Gavekort

Køb et rejse-gavekort og glæd en af dine kære
Fødselsdag, jubilæum, sølvbryllup eller bare fordi?

Hvis du spørger os, findes der næsten ingen bedre gave at give sine kære end et rejsegavekort. Ved et rejsegavekort begynder glæden allerede, når man modtager gaven, og minderne fra rejsen varer resten af livet.

Modtageren bestemmer selv, hvilken Albatros-rejse gavekortet skal bruges på – uanset om det gælder en rundrejse i Indien, et krydstogt i Caribien, en langtidsferie på Sicilien eller noget helt fjerde.

Du kan bestille et gavekort på telefon 36 98 98 98 eller skrive en mail til info@albatros-travel.dk. Din mail skal indeholde følgende oplysninger:

  • Gavekortets beløb
  • Dit navn og adresse
  • Dit telefonnummer og e-mail-adresse
  • Modtagerens navn
  • Datoen hvor du planlægger at give modtageren gavekortet

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi en faktura til dig, som blandt andet indeholder betalingsoplysninger. Gavekortet sender vi til dig med B-post. Det er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Hvis du har modtaget et gavekort og ønsker at indløse det, kan du enten maile os nummeret på gavekortet samt fakturanummeret på den rejse du har bestilt, så frætrækker vi gavekortets beløb på din bestilling.
Du kan også sende gavekortet til os med posten sammen med fakturanummeret på den rejse, du har bestilt. Så bliver gavekortets beløb fratrukket din bestilling.

Adressen er:
Albatros Travel
Tøndergade 16
1752 København V