Vaccination Argentina

Vinmark i Mendoza

Herunder finder du en oversigt over de vaccinationer, der anbefales ved rejser til Argentina.

Vaccinationsanbefalinger opdateret november 2022.

Vaccinationer

Kort rejse under tre uger til turistområder: hepatitis A - difteri/stivkrampe
Rejse over tre uger, desuden: evt. hepatitis B
Længere ophold, desuden: hepatitis B - tuberkulose


Gul feber
Ved ophold ved Iguazú-vandfaldene anbefales det derudover, at man vaccineres mod gul feber. Hvis man rejser fra Brasilien til Argentina ved Iguazú-vandfaldene, kan man blive bedt om at vise et vaccinationscertifikat, der beviser, at man er vaccineret mod gul feber. En vaccine mod gul feber skulle tidligere fornyes hvert 10. år. Det er nu ændret, så en vaccine gør dig immun over for gul feber hele livet.

Nogle ældre personer har tendens til at få svære bivirkninger af vaccinen mod gul feber. Derfor er mange læger  forsigtige med at vaccinere ældre personer. Hvis du af den grund ikke ønsker at blive vaccineret mod gul feber, kan du få din læge eller klinikken, hvor du bliver vaccineret, til at skrive i dit vaccinationskort, at du af medicinske årsager ikke er vaccineret mod gul feber. Dette accepteres af immigrationsmyndighederne.

Malaria 
Der er kun risiko for malaria i de nordlige provinser på grænsen til Bolivia og Paraguay. Man skal være meget omhyggelig med forebyggelse af myggestik. Brug myggespray med DEET eller AUTAN, anvend imprægneret myggenet eller bo på hoteller med aircondition. Malariamyggen stikker først efter mørkets frembrud.

Denguefeber 
Der er denguefeber i den nordlige del af Argentina, også i byerne. Der findes ingen vaccine eller medicin, man kan tage forebyggende. Man skal være omhyggelig med at beskytte sig mod mygn med myggespray med DEET eller AUTAN. Denguemyggen stikker hyppigst lige omkring solopgang og solnedgang.

Du kan få mere information om de sygdomme, der foranlediger de forskellige vaccinationer her: Almindeligt forekommende sygdomme

Køb vaccine

Albatros Travel har lavet et samarbejde med Danske Lægers Vaccinations Service og kan tilbyde 10% rabat på vaccinekøb samt et reduceret konsultationsgebyr.

Du skal blot henvise til Albatros Travel i klinikken, så får du rabatten.

Klik her for at læse mere om vaccineanbefalinger og booke en tid.

Argentina­rejser

 • Ind i Sydamerikas hjerte

  Tag på en Albatrosrejse for nysgerrige livsnydere! Få storslåede oplevelser i Brasilien og Argentina med en skøn afstikker til Colonia i Uruguay.

  • 4 afrejser
  • 13 dage
  • Fra 29.998,–
  fra Billund
Kontakt os

Ring til os på
tlf. 36 98 98 98
og hør nærmere