Albatros Africa Cruise: Umbozha – The Queen of Africa

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Albatros' store safarieventyr til Victoria Falls og Hwange National Park med eksklusivt safarikrydstogt på Lake Kariba samt kulturbesøg hos batongafolket – med dansk rejseleder, 13 dage. Maks. 16 deltagere

Albatros' eventyrrejse til Afrikas hjerte skal vi opleve flere safarier i Zimbabwes bedste nationalpark, Hwange, der tæller mange sjældne arter som brun hyæne, oryx og vildhund. Vi skal også besøge de berømte Victoria Falls og på aftensejlads på Zambezi samt på landsbybesøg.

Derudover byder rejsen på fire dages krydstogt på den naturskønne Kariba sø, som er dannet af den opdæmmede Zambeziflod og omgivet af savanne og skov med Afrikas kendte vildt. Her sejler vi med den nybyggede luksusyacht Umbozha.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Krydstogt, Safari

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Sydafrikansk rand, zambiske kwancha, amerikanske dollars

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Ankomst til Johannesburg. Pretoria-tur. Zebra Lodge. Velkomstmiddag
Dag 3 Johannesburg til Victoria Falls, Zimbabwe. Solnedgangs-krydstogt på Zambezifloden
Dag 4 Victoria Falls. Oplevelser på egen hånd og vandretur til vandfaldene
Dag 5 Victoria Falls – Hwange National Park. Eftermiddagssafari
Dag 6 Safari i Hwange Nationalpark
Dag 7 Hwange National park – Binga. Afrikansk kultur
Dag 8 Krydstogt med Umbozha, Lake Kariba.
Dag 9 Krydstogt på Kariba. Safari i Matusadonna National Park
Dag 10 Krydstogt til Sampa Kuruma/Antilope Ø
Dag 11 Krydstogt til Kariba havn. Kariba Dam, Chinoyi Caves videre til Pamuzinda Safari Lodge og afskedsmiddag
Dag 12 Morgen-safarivandring, transfer til Harare lufthavn og hjemrejse
Dag 13 Ankomst til København

Billeder

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København
Afrejse fra Danmark med ankomst til Johannesburg næste dag.
Dag 2
Ankomst til Johannesburg. Pretoria-tur. Zebra Lodge. Velkomstmiddag
Pretoria er Sydafrikas oprindelige hovedstad

Fra Johannesburg går turen mod nordøst til Pretoria, Sydafrikas oprindelige hovedstad, hvor regering og parlament holder til halvdelen af året. Den anden halvdel foregår i Cape Town. Byrundturen går blandt andet til den smukke regeringsbygning, Union Building. Den halvmåneformede bygning, som er opført i lys sandsten, er højt beliggende med en storslået udsigt over hele byen. Bygningen stod færdig i 1913, og de to lange fløje var tænkt som symbol på landets to væsentlige befolkningsgrupper, ikke-sorte og hvide, sidstnævnte var englændere og boere, der netop havde bekriget hinanden i den blodige boerkrig. Den sorte del af befolkningen indgik ikke i den slags overvejelser.

Der bliver tid til frokost (ikke inkluderet), og efter den lille tur i Pretoria kører vi til Albatros' hotel, Zebra Lodge, som er en halv times kørsel herfra. Zebra Lodge ligger i et lille fredfyldt reservat, hvor savannevildtet går frit omkring, og man har mulighed for at gå lidt rundt på egen hånd med kameraet i hånden. Først på aftenen mødes vi til fælles velkomstmiddag.

Dag 3
Johannesburg til Victoria Falls, Zimbabwe. Solnedgangs-krydstogt på Zambezifloden
Sundowner-cruise ved Victoria Falls

Efter morgenmaden kører vi retur til Johannesburgs lufthavn og fortsætter til Victoria Falls på grænsen mellem Botswana, Zambia og Zimbabwe.

Hen på eftermiddagen efter indkvartering på hotellet går turen videre til Zambezi, en af Afrikas største og mest vandrige floder, der er denne rejses omdrejningspunkt. Vi sejler ud på et såkaldt sundowner-cruise oven for Victoria-faldene. En kølig drink kan nydes på dækket, mens flodbåden flyder langs de skovklædte bredder. Måske viser en flodhest eller krokodille sig i det urolige vand.

Dag 4
Victoria Falls. Oplevelser på egen hånd og vandretur til vandfaldene
Mægtige Victoria Falls

Zimbabwes største attraktion er Victoria-vandfaldene, navngivet af David Livingstone efter dronning Victoria af Storbritannien. På det lokale bantu-sprog hedder faldene Mosi o Tunya, hvilket betyder noget i retning af “Røgen, der tordner”. En ret præcis beskrivelse af det inferno af larmende vandmasser, der først styrter 108 meter ned i dybet, for derefter at hvirvles og blæses flere hundrede meter op og ende som regn over den lille, grønne regnskov, der omgiver faldene. Dagen begynder med en tur til de berømte vandfald. Blandt klodens talrige smukke vandfald er Victoria Falls noget ganske særligt; dobbelt så høje og halvanden gang så brede som Niagara Falls på grænsen mellem USA og Canada. I den fuglerige regnskov ses blandt andet kæmpe næsehornsfugle, frække aber og indimellem bushbuk, vandbuk og vortesvin. Vi går omkring faldene, hvor det ene storslåede syn afløser det andet, mens solens stråler ses som regnbuer i faldenes millioner af vanddråber.  Vandet slår ofte op i vældige kaskader, så en paraply eller et regnslag samt vandtæt pose til kamera er godt at have ved hånden.

Eftermiddagen er fri til eventyr på egen hånd, og der er mange oplevelsesmuligheder i området. Tag for eksempel med på en safari eller oplev Victoria Falls i fugleperspektiv på en flyvetur hen over området. Riverrafting på Zambezifloden er også en spændende oplevelse, som giver dig mulighed for at se området fra en ny side. Men der er formentlig også nogle, der ikke kan blive færdige med faldene på en halv dag.

Dag 5
Victoria Falls – Hwange National Park. Eftermiddagssafari
Velkommen til Hwange Nationalpark
Vi forlader Victoria Falls og kører ca. 250 km sydpå til Hwange Nationalpark, som både er en af de største vildtreservater i Zimbabwe og en af Afrikas bedste naturområder med en rig og varieret natur, der byder på savanne, skov, sandklitter, granitfremspring og vådområder. Her findes en stor koncentration af zebra, giraf, elefant, løve og talrige andre spektakulære arter som leopard og næsehorn, der desværre er meget truet, på trods af, at det er det eneste velbeskyttede område. Til gengæld er der gode muligheder for sjældne arter som oryx-gazelle og den brune hyæne. Desuden er bestanden af afrikansk vildhund en af de største i Afrika. Fuglelivet er utroligt artsrigt med over 400 registrerede arter. Eftermiddagen byder på den første safaritur efter indkvartering og frokost.
Dag 6
Safari i Hwange Nationalpark
Tid til safari
Dagen er afsat til safarikørsel i Hwange. Vi følger de lokale rangers’ anvisninger i jagten på de sjældnere arter og snupper så ellers, hvad vi finder på vejen. Hwange er en af de vildtreservater, hvor man på et par dage næsten altid finder alle de kendteste arter suppleret med et par sjældenheder, omend næsehorn og leopard kan være meget vanskelige at finde.Dagen er afsat til safarikørsel i Hwange. Vi følger de lokale rangers’ anvisninger i jagten på de sjældnere arter og snupper så ellers, hvad vi finder på vejen. Hwange er en af de vildtreservater, hvor man på et par dage næsten altid finder alle de kendteste arter suppleret med et par sjældenheder, omend næsehorn og leopard kan være meget vanskelige at finde.
Dag 7
Hwange National park – Binga. Afrikansk kultur
På besøg hos Batonka-folket

Vi forlader Hwange National Park. Det tager omkring tre timer at nå frem til Binga, hvor frokosten venter. Herefter starter dagens kulturelle besøg til Batonka Tribal museum, et kvindekooperativ samt en kurvefabrik. Det lokale Batonka eller Tonga-folk er en gren af de afrikanske bantustammer, som har slået sig ned her ved Binga og langs Kariba-søen for mange hundrede år siden.

Der er i alt omkring 300.000 beboere omkring søens frugtbare opland. De lever hovedsageligt af selvforsyningslandbrug og de er derfor ret priviligerede i et samfund, som ellers lider af dårlig økonomi og hyperinflation.

Dag 8
Krydstogt med Umbozha, Lake Kariba.
Umbozha

De næste fire dage sejler vi med Umbozha på og omkring Kariba-søen, en af Afrikas hemmelige naturperler. En enorm sø er opstået efter opdæmning af Zambezi-floden. Faktisk verdens største menneskeskabte sø. Søen og de vandførende flodarme er omgivet af skov og savanne, hvoraf en stor del er fredet som nationalpark. Vandet er fyldt med krokodiller og flodheste, som ses hver dag, samt den yndede sportsfisk, tigerfish. Fuglelivet er enestående, og vi kan dagligt iagttage den hvidhovede flodørn fiske i søen.

Vi sejler langs den østlige side af søen til The Chete-safariområdet ved Matusadona National Park, hvor vi forventer at se en del vildt langs bredden. Her tager vi på en lille tur ad Sengwe-floden, der er særlig kendt for sit enestående fugleliv, og nyder naturen og måske en enkelt drink eller to fra all-inclusive baren på dækket. Lystfiskere kan kaste liner fra de medbragte tenderbåde efter tigerfish eller kæmpemaller. Hen på aftenen passerer vi den smukke Cheete-slugt og nyder den afrikanske stjernehimmel langt fra byens støv og forurening.

Dag 9
Krydstogt på Kariba. Safari i Matusadonna National Park
Hygge og bål ved Lake Karibas bred

Vi er i løbet af natten sejlet til The Bumi Basin, grænsende til Matusadonna National Park. Her er der frit slag til at nyde livet på dækket, udforske området i en af de to mindre både og komme rigtig tæt på såvel fugle som storvildt eller snuppe en tur i Matusadona National Park til fods eller i safaribil.

Beliggende på den sydlige bred af Lake Kariba er den ellers utilgængelige nationalpark nu åben for sejlende, og søen har skabt store, nye græsningsområder, der tiltrækker det græssende savannevildt som elefant, bøffel og zebra, der forekommer i store mængder, sammen med deres naturlige fjender. Vi forlader båden, når tusmørket falder på, og indtager middagen ved bålet på en sandbanke. Her får vi det fulde udbytte af nattens lyde blandet med bålets knitren. 

Dag 10
Krydstogt til Sampa Kuruma/Antilope Ø
Sundowner på søen
Der er tid til lidt aktivtet for de morgenfriske, inden vi letter anker og krydser 5-6 timer over søen til Sampa Kuruma eller Antelope Island. Hen på eftermiddagen tager vi en tur med de små tenderbåde og snupper en ”sundowner” på søen.
Dag 11
Krydstogt til Kariba havn. Kariba Dam, Chinoyi Caves videre til Pamuzinda Safari Lodge og afskedsmiddag
Den imponerende Kariba-dæmning

Efter dagens morgenaktivitet og sene brunch sejler vi til Kariba Harbour og kører herfra til Kariba Dam Wall, der deler Zimbabwe og Zambia. Den er 128 meter høj og 579 meter bred. Et imponerende bygningsværk, der blev påbegyndt i 1955 og reelt først blev færdigt i 1977 og kostede 85 arbejdere livet undervejs.

Herefter fortsættes til Chinoyi Caves og videre til Pamuzinda Safari Lodge. En enestående tur på verdens største kunstige sø slutter med en hyggelig afskedsmiddag og sammenkomst ved bålet og måske en sidste nightcap.

Dag 12
Morgen-safarivandring, transfer til Harare lufthavn og hjemrejse
De imponerende Victoria Falls
Vi har god tid om morgenen til en sidste bushwalk eller kanotur, inden vi kører tilbage til Harare og påbegynder hjemrejsen.
Dag 13
Ankomst til København

Prisinformation

Tillæg for enkeltværelser
9.998,-
Opgradering til Master Suite
998,-
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Johannesburg - Victoria Falls og Harare - København med mellemlanding
 • Safarier og udflugter jf. program
 • 1 overnatning i delt dobbeltværelse på Zebra Country Lodge
 • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse på Kingdom Hotel
 • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse på Hwange Safari Lodge
 • 1 overnatning i delt dobbeltværelse på Binga
 • 3 overnatninger i delt dobbeltkahyt på Umbozha med helpension og drikkevarer om bord
 • 1 overnatning i delt dobbeltværelse på Pamuzinda
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 5-12
 • Middag dag 2 og 5-11
 • Alle drikkevarer på skib
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (ca. 120 USD)
 • Drikkevarer, når du ikke er om bord på tog
 • Diverse visum (Zimbabwe visum p.t. 50 USD)
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer“

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

OBS!

Vores safariledere vil gøre alt for, at vi ser så mange dyr som muligt på vores game drives. Da der er tale om vilde dyr, er der dog ingen garantier for, at vi ser dem.

Krydstogtskibet

Den nybyggede luksusyacht Umbozha, med ni store lækre kahytter og flere observationsdæk, pool og aircondition. http://dunhuramambo.com/houseboats/ 

Bagage

Det er en god idé at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Mere om dine rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.

Sydafrika: www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/sydafrika
Zimbabwe:
www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/zimbabwe

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse, eller ved ankomst til destinationen. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet.

Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.

Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

Hos Albatros tilbyder vi ikke, at man kan have faste pladser i bussen, og det er derfor heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Ved ikke at tilbyde køb af bestemte pladser, risikerer man således ikke, at købstidspunktet er afgørende for, hvilken plads i bussen, man får adgang til. Derimod kan der aftales rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 4 out of 5 by from spændende rejse med mange oplevelser en meget spændende rejse med mange forskellige oplevelser, god indkvartering og en meget kompetent rejseleder
Date published: 2017-11-12
Rated 4 out of 5 by from Et anderledse Afrika Det var en spændende rejse , meget forskellige lodges/hotel/skib. Nogle Game Drive næsten uden dyr.
Date published: 2017-11-12
 • y_2017, m_11, d_21, h_22
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_2
 • loc_da_DK, sid_ZARTR35, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Anmeldelse af rejsen

Her kan du se anmeldelser fra andre gæster, som har været på turen. Vi håber, du kan bruge deres ærlige meninger, gode tips, ris og ros til at få en idé om, hvad der venter på rejsen – så du kan vælge den helt rigtige tur for dig. Anmeldelserne samles ind af et eksternt firma, som er din garanti for anmeldernes validitet. Læs mere her

Bemærk venligst, at flyselskab, flyrute, hoteller, rejseleder og/eller rejsens rute kan variere fra afgang til afgang, og dermed kan en anmeldt rejse være lidt anderledes end de rejser, som aktuelt er til salg.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål, som drejer sig om selve rejsen, eller læse andres spørgsmål. Bemærk, at andre gæsters evalueringer kommer efter sektionen med spørgsmål og svar.

Lignende rejser

ZARTR35ADK