Pas, visum og indrejseregler til Jordan

Petra er en af verdens mest betagende kulturskatte

Læs om regler i forbindelse med rejser til Jordan her. 

Pas

Når du rejser med Albatros Travel skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsen. Dette krav er i tilfælde af, at der skulle komme ændringer eller uforudsete hændelser på rejsen. Hvis du rejser med et pas der har under 6 måneders gyldighed, vil dette være på eget ansvar.  Alle lande har deres egne regler for gyldigheden på passet og disse kan ses på UM’s hjemmeside: um.dk/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum

Børn skal være i besiddelse af eget pas uanset alder.

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

Visum

Der kræves visum til Jordan og det laver Albatros. Det kræver at Albatros modtager pasoplysninger fra alle rejsende senest 45 dage før afrejse. Visummet er inkluderet i rejsen og fås ved ankomst.

Indrejsekrav til Jordan

Der er i øjeblikket ingen særlige indrejsekrav for rejsende fra Denmark til Jordan.

Hvis du ikke er dansk statsborger, kan det være nødvendigt for dig at ansøge om visum på forhånd på eksempelvis den jordanske ambassade i Berlin, fordi ikke alle nationaliteter kan få visum ved ankomsten. Ansvaret og eventuelle udgifter hertil påhviler den rejsende selv, og rejsens pris reduceres ikke.

Albatros Indrejsecheck

I Albatros indrejsecheck kan du nemt og behændigt skabe dig et overblik af hvilke eventuelle visumkrav og særlige indrejsekrav der er til dit rejseland. Albatros indrejsecheck er udviklet i samarbejde med Sherpa der tilbyder visumservice til gæster fra hele verden. Sherpa hjælper mod et administrationgebyr med at søge e-visum til de rejselande hvor det er påkrævet. Vær opmærksom på at dette er en service, du betaler ekstra for, og det vil altid være muligt for dig at søge e-visum direkte. Vær også opmærksom på at Albatros på udvalgte destinationer hjælper til med gruppevisum eller ankomstvisum. Hvis dette er tilfældet fremgår det i den ovenstående tekst.

Jordan – fra Petra til Det Døde Hav

Oplev det bedste af Jordan; En af verdens største menneskeskabte seværdigheder, Petra. Hovedstaden Amman, unikke ørkenlandskaber og afslapning ved Det Døde Hav.

4,5
  • 5 afrejser
  • 8 dage
  • Fra 11.998,–
fra København