Langtidsferie i Andalusien i ferielejlighed

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Skift det triste danske vejr ud med solrige Costa del Sol, og oplev Andalusiens skønhed. Inklusive 4-stjernet lejlighed.

Hiv tre uger ud af kalenderen, og rejs sydpå til Costa del Sol. Andalusien har Europarekord i solskinstimer, og frister med spændende kultur og historie.

Vi gæster både Picassos fødeby, Málaga, hvor vi får lejlighed til at smage på den lokale vin, byen Ronda med den smukke bro og den hvide bjergby Mijas, der ligger smukt med udsigt over kysten. Du får også mulighed for at besøge den engelske kronkoloni Gibraltar,  opleve små hyggelige byer som Nerja og Frigiliana samt den smukke andalusiske hovedstad, Sevilla.

Ud over de planlagte udflugter bidrager rejselederne løbende med tilbud om fx vandreture, foredrag, spilleaftener og busture ud i det blå, som er med til at give rejsen en ekstra hyggelig dimension. Du bor ved stranden i Benalmádena Costa i en dejlig ferielejlighed på et 4-stjernet lejlighedshotel lige ved havet.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Langtidsferie

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram 22 dage
Dag 1
Fly København – Málaga. Videre med bus til Benalmádena Costa
Dag 2
Velkomstmøde, orienteringsvandring og let frokost ved havet
Dag 3
Byrundtur i Málaga. Byvandring, Museo Malaga og málaga-vin
Dag 4
Dag til egne eventyr
Dag 5
Udflugt til Ronda – den spektakulært beliggende bjergby
Dag 6–7
Dejlige dage på egen hånd
Dag 8
Den hvide bjergby Mijas og kysten
Dag 9–10
Fri til egne eventyr
Dag 11
Udflugt til den Britiske kronkoloni Gibraltar (tilkøb)
Dag 12–13
Oplevelser på egen hånd
Dag 14
Udflugt til de små byer Cómpeta, Frigiliana og kystbyen Nerja (tilkøb)
Dag 15–16
Tid til egne oplevelser
Dag 17
Udflugt til Sevilla m. byrundtur, byvandring i den historiske bydel og lidt tid på egen hånd (tilkøb)
Dag 18–21
Dagene er fri til egne oplevelser og afslapning
Dag 22
Fly Málaga – København

Hoteller

Sunset Beach Club, Benalmádena, Costa del Sol

Lejlighedshotellet er et stort og velfungerende kompleks med en dejlig beliggenhed lige ved den dejlige kyststrækning ved Benalmádena, mellem  Malaga og Fuengirola. Vi har 1-værelseslejligheder med et lille køkken for de som gerne selv til have mulighed for at lave lidt mad, og måske prøve de lokale råvarer. Lejlighederne er på hele 37 m2, og man får derved også lidt mere plads end på et traditionelt hotelværelse. Hotellet ligger helt ud til havet og stranden er lige udenfor hotellet.

Lejlighederne er et-værelseslejligheder med to separate senge eller dobbeltseng, soveområdet er afskilt fra resten af lejligheden med skydedøre mod minikøkken og lounge-spiseområde. Mini-køkken har fuldt  ferielejlighedsudstyr inklusiv kedel, ovn, mikrobølgovn, fryser og brødrister.

På badeværelset er der hårtørrer. Badeværelser er med enten badekar eller brus. Der er strygebrædt og strygejern i lejligheden. Hver lejlighed har balkon/terrasse med stole og bord. Stort klædeskab, safety-boks (mod gebyr),  TV med internationale kanaler blandet andet norske og finske TV-kanaler., aircondition/varme, telefon, daglig rengøring og håndklædeskift (undtaget køkken). Skift af sengetøj to gange om ugen, gratis WiFi.

Udenfor hotellet går der busser til de nærmeste kystbyer som Fuengirola, Torremolinos og man kan let tage sig til den skønne by Malaga. Og skulle man vælge at leje en bil ligger hotellet også godt for udforskning af området.

Sunset Beach er primært et lejlighedshotel, og derfor vælger flertallet af hotellets gæster ikke at have middag inkluderet. Vælger man halvpension på Sunset Beach, kan vi oplyse at udvalget til middagsbuffeten måske ikke er lige så stort, som man ellers kender det fra de deciderede halvpensionshoteller, hvor flere hundrede mennesker hver aften skal have middag.

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
11.498,–
København
11.498,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Málaga. Videre med bus til Benalmádena Costa

Vi sætter kursen mod Málaga fra Danmark, hvor vi de næste mange dage har hyggeligt samvær og spændende udflugter i sigte. Netop det at være sammen og opleve er nøgleordet på en langtidsferie med Albatros Travel. Vi har håndplukket rejseledere, som bidrager til at rejsen får en ekstra hyggelig dimension. Rejselederne arrangerer en række ekstra udflugter, holder foredrag og arrangerer ture ud i det blå. Kort og godt er de både din tryghed på rejsen og din sikkerhed for, at du får en masse gode oplevelser med hjem i bagagen. Det er naturligvis helt op til dig selv, i hvilket omfang du ønsker at deltage.

Vi ankommer til Málagas lufthavn, hvor vi modtages af vores rejseleder; og i bus kører vi til Benalmádena Costa, syd for Málaga. Lige udenfor lejlighedshotellet finder man en fantastisk bred strand med en dejlig strandpromenade, hvor du finder mange små butikker og caféer. Kyststrækningen er også kendt for de hyggelige strandrestauranter, de såkaldte chiringuitos, der serverer frokost til yderst rimelige priser.
Vores lejlighedshotel har direkte adgang til strandpromenaden og stranden, og det er let at finde rundt i det dejlige område. Promenaden fortsætter hele vejen nordpå til Torremolinos. Langs stranden er der masser af små restauranter, og det er et dejligt område at bevæge sig rundt i. Du kan med lethed tage til den mere livlige del af Torremolinos eller tage toget til storbyen Málaga, der venter med alt fra tapasbarer til markeder, kunstmuseer, dejlige butikker og ikke mindst den meget smukke havnepromenade. Spiller du golf, kan rejselederne på hotellet eller hotellets reception hjælpe med booking af golfbaner. Et greenfee koster cirka 50 €, men der er ofte specialtilbud på 2 greenfees og 1 golfkort for cirka 100 € på nogle af områdets gode golfbaner. (Afstand til Málaga er 19 km, køretid ca. 30 min. hver vej).

På hotellet indkvarteres vi i dejlige 1-værelses lejligheder med et lille køkken, et lille sofaområde med TV, et lille spisebord med plads til 4 personer og naturligvis bad og soveafdeling. Vi har valgt ikke at inkludere måltider i rejsens pris men det er muligt at tilkøbe forskellige måltidspakker – som morgenmad, en fleksibel måltidspakke (21 x morgenmad og 9 x middag) eller alternativt halvpension (morgenmad og middag hver dag). Hotellet har flere forskellige værelsestyper og det er muligt at tilkøbe havsudsigt eller prime-rooms som er opgraderede lejligheder med havudsigt.

Dag 2
Velkomstmøde, orienteringsvandring og let frokost ved havet
Statue af Picasso i Málaga, byen hvor kunstneren fødtes

Vi starter dagen med et lille velkomstmøde, hvor vores rejseledere præsenterer aktiviteter, udflugter og hotellets faciliteter. Det er også muligt at tilmelde sig til ekstraudflugter og høre lidt om hvad der sker i området. Efter velkomstmødet går vi en lille tur i området, så det er lettere at finde rundt, vi viser hvordan man finder bus og tog, de nærmeste indkøbsmuligheder og ender på den dejlige strandpromenade. Formiddagen afsluttes med en lille let velkomstfrokost ved havet.

Dag 3
Byrundtur i Málaga. Byvandring, Museo Malaga og málaga-vin
Smag på den lækre lokale vin

Vi starter vores andalusiske oplevelser med at besøge regionens næststørste by Málaga. Byen har 567.000 indbyggere og er centrum af Costa del Sol.
H.C. Andersen elskede Málaga, og der står i dag en statue af ham på hovedgaden. Efter sit besøg i byen i 1862 skrev han: ”I ingen af Spaniens Byer har jeg følt mig så glad, så hyggeligt hjemme som i Málaga; Folkelivet, Naturen, det åbne Hav, hver især så rig og uundværlig for mig, fandt jeg her, og dertil det mig endnu vigtigere, jeg fandt elskværdige Mennesker”.

Denne søfartsby er en smeltedigel af forskellige folkeslag. Fønikerne kom fra havet og grundlagde Malaca, som de kaldte byen. Herfra sejlede man ud til hele Romerriget med fisk, silke, figner, rosiner og mandler. Senere under det arabiske herredømme blev Málaga forvandlet til en af de mest betydningsfulde byer i regionen. Og da spanierne fandt Amerika, blev byen centrum for handlen mellem kolonierne, og derfor et af Spaniens vigtigste handelscentre. Senere var det tekstil- og jernindustrien, der holdt gang i hjulene, indtil slutningen af det 19. århundrede. Industrien oplevede nedgang, og byen døde hen. Men så gjorde turismen sit indtog og satte Costa del Sol på europakortet.

Vores besøg i Málaga starter med en lille vandretur gennem den fascinerende storby. Vi ser den store markedshal, hvor smukke opsætninger af frisk frugt og grøntsager lokker med deres mangfoldige farver, her ligger frisk fisk og røber nærheden til det gavmilde Middelhav, og duften af krydderier stimulerer appetitten. I den gamle toldbygning besøger vi det interessante Museo Malaga, der efter 18 års ombygning og 40 mill. euro endelig kunne åbne i 2016. Med sine 15.000 m2 er museet det største statsejede museum i Andalusien, og her kan vi gennem 15.000 kunstgenstande følge med på en rejse fra stenalderen til det 20. århundrede. Vores lille besøg giver måske smag på at komme igen og udforske det yderligere i løbet af rejsen. Vi holder pause hvor det er muligt at finde sig en dejlig lille taverna hvor man kan spise en lille tapasfrokost inden vores videre tur gennem de hyggelige og kringlede gader. Vores endemål er en af de små intime bodegas, hvor vi nyder et glas af den lokale málaga-vin. Her serverer man vinen direkte fra fad, og der er høj stemning, før siestaen sætter ind – ja, faktisk det meste af dagen.

Herefter er der lidt tid på egen hånd, inden vi om eftermiddagen kører hjem til hotellet. Du kan besøge den smukke katedral med det manglende tårn, der derfor kaldes ”La Manquita”, den enarmede kvinde, eller besøge det mauriske fæstningsværk Alcazaba på egen hånd. Det imponerende bygningsværk bestod tidligere af over 100 tårne og moskeer.  De små hyggelige patioer og smukke haveanlæg. Alcazaba kaldes "Málagas Alhambra”, og man forstår hvorfor, når man ser det.
Denne introduktion til Malaga giver helt sikkert smag på mere, og mange vil sikkert vende tilbage til byen på egen hånd senere på turen.

Dag 4
Dag til egne eventyr

På de dage, hvor vi ikke har et fastlagt program, vil rejselederne arrangere forskellige aktiviteter for dem, som ønsker det. Rejselederne holder foredrag og arrangerer ekstra udflugter til f.eks. den smukke by Córdoba, Granada med det eventyrlige Alhambra, vandring på den berømte kongesti El Caminito del Rey eller en tur ud på landet og spise en frokost hjemme hos en af de lokale husmødre. Rejselederne står også for en introduktion til det spanske sprog, så du kan kaste dig ud i det spanske. Vil du gerne spille bridge, hjælper rejselederne dig også med at finde ligesindede. Kort sagt er vores rejseledere hele tiden til stede for at sikre, at du får den bedste oplevelse og har mulighed for at nyde andres selskab i det omfang, du ønsker det.

Dag 5
Udflugt til Ronda – den spektakulært beliggende bjergby
Den spetakulære Puente Nuevo-bro i Ronda

Ronda befinder sig midt i et vildt klippemassiv og bjerglandskab bag kysten, på 100 meter høje klippevægge, der er delt i to halvdele af den dybe Tajo-kløft. Det er her, Spaniens ældste tyrefægterarena ligger, og det er også her, at håndværkeren Pedro Romero begyndte at bruge et rødt klæde til tyrefægtning. Hermed opfandt han den klassiske Ronda-stil, og han nåede selv at dræbe over 6.000 tyre i løbet af sin karriere som tyrefægter. Tyrefægterarenaen fra 1785 er yderst charmerende med sine to etager, hvor blandt andre Ernest Hemingway havde sin egen loge. Du kan også besøge det lille tyrefægtermuseum med kostumer, billeder med mere.

En anden seværdighed i Ronda er Puente Nuevo-broen, som forbinder byens to dele. Broen er fra 1700-tallet, det tog 42 år at bygge den. Broen ligger på det højeste og smalleste sted i Tajo-kløften, og herfra er der en fantastisk udsigt ned over kløftens dyb 90 meter længere nede. Domkirken Santa María la Mayor er også et besøg værd. Kirken var oprindeligt en moské, og den gamle minaret er siden blevet ombygget til et klokketårn. Inde i kirken ses det, at barokalter og apsis er blevet bygget med domkirken i Málaga som forbillede. (Afstand til Ronda er 100 km, køretid ca. 1 t. 45 min. hver vej.)

Dag 6–7
Dejlige dage på egen hånd
Dag 8
Den hvide bjergby Mijas og kysten
Den hvide by Mijas og udsigt til kysten

I dag skal vi på en hyggelig lille tur til en af de berømte ”hvide byer” der ligger i Andalusiens bagland. Vi kører ad kystvejen til Fuengirola, inden vi sætter kursen mod højderne og den lille charmerende by Mijas, der ligger i Sierra de Mijas-bjergene med en skøn udsigt over kysten. På trods af nærheden til kysten har byen bevaret meget af sin spanske atmosfære, og de små hyggelige brostensgader rummer smukke skjulte gårdhaver, restauranter og glimrende steder til at drikke en kop kaffe.

Du kan også tage et kig på det lille kapel for Mijas skytshelgeninde Virgen de la Peña (Klippejomfruen), som bor i en lille minikirke, der er hugget ind i klippen. Byens kirke La Immaculada Concepción bærer spor fra byens gamle minaret, som i dag kan anes som en del af tårnet, og oppe fra bymuren, kan man i godt og klart vejr se hele vejen over Middelhavet til Gibraltar og Marokko.

Dag 9–10
Fri til egne eventyr
Dag 11
Udflugt til den Britiske kronkoloni Gibraltar (tilkøb)
Den engelske kronkoloni Gibraltar

Vi kører sydpå og når frem til grænsebyen La Linea. Her ligger den lille halvø, hvor englænderne i over 300 år har haft magten. Gibraltars beliggenhed ved strædet mellem Europa og Afrika fik stor betydning under 2. verdenskrig og tiden derefter.

At bevæge sig rundt på Gibraltar er lidt som at komme til England for en stund, selv om vejret unægtelig er bedre. Toldfri butikker, pubber og fish and chips-boder ligger side om side. Mange vil nok betegne området som meget turistpræget, men historisk set har det helt klart sin berettigelse på en tur som denne. Det er en underlig fornemmelse at stå på et engelsk stykke jord, der er beliggende på et sted, der geografisk set burde være spansk. Sjovt nok ligger der også op til flere danske banker på hovedgaden.

Gibraltar er også et af Europas vigtigste steder for trækfugle, og flere myter om de gamle græske guder omhandler Gibraltar. Ifølge en legende er halvøens vartegn, den store kalkstensklippe The Rock, den ene af Herkules’ søjler, der opstod da den foretagsomme græske helt kløvede et bjerg i to. 

Voers udflugt til Gibraltar inkluderer kun selve busturen. Derved kan vi sælge den til en fordelagtig pris og man kan selv vælge hvad man ønsker at benytte tiden til på Gibraltar. Det er nemlig muligt at foretage sig mange forskellige ting når først man er fremme. Skulle man have lyst til at besøge klippen, The Rock, kan man begive sig på en udflugt på ca. 1,5 time med en af de lokale taxaer. Man kan også vælge at tage med svævebanen op på bjerget og opleve Gibraltar lidt fra oven og heroppe venter de kendte gibraltaraber på de besøgende. Selv om klippeøen stadig i dag er et diskussionsemne mellem Spanien og Storbritannien, siges det at Gibraltar forbliver britisk, så længe aberne befolker øen. Rejselederen vil fortælle om de forskellige muligheder man har for at tilbringe dagen i Gibraltar og hjælper med at finde den rigtige løsning. Ellers findes der god tid til at snuse omkring og måske tage sig en klassisk engelsk pint øl og en pub-lunch inden vi kører hjem igen.

(Køreafstand til Gibraltar er 126 km, køretid 1 t. 45 min. hver vej).

Udflugten er en del af udflugtspakken som skal bestilles og betales hjemmefra senest 45 dage før afrejse.

Udflugten kan også bestilles separat hjemme og evt. på rejsemålet, hvis der er ledige pladser.

Dag 12–13
Oplevelser på egen hånd
Dag 14
Udflugt til de små byer Cómpeta, Frigiliana og kystbyen Nerja (tilkøb)
I Frigiliana

Ikke langt fra kysten mod Málaga finder man det flotte bjergområde, La Axarquía – kendt for »De hvide byer«. Her lever man af landbrug, og at bevæge sig herop fra kysten er som at komme ind i en anden verden. Området har været beboet af romerne og ikke mindst maurerne, som boede her indtil for 400 år siden. Først kører vi til den lille by Frigiliana. Byen er i dag fredet som nationalt monument, og man har nænsomt restaureret den mauriske bydel. På vores tur gennem dette bakkede og grønne landskab møder vi de typiske hvide gårde. Her finder vi avocado-træer, vinmarker og oliventræer. De mange små landsbyer rummer elementer af arabisk arkitektur, og man finder spor efter den mauriske fortid i form af f.eks. minareter og andre anderledes levn som den runde kirkegård i Sayalonga.
Byen Cómpeta er kendt for produktionen af lyse malagavine. Vi har tid til at gå en tur i den lille by. På vores tur gennem disse små bjergbyer oplever vi den lokale hverdag tæt på. Vejen spærres af og til af en hyrde med en flok geder på vej på græs eller en bonde med et spand okser på vej på arbejde på en nærliggende mark. En ting er sikkert: her kommer vi ind på livet af det lokale og landlige liv. På en af byens lokale barer byder vi på en kop spansk kaffe og en snak om de mange spanske varianter af det spanske svar på espressoen; en café solo. Netop i området omkring Malaga siger man drillende at alle spaniere har deres egen variant. Her man vælge mellem ti forskellige variationer af kaffe og mælk, med navne som corto, semilargo, nube, clarito, café con hielo eller måske en cortado. Der er nok at vælge imellem når det er kaffetid i Andalusien. Vi holder en velfortjent pause og drikker en spansk kaffe inden vi fortsætter.
Herefter kører vi ned til den hyggelige kystby Nerja. Byen har på trods af de senere års vokseværk ved kysterne kun 15.000 indbyggere og har en fantastisk beliggenhed lige ned til Middelhavet, for foden af bjergkæden Sierra de Almijara.
Byen blev grundlagt for over 3.000 år siden, og der er fundet rester af en romersk bebyggelse. Maurerne byggede den gamle bydel, der er præget af hvidkalkede huse, smalle gader og frodige patioer. I byens centrum finder man Balcón de Europa, Europas balkon, der er en rund udsigtsterrasse bygget på en høj klippeafsats. Stedet var tidligere en fæstning, som udgjorde en vigtig forsvarspost i kampen mod sørøverne. Vi går en lille tur rundt i byen, og som det er tradition på de mange tapasbarer i netop dette område, så bestiller man en øl, et glas vin eller måske en Tinto de Verano, her bliver der så normalt serveret en snack, en lille tapas, som tilbehør. Vi byder på at glas vin, øl eller Tinto Verano, og herefter bliver der tid til, at man på egen hånd kan spise en let frokost i området eller måske bliver man på baren og kører en tapasrunde mere eller to.  

Udflugten er en del af udflugtspakken som skal bestilles og betales hjemmefra senest 45 dage før afrejse.

Udflugten kan også bestilles separat hjemme og evt. på rejsemålet, hvis der er ledige pladser.

Dag 15–16
Tid til egne oplevelser

 

Dag 17
Udflugt til Sevilla m. byrundtur, byvandring i den historiske bydel og lidt tid på egen hånd (tilkøb)
Sevillas katedral

Fra morgenstunden kører vi til Andalusiens hovedstad, Sevilla. Byen er et lille paradis på jord, hvor små hyggelige pladser med palmetræer og tusinde farver blandes med livsglæde og passion. Klokketårnet La Giralda symboliserer byens brogede historie og står i dag som et smukt billede på datidens tolerance; et klokketårn opført i maurisk stil som en hyldest til kristendommen. Her har alle folkeslag været; visigoter, romere og arabere – alle har de efterladt sig spor.

Byen var i 1500-tallet den vigtigste havneby i Spanien, og det var her, skibene fra Den Nye Verden lagde til med deres laster af guld og rigdomme. Alt blev indregistreret ved Torre del Oro, Det Gyldne Tårn, langs Guadalquivirs bredder, mens den kosmopolitiske by blev befolket med handelsfolk, navigatører, kunstnere og poeter. Sevilla blev Spaniens rigeste by, og i dag siges det populært, at ”Madrid er Spaniens hovedstad, men Sevilla er verdens hovedstad”.

Det var i denne by, at figurer som Carmen, den mytiske Don José og sågar de to romerske kejsere Trajan og Hadrian blev født. Her fødtes også den spanske kunstner Velazquez, der meget passende fik tilnavnet ”El Sevillano”. Vi starter med en panoramasightseeing i byen og kommer forbi nogle af byens store seværdigheder: operaen, den smukke tyrefægterarena, området for Expo 92’-udstillingen og tobaksfabrikken, hvor Carmen sad og rullede cigarer.

Herefter går vi en tur i Sevillas historiske bydel. Vi besøger det legendariske jødiske kvarter Barrio Santa Cruz, der er kendt fra operaerne Barberen i Sevilla og ikke mindst Bizets fantastiske Carmen. I det pittoreske kvarter får vi et glimt af det ægte Spanien med små listige gyder, herskabspalæer, gårdspladser med duftende blomster og svalende springvand, hvidkalkede bygninger, tapasbarer og en stemning, der hensætter en til en svunden tidsalder.

Har du lyst, kan du besøge byens berømte domkirke, der ud over at være verdens tredjestørste kirke er verdens største gotiske kirke. Kirken er en mageløs bygning af uhørte dimensioner, der blandt andet rummer 30 kapeller og et gravmæle for Christoffer Columbus. Her kan du også beskue den enorme, guldbelagte altertavle, der er den mest imponerende af slagsen i hele Spanien. Herefter er der frokost på egen hånd.

Vi er tilbage på hotellet sent på eftermiddagen, men selvom køreturen kan synes lang, har det været alle bestræbelserne værd. (Køreafstand til Sevilla er 221 km, køretid 2 t. 45 min. hver vej.)

Udflugten er en del af udflugtspakken som skal bestilles og betales hjemmefra senest 45 dage før afrejse.

Udflugten kan også bestilles separat hjemme og evt. på rejsemålet, hvis der er ledige pladser.

Dag 18–21
Dagene er fri til egne oplevelser og afslapning
Dag 22
Fly Málaga – København
Så er det tid til at vende hjem efter en dejlig og begivenhedsrig rejse. Afhængigt at flyselskabernes afrejsetider kører vi til lufthavnen i Málaga og rejser hjem til Danmark.

Udflugtspakke

Spar penge og bestil pakken hjemmefra

Køb den samlede udflugtspakke hjemmefra med tre udflugter: Gibraltar, Nerja med Frigiliana og Sevilla. Køb udflugtspakken til 900 kr., (normalpris 945 kr) senest 45 dage inden afrejse og spar 45 kr. Ved bestilling af udflugterne på rejsemålet, efter ankomsten er priserne pr. udflugt:

 • Gibraltar 35€ (265 kr.)
 • Nerja med Frigiliana 35€ (265 kr.)
 • Sevilla 55€ (415 kr.)

Udflugterne kan bestilles separat hjemme og evt. på rejsemålet, hvis der er ledige pladser.
Der er dansk rejseleder på rejsen, dog kan enkelte arrangementer og udflugter være med svensk eller norsk rejseleder, da vi har flere rejseledere på hotellet.
Vi forbeholder os retten til kun at gennemføre ekstraudflugter ved tilstrækkelig antal tilmeldte.

I Frigiliana

Udflugt til Córdoba (Sælges og præsenteres på rejsemålet)

Du har mulighed for at besøge den spændende by Córdoba, som under maurerne var hovedstad i det store kalifat af samme navn, og engang var Europas største by.

På udflugten ser vi bl.a. et af de mest imponerende bygningsværker fra maurernes periode i Córdoba, nemlig moskéen La Mezquita, som er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, og må siges at være et sandt arkitektonisk mesterværk. Da den blev bygget, blev dens størrelse kun overgået af moskéen i Mekka, og når man står midt inde i det spændende rum, kan man ikke undgå at beundre den nærmest endeløse skov af søjler, der udsmykker bygningsværket. Den kaldes også Domkirke-Moskéen, da man i 1523 byggede en katolsk domkirke inde i selve moskéen. Det er i sandhed et smukt og sammensat monument over en meget vigtig tid i Andalusiens historie.

 Udenfor finder man den smukke plads Patio de los Naranjos, Appelsin-gården, som også er en fryd for øjet.

Det fremvækker også en helt særlig stemning i ro og mag at passere de små hvidskurede huse i de snørklede gader. Her fornemmer man tiden som den har været under maurerne, og det er en fornøjelse at se på de mange patioer og gårde som elegant er udsmykket med blomster. Her finder man også det smukke jødiske kvarter med en af de få tilbageværende synagoger i Spanien.

(Køreafstand til Cordoba er 160 km, køretid 2,5 t. hver vej).

Udflugten sælges og annonceres kun på rejsemålet. Der er endnu ikke fastlagt på hvilken af dagene, vi besøger Córdoba. Pris: 70€.

I katedralen i Córdoba

Udflugt til Granada og Alhambra (kan kun købes hjemmefra – senest 3 måneder før afrejse)

Granada er en af Spaniens smukkeste byer og stedet, hvor den arabiske og den kristne kultur mødes. Det er også her, at det verdensberømte Alhambra-palads, som UNESCO har erklæret for verdenskulturarv, findes. Alhambra er et kompleks af paladser, fæstninger og fyrsteboliger, der ligger majestætisk med de sneklædte Sierra Nevada-bjerge i baggrunden. Paladserne er bygget og udbygget af forskellige arabiske herskere, og måske har det tidligere ørkenfolk dristigt forsøgt at udfordre skønheden i det ventende evige paradis ved at skabe et lignende paradis på jord.

Granada blev islams sidste bastion på Den Iberiske Halvø, inden kongeparret Ferdinand og Isabella sendte de sidste arabere ud af landet i 1492. Kort tid efter ændrede kongeparret verdenshistorien, da de sendte Christoffer Colombus på opdagelsesrejse. En færd, der kom til at ændre Spaniens fremtid drastisk. Byen er et besøg værd og har masser at byde på udover Alhambra.

I majestætiske Alhambra

Alhambra er nærmest blevet umulig at få billetter til. Sortbørshajer og andre lyssky typer opkøber ”løse” billetter og videresælger dem til urimelige overpriser, dette kan og vil vi ikke støtte. Gruppebilletter skal nu bestilles 3 måneder før besøget og vi skal opgive ”navn som i passet” og ”pasnummer” på dén som skal besøge Alhambra. Og stadig kan man ikke være sikker på at få billetter. Vi kan derfor ikke længere love, at vi får adgang til Alhambra på alle vores afgange. Nogle gange får vi ikke billetter til Nasrid-paladset med Løvegården, andre gange får vi ”kun” billetter til haverne og Generalife, som stadig er en fantastisk oplevelse, og mindst lige så spændende, men nogle gange er det helt umuligt at få billetter. På de afgange vælger vi at se de områder af Alhambra, som ikke kræver billet, og dette er også interessant. Og det giver os så mere tid i selve byen Granada. Som plaster på såret bruger vi pengene på en dejlig frokost oppe ved Alhambra i stedet (denne løsning har vi dog ikke været nødsaget til at foretage endnu. Vi har det forgangne år fået de billetter vi skal bruge, men vil blot informere om at det kan være nødvendigt).

Alhambra er et af verdens smukkeste monumenter

Efter opholdet ved Alhambra bevæger vi os ned mod byen ad små hyggelige gader, vi passerer blandt andet en guitarbygger og andre småbutikker og lige pludselig står vi midt i den dejlige by Granada. Vi går en tur i centrum. Hvis du har lyst, kan du besøge Capilla Real, det kongelige kapel, hvor dronning Isabella og kong Ferdinand ligger begravet, eller den majestætiske katedral, der er et mesterværk inden for spansk klassicistisk arkitektur. Byen har mange dejlige pladser samt hyggelige butikker, og på det gamle silkemarked finder du alskens varer. Efter besøget i Granada vender vi tilbage til hotellet.

(Køreafstand til Granada og Alhambra er 145 km, køretid 2 t. hver vej).

Udflugten skal bestilles og betales, med pasinfo hjemmefra senest 3 måneder før afrejse. Det er endnu ikke fastlagt på hvilken af dagene, vi besøger Granada. Pris: 85€.

Rejseblog fra Andalusien

Synes du også, at en uge eller to er for lidt ferie? Er du heller ikke altid fan af den danske vinter? Eller savner du inspiration til din næste rejse?

Så følg med, når journalist Peter Fredberg blogger fra Albatros' langtidsferie i Andalusien.

Læs hele bloggen her

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 11.498,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse/lejlighed – på forespørgsel
 • Mountain view kr. 5.000 DKK - begrænset antal
 • Sea view 5.800 kr. - begrænset antal

Vi har ikke prime-lejligheder til single brug. Enkeltværelserne er af samme type som standardlejligheder

Værelsestyper

Lejlighedshotellet har flere værelsestyper. Vi har valgt at tilbyde 3 forskellige:

Standardlejlighed, type 1 (inkluderet i rejsens pris)
Pæne 1-værelseslejligheder med balkon/terrasse, stole og bord. Udsigt mod byen/bjergene.

Standardlejlighed med havudsigt, type 2 – tillæg kr. 800 DKK pr. person ved 2 personer
Disse lejligheder ligger med havudsigt. Vi har et begrænset antal af disse lejligheder. Udsigten varierer naturligvis fra værelse til værelse og etage til etage.

Primelejlighed med havudsigt, type 3 – tillæg kr. 1.500 DKK pr. person
Disse lejligheder har en flot havudsigt, værelserne har nyrenoveret badeværelse, og lejlighederne har fået andre små opgraderinger som større TV-skærm  og en lidt anden indretning og kan virke lidt mere rummelig.  Hotellet har et meget begrænset antal.

Måltidspakker

Det er muligt at tilkøbe sig forskellige måltidspakker, så man ikke behøver lave mad hver dag:
For dig som vil have en let start på dagen så anbefaler vi pakken med morgenmad hver dag:
Morgenmad hver dag 1700 DKK
Den mest populære pakke er den fleksible måltidspakke, her kan du vælge at spise morgenmad 12 dage i løbet af turen og så er der inkluderet 9 middage i hotellets restaurant.
Fleksible måltider (12 x morgenmad og 9 x middag) 3150 DKK

For den som bare vil have friheden til at lave mad i sit eget køkken til frokost kan sikre sig både morgenmad og middag hver dag – i så fald skal du vælge halvpensionspakken:
Halvpension (21 middage) 4200 DKK

Tilkøbsudflugter

Udflugtspakke

Spar penge og bestil pakken hjemmefra

Køb den samlede udflugtspakke hjemmefra med tre udflugter: Gibraltar, Nerja med Frigiliana og Sevilla. Køb udflugtspakken til 900 kr., (normalpris 945 kr) senest 45 dage inden afrejse og spar 45 kr. Ved bestilling af udflugterne på rejsemålet, efter ankomsten er priserne pr. udflugt:

 • Gibraltar 35€ (265 kr.)
 • Nerja med Frigiliana 35€ (265 kr.)
 • Sevilla 55€ (415 kr.)

Udflugterne kan bestilles separat hjemme og evt. på rejsemålet, hvis der er ledige pladser.

Der er dansk rejseleder på rejsen, dog kan enkelte arrangementer og udflugter være med svensk eller norsk rejseleder, da vi har flere rejseledere på hotellet.

Vi forbeholder os retten til kun at gennemføre ekstraudflugter ved tilstrækkelig antal tilmeldte.

Tilkøbsudflugter

Udflugt til Granada EUR 85,- pr person (bestilles og betales senest 3 måneder før afrejse)

Udflugt til Córdoba EUR 70,- pr. person (bestilles og betales på rejsemålet)

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Málaga t/r 
 • Transport til og fra lufthavnen i Málaga
 • Udflugt til Málaga
 • Udflugt til Mijas
 • Udflugt til Ronda
 • Indkvartering på 4-stjernet hotel i delt dobbeltværelse
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Udflugt til Gibraltar (Del af udflugtspakken som kan købes hjemmefra. Turen gennemføres ved minimum 15 deltagere)
 • Udflugt til de små byer Cómpeta, Frigiliana og kystbyen Nerja (Del af udflugtspakken som kan købes hjemmefra. Turen gennemføres ved minimum 15 deltagere)
 • Udflugt til Sevilla (Del af udflugtspakken som kan købes hjemmefra. Turen gennemføres ved minimum 15 deltagere)
 • Udflugt Córdoba EUR 70,- per person (turen bestilles og betales på rejsemålet)
 • Udflugt til Granada EUR 85,- per person (turen bestilles og betales senest 3 måneder før afrejse)
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Drikkepenge til chauffører og lokalguide (beregn ca. 6 €) og evt. drikkepenge til personalet på hotellet
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Måltider

Det er muligt at tilkøbe sig forskellige måltidspakker, så man ikke behøver lave mad hver dag.
For dig som vil have en let start på dagen så anbefaler vi pakken med morgenmad hver dag:
Morgenmad hver dag 1700 DKK
Den mest populære pakke er den fleksible måltidspakke, her kan du vælge at spise morgenmad 12 dage i løbet af turen og så er der inkluderet 9 middage i hotellets restaurant:
Fleksible måltider (12 x morgenmad og 9 x middag) 3000 DKK

Vejret

Andalusien er det sted i Europa, der har flest solskinstimer.  I november, januar og februar måned byder solkysten på hele 170 solskinstimer – til sammenligning har Paris 54-75 solskinstimer og København 43-54 timer per måned. De gennemsnitlige dagtemperatur ligger på 20 grader i november måned svarende til Danmark i august, og 17-18 grader i januar-februar måned svarende til Danmark i september. Det kan naturligvis regne i Andalusien, men regnen falder oftest som korte, kraftige byger. (kilde: dmi.dk).

Rejseleder

Under opholdet er der en eller flere rejseledere fra Albatros til stede. Rejselederen kan være fra Danmark, Sverige eller Norge. Rejselederen vil i løbet af opholdet sørge for fællesarrangementer, holde foredrag og naturligvis være leder for udflugterne i programmet. Rejselederens rolle er dog en smule anderledes end på en almindelig rundrejse med Albatros. Rejselederen er kun til stede nogle af dagene for at arrangere ekstra udflugter, foredrag mv. Rejselederen er med andre ord gæsternes kontaktperson på rejsen, hvis der skulle opstå behov for hjælp, og de sikrer, at opholdet bliver så godt som muligt, og at du kommer hjem med en masse gode oplevelser i bagagen. Arrangementer og udflugter bliver ledt af enten en dansk, svensk eller norsk rejseleder, afhængigt af, hvem som er mest kvalificeret. Dette gør vi for at vores gæster skal få så god en oplevelse som muligt.

Udflugten til Granada med Alhambra

Alhambra er nærmest blevet umulig at få billetter til. Sortbørshajer og andre lyssky typer opkøber ”løse” billetter og videresælger dem til urimelige overpriser, dette kan og vil vi ikke støtte. Gruppebilletter skal nu bestilles 3 måneder før besøget og vi skal opgive ”navn som i passet” og ”pasnummer” på dén som skal besøge Alhambra. Og stadig kan man ikke være sikker på at få billetter. Vi kan derfor ikke længere love, at vi får adgang til Alhambra på alle vores afgange. Nogle gange får vi ikke billetter til Nasrid-paladset med Løvegården, andre gange får vi ”kun” billetter til haverne og Generalife, som stadig er en fantastisk oplevelse, og mindst lige så spændende, men nogle gange er det helt umuligt at få billetter. På de afgange vælger vi at se de områder af Alhambra, som ikke kræver billet, og dette er også interessant. Og det giver os så mere tid i selve byen Granada. Som plaster på såret bruger vi pengene på en dejlig frokost oppe ved Alhambra i stedet (denne løsning har vi dog ikke været nødsaget til at foretage endnu. Vi har det forgangne år fået de billetter vi skal bruge, men vil blot informere om at det kan være nødvendigt).

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde. Ønsker man et strand-/badehåndklæde kan det med fordel medbringes.

Deltagerantal

Denne rejsedato kræver et deltagerantal på minimum 24 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen, eller foreslå en anden dato – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, du som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Program

Af praktiske årsager sker det, at vi må ændre lidt på programmet. Derfor kan de beskrevne udflugter finde sted på andre dage end de nævnte. Endelige datoer oplyses ved ankomst.

Internet

I Skandinavien er vi vant til et hurtigt og veludbygget trådløst internet. Dette er ikke helt tilfældet i Spanien, hvor man ikke overalt finder så hurtige netforbindelser som hjemme. Det trådløse internet på hotellet fungerer normalt glimrende, specielt i fællesområder, men man skal ikke forvente at kunne se TV eller film via det trådløse internet, da der ofte er mange tilkoblede. Hotellets internet bliver dog løbende forbedret.

Fly

Når vi booker fly til vores rejser, tager vi naturligvis altid højde for både flytider og priser. Det to ting skulle gerne stemme overens. Det kan indimellem være svært at få det nødvendige antal flybilletter på de mest optimale flytider, eller prisforskellen på de forskellige flytider kan være så stor, at det bedst kan betale sig at vælge en mindre populære afrejsetid. Vi gør os umage for at præsentere vores kunder for det bedste produkt til den bedste pris. Hvis du ønsker at flyve på et andet tidspunkt end det, vi har booket, er det nogle gange muligt selv at booke en anden flybillet. Hvis du ønsker det, fratrækker vi naturligvis vores flypris fra din rejses pris. Bemærk, at du i dette tilfælde selv skal stå for at booke dine flybilleter og sørge for transporten til hotellet. En taxa fra lufthavnen til vores hoteller koster ca. 20 euro.

Enkelte af rejsens afgange er lagt til salg med forbehold for indkøb af fly. Da vi ikke kender den fremtidige situation på flymarkedet, har vi taget udgangspunkt i et forholdsvist uændret flymarked, når vi har planlagt rejsen. Hvis der kommer drastiske ændringer i flytider eller flyselskab, får du besked. Hvis eventuelle ændringer i flyrejsen vil få store konsekvenser for rejsen, kan gæster, der har købt rejsen, annullere den uden omkostninger. Skulle det helt usædvanligt ske, at vi alligevel ikke kan få en bestemt flyafgang, vil du kunne ombooke til nærliggende dato.

Mere om Spanien

Her kan du få mere at vide om Spanien: www.albatros-travel.dk/destinationer/europa/spanien
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Eller bliv klogere på Andalusien i vores Andalusien-tema med artikler om fx Málagavin

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser