Langtidsferie på Bali

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Skift det triste danske vintervejr ud med 3 ugers eksotisk ferie på Bali, Gudernes Ø. Inklusive 4-stjernet hotel, 10 middage, udflugter og dansk rejseleder

Hiv tre uger ud af kalenderen, og rejs østpå til eksotiske Bali. Her ligger temperaturen i februar og marts på den gode side af 25 grader. Vi indkvarteres på det lækre 4-stjernede hotel Griya Santriyan i hjertet af Sanur Beach, som er den ideelle destination, hvis du ønsker at slappe af i rolige og naturskønne omgivelser. Langs kysten kan du se fiskerbådene, der kommer ind med dagens fangst, og i dagtimerne kan du nyde en massagebehandling på stranden eller indtage dagens måltider i vandkanten med fødderne begravet i sandet.

Vi besøger bl.a. kunstnerbyen Ubud, hvor landskabet præges af lysegrønne risterasser, palmelunde, dybe slugter og brusende floder. Ud over de planlagte udflugter arrangerer rejselederne løbende fællesspisning på stranden, foredrag, spilleaftener og busture ud i det blå, som er med til at give rejsen en ekstra hyggelig dimension.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Langtidsferie

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Rupiah

Dagsprogram
Dag 1 Fly København – Bali
Dag 2 Ankomst til Bali. Videre til Sanur Beach
Dag 3 Sanur. Gåtur i byen. Velkomstmiddag
Dag 4 På egen hånd. Fælles middag
Dag 5 Udflugt til kunstnerbyen Ubud. Landsbyer med sølvsmedje og træskæreri. Fælles middag
Dag 6 Dag til afslapning eller egne eventyr
Dag 7 Eftermiddags- og solnedgangstur til Mads Langes grav, Taman Ayun-templet og solnedgang ved Tanah Lot-templet
Dag 8–9 Dejlige dage på egen hånd. Madlavningskursus (tilkøb)
Dag 10–11 Dage på egen hånd
Dag 12 Dag på egen hånd. Eftermiddagstur til Kecak-dans ved Uluwatu-templet og middag på Jimbaranstranden (tilkøb)
Dag 13 Tid på egen hånd
Dag 14 På egen hånd. Cykeltur langs rismarker og krydderiplantager (tilkøb)
Dag 15–22 Afslapning og egne eventyr
Dag 23 Afrejse fra Bali
Dag 24 Ankomst til København

Hoteller

Griya Santrian

 • 98 værelser
 • Døgnåben reception
 • Direkte på stranden
 • 2 restauranter
 • Bar
 • Elevator (i bygningen ved Deluxe-værelser, ingen elevator i bygningen ved Garden View-værelser)
 • 3 x udendørs pool
 • Håndklæder ved strand/pool
 • Liggestole ved pool/i haven
 • Liggestole ved stranden
 • Internationale kreditkort modtages
 • Gratis Wifi på hotellets område og på værelset
 • TV på værelset
 • Køleskab på værelset
 • Sikkerhedsboks på værelset
 • Aircondition på værelset
 • Hårtørrer på værelset

Et rigtigt godt hotel bygget i balinesisk stil i en smuk tropisk have. Hotellets perfekte beliggenhed direkte på stranden og i midten af Sanur gør, at du er tæt på mange af Sanurs små butikker, restauranter og caféer.  Trods den centrale placering ligger hotellet roligt og tilbagetrukket, så trafikken ikke er forstyrrende.

Hotellet har flere swimmingpools med solsenge, parasoller og poolbar. Der er to gode restauranter, hvoraf den ene ligger ved stranden. Hotellet har sågar eget galleri samt en lækker spaafdeling, hvor du kan få massage og spabehandlinger.

Der er direkte adgang til den lange, hyggelige strandpromenade, der løber langs stranden i Sanur – ideel til en slentretur i eftermiddagstimerne eller en rolig cykeltur.
Selve stranden ved hotellet er en ganske fin sandstrand, hvor et beskyttende rev gør, at vandet er roligere her end ved f.eks. Kuta Beach. Vejr-og vindforhold betyder dog, at der er stor forskel på flod og ebbe, hvorfor stranden kan ændre sig meget fra formiddag til eftermiddag.

Værelsestyper
Garden Wing-værelse
I rejsens pris indgår indkvartering på et Garden Wing-værelse. Værelserne ligger i en 2-etagers bygning, har alle egen terrasse eller balkon og er naturligvis alle udstyret med TV, minibar, sikkerhedsboks, hårtørrer, aircondition og kaffe/te-faciliteter.

Santria Suite
Mod et tillæg kan du opgradere til en af hotellets 68 kvadratmeter store suiter.

Læs mere om hotellet på http://www.santrian.com/griya/ 

Billeder

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Bali

Vi sætter kursen mod Bali, og undervejs bliver der god tid til at nyde en film eller anden underholdning fra flyets omfattende underholdningsprogram.

Dag 2
Ankomst til Bali. Videre til Sanur Beach
Vi bor på Hotel Griya Santrian i Sanur Beach

Vi lander på Bali, hvor vi modtages af vores rejseleder og kører herefter den korte vej til Sanur Beach.

Vores hotel ligger midt på Sanur Beach og hører til blandt de bedste hoteller i Sanur. Hotellet har direkte adgang til stranden med dens dejlige strandpromenade, hvor du finder mange småbutikker. Sanur Beach er også kendt for sine hyggelige strandrestauranter, hvor der serveres både frokost og middag til yderst rimelige priser.

Selve hotellet har flere pools og et skønt haveområde. Den ene pool har direkte adgang til strandpromenaden, og fra hotellets hovedindgang går man 100 meter op ad indkørslen til den centrale del af Sanurs hovedgade, hvor der ligger et bredt udbud af butikker, caféer og restauranter – et dejligt område at går rundt især om aftenen. Trods den centrale placering ligger hotellet tilbagetrukket, så trafikken ikke er forstyrrende.

Dag 3
Sanur. Gåtur i byen. Velkomstmiddag
Sanur Beach

Efter morgenmaden går vi en introducerende runde med rejselederen på hotellet og videre ud på en gåtur i nærområdet. Om aftenen skifter vi bekendtskab med hotellets middagsrestaurant, da vi sammen spiser en velkomstmiddag.

I rejsens pris er inkluderet 10 middage på hotellet, hvoraf vi spiser sammen 5 aftener og de resterende 5 middage kan indtages på valgfrie dage under opholdet. Det giver dig mulighed for at prøve nogle af de mange lokale restauranter i byen eller de charmerende fiskerestauranterne på stranden. Rejselederen vil være behjælpelig med at anvise de bedste.

Dag 4
På egen hånd. Fælles middag
Nyd dagen i dit eget tempo

På de dage, hvor vi ikke har et fastlagt program, vil rejselederne arrangere forskellige aktiviteter for de, som ønsker det. I løbet af opholdet holder rejselederne foredrag, arrangerer filmforestillinger og ekstra udflugter. Vil du for eksempel gerne spille bridge, kan rejselederne hjælpe dig med at finde ligesindede. Kort sagt er vores rejseledere hele tiden til stede for at sikre, at du får den bedste oplevelse og har mulighed for at nyde andres selskab i det omfang, du ønsker det.

Vi mødes om aftenen til en fælles middag på hotellets restaurant.

Dag 5
Udflugt til kunstnerbyen Ubud. Landsbyer med sølvsmedje og træskæreri. Fælles middag
Figur fra det hellige vandtempel Tirta Empul

I dag kører vi nordpå mod Ubud. Turens første stop er Celuk og en lille sølvsmedje – Gala Silver – som er kendt for sit smukke filigranhåndværk. Herefter fortsætter vi til Mas og ser det lokale træskæreri. Undervejs besøger vi også stedet Tirta Empul, hvor balineserne henter helligt vand til deres ceremonier.

Vi ankommer til Ubud og går en tur i byen, hvor der er god mulighed for at finde en helt særlig souvenir i en af de mange kunsthåndværkbutikker. Der er ikke noget at sige til, at Ubud regnes for at være øens kulturelle centrum, og at området omkring byen tiltrækker mange udenlandske kunstnere, som rejser hertil for at dyrke deres kreative åre og nyde livet.

Herefter kører vi tilbage til vores hjem i Sanur Beach og spiser middag sammen på hotellet.

Dag 6
Dag til afslapning eller egne eventyr
Nyd dagen på egen hånd

Måske er det i dag, du har lyst til at få din 10 minutters gratis massage i hotellets spaafdeling. Under dit ophold får du 20% rabat på massagebehandlinger i spaafdelingen.

Dag 7
Eftermiddags- og solnedgangstur til Mads Langes grav, Taman Ayun-templet og solnedgang ved Tanah Lot-templet
Vi nyder solnedgangen ved Tanah Lot-templet

Ud på eftermiddagen tager vi på udflugt. Første stop er danskeren Mads Langes grav, og vi bliver klogere på den fascinerende historie om handelsmanden fra Langeland, som bosatte sig på Bali i begyndelsen af 1800-tallet og fik tilnavnet Kongen af Bali. Vi fortsætter til Mengwi og besøger det smukke Taman Ayun-tempel. Solnedgangen nyder vi ved Tanah Lot-templet, som ligger utroligt smukt på en klippeø i havet.

Dag 8–9
Dejlige dage på egen hånd. Madlavningskursus (tilkøb)
Prøv kræfter med den balinesiske kogekunst

Har du lyst til at aflure balineserne et par madlavningstricks, får du chancen her. Først skal vi finde de rigtige ingredienser, og vi bliver hentet på hotellet og kører sammen til markedet, hvor vi køber ind. Herefter lærer en kok os om enkle teknikker og processer i køkkenet, og vi bliver bekendt med de krydderier og fødevarer, som gør den balinesiske mad så velsmagende. Vi er selv med til at tilberede retterne, som vi sammen nyder til frokost.

Madlavningsholdene bliver delt op i to, så alle får en god oplevelse. Du får naturligvis et flot certifikat og madopskrifterne med hjem.

Dag 10–11
Dage på egen hånd
Nyd strandlivet på Sanur Beach

Du har tid til at nyde strandlivet, eller tage på udflugt i området – for eksempel er det muligt at leje cykler i Sanur. Turen langs havet på strandpromenaden er en flot tur både på cykel og gåben.

Dag 12
Dag på egen hånd. Eftermiddagstur til Kecak-dans ved Uluwatu-templet og middag på Jimbaranstranden (tilkøb)
Traditionel Kecak-dans i skumringen

Sidst på eftermiddagen kører vi til den sydlige del af Bali for at se det smukke tempel Uluwatu – et af de 9 retningstempler på Bali. Ved solnedgang ser vi en flot opvisning af Kecak og Ild-dansen – en af mange berømte danse på Bali. Til tonerne af et mandekor fortælles historien om Rama og Sitas kærlighed gennem dansen. Der er mange frække aber i området, og et godt råd er ikke medbringe skinnende genstande som halskæder, solbriller osv.

Vi kører videre til den berømte Jimbaran-strand, hvor der serveres lækker frisk fisk, rejer, krabber osv. Der er masser af gode restauranter at vælge imellem. Alt bliver grillet over kokosskaller, som giver en helt bestemt smag. På restauranterne sidder man på borde og stole direkte på stranden med fødderne i sandet. Efter middagen kører vi tilbage til hotellet. (Udflugten med dans og middag er ikke inkluderet i rejsens pris).

Dag 13
Tid på egen hånd
Shopping i Kuta

Har du lyst til lidt byliv, kan du tage til hektiske Kuta, hvor der er masser af shopping og liv i gaderne. På Kuta Beach trives surfere og rygsækrejsende, og i byens store shoppingcentre finder du alle slags butikker.

Dag 14
På egen hånd. Cykeltur langs rismarker og krydderiplantager (tilkøb)
Tag med på cykeltur langs rismarkerne

I dag kan du tage med på en halvdags cykeltur. På turen kører vi med bus op til Kintamani-krateret, hvor vi spiser et let morgenmåltid, mens vi nyder udsigten af Batur-vulkanen og den store kratersø. Herefter kører vi til det sted, hvor vi får udleveret vores cykler (mountainbike med håndgear), cykelhjelm, handsker og vand. Efter en kort introduktion begiver vi os ud på den 25 kilometer lange rute, hvor det mestendels går ned ad bakke.

Undervejs passerer vi rismarker, krydderiplantager, små landbyer og gør holdt for at se templer, huse eller det lokale liv, vi møder på vores vej. Vi har masser af indtryk med hjem, når vi efter en lækker frokostbuffet kører tilbage til hotellet (cykelturen er ikke inkluderet i rejsenes pris). 

Om aftenen samles vi til fælles middag på hotellet.

Dag 15–22
Afslapning og egne eventyr
Udforsk Bali på egen hånd

Kig forbi Albatros’ servicekontor eller spørg rejselederne, hvis du har brug for gode ideer til en udflugt. Der er masser aktiviteter og steder at se på Bali, men det er også muligt at besøge andre øer i området. Eksempelvis Komodoøerne, som er berømte for deres store varaner.

På dag 22 spiser vi afskedsmiddag sammen.

Dag 23
Afrejse fra Bali
Dag 24
Ankomst til København

Ekstra udflugter

Vi har lagt nogle ekstra udflugter ind i programmet. Ønsker du at komme med på en eller alle de ekstra udflugter, bedes du bestille og betale dem med hjemmefra senest 45 dage før afrejse. Du kan spare kr. 125,- ved at købe alle tre udflugter som en samlet pakke.

 • Madlavningskursus på dag 8 eller 9. Pris: kr. 498,- per person
 • Kecak-dans ved Uluwatu-templet og middag på Jimbaranstranden på dag 12. Kr. 598,- per person
 • Cykeltur langs rismarker og krydderiplantager på dag 14. Kr. 398,- per person

Udflugtspakke – alle tre udflugter som samlet pakke.
Pris: kr. 1.398,- per person (spar kr. 100,-)

Balinesisk nytår

I perioden 8.-10. marts 2016 fejres det balinesiske nytår (svarende til dag 16-18 i dagsprogrammet for Langtidsferie på Bali med afrejse den 22. februar 2016). Nytåret er en af årets største begivenheder på Bali, og vi har en enestående mulighed for at opleve en national helligdag på øen. Vi vil naturligvis deltage, i det omfang det kan lade sig gøre.

Den 9. marts 2016 holder befolkningen ’Nyepi Day’, hvor nytåret markeres med én dag dedikeret til fuldstændig stilhed, meditation og faste for balineserne. Ceremonier, ofringer og renselser bliver udført i alle byer og landsbyer over hele Bali. Aftenen inden fejres nytåret med traditionelle optog med håndlavede dæmonstatuer, også kaldet ’Ogoh-Ogohs’, der til sidst brændes for at symbolisere dæmonernes uddrivelse. Under disse optog festes og larmes der for at skræmme onde ånder væk, inden stilhedens dag oprinder.

Fra kl. 6 om morgenen den 9. marts 2016 er dagen afsat til selvrefleksion, og det er derfor forbudt at arbejde, rejse og tænde lys for de lokale på Bali. Alle forretninger og transportmidler vil være lukket, ligesom TV og radio ikke sender udsendelser. De eneste, der går rundt i gaderne, er folk fra den lokale banjar-forening, som tjekker, at alle følger disse regler. Selv lufthavnen vil være lukket, og udendørsaktiviteter er kun tilladt inden for hotelområdet på denne dag. Om aftenen må der kun være tændt lys i hotelværelset.

Prisinformation

Tillæg for enkeltværelse
Garden Wing-enkeltværelse: 8.998,-
Tillæg for opgradering af værelseskategori
Tillæg for to personer i Santriya Suite: kr. 3.998,-
Tillæg for en person i Santriya Suite: kr. 15.998,-
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Bali t/r med mellemlanding
 • Transport til og fra lufthavnen
 • Orienterende gåtur i Sanur
 • Udflugt til Ubud på dag 5 inklusive frokost
 • Eftermiddags- og solnedgangstur på dag 7
 • Indkvartering på 4-stjernet hotel i delt Garden Wing-dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt på hotellet
 • 10 middage på hotellets restaurant
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Madlavningskursus på dag 8 eller 9 til 498 kr. per person (kurset gennemføres ved minimum 8 deltagere og bestilles og betales hjemmefra).
 • Kecak-dans ved Uluwatu-templet og middag på Jimbaranstranden på dag 12 til 228 kr. per person (turen gennemføres ved minimum 10 deltagere og bestilles og betales hjemmefra)
 • Cykeltur på dag 14 til 498 kr. per person (turen gennemføres ved minimum 10 deltagere og bestilles og betales hjemmefra)
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Drikkepenge til chauffører og lokalguide (beregn ca. 2-5 USD per udflugt) og evt. drikkepenge til personalet på hotellet
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- pr. faktura (bortfalder ved online-bestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Mere om Indonesien

Her kan du få mere at vide om Indonesien: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/indonesien
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.
Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser

IDVLT01ADK