Pas og visum Singapore

Læs om regler for pas og visum ved rejser til Singapore herunder.

Pas

Når du rejser med Albatros Travel skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsen. Dette krav er i tilfælde af, at der skulle komme ændringer eller uforudsete hændelser på rejsen. Hvis du rejser med et pas der har under 6 måneders gyldighed, vil dette være på eget ansvar.  Alle lande har deres egne regler for gyldigheden på passet og disse kan ses på UM’s hjemmeside:https://um.dk/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger.

Børn skal være i besiddelse af eget pas uanset alder.

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

Visum

Danske statsborgere behøver ikke visum for indrejse til Singapore.

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

Indrejsekrav til Singapore

I tiden inden din rejse vil vi naturligvis informere dig om, hvilke indrejseregler, der gælder for dit rejsemål, dog kan der helt frem til afrejse ske ændringer i disse indrejseregler, hvorfor det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret både på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan stille yderligere krav til eksempelvis brug af typer masker eller test end indrejselandet gør. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres mulige indrejsekrav eksempelvis test og registrering.

Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre dig, at du kan indfri de krav til indrejse, der måtte være gældende på afrejsetidspunktet, og skulle du ikke være i stand til dette, så vil rejsen som udgangspunkt være tabt.

Ovenstående gælder for alle, uanset, om man er vaccineret, ikke-vaccineret eller tidligere smittet.

Hvis du er færdigvaccineret skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas. Vi anbefaler at du henter og printer dit EU coronapas på engelsk via https://www.sundhed.dk og medbringer det på hele rejsen.

Hvis du ikke er færdigvaccineret, skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas; en negativ PCR- eller Antigen-test der maksimalt er 48 timer gammel. Vær opmærksom på, at test og dokumentationskrav kan ændre sig løbende og med kort frist. Der kræves også dokumentation for rejseforsikring som dækker Coronarelaterede udgifter til minimum USD 30,000.

Sundhedserklæring

Inden afrejse fra Danmark til Singapore skal alle rejsende have udfyldt en sundhedserklæring, som tidligst kan udfyldes 3 dage før afrejse. Vi sender yderligere information som du skal bruge til at udfylde formularen, med dine afrejsepapirer senest 7 dage før afrejse.

Klik her for at hente Albatros´ vejledning til den Sundhedserklærings formularen:

documents.albatros-travel.com/dk/Vejledning_Sundhedserkl%C3%A6ring_Singapore%20N.pdf

Klik her for at udfylde den Singapores sundhedserklæring:

https://eservices.ica.gov.sg/sgarrivalcard/