Eventyrkrydstogt rundt om Kap Horn

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Fra Valparaíso i Chile til tangobyen Buenos Aires – via Ildlandet på Sydamerikas sydligste spids

Tag med Albatros til ”verdens ende”, og oplev den enestående natur og dyrelivet i Patagonien, inkl. det sagnomspundne Ildland og Chiles fantastiske skærgård. Rejsen byder også på spændende storbyoplevelser i hele 3 sydamerikanske hovedstæder: argentinske Buenos Aires, hvor tango, møre bøffer og liflig rødvin går op i en højere enhed; Montevideo i Uruguay med de smukke parker og palæer; og Santiago i Chile, som ligger smukt mellem Andesbjergene og de frodige vinmarker. Vi rejser i den sydlige halvkugles højsommer og bliver overalt mødt af en forbløffende frodighed.

Blandt sejladsens højdepunkter nævnes i flæng Kap Horn, Beaglestrædet og Magellanstrædet.

Helpension og drikkepenge ombord på krydstogtet. 

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Krydstogt

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Argentinsk Peso, chilensk peso

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Santiago, Chile. Ankomst med byrundtur og hotelindtjekning
Dag 3 Santiago, Valparaiso og San Antonio, Chile. Viña del Mar, byrundtur i Valparaiso og indtjekning på skib i San Antonio
Dag 4 På havet
Dag 5 Puerto Montt, Chile. Mulighed for udflugt til Vicente Perez Rozales Nationalpark
Dag 6 Gennem Chiles skærgård og afslapning om bord
Dag 7 Magellanstrædet
Dag 8 Punta Arenas, Chile. Mulighed for byrundtur og udflugt til traditionel ranch m. barbecuefrokost
Dag 9 Ushuaia, Argentina. Mulighed for udflugt til Tierra del Fuego Nationalpark
Dag 10 Kap Horn
Dag 11 Stanley, Falklandsøerne. Oplevelser på egen hånd
Dag 12 En dag på havet
Dag 13 Puerto Madryn, Argentina. Mulighed for udflugt til pingvinkolonien Punta Tombo
Dag 14 På havet
Dag 15 Montevideo, Uruguay. Mulighed for byrundtur i Uruguays hovedstad
Dag 16 Buenos Aires, Argentina. Byrundtur med Palermo og Recoleta samt mulighed for tangoshow om aftenen
Dag 17 Buenos Aires, Argentina. Byrundtur med frokost, hotel indtjekning og afskedsmiddag
Dag 18 Buenos Aires, Argentina og afrejse
Dag 19 Ankomst København

Coral Princess

Coral Princess er et luksuriøst rejsemål i sig selv. Vågn hver morgen med forventningen om nye horisonter. Nyd udsigten fra en af de ca. 700 luksuskahytter med balkon. Forkæl dig selv med en varm stenmassage i den berømte Lotus Spa, spis udsøgte retter i en formel eller afslappet atmosfære og gør dit krydstogt til en uforglemmelig oplevelse. Læs mere om skibet og andre praktiske oplysninger på: https://www.albatros-travel.dk/rejsetyper/skibe/coral-princess

Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
37.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København
Vi letter fra Kastrup og sætter kursen mod Sydamerika og Santiago de Chile.
Dag 2
Santiago, Chile. Ankomst med byrundtur og hotelindtjekning
Vue ud over Santiago de Chile

Om formiddagen lander vi i Santiago de Chile’s lufthavn.

Herefter sættes kursen mod centrum af Santiago, Chiles hovedstad, som ligger i en bred dal (600 meter over havet) mellem vinmarker og de snedækkede Andesbjerge. Santiago er Sydamerikas femtestørste by med cirka fem millioner indbyggere. Byens kendte seværdigheder er blandt andet den centrale plads, Plaza de Armas, den smukke San Francisco-kirke med et lille museum om kunst fra kolonitiden, operahuset (Teatro Municipal), San Cristóbal-bjerget samt Santa Lucia-bakken med et parkområde, hvor byen blev grundlagt i 1541 af spanieren Pedro de Valdivia.

En del af dagens byrundtur foregår til fods. Derefter er det tid til at tjekke ind på hotellet.

Dag 3
Santiago, Valparaiso og San Antonio, Chile. Viña del Mar, byrundtur i Valparaiso og indtjekning på skib i San Antonio Afsejling kl. 18.00
Farverige Valparaiso er en af Chiles ældste byer

Efter tidlig morgenmad er det tid til at drage mod Valparaíso, som er en af Chiles ældste byer. Byen ligger i en bugt på en række højdedrag og er kendt for sine gamle kabelbaner – hvoraf 15 endnu er funktionsdygtige – som fører fra havnen op til de gamle UNESCO-fredede beboelseskvarterer. Her boede kolonitidens tyske og engelske handelsmænd i de farverige huse, som lyser op i bybilledet.

På vej ind til Valparaiso området sørger vi for at gøre kort holdt i området omkring Viña del Mar, bedre kendt som ”havebyen”. Her kan vi se de parker og grønne områder som har givet byen sit øgenavn. Vi skal dog også forbi byens casino fra 1932 (dog uden at besøge det) og høre lidt om byens moderne status som strandparadis.

Senere er vi vel fremme i Valparaiso, som bestemt fortjener et nærmere besøg, hvorfor vi starter besøget med en rundtur inden vi kører sydpå til skibet. Vi kigger nærmere på det UNESCO beskyttede historiske centrum med sin fine arkitektur, parlamentet og Plaza Sotomayor.

Undervejs spiser vi frokost på en lokal restaurant (inkl.)

Vi kører herefter til den store havn i San Antonio. Efter indtjekningsformaliteterne er der mulighed for at udforske vores nye hjem. Skibet har alt, hvad hjertet kan begære af lækre faciliteter, udsøgt service og gastronomi af bedste kaliber.

Først på aftenen stævner skibet ud fra San Antonio.

Dag 4
På havet
Celebrity Eclipse
Vi nyder en dejlig afslappende dag på skibet med god tid til at nyde krydstogtlivet. Start eksempelvis dagen med morgengymnastik i fitnesscenteret, og sæt formiddagen af til forkælelse i skønhedssalonen efterfulgt af en tur i jacuzzien eller swimmingpoolen. Skibet har også et dejligt bibliotek, hvor der er ro til at læse en god bog over en kop te; du kan også slappe af i en liggestol eller tage en vandretur på dækket. Med andre ord er det tid til for alvor at lære skibet at kende. Om aftenen står programmet på en dejlig middag i skibets hovedrestaurant, og efterfølgende kan du gå en tur i teateret og lade dig underholde af et af de store internationale shows.
Dag 5
Puerto Montt, Chile. Mulighed for udflugt til Vicente Perez Rozales Nationalpark Ankomst kl. 07.00, afrejse kl. 18.00
Patagoniens sødistrikt, Puerto Montt

En af Chiles vigtigste byer er Puerto Montt, som blev grundlagt af tyske nybyggere i midten af 1800-tallet. Byens huse har da også et mellemeuropæisk, farverigt præg i form af høje tagkonstruktioner og ornamenterede balkoner. Byen ligger i Patagoniens berømte sødistrikt, som er spækket med hundredvis af store dybblå søer, urgamle skove og brusende smeltevandsfloder og vandfald.

På dagens Albatros udflugt kører vi fra havnen i Puerto Montt gennem de smukke vulkanlandskaber til Vicente Perez Rosales Nationalpark, hvor vi blandt andet ser det imponerende Petrohue-vandfald med Osorno-vulkanen i baggrunden og nyder en sejltur på den smaragdblå sø Lago Todos Los Santos. Den korte sejltur kan byde på fugleliv og forhåbentligvis et foto eller to af vulkanen med en flot panoramisk baggrund.

Vi kører ad den sydlige kyst og håber på at vejrforholdene giver os flotte udsigter undervejs. Vi laver et kort stop i Los Riscos for at se kontinentets kendte pakdyr lamaen.

Tilbage i Puerto Montt er der lidt tid til selv at gå på opdagelse. Blandt andet er der gode muligheder for at kigge på den lokale kunsthåndværkstradition, som blandt andet tæller træskærerarbejder og tekstiler.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 6
Gennem Chiles skærgård og afslapning om bord
Gennem fjorde og kanaler i Patagonien

I dag skal du stå tidligt op, hvis du vil have et af turens højdepunkter med. Hvis du kan komme ud af sengen fra den tidlige morgenstund, vil du blive rigt belønnet. Om morgenen krydser vi nemlig gennem fjorde og kanaler i det chilenske Patagonien. Vi går tæt på gletsjere og tempererede urskove og holder udkig efter det rige dyre- og fugleliv. Området kan sammenlignes med Alaskas Inside Passage og New Zealands eller Norges vestkyst, men kyststrækningen i Patagonien er meget mere utilgængelig; fra landsiden er kysten fuldstændig umulig at nå.

Op af formiddagen rammer vi åbent hav, og så kan du slappe af om bord i selskab med dine medrejsende eller Albatros’ rejseleder.

Dag 7
Magellanstrædet
Nyd sejladsen igennem Magellanstrædet
Vi sejler i dag igennem Magellanstrædet, som er opkaldt efter den portugisiske kaptajn Ferdinand Magellan, der, ligesom flere andre søfolk på den tid, mente, at man kunne nå Indonesien lettere ved at sejle mod vest. Den portugisiske konge var ikke lydhør over for hans tanker om genvejen, så Magellan gik over på spaniernes side. I 1519 forlod han Sevilla med en flåde på fem skibe og 270 mand for at finde en gennemsejling mod vest gennem det sydamerikanske kontinent. Hans idé var holdbar, selvom han havde fejlvurderet jordens størrelse. Han fandt strædet gennem Ildlandet, nu Magellanstrædet, og fortsatte ud i det ukendte Stillehav.
Dag 8
Punta Arenas, Chile. Mulighed for byrundtur og udflugt til traditionel ranch m. barbecuefrokost Ankomst kl. 07.00, afrejse kl. 19.00
Kaffebar i Punta Arenas

Vi befinder os fortsat, lidt endnu, i chilensk farvand og ankommer tidligt om morgenen til Punta Arenas.

På dagens Albatrosudflugt starter vi med at udforske byens seværdigeheder på en byrundtur, der blandt andet fører os forbi det store torv Plaza de Armas, byens kirkegård med de imponerende gravsteder, og vi får den flotte udsigt over byen og Magellanstrædet fra udsigtspunktet Cerro la Cruz.

Vi besøger også Maggiorino Borgatella-museet, der blev grundlagt af missionærer, og som rummer en glimrende udstilling om Patagoniens indfødte folk og deres historie og om områdets natur. Vi får også et spændende indblik i livet på en traditionel patagonsk ranch (på spansk: estancia), når vi besøger Estancia Penitente. Ranchen blev grundlagt i 1891 af nybyggeren Alexander Morrison, og stedet drives stadig i dag af hans efterkommere. I den smukke hovedbygning mærker man suset fra en svunden tid – ikke meget i indretningen har ændret sig, siden stedet blev anlagt. Udenfor får vi en lille demonstration af fåreklipningens kunst.

Herefter bliver vi inviteret med til bords og nyder en tradionel barbecue-frokost med grillet kød og tilbehør. Godt mætte af lækker mad og indtryk fra Patagoniens store vidder vender vi tilbage til skibet.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 9
Ushuaia, Argentina. Mulighed for udflugt til Tierra del Fuego Nationalpark Ankomst kl. 12.00, afsejling kl. 20.00
Ushuaia, verdens sydligste by

I løbet af natten er vi sejlet fra Stillehavet ind i det smalle Beaglestræde, som skærer igennem det sagnomspundne Ildland på Sydamerikas allersydligste spids.

Beaglestrædet er opkaldt efter det skib, som Darwin foretog sin epokegørende jordomrejse på, og strædet er på denne årstid usædvanlig smukt. Solen glimter i de syv enorme isbræer, der vælter ud i havet sammen med kaskader af smeltevand. Det smukke islandskab brydes af de forunderlige, forvredne sydbøge, der har tilpasset sig klimaet her i det sydlige Patagonien. På vejen ud af Beaglestrædet passerer vi sandsynligvis tæt på flere klippeskær, der fungerer som hvilepladser for kolonier af søløver og sæler.

Vi lægger til i Ushuaia, verdens sydligste by, der ligger ved bredden af Beaglestrædet og med smukke snedækkede bjergtoppe som et dramatisk bagtæppe. Udflugtspakken inkluderer i dag en udflugt til Tierra del Fuego Nationalpark – Ildlandets nationalpark – som ligger cirka 11 kilometer vest for Ushuaia. Nationalparken ligger ud til Beaglestrædet og byder på store skove af sydbøg, smukke søer og bjerge. Ud af parkens samlede areal på 63.000 hektar er cirka 2.000 hektar åbent for offentligheden, resten er totalt fredet. Der er et rigt fugleliv i området, hvor man blandt andet kan være heldig at se andeskondorer, albatrosser og skarve. På udflugten oplever vi den imponerende og forblæste natur på tætteste hold. Sørg for at have et par gode vandresko på, da vi også tager en vandretur ved søen Roca. Vi ser desuden verdens sydligste jernbanelinje, som blev anlagt af fængselsfanger fra Ushuaia i begyndelsen af 1900-tallet. Mellem 1884-1947 blev en række af Argentinas farligste kriminelle og politiske fanger sendt i fængsel i Ushuaia, ligesom militærfængslet blev flyttet hertil i 1911.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 10
Kap Horn Ankomst kl. 07.00, afsejling kl. 08.00 ca.
Ildlandet ved det sagnomspundne Kap Horn

Vi befinder os nu i det stormfulde Drakestræde, der skiller Sydamerika og Den Antarktiske Halvø, og runder sagnomspundne Kap Horn, som ligger i den chilenske del af Patagonien.  Blandt søfarende findes der ganske enkelt ikke et mere mytisk sted i verden, og det grå forbjerg på den lille ø Cabo de Hornos behøver næppe den store præsentation. I sejlskibenes tid frygtede søfolkene i særdeleshed dette farvand. Isolationen og sårbarheden var ikke til at tage fejl af, når 20 meter høje bølger pressede dem rundt om "hornet". Derimod udtrykte Sir Francis Charles Chichester skuffelse, da han under sin solosejlads i sit skib Gypsy Moth overraskende mødte både et engelsk inspektionsskib og et lavtgående fly: ”... jeg forbandede dem; hvis der var et sted, jeg forventede at være alene, så var det ved Kap Horn ...”

I Drakestrædet mødes det kolde vand fra Antarktis med det varme Atlanterhavsvand. Havet er utrolig næringsrigt, og i farvandet er der mulighed for at se forskellige typer af hvaler som eksempelvis spækhugger, sydkaper og delfin. Her er mange forskellige fuglearter, blandt andet forskellige albatrosser: vandrealbatros, kongealbatros, sortbrynet albatros, sodfarvet albatros samt kæmpestormfugl, stormsvale og andre havfugle. Drakestrædet var tidligere den forjættede port mellem det kendte og det ukendte; den uoverstigelige barriere, hvor man mødte de første isbjerge. Det er et af verdens mest urolige farvande, med hyppige storme og høje bølger. Vi kan nyde den friske vind, havfuglene og måske hvalgrupper fra dækket dagen igennem.

Det bedste sted at iagttage de store havfugle er bagerst, hvor fuglene følger skibets agterstævn og udnytter vindforskellene.

Dag 11
Stanley, Falklandsøerne. Oplevelser på egen hånd Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 18.30

Falklandsøerne, eller Las Malvinas, som Argentina stadig kalder dem, er et meget isoleret øsamfund beboet af efterkommere af engelske udvandrere. Lige siden briterne tog øerne i besiddelse i 1833 har argentinerne protesteret, og konflikten om øernes tilhørsforhold er forblevet uløst. Senest i 1982 invaderede Argentina øerne, som udløste Falklandskrigen. Øboerne ernærede sig førhen ved hvalfangst og tran. I dag er det fåreavl og service til skibsfarten, der er de vigtigste erhverv. De fjerne øer i Sydatlanten er en ren zoologisk have, og fredning har betydet, at vildtet ikke har den naturlige angst for mennesket. Her er mulighed for at komme ganske tæt på de enorme søelefanter, de sydlige pelssæler, de store og smukke kongepingviner og et sandt mylder af kæmpemæssige stormfugle som for eksempel albatrosser. Hovedbyen Port Stanley er en charmerende lille by med træhuse, små velholdte haver, pubber, en rigtig engelsk katedral og et glimrende lille museum. Landgangen foregår med tenderbåde, som sejler os fra skibet og ind til havnen i Port Stanley.

Der er altså lagt op til store oplevelser på den skønne ø. Rejselederen vil naturligvis være behjælpelig med gode ideer til, hvordan dagen kan spenderes. Der vil også være mulighed for at tage på udflugt med rederiet (bestilles om bord).

Dag 12
En dag på havet

Vi tager nu et godt stræk nordover med kurs mod Puerto Madryn. Brug dagen på at slappe af, nyde den friske atlanterhavsluft og gå på opdagelse på skibet, hvor foredrag, danseundervisning og vinsmagninger blot er nogle af de mange fristende tilbud.

Dag 13
Puerto Madryn, Argentina. Mulighed for udflugt til pingvinkolonien Punta Tombo Ankomst kl. 7.00, afrejse kl. 17.00
Den naturlige indgangsport, Puerto Madryn

Puerto Madryn er Chubut-provinsens naturlige indgangsport til det vidunderlige Patagonien og en af de hurtigst voksende byer i området. Puerto Madryn ligger godt beskyttet af Golfo Nuevo-bugten og langs den smukke strandpromenade, Almirante Brown Boulevard, ligger husene med en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og Golfo Nuevo, der fremstår som et naturens amfiteater. Farvandet ud for Madryn og Valdéshalvøen er meget frodigt og fiskerigt og tiltrækker derfor en lang række havpattedyr og fugle. Den mest spektakulære er nordkaper-hvalen, der yngler her i de tidlige sommermåneder.

Ved kysten ligger et naturhistorisk museum med en varieret og informativ udstilling om regionens spændende dyreliv.

Dagens Albatrostilbud er en udflugt til pingvinkolonien Punta Tombo, som er Sydamerikas største ynglested på fastland for pingviner – mere end en halv million magellanpingviner har deres hjemsted her. Magellanpingvinerne er opkaldt efter den portugisiske opdagelsesrejsende Ferdinand Magellan (cirka 1480-1521), som også har lagt navn til Magellanstrædet.

I Punta Tombo oplever vi på tætteste hold de store horder af pingviner, som går i fast rutefart mellem deres reder, der er gravet dybt ned i sandet, og havet, hvor de dykker efter føde til deres unger. Det er ganske enkelt imponerende at observere de mange myreflittige pingviner i landskabet. Pingvinerne er fredede og må ikke forstyrres. Derfor skal man undgå højrøstet tale og voldsomme bevægelser. Området tiltrækker også en lang række andre fugle, blandt andet blåøjet skarv, magellanskarv og kæmpestormfugl.

På dagens udflugt er der inkluderet frokost i form af en medbragt madpakke.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 14
På havet
Dyreliv ved Beaglestrædet

Vi sejler nu stik nord med Argentinas kyst på bagbords side og det åbne Atlanterhav til styrbord. Og hvorfor ikke udnytte, at du er langt væk fra de hjemlige pligter og simpelthen bruge dagen til selvforkælelse? Skibets spa-afdeling har en række behandlinger, der kan få dig til at føle dig som født på ny – hvad med en massage med havtang eller mudderbehandling med urtedamp? (Behandlingerne bestilles og betales om bord på skibet). Trænger du til at få pulsen op, kan du lægge vejen forbi skibets motionscenter. Der er mange muligheder – og en hel dag til at udforske dem.

Dag 15
Montevideo, Uruguay. Mulighed for byrundtur i Uruguays hovedstad Ankomst kl. 8.00, afrejse kl. 18.00
Uruguays hovedstad Montevideo

Vi er nu kommet frem til området ved Rio de la Plata og har vores landgang i Montevideo, som er Uruguays hovedstad og dets økonomiske, kulturelle og politiske centrum. Knap halvdelen af landets cirka 3,3 millioner indbyggere bor her.

Montevideo er en travl og hyggelig by med flotte parker, palæer og et stort udbud af kulturelle attraktioner. Den gamle bydel er charmerende, men den moderne rummer også spændende arkitektur, omend den økonomiske stagnation i Sydamerika har sat sit tydelige præg på graden af vedligeholdelse af mange bygninger.

Byens grundlæggelse var et resultat af kolonitidens magtkampe mellem Spanien og Portugal. Spanierne lod nemlig byen opføre som modsvar på portugisernes magtbase i Colonia, cirka 100 kilometer mod øst. Denne magtkamp mellem de to kolonimagter førte siden til Uruguays uafhængighed.

Vi tager på en udflugt til nogle af byens største seværdigheder til fods, og om eftermiddagen er der også lidt tid på egen hånd til at gå videre ud på opdagelse i Montevideo. Der ligger et markedsområde med hyggelige små spisesteder tæt på krydstogthavnen, og bøfferne, de serverer her, plejer bestemt ikke at stå tilbage for de argentinske!

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 16
Buenos Aires, Argentina. Byrundtur med Palermo og Recoleta samt mulighed for tangoshow om aftenen Ankomst kl. 8.00
Farverige Buenos Aires

Denne morgen skal vi nyde et par førstehåndsindtryk af Buenos Aires. Vi starter dagens byrundtur ved Puerto Madero, byens gamle havn, hvor alle de gamle pakhuse er blevet totalrenoveret og omlagt til spisesteder og butikker.

Vi tager videre på tur til den nordlige del af byen og starter med bydelen Palermo – byens grønne åndehul – her nyder vi de smukke, storslåede parkanlæg og mindesmærker, der giver os et indblik i landets brogede historie. Vi fortsætter til bydelen Recoleta, som er et af byens mest fashionable beboelsesområder med elegante, franskinspirerede huse. Det er også i Recoleta, vi finder den pompøse kirkegård med gravsteder for alle byens fornemme familier, inklusive Evita Peron, som ligger begravet på et familiegravsted under navnet Duarte. Endvidere er La Recoleta også hjemsted for de meget rige argentinere, som normalt forlader deres herskabsboliger i sommerheden. Om vinteren kan man se de fine damer slentre op og ned ad byens fornemme strøg iført pels og kunstfærdige frisurer, ofte på vej til tesaloner for at møde deres venner.

Har du købt udflugtspakken, mødes vi igen om aftenen, hvor vi skal til et superflot tangoshow. Kan man forestille sig mere perfekte rammer for en aften i tangoens tegn end netop her i tangoens hjemby? Dansen – med sit raffinerede miks af nostalgi, drama, elegance og sensualitet – har sit udspring i immigrantmiljøet i San Telmo-bydelen sidst i 1800-tallet. Selvom tangoen i begyndelsen blev betragtet som alt andet end stueren, gik der ikke længe, inden også det pæne borgerskab havde taget dansen til sig.

(Aftenens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 17
Buenos Aires, Argentina. Byrundtur med frokost, hotel indtjekning og afskedsmiddag
Hyggelige Buenos Aires

Om morgenen efter den sidste morgenmad på skibet, tjekker vi ud og drager mod Buenos Aires’ centrum. Her skal vi rundt i bus og til fods på en orienterende byrundtur gennem den elegante og historiske by med de brede boulevarder, prægtige palæer og chikke forretningsstrøg, som har givet byen tilnavnet Sydamerikas Paris.

Byrundturen varer omkring tre timer,og vi går 3-5 km, så tag nogle praktiske sko på. Fokus er på det historiske Buenos Aires. Vi besøger La Boca, et af byens ældste kvarterer, som i 1800-tallet blev hjemsted for tusindvis af italienske og spanske immigranter, der søgte lykken i den argentinske hovedstad. Gaden Caminito er kendt for sine farvestrålende huse, og det er også her i arbejderkvarteret La Boca, at sportsklubben Boca Juniors holder til. Selvom en lang række markante argentinske fodboldspillere gennem årene har spillet for klubben, er det mere end nogen den nationale fodboldhelt Diego Maradona, der har gjort klubben kendt verden over.

I centrum går vores rute blandt andet forbi Colón-teatret, byens smukke operahus, som er verdensberømt for sin akustik, der siges at være noget nær perfekt. Colón-teatret ligger på verdens bredeste gade, Avenida 9 de Julio, som har syv spor i hver retning. En helt særlig oplevelse er det at besøge det store torv Plaza de Mayo, hvor man virkelig fornemmer historiens vingesus. For enden af torvet troner præsidentpaladset, som ikke uden grund kaldes Casa Rosada, “det lyserøde hus”, for murværket har en markant lyserød farve. Det var fra balkonen her i præsidentpaladset, at Eva Perón – i folkemunde blot kendt som Evita – holdt tale til sine trofaste støtter blandt landets mange fattige. Og det var også på Plaza de Mayo, at “Las Madres de Plaza de Mayo” – en gruppe mødre til forsvundne børn og unge under den argentinske militærjunta – i årene 1977-2006 fast mødtes én gang om ugen og demonstrerede for at få sandheden om deres forsvundne kære frem.

Vi passerer flere af byens legendariske caféer, der vidner om porteñoernes – indbyggerne i Buenos Aires – hang til god kaffe, ligesom vi ser Kongrespaladset, der huser Argentinas parlament, og som er opført med Capitol Building i Washington D.C. som forbillede.

Vi skal også opleve et af de mest berømte områder i Buenos Aires: tangokvarteret San Telmo. Hjertet i kvarteret er den lille plads Plaza Dorrego, og i de hyggelige brolagte gader ligger gallerier, spisesteder og små specialforretninger side om side.

Der bliver også tid til en dejlig frokost på en af Buenos Aires’ verdenskendte restauranter, de såkaldte steakhouses, hvor vi kan nyde en førsteklasses bøf. Herefter tager vi til vores hotel og tjekker ind.

Om aftenen har vi inkluderet en let afskedsmiddag på hotellet som en hyggelig sløjfe på vores fantastiske rejse.

Dag 18
Buenos Aires, Argentina og afrejse

I dag er det tid til at forlade det sydamerikanske kontinent. Vi bliver hentet i bus på hotellet og så er der afgang mod lufthavnen.

Hvis tiden tillader det, så laver vi et stop ved Plaza San Martin hvor vi har et par timer til at udforske den del af byen og evt. få gjort de sidste indkøb inden hjemrejsen.

Dag 19
Ankomst København
Om eftermiddagen ankommer vi til København. En uforglemmelig rejse er slut.

Udflugtspakke

Kun for Albatros Travels gæster har vi udarbejdet en udflugtspakke ledet af vores danske rejseleder. Udflugtspakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Udflugtspakken inkluderer:

 • Buenos Aires: Tangoshow
 • Montevideo: Halvdagsbyrundtur til fods.
 • Puerto Madryn: Heldagsudflugt til pingvinkolonien Punta Tombo, inkl. medbragt frokost.
 • Ushuaia: Halvdagsudflugt til Tierra del Fuego Nationalpark.
 • Punta Arenas: Byrundtur og udflugt til Estancia Penitente inkl. barbecuefrokost.
 • Puerto Montt: Heldagsudflugt til Vicente Perez Rosales Nationalpark, inkl. frokost.

Pris:
kr. 5.298,- pr. person.

Oplev pingvinkolonien Punta Tombo

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 37.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltkahyt

Tillæg for indvendig enkeltkahyt kat. ID-IF: kr. 18.998,-

Tillæg for opgradering af kahyt

Læs mere om kahytstyperne under Praktiske oplysninger.

Tillæg for opgradering af dobbeltkahyt

 • Tillæg for udvendig kahyt kat. OC-OE: + kr. 2.498,- pr. person
 • Tillæg for kahyt med balkon kat. BB-BF: + kr. 7.498,- pr. person

Tillæg for opgradering af enkeltkahyt

 • Tillæg for udvendig enkeltkahyt kat. OC-OE: + kr. 23.198,-
 • Tillæg for enkeltkahyt med balkon kat. BB-BF: + kr. 33.998,-
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Santiago og Buenos Aires – København med mellemlanding(er)
 • Byrundture i bus og til fods i Buenos Aires, Valparaiso og i Santiago de Chile
 • Lokal chilensk frokost dag 3
 • Argentinsk frokost med møre bøffer dag 17
 • Let afskedsmiddag på hotel i Buenos Aires dag 17
 • Informationsmøder og foredrag ved rejselederen
 • 1 nat på centralt beliggende hotel i Buenos Aires med morgenmad
 • 1 nat på centralt beliggende hotel i Santiago de Chile med morgenmad
 • 14 nætters krydstogt med Coral Princess i delt indvendig dobbeltkahyt
 • Helpension på krydstogtskibet
 • Kaffe, te og isvand på krydstogtskibet
 • Drikkepenge på skibet (værdi 1.397,- pr. person)
 • Havneskatter og afgifter (værdi 1.953,- pr. person)
 • Skatter og afgifter i øvrigt
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Evt. måltider på land og middage i Buenos Aires og Santiago de Chile
 • Udflugtspakke (kr. 5.198,-)
 • Eventuelle ekstra udflugter eller arrangementer
 • Tillæg for enkelt-, udvendig eller balkonkahyt
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til lokale chauffører og guider (ca. USD 15,- pr. person. Gæster med udflugtspakke bør beregne ca. USD 60 pr. person i alt)
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- pr. faktura
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Hvordan er kahytterne?

Invendig kahyt kat. ID-IF
Indvendig kahyt på dæk 5. Kahytterne har to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, aircondition og naturligvis bad og toilet.

Udvendig kahyt med vindue eller koøje kat. OC-OE 
Udvendig kahyt med vindue på dæk 5. Kahytterne har to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, aircondition og naturligvis bad og toile

Udvendig kahyt med balkon kat. BB-BF
Udvendig kahyt med egen balkon på dæk 8. Kahytterne har stort gulv-til-loft-vindue og to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, aircondition og naturligvis bad og toilet.

Hvad skal man pakke?

På et krydstogt med Coral Princess er der frihed til at klæde sig, som man vil. Det er ikke nødvendigt at checke i det daglige krydstogtprogram, som det oftest er på andre krydstogter, hvilken påklædning der anbefales til aftenens arrangement. Pæn og uformel påklædning er alt, der kræves. For ikke at udelukke sig selv fra deltagelse i specielle arrangementer anbefaler vi dog, at garderoben omfatter jakkesæt eller smoking og lang kjole, da der i løbet af krydstogtet afholdes et par specielle arrangementer i udvalgte saloner og restauranter. Jeans, shorts, T-shirt og badetøj accepteres ikke i restauranterne efter kl. 17.30.

Bagage og pakning

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Hvis du vil låse din kuffert, bør du bruge en såkaldt TSA-lås. The Transportation Security Administration er dem, der kontrollerer bagagen i fly til, fra og via USA, og de har en ”hovednøgle”, som kan åbne TSA-låse. Har du låst din kuffert med en anden lås, forbeholder de sig ret til at bryde låsen op – det gælder også indbyggede låse i kufferten. TSA-låse kan købes i de fleste kuffertbutikker o.l. og fås både som hængelåse og kuffertremme.

Husk, at luft er et udmærket isolationsmateriale, når det lukkes inde imellem flere lag tøj. Man har størst chance for at holde varmen med flere tynde lag tøj end med et eller to lag tykt tøj. Dette gør det også lettere at justere påklædningen i overensstemmelse med vejrets skiften - og som nævnt tidligere, skifter det meget og pludseligt. Rejsende, som dyrker vintersport, kan bruge deres sportstøj, men husk på, at man her er langt mindre aktiv end under sportsudøvelse, hvorfor man vil have behov for en bedre isolering.

I Ushuaia og sydligere på Tierra del Fuego/Ildlandet ligger temperaturerne typisk mellem 10 til 20 grader. Også her kan der blæse en (meget) frisk vind. I Buenos Aires er det til gengæld meget varmt med en middeltemperatur på 25-35 grader.

Solbriller og solcreme

På klodens helt sydlige del er UV-strålerne betydeligt stærkere end hvad vi er vant til. Solbriller af god kvalitet med UV-beskyttelse er en nødvendighed. Bruger du briller, bør du tale med din optiker - og hav et ekstra par briller med i reserve! Husk en kraftig solcreme.

Kikkert

Meget nødvendigt, hvis man gerne vil se fugle og dyreliv. Helst en af god kvalitet, gerne med 8-10 ganges forstørrelse og en frontlinsediameter på mindst 30 mm. En god kikkert kan næppe købes for meget under 1000 kr.

Kamera  

Større kameraer bør anbringes i en vandtæt rygsæk. Skuldertasker er besværlige at slæbe rundt på, og man må påregne skumsprøjt. Medbring rigeligt med reservebatterier og film. Lille dagrygsæk helst med vandtæt overflade, til personlige ting under vandreturene. Tingene kan også anbringes i en plastikpose i rygsækken.

Bøger

Forvent ikke at finde engelsksprogede bøger i særlig stort omfang i Argentina og Chile. Om bord på skibet findes der godt nok et lille bibliotek, men ikke noget særligt salg af bøger. Det bedste er at medbringe relevant litteratur hjemmefra.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Det er desværre ikke muligt at bestille tilslutning med indenrigsfly på denne rejse.

Udflugter – Halvdag og heldag

Det er normal praksis at sondre mellem halv- og heldagsudflugter. Dette betyder ikke nødvendigvis, at udflugterne varer hhv. en halv eller en hel dag. En halvdagsudflugt foregår vanligvis enten om formiddagen eller om eftermiddagen og vil ikke strække sig over et måltid. Således vil man oftest være hjemme så det passer med frokost eller middag. Udflugterne varer typisk 2-4 timer. En heldagsudflugt må man forvente varer ca. 5-9 timer, og strækker sig typisk ind over et hovedmåltid, som dog ikke altid behøver at være inkluderet. Dette vil dog være angivet i udflugtsbeskrivelsen.

Tidsangivelser i krydstogters dagsprogrammer

Tidsangivelserne i rejsens program og de havneanløb, der er nævnt, er med forbehold for ændringer fra rederiernes side. Vi oplever generelt meget få ændringer i havneanløb, men enkelte små tidsændringer forekommer på næsten alle rejser, hvor man er i vinden og vejrets magt. Vi vælger dog alligevel at inkludere tiderne i programmet, da det giver et ret godt billede af, hvor meget tid man skal regne med i havn/land på rejsens stop. Det er givetvis en del af oplevelsen ved at sejle på et krydstogt!

Tidsforskel

Santiago de Chile, Buenos Aires og Ushuaia er 4 timer efter dansk tid.

Mere om dine rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.

Argentina
www.albatros-travel.dk/destinationer/sydamerika/argentina

Chile
www.albatros-travel.dk/destinationer/sydamerika/chile

Før afrejsen

Pas

Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder fra hjemrejsedato. Børn – uanset alder – skal have eget pas, det er ikke nok, at de står i forældrenes pas. Send en kopi af dit pas til Albatros Travel senest 14 dage efter reservation. Bemærk i øvrigt, at navnet på flybilletten skal stemme 100 % overens med det navn, der står i passet.
Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from En dejlig og anderledes rejse. Generelt har turen været afslappet og spændende indholdsmæssigt og meget lærerig. Vi har dog følgende kommentarer: Forplejningen begge veje mellem Europa og Sydamerika var utilstrækkelig. Køreturen til pingvinerne var for lang. Det behøver ikke at være Sydamerikas største koloni, man ser. Hvis der er andre steder at se pingviner tættere på skibet og samtidigt andet, der kan nås at se på samme dag, er det at foretrække. Tur rundt i Valparaiso stod ikke i udflugtsprogrammet. Det var meget spændende at se byen. Juan var en fantastisk guide og foredragsholder. Desuden meget humoristisk. Vi har lært meget om Sydamerika og vil gerne have ham som guide en anden gang.
Date published: 2016-03-21
Rated 5 out of 5 by from 30.000 km. til Verdens Ende Der er langt til Verdens Ende, ca. 30.000 km. t/r. Belønningen er oplevelsen af Kap Horn, et ikonisk punkt i historierne om opdagelsesrejser og søfart. Hertil kommer de mange andre oplevelser som beskrevet i rejsebeskrivelsen fra Albatros: Uberørt natur, fugle- og dyreliv samt små og store byer langt fra vor egen verden. Osorno vulkanen med sin flotte snedækkede top kunne opleves i klart vejr, og som noget ekstra fik vi en tur næsten op til snegrænsen samt nogle lava sten med hjem. Rejsen forløb fint med en dejlig rejsevant gruppe, en velfungerende rejseleder og gode lokaler guider. Norwegian Sun er et udmærket krydstogt skib, men uden overskud af service, arrangementer og høj kvalitet.
Date published: 2018-01-29
Rated 4 out of 5 by from En spændende tur med mange oplevelser Vi havde en rigtig spændende tur med mange oplevelser. Der var masser af flot natur og spændende indblik i hvordan livet leves i Patagonien. Og Buenos Aires er nok en af de flotteste byer, vi har oplevet. Vores guide demonstrerede gang på gang sin store viden om fauna og dyrelivet. Og hvis der var et problem, løste hun det. Den eneste lille anke, er at en udflugt til en fåreavler, hvilket var virkeligt interessant, tog så lang tid, at vi ikke nåede de andre ting vi var stillet i udsigt på denne udflugt. Vi synes også at Albatros skal gøre mere ud af, at fortælle hvornår der begynder at blive koldt. Alle i gruppen havde pakket for meget tøj til varmt vejr. Men alt i alt en fantastisk tur med mange oplevelser og masser af tid til afslapning.
Date published: 2019-02-03
Rated 5 out of 5 by from Luksusrejse med mange uforglemmelige oplevelser God information inden rejsen. Skibets indretning var imponerende, kahytten yderst velindrettet, og den ekstra udgift til kahyt med egen balkon var bestemt pengene værd. Serviceniveauet på skibet helt i top og maden en oplevelse i sig selv. Rejsen var veltilrettelagt og bød på mange uforglemmelige oplevelser, både om bord på skibet og ikke mindst på udflugterne. Vi fik et fint indtryk af den smukke, varierede natur og dyrelivet i Argentina og Chile. Sidst, men ikke mindst blev det en fantastisk tur takket være rejselederens engagement, omsorg og glimrende evne til at formidle sin store viden.
Date published: 2016-03-18
Rated 4 out of 5 by from En god tur med mange forskellige oplevelser Det var første gang vi havde været på et krydstogt, og der var både meget positive og mindre positive oplevelser på den. Vi nydt det gode mad, muligheden for at pakke ud og sove i den sammen gode seng hver nat. Der var gode muligheder for at blive underholdt, og udflugterne var veltilrettelagte og blev gennemført med omhu. Problemet er indbygget i netop krydstogt koncepten, at der er ikke mulighed for fordybelse når vi var på et sted som vi blev fanget af! Vi var også skuffet over at gå glip af Puerto Arenas, en udflugt vi havde glædet os til, men sikkerhed kommer selvfølgelig først!
Date published: 2018-01-24
Rated 5 out of 5 by from En rigtig oplevelses tur En rejse med spændende natur, historie og kultur sammen med en rejseleder der kunne sin lektie. Store kontraster mellem landene og i landet på langs og på tværs. Gode planlagte udflugter og så lige det, at runde Kap Horn i godt vejr.
Date published: 2016-03-17
Rated 4 out of 5 by from Flydende luksushotel langt væk fra alting. Det var første gang vi var på et krydstogt og hvis man kan lide at spise meget mad er det alletiders. Udflugterne var gode og spændende og vi havde en rigtig god rejseleder som ikke findes bedre. Så stor ros til hende. Der var mange aktiviteter på skibet, men man er også omgivet af mange mennesker hele tiden. Selvom det var sommer i Ildlandet var der dage hvor det var bidende koldt, så husk også varmt tøj.
Date published: 2019-01-26
Rated 4 out of 5 by from En fantastisk rejse til det sydligste punkt i verden, Kap Horn Rejsen var enorm spændende, specielt det, at når man rejser sydpå til Kap Horn, er det den kolde side når, når man har rundet Kap Horn, begynder vejret at blive varmt. Selvom vi var forberedt på forskellen skulle vi nok have haft lidt mere tøjstil kulden.KapHorn er selvfølgelig turens højdepunkt , og der var vi heldige med vejret, men at starte i Santiago var rigtig godt, endnu bedre var Valparaiso , fantastisk charmerende, det var en god start. De ture vi var på på land var rigtig gode, tænk at komme til den sydligste beboet by Ushuaia var også helt specielt. Skibet var godt, fantastisk service, rigtig god mad, gode shows, gode foredrag. Også dejlig at ende i Buenos Aires, en fantastisk by. Vi havde også en hel fantastisk rejseleder, han var helt unik.
Date published: 2020-01-22
 • y_2020, m_9, d_20, h_15
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_2, tr_26
 • loc_da_DK, sid_CLCOC01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

21CLCOC01CDK0202