Pas og visum England

Gammeldags postkasse fra Cotswold i Sydengland

Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til England her.

Der kræves ikke visum for danske statsborgere på ophold i England på under 180 dage. Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

På nogle af vores rejser til England skal du sende os en kopi af fotosiden i dit pas. Dette vil fremgå af din faktura.

 

I tiden inden din rejse vil vi naturligvis informere dig om, hvilke indrejseregler, der gælder for dit rejsemål, dog kan der helt frem til afrejse ske ændringer i disse indrejseregler, hvorfor det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret både på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan stille yderligere krav til eksempelvis brug af typer masker eller test end indrejselandet gør. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres mulige indrejsekrav eksempelvis test og registrering.

Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre dig, at du kan indfri de krav til indrejse, der måtte være gældende på afrejsetidspunktet, og skulle du ikke være i stand til dette, så vil rejsen som udgangspunkt være tabt.

Ovenstående gælder for alle, uanset, om man er vaccineret, ikke-vaccineret eller tidligere smittet.

 

Indrejsekrav til England

Hvis du er færdigvaccineret og har et gyldigt EU coronapas, behøver du at medbringe dette. Vi anbefaler at du henter og printer dit EU coronapas på engelsk via https://www.sundhed.dk og medbringer det på hele rejsen.

Hvis du ikke er færdigvaccineret, kan du finde de indrejserestriktioner, der gælder for dig via Udenrigsministeriet. Vær opmærksom på, at test og dokumentationskrav kan ændre sig løbende og med kort frist.

Læs mere og hold dig opdateret via Udenrigsministeriet:

https://storbritannien.um.dk/rejse-og-ophold/corona-covid-19

Idylliske Sydengland – fra Brighton til Canterbury

Rundrejse til Canterbury, Chartwell House og Brighton med Sissinghurst Castle Garden – verdens måske smukkeste have

4,1
  • 25-09-2022
  • 5 dage
  • 7.298,–
fra København