moses. Kirken blev opført i år 393 og er siden blevet renoveret over flere omgange. Senest har kirken fået et nyt mosaikgulv, som er fremstillet af franciskanerbrødre, hvis arbejde vi vil se i byen Madaba.

Fra Nebo-bjerget begiver vi os videre til den charmerende og historisk meget interessante by Madaba, som også står nævnt i bibelen. For hele Jordan udgør den kristne befolkning kun fem procent, men i Madaba findes der stadig et stort antal kirker, og i dag bebos byen af omkring 30 procent kristne. Vi kommer blandt andet til at se Sankt Jørgen-kirken med det verdenskendte mosaik-kort, der består af to millioner farvede sten. Kortet viser alle de store hellige, kristne steder omkring Middelhavet, og kortet har haft afgørende betydning for at forstå, hvordan Jerusalem så ud efter byens ødelæggelse og genopbygning i år 70.

Vi besøger også Apostelkirken, som er kendt for dens gulvmosaik, som forestiller en kvinde, der stiger op fra havet, omgivet af mytiske vandvæsner. Vi overnatter her i Madaba og har det meste af eftermiddagen og aftenen til at slentre rundt på egen hånd, hvor man for eksempel kan besøge Madabas små butikker, som blandt andet sælger håndlavede mosaikker.

Dag 4
Madaba til Wadi Rum. Jeep safari og overnatning i en ørken-camp.
Wadi Rum-ørkenen

Efter morgenmaden bevæger vi os sydover ad den gamle kongevej (kendt som King’s Highway). Målet er Wadi Rum-ørkenen, der ligger cirka 1.000 meter over havet. Området, der hører til et af de absolut smukkeste og mest betagende i Arabien, består af dramatisk forrevne sandstensbjerge spredt ud over et gigantisk ørkenområde, hvor kun beduiner lever med deres geder. Wadi Rum er nu blevet gjort til nationalpark, hvilket blandt andet betyder, at vi ikke må køre rundt i bus her. Derfor skifter vi til åbne jeeps, og med vinden i håret kører vi på opdagelse i denne meget smukke ørken, hvor storfilmen Lawrence of Arabia fra 1962 med Peter O’Toole i hovedrollen er indspillet.

Vi skal overnatte herude midt i ørkenen, hvor stjernerne fremstår yderst klare og synlige. Middagen spiser vi sammen og kan derefter nyde nattelyset og stjernernes blinken. På campen som vi overnatter i, har alle værelser egne bade og toiletfaciliteter.

Dag 5
Fra Wadi Rum til Petra. Oplevelser omkring ’Lille Petra’.
Det UNESCO-fredede Petra

Efter morgenmaden er det tid til at forlade vores camp i ørkenen og vi kører mod Wadi Musa der danner rammen for de næste to dages oplevelser i og omkring Petra.
’Lille Petra’, der er en mindre udgave af den storslåede ruinby. Kløften, hvor ’Lille Petra’ ligger, var oprindeligt kun tilgængelig via en smal åbning kaldet Siq Baria. Men mange kalder den blot ”den kolde kløft”, da der ofte blæser en kølig vind gennem denne smalle åbning. Inde i kløften finder man små fascinerende trappestier, som snor sig op ad klippesiderne til de forskellige huler og grotter. Gemt af vejen for handelsruterne, glemt af omverdenen og slettet fra landkortet i over 600 år, mystisk og imponerende anlagt og med en fantastisk rig historie, der strækker sig 9.000 år tilbage i tiden er det UNESCO-fredede Petra en af verdens mest betagende kulturskatte. Det var først i 1812, at den schweiziske eventyrer, Johann Burckhardt, forfulgte rygterne om en forsvunden by og overtalte sin beduinguide til at vise ham den hemmelige vej gennem klippespalterne. 

Petra fik igen sit navn på kortet.

Vi gemmer resten oplevelserne i og omkring Petra til den efterfølgende dag.

Dag 6
Petra. Templet el-Khazne, de kongelige gravsteder, Petras centrum.

Selvom bebyggelsen af Petra strækker sig meget langt tilbage i historien, var det først da nabatæerne i 312 f.Kr. bosatte sig i området, at Petra formede sig til den by, vi kommer til at opleve i dag. Stedet er meget velbevaret, når man tager den enorme alder i betragtning. Dette skyldes, at Petra aldrig rigtig har været udsat for voldsomme angreb, samt at klimaet er relativt mildt og tørt.

Området er enormt stort, og hvis man skulle se det hele, var man nødt til at bruge mindst fire dage. Vi har dog en hel dag, og det giver os god tid til at opleve de største seværdigheder i et roligt og behageligt tempo. For at opleve Petra skal man imidlertid gå en del. Vi vil så vidt muligt forsøge at besøge de største seværdigheder som for eksempel den lange, smalle kløft el-Siq, der forbinder Petra med verden uden for, og det imponerende tempel el-Khazne, kendt af mange fra Indiana Jones-filmen ’Det Sidste Korstog’. Vi ser også Petras centrum og de kongelige gravsteder.

Dag 7
Jesu dåbssted i Jordandalen og Det Døde Hav.
Det Døde Hav

Vi forlader Petra og kører nordpå mod Jordandalen. Her skal vi besøge det sted ved Jordanfloden, hvor Jesus ifølge det nye testamente blev døbt. Det var først efter Jordans og Israels fredsaftale i 1994, at arkæologer startede udgravningerne i området, men der er allerede blevet fundet over tyve kirker, huler og dåbsbassiner, som kan dateres til romersk og byzantinsk tid.

Efter at have besøgt dåbsstedet skal vi besøge det lavest liggende landområde i verden: Det Døde Hav. Når man står på stranden befinder man sig faktisk 420 meter under havets overflade. Søens høje saltindhold (omkring 30 procent) giver dig en fornemmelse af vægtløshed, når du svømmer i det – det er simpelthen umuligt at synke, hvilket gør det meget underholdende at bade i. 

Der vil være mulighed for at nyde vandet, eller få en mudderbehandling ved stranden, inden vi kører til vores hotel beliggende tæt ved ’havet’.

Vi har eftermiddagen til at slappe af og fordøje rejsens mange indtryk, inden vi mødes til fælles afskedsmiddag på hotellet.

Dag 8
Det Døde Hav – Amman og hjemrejse

Vi spiser morgenmad på hotellet og alt efter afrejsetidspunkt bliver vi på hotellet indtil det er blevet tid til at køre mod lufthavnen. Fremme i Amman sætter os til rette i flyet hjemad - med bagagen fuld af gode minder.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 11.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
2.398,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Amman t/r
 • Udflugter og transport jf. program
 • 6 nætter på gode turistklasse hoteller og 1 nat i camp i Wadi Rum.
 • Halvpension (morgenmad/middag, fra middag dag 1 til morgenmad dag 8).
 • Turistvisum til Jordan
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda årsrejseforsikring og Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Frokost alle dage
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge beregn ca. USD 40
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online bestilling)
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Ved indrejse til Jordan er det ikke tilladt at medbringe kikkert, drone eller kamera med zoom på mere end 400 mm til Jordan.
Udover at det bliver konfiskeret, fører det også til lang administrativ proces i tolden ved ankomst.

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Visum

Der kræves visum til Jordan for danske statsborgere. Læs mere her

Deltagerantal

Rejsen er baseret på minimum 16 deltagere. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Hoteller

Vi bruger pæne og nydelige hoteller af generel god standard. Vær opmærksom på at mange hoteller i Jordan ikke serverer alkohol. Alkohol kan købes i butikker og på markeder og må medbringes og nydes på værelserne.
Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse med flotte oplevelser Rejsen til Jordan var utrolig spændende, der er masser af historie og velbevarede ruiner. Vores danske rejseguide var dygtig og sjov og vores jordanske guide var velinformeret og rigtig god til at forklare de mange spørgsmål om den jordanske hverdag. Det var nogle rigtig gode hoteller og selv om det var lidt ensformigt med åben buffet hver aften, så var maden god. Man skal gå en del på ujævn terræn, men det er det hele værd. Petra og hele området, som var rejsens højdepunkt, var bare en utrolig oplevelse.
Date published: 2024-03-16
Rated 2 out of 5 by from En spændende rejse med gode oplevelser Rejsen var spændende og rejselederen var kompetent. Der var et fint ping pong mellem rejselederen og den jordanske lokalguide.
Date published: 2024-03-16
Rated 5 out of 5 by from Bibelsk rejse i Jordan På alle måder en velplanlagt tur til Jordan. Såvel den danske rejseleder som den Jordanske guide sørgede for en på alle måder vellykket rejse. Endnu engang garanti for kvalitet med Albatros.
Date published: 2024-03-13
Rated 5 out of 5 by from Skøn rejse med fantastiske oplevelser Vidunderlig rejse som langt overgik vores forventninger. Jordan er et vidunderligt land. Hver dag nye, fantastiske oplevelser og en spektakulær natur. Vores rejseleder havde et rigtig godt samarbejde med vores lokale guide, som bidrog til en god stemning på hele rejsen. Samtidig fik vi passende information om kultur, religion, samfund, historie mm. Da vores rejseleder havde et godt kendskab til landet, fik hun arrangeret et par ekstra oplevelser ud over det programsatte. Bl. a. møde med en dansk kvinde, som var jordansk gift og konverteret til islam, samt en lille omvej til Wadi al Mujib. Begge oplevelser vi ikke ville have været foruden.
Date published: 2024-03-12
Rated 5 out of 5 by from Spændende rejse Rejsen var meget indholdsrig - og vi havde en rigtig god guide.
Date published: 2023-11-17
Rated 4 out of 5 by from En meget dejlig og anderledes ferie Meget spændende og anderledes ferie. Dygtig jordansk guide og meget venlig dansk rejseleder, gode hoteller og vel tilrettelagt. Alt fungerede efter planen.
Date published: 2023-11-17
Rated 5 out of 5 by from Overgik vore forventninger og mere til Helt fantastisk oplevelse, ubeskrivelig.
Date published: 2023-11-16
Rated 5 out of 5 by from En spændende og indholdsrig rejse med særdeles kompetent rejseleder Rejsen forløb helt efter planen. Hotellerne var gode. Bussen var ny og velkørende og buschaufføren særdeles kompetent og venlig. Den lokale rejseguide var erfaren, venlig, og præcis og relevant i sin historiske gennemgang. Vores rejseleder var fremragende. Hun var erfaren og vidende og var med godt humør i stand til at binde selskabet godt sammen.
Date published: 2023-11-16
 • y_2024, m_6, d_14, h_5
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_14, tr_135
 • loc_da_DK, sid_JORTR01, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser