Vietnam – eventyr og badeferie

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev Vietnams pulserende storby Ho Chi Minh City, Cu Chi-tunnellerne og Mekongdeltaet samt 5 dages afslapning på stranden ved Ho Tram

Masser af oplevelser og god tid til afslapning følges ad på denne minirundrejse med 5 dages badeferie. Rejsen indledes i den moderne storby Ho Chi Minh City, som du også har tid til at udforske på egen hånd. Fra Ho Chi Minh City tager vi på udflugt til de berømte Cu Chi-tunneller, kendt fra Vietnamkrigen. Efter nogle oplevelsesrige dage i den pulserende storby begiver vi os ud til det frodige Mekongdelta, hvor den mægtige flod løber ud i havet. Herfra går turen østpå til strandene ved Ho Tram, hvor vi indkvarteres på et dejligt strand resort. Her har du 5 hele dage til at slappe af eller tage på flere udflugter i området.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Dong

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Ankomst til Ho Chi Minh City. Velkomstmiddag
Dag 3 Ho Chi Minh City. Cu Chi-tunnellerne og byrundtur
Dag 4 Ho Chi Minh City på egen hånd. Mulighed for udflugt til Can Gio Nationalpark
Dag 5 Ho Chi Minh City til Mekong-deltaet
Dag 6 Mekong Nature Lodge. Cykeltur, marked og madlavningskursus
Dag 7 Mekong-deltaet. Sejltur i de små kanaler
Dag 8 Mekong-deltaet til Ho Tram
Dag 9–12 Ho Tram. Afslapning eller oplevelser på egen hånd
Dag 13 Hjemrejse. Bus Ho Tram – Ho Chi Minh City. Fly til København
Dag 14 Ankomst til København

Hoteller

Ho Tram Beach Resort

 • Ho Tram Beach Resort har en fantastisk beliggenhed
 • Et af værelserne på Ho Tram Beach Resort
 • Eksempel på værelse på Ho Tram Beach Resort
 • Den charmerende have på Ho Tram Beach Resort
 • Den dejlige pool på Ho Tram Beach Resort
 • Stranden ved Ho Tram Beach Resort
 • 92 værelser/bungalows
 • 24/7 reception
 • 1 restaurant
 • 1 strandbar
 • Wifi
 • Spafaciliteter
 • 2 swimming pools (1 saltvandspool)
 • Tennisbaner
 • Cykelleje

Med sin fantastiske beliggenhed helt ned til stranden ved det Sydkinesiske hav finder du Ho Tram Beach Resort. Det er et dejligt strand resort, som ligger i rolige omgivelser og er det helt perfekte sted for afslapning efter en oplevelsesrig rundrejse.

Resortet ligger i en charmerende have med store velindrettede bungalows, der alle har aircondition og en veranda. I den hyggelige have finder du også to poolområder med liggestole og de små snirklede stier binder hele resortet sammen. Trænger du til en pause fra solen, så finder du hotellets stemningsfulde bar/lounge midt på stranden i skyggen af palmer og træer, hvor du kan nyde en forfriskning eller et let måltid.

Desuden er der også mulighed for afslappende massagebehandlinger i Aurora Spa eller lidt mere aktive aktiviteter såsom cykelture, yoga og tennis. Den store morgenbuffet serveres i Restaurant Gecko, og det er også her, du kan nyde en dejlig middag, hvor menukortet byder på både vietnamesiske og internationale retter.

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Klik på Bestil for at se ledige værelser
Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
12.998,–
København
13.498,–
København
13.498,–
København
13.498,–
København
12.998,–
København
13.498,–
København
12.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program
Klik på Bestil for at se ledige værelser

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København
Fra Københavns Lufthavn flyver vi mod Vietnam, hvor vi ankommer næste dag.
Dag 2
Ankomst til Ho Chi Minh City. Velkomstmiddag
Trafikken i Ho Chi Minh City

Vi lander i den pulserende metropol Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam. Byen har gennemgået en imponerende udvikling i de senere år, og gadebilledet er domineret af store, moderne bygninger, farverige reklameskilte, spritnye biler og bogstaveligt talt millioner af motorcykler. Men midt i det moderne findes stadig det vidunderlige Vietnam, lige som den franske kolonitid stadig præger bybilledet med brede alléer og flotte villaer.

Vi kører direkte til vores centralt beliggende hotel, hvor der bliver tid til at friske sig op, inden vi spadserer til en lokal restaurant, hvor vi nyder velkomstmiddag. Har du energi til det, kan du kigge forbi det livlige natmarked på vejen tilbage til hotellet. 

Dag 3
Ho Chi Minh City. Cu Chi-tunnellerne og byrundtur
Cu Chi-tunnellerne

Efter en god nats søvn er vi klar til at tage fat på oplevelserne. Vi begynder med en tur til de berømte Cu Chi-tunneler, der blev bygget af Viet Cong i perioden 1940-60. I første omgang for at hjælpe den lille landmandshær mod helikoptere og anden moderne krigsførelse, men da Vietnamkrigen var på sit højeste, strakte tunnelerne sig hele vejen fra Ho Chi Minh City til den cambodjanske grænse. Alene i Cu Chi-distriktet er der over 250 kilometer underjordiske tunneler.

Tilbage i Ho Chi Minh City ser vi på en byrundtur nogle af Ho Chi Minh Citys mange historiske seværdigheder. Vi besøger blandt andet Genforeningspaladset, der tidligere var kendt som Præsidentpaladset eller Uafhængighedspaladset. Paladset er en klassisk konstruktion bygget i 1960’erne, da den sydvietnamesiske præsident Ngo Dinh Diem bestemte sig for at skifte den gamle, franske guvernørbolig ud med dette storslåede palads. Vi får virkelig følelsen af svundne tiders storhed og rigdom, når vi vandrer gennem de store sale, der står præcis, som de blev efterladt i 1975.

Turen går videre til Notre Dame-katedralen, bygget i årene 1877-1883, som har to 40 meter høje tårne med jernspir, der kan ses på lang afstand. Vi ser kirken udefra og nyder samtidig udsigten til det berømte posthus, der er ligger overfor kirken. Begge bygninger er fra kolonitiden. Vi besøger også krigsmuseet, som omhandler Vietnams lange vej til selvstændighed. Museet fortæller om frihedskrigen mod Frankrig samt den amerikanske krig, som Vietnamkrigen kaldes her. Udstillingerne er som historien en barsk omgang, men absolut interessant og relevant for at forstå Vietnams historie.

Vi kører tilbage til vores hotel, og du har tid til at slentre rundt på Binh Tay-markedet. Om aftenen har rejselederen forslag til fælles middag for de, der har lyst. 

Dag 4
Ho Chi Minh City på egen hånd. Mulighed for udflugt til Can Gio Nationalpark
Ho Chi Minh City by night

Vi har en hel dag til at gå på oplevelse i denne spændende og hektiske storby. Der er masser at opleve, og har du brug for et tip til at finde de gode shoppinggader eller de historiske seværdigheder, hjælper rejselederen gerne med tips og gode råd.

I dag vil der også være mulighed for at tage på udflugt til Can Gio Nationalpark. Fra morgenstunden går turen mod Can Gio Nationalpark, der ligger på en ø i floddeltaet cirka 40 km syd-øst for Ho Chi Minh City. Undervejs skal vi med lokal flodfærge, når vi krydser Long Tau Floden. Can Gio Mangrove Biosphere reserve, som er det officielle navn, er et frodigt jungle- og mangroveområde i floddeltaet ved mundingen af Saigon-floden mod det Sydkinesiske hav. Parken har et rigt fugle- og dyreliv. Når vi ankommer til Parken bliver vi budt velkommen af hundredvis af de små Makak aber som holder til i junglen. Ved parkens hovedkvarter ser vi det lille museum om dyre- og plantelivet i parken. Vi besøger krokodillesøen hvor over hundrede krokodiller holder til. Vi stiger ombord i små motorbåde of tager på tur i Mangroven. Ad små snoede kanaler sejler vi rundt i Mangroven og ser dyre- og plantelivet på nærmeste hold. Midt i vildnisset stopper vi ved en gammel Vietcong junglebase fra krigens tid. Det er ikke meget der er ændret her og det er en meget autentisk oplevelse. Efter oplevelserne i Junglen og Mangroven kører vi ud mod kysten og nyder en lækker frokost inden vi returnerer til Ho Chi Minh City.

Udflugten tilkøbes hjemmefra.

Dag 5
Ho Chi Minh City til Mekong-deltaet
Mekong-deltaet

Vi tager afsked med storbyen og begiver os ud på eventyr i Mekongdeltaet. De kommende dage skal vi oplevedet enorme delta, som er et af verdens frodigste områder. Den mægtige Mekongflod, der har sit udspring i det sydlige Kina, strækker sig næsten 5.000 kilometer gennem fem lande, til den munder ud og forgrener sig i deltaet her i Vietnam.

Dette unikke område kaldes Vietnams spisekammer, og der høstes ris 3-4 gange om året. Efter et par timers kørsel ankommer vi til Cai Be, som er en mindre provinsby ved Mekong-floden. Vi skifter bussen ud med båd og sejler mod vores lodge som ligger på en mindre ø i deltaet. Undervejs sejler vi forbi det farverige flydende marked i Cai Be. Her transporteres alskens frugter, afgrøder og andre varer naturligvis per båd, og hvorfor ikke ordne køb og salg fra båden også, nu når varerne er læsset ombord? Vi skal naturligvis smage på nogle af de eksotiske frugter og går i land ved en mindre frugthave, hvor vi besøger de lokale og smager på herlighederne. Vi ser også, hvordan man ad mange små kanaler sikrer vandforsyningen til havens mange frugttræer.

Vi sejler gennem en af de store kanaler, som forbinder to af de store forgreninger af Mekong-floden og ankommer til øen An Binh, hvor vi finder vores skønne Mekong Nature Lodge, som udgør vores base de næste par dage. Stedet er nybygget i traditionel, autentisk vietnamesisk stil og emmer af idyl. Lodgen har kun 16 værelser med veranda, som alle vender ud mod den frodige have. Her er det muligt at ligge ved poolen eller spadsere en tur blandt frugthaverne, som er lodgens naboer – det er en fredfyldt oase og i hjertet af Mekong-deltaet.

Vi nyder vores frokost på lodgens restaurant, hvorefter vi anvises vores værelser. Eftermiddagen er til fri disposition. For dem, der har lyst, arrangerer vi en spadseretur rundt på øen og besøger de lokale og får en god fornemmelse af området. Om aftenen samles vi til middag.

Dag 6
Mekong Nature Lodge. Cykeltur, marked og madlavningskursus
På markedet er der meget der kan friste

Det er nu tid til at udforske området i deltaet på en skøn cykeltur. Deltaet består af talrige øer som Mekong-flodens mange forgreninger og bifloder har skabt, dertil kommer de mange gravede kanaler af forskellig størrelse. Vietnamesernes foretrukne transportmiddel er også i dette område de små scootere, som vi også oplevede i storbyen. Derfor er der anlagt gode cementerede stier og små broer stort set overalt i deltaet. Disse stier er eminente cykelstier, og trafikken er yderst sparsom, så på alle måder det perfekte sted at tage på cykeltur. Turen er afvekslende, vi kører langs rismarker, gennem små landsbyer og gør holdt ved lokale værksteder og frugthaver. Og mon ikke der undervejs kan gøres et stop, hvor vi kan få slukket tørsten på en af de små lokale cafeer.

Efter en dejlig formiddag er vi tilbage på vores lodge, hvor en velfortjent frokost venter. Der bliver også tid til lidt afslapning og en dukkert i poolen, inden vi hen på eftermiddagen skal lære mere om det vietnamesiske køkken. På rejsen har vi allerede stiftet bekendtskab med den velsmagende vietnamesiske mad. I eftermiddag skal vi selv forsøge os ud i kogekunsten. Vi begynder med at med båd at besøge det lokale marked i byen Vinh Long cirka 15 minutters sejlads fra vores lodge. De lokale markeder i Vietnam er altid en speciel oplevelse, hvor der er et hektisk mylder, og hvor der handles alverdens varer og afgrøder. Her ude i deltaet kan vi også være heldige at se de mere eksotiske varer såsom store frøer, slanger og måske grillstegte vandrotter. Vi skal også selv handle ind, det er dog ikke i den helt eksotiske afdeling, men i stedet friske grøntsager, fisk, kød og ikke mindst krydderurter, som er hele hemmeligheden bag det vietnamesiske køkken. Med poserne fulde af varer sejler vi tilbage til vores lodge og omdanner restauranten til kokkeskole, hvor vi – alle iført forklæder – lærer at tilberede nogle af de klassiske vietnamesiske retter.

Vi slutter dagen med at nyde vores veltillavede retter – velbekomme!

Dag 7
Mekong-deltaet. Sejltur i de små kanaler

Igen i dag skal vi på oplevelse i deltaet, denne gang med båd gennem de mange kanaler. Undervejs går vi i land og besøger frugthaver og ser også, hvordan de lokale forarbejder afgrøderne. Vi skal blandt andet se fremstilling af kokoskarameller, rispopcorn og ikke mindst hjemmebrændt slangebrændevin. De modige kan få lov at smage – skål! Undervejs skifter vi vores turbåd ud med mindre både, de såkaldte longtails, og sejler en tur igennem de smalle kanaler. 

Tilbage på vores Lodge er der frokost hvorefter resten af dagen er til fri disposition. Har man mod på det kan man tage på spadseretur eller cykeltur i området eller måske bare bruge tiden på at dase ved poolen.

Dag 8
Mekong-deltaet til Ho Tram

Efter morgenmaden er det tid til at tage afsked med vores lokale værter på lodgen. Vi sejler til Vinh Long, hvorfra vi med bus kører mod kysten og det skønne strandområde ved Ho Tram, hvor vi er fremme først på eftermiddagen.

Kun 2, 5 times kørsel sydøst for Ho Chi Minh City finder vi et af Vietnams endnu ”uopdagede” strandområder. Strækningen fra den store havneby Vung Tau mod øst er i virkeligheden en lang hvid sandstrand. Små ferieresorts er dukket op her og der. Cirka 60 km ude af kysten finder vi det sidste skud på stammen, Ho Tram. Områdets klittelandskab er stadig meget jomfrueligt og ikke ramt af masseturismen. Få strandresorts er dukket op og blandt dem nogle særdeles lækre af slagsen. Udover daselivet på stranden og ved poolen kan man tage på cykelture og udforske det autentiske område. Kører man ind i landet møder man den lokale befolkning, som fortrinsvis er bønder. Udover ris som dyrkes overalt i Vietnam, er området særligt velegnet til vandmeloner, chili og de flotte dragefrugter, det skyldes at området hører til det mest solrige områder af Vietnam og med den mindste nedbør. Cykler kan lejes på vores resort.

Vi bor på det skønne Ho Tram Beach Resort, som har en fantastisk beliggenhed helt ned til stranden ved Det Sydkinesiske Hav. Det er et dejligt strand resort, som ligger i rolige omgivelser og er det helt perfekte sted for afslapning efter en oplevelsesrig rundrejse. Resortet ligger i en charmerende have med store velindrettede bungalows, der alle har aircondition og en veranda. I den hyggelige have finder du også to poolområder med liggestole, og de små snirklede stier binder hele resortet sammen. Trænger du til en pause fra solen, så finder du hotellets stemningsfulde bar/lounge midt på stranden i skyggen af palmer og træer, hvor du kan nyde en forfriskning eller et let måltid. Desuden er der også mulighed for afslappende massagebehandlinger i Aurora Spa eller lidt mere aktive aktiviteter såsom kajaksejlads, yoga og tennis. Den store morgenbuffet serveres i Restaurant Gecko, og det er også her, du kan nyde en dejlig middag, hvor menukortet byder på både vietnamesiske og internationale retter.

Dag 9–12
Ho Tram. Afslapning eller oplevelser på egen hånd
Stranden ved Ho Tram Beach Resort

De næste dage bestemmer du helt selv, hvad tiden skal gå med. Stranden eller poolen er et oplagt sted at tilbringe dagen med afslapning. Vil du hellere udforske området er der gode muligheder for det, og der findes forskellige udflugter, som kan tilkøbes på hotellet. Man kan bl.a. andet låne cykler på resortet og køre ture i det dejlige område. Bemærk venligst, at rejselederen tager med til Ho Tram og bliver der én nat. Herefter er dagene på egen hånd.

Dag 13
Hjemrejse. Bus Ho Tram – Ho Chi Minh City. Fly til København

Alt godt har en ende, og i dag tager vi afsked med Vietnam. Vi kører til lufthavnen i Ho Chi Minh City, hvorfra vi flyver tilbage til København.

Dag 14
Ankomst til København

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 12.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
2.998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder under opholdet i Ho Chi Minh City og Mekong Deltaet (dag 2-7)
 • Fly København – Ho Chi Minh City t/r med flyskift
 • Udflugter og entréer jf. program 
 • Indkvartering på hotel i delt dobbeltværelse 
 • Morgenmad dagligt 
 • Frokost dag 3, 5, 6 og 7
 • Middag dag 2, 5, 6 og 7
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris 
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring 
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører, påregn ca. 200 kr. pr. person 
 • Udflugt til Can Gio Nationalpark inkl. frokost 498 kr. pr. person
 • Eventuelle ekstra arrangementer 
 • Personlige fornødenheder 
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,-
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer“

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Klima

Sommeren er en af de bedste årstider i Vietnam og kaldes den grønne sæson. I det sydlige og nordlige Vietnam falder sommerregnen oftest som korte byger sidst på eftermiddagen, aftenen eller om natten. I det centrale Vietnam i Hué og Hoi An er det ikke regntid. Temperaturen ligger mellem 25-30 grader.

Visum

Der kræves ikke visum på denne rejse, da opholdet i Vietnam ikke overstiger 15 dage, dog bedes du sende dine pasoplysningertil Albatros Travel (Gælder ved dansk pas, kontakt Albatros Travel for yderligere information).

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Hånden på hjertet

Information

Strand-destination Ho Tram er en af Vietnams uopdagede perler og hotellerne ligger endnu ikke dør om dør. Af samme grund er der stort set ikke butikker og lokale restauranter i nærheden af hotellet som man kender det fra de mere udviklede strand-destinationer. Man kan glæde sig over at vores resorts restaurant er fremragende og har et særdeles omfattende menukort samt en meget hyggelig stemning. Der er enkelte butikker uden for hotellet hvor daglige fornødenheder kan handles. Der er også enkelte meget lokale restauranter i rimelig nærhed af hotellet.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 3 out of 5 by from En spændende rejse til det dejlige Vietnam Rejsen var spændende med gode udflugter og en super dygtig rejseleder. At vi kun giver 3 stjerner skyldes, at valget af badeferie i Phan Thiet ikke var optimalt. Hotellet var super med skøn have og dejlig morgenmad, men havet var alt for voldsomt til badeferie. Et godt sted hvis man skal på Kite-surfing. Det matcher ikke til Albatros's målgruppe, som jo typisk er 60+. Når vi skal på badeferie, så er det for at bade i havet og ikke kun i en pool. Brændingen var så voldsom, at svømning ikke var muligt, der var desuden strøm og huller i havbunden. Der må findes andre steder med passende afstand til Ho Chi Minh, hvor badeferie er mulig.
Date published: 2018-02-17
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse Fantastisk rejse med en guide (Jesper), som virkelig bød på viden og oplevelser. Ud over de programlagte ture tilbød han at planlægge flere ekstra oplevelser, som langt de fleste i vores gruppe (29 personer) sagde ja tak til. Oplevelserne gav os, sammen med hans store viden og kærlighed til landet og folket, et mere nuanceret billede, som vi nok ikke selv havde opdaget. Eneste minus var restauranten på resortet i MuíNé. Morgenbuffeten var fin nok, men resten af dagens og aftenens betjening var under al kritik. Heldigvis var der flere fine restauranter i området med god eksotisk lokal mad og betjening.
Date published: 2017-07-21
Rated 5 out of 5 by from Spændende og kontrastfyldt land "Good morning Vietnam" er en fantastisk kombination af storby- og badeferie. Tæt pakket udflugtsprogram i storbyen med yderst kompetent rejseleder (Jesper). Spændende sejltur på Mekongfloden og nervepirrende cykeltur i Chinatown. Ville gerne have haft vekslet et par dage af badeferien med flere dage i Ho Chi Minh City. På resortet på stranden kunne vi godt have brugt en Albatros-mappe i receptionen med forslag til ture på egen hånd og forslag til, hvad man evt. kan se i Phan Thiet / Mui Ne / omegnen.
Date published: 2017-07-27
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk familieferie "Good morning Vietnam" rejsen var perfekt for vores familie på seks pers. (mor, far og fire store børn) Fantastisk kombination af udflugter, storby og badeferie. Med Jens Otto Hansen som rejseguide oplevede vi Vietnam på en levende og spændende måde. Han var engageret og meget god til at indvige os i den vietnamesiske befolkning og dens kultur og skikke. Alt i alt en fantastisk rejse med proff guide!!
Date published: 2017-07-29
Rated 5 out of 5 by from En uforglemmelig tur i det sydlige Vietnam En fremragende tur der i høj grad blev kvalificeret af en engageret og vidende rejseleder med et personligt kendskab til Vietnam. Kombinationen af kultur og historie sammen med afslappende dage på et hotel ved kysten var helt perfekt. Godt fyldt op med oplevelser i Saigon og omegn var det godt at 'flade ud' i nogle dage.
Date published: 2017-07-24
Rated 3 out of 5 by from En interessant rejse med en fantastisk rejseleder Det var en spændende og god rejse, spændende at se hvordan man i Vietnam med hårdt arbejde og stolthed er kommet igennem krige og rædsler og nu ser fremad. Det var en god kombination mellem udflugter/viden om Vietnam og afslapning. Rejsen var god, fordi vi havde den mest fantastiske rejseleder, Angela. Hendes viden, engagement og hjælpsomhed overstrålede alt andet, og er det der gør at vi kunne anbefale rejsen til andre. Albertros rejser forbedringsmuligheder: 1. Enkelte par kom ikke til at sidde sammen på flyrejsen - dette er ikke godt nok - Albertros kan ikke fraskrive sig ansvaret.
Date published: 2018-02-18
Rated 5 out of 5 by from Virkelig godt arrangeret rejse med spændende indhold og afslapning Vores første gang i Vietnam og vi blev virkelig fascineret af mad, natur og kultur. En særdeles dygtig, vidende og sympatisk guide (Jesper Hallas) formåede med sin enorme viden og talent for formidling at skabe motivation hos os til at skaffe os mere viden om landets historie, politiske og sociale forhold. Det gik op for os, at Vietnams historie angår hele verden. Vietnamesernes levevis er så ulig vores og spændende at blive plantet midt i. Pulsen, kaosset og vildskaben i Saigon forekommer som en sund forstyrrelse for os danskere med hang til orden og reguleringer. En oplevelse, der kalder på mere og kun kan anbefales.
Date published: 2018-08-22
Rated 5 out of 5 by from En fantastik måde at opleve Veitnam med en fantastik guide. En fantastik måde at opleve Vietnam på med en fantastik dansk guide som vidste en masse, servicen på hotellerne i top, den lokale guide i top, og man oplevet en masse på kort tid og afslapning til sidst. TAk for en god oplevelse.
Date published: 2017-07-12
 • y_2021, m_11, d_25, h_18
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.20
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_1, tr_92
 • loc_da_DK, sid_VNRTR11, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

22VNRTR11DDK2406