Pas og visum til Portugal

Frodighed i den portugisiske by Obidos

Læs om regler for pas og visum ved rejser til Portugal.

Dit pas skal være gyldigt under opholdet i Portugal. Der kræves ikke visum for danske statsborgere på ophold i Portugal på under 90 dage.

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

På nogle af vores rejser til Portugal skal du sende os en kopi af fotosiden i dit pas. Dette vil fremgå af din faktura.
 

I tiden inden din rejse vil vi naturligvis informere dig om, hvilke indrejseregler, der gælder for dit rejsemål, dog kan der helt frem til afrejse ske ændringer i disse indrejseregler, hvorfor det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret både på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan stille yderligere krav til eksempelvis brug af typer masker eller test end indrejselandet gør. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres mulige indrejsekrav eksempelvis test og registrering.

Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre dig, at du kan indfri de krav til indrejse, der måtte være gældende på afrejsetidspunktet, og skulle du ikke være i stand til dette, så vil rejsen som udgangspunkt være tabt.

Ovenstående gælder for alle, uanset, om man er vaccineret, ikke-vaccineret eller tidligere smittet.
 

Indrejsekrav til Portugal

Hvis du er færdigvaccineret.og har et gyldigt coronapas, så SKAL du hente og printe dit EU coronapas på engelsk via https://www.sundhed.dk og medbringe det på hele rejsen.

Hvis du ikke er færdigvaccineret, kan du finde de indrejserestriktioner, der gælder for dig via Udenrigsministeriet. Vær opmærksom på, at test og dokumentationskrav kan ændre sig løbende og med kort frist.

Læs mere og hold dig opdateret via Udenrigsministeriet: https://portugal.um.dk/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19
 

Ofte stillede spørgsmål

Skal der bruges mundbind?

Der er ikke krav om at bruge mundbind i Portugal, medmindre du besøger hospitaler, plejehjem eller rejser med offenlig transport.

Portugalrejser

 • Portugal for livsnydere

  Rejs langsomt på Lissabonkysten

  4,4
  • 24-09-2022
  • 8 dage
  • 8.498,–
  fra København
 • Langtidsferie på Algarvekysten

  Forkæl dig selv med 3 herlige uger på 4-stjernet hotel i det lune klima på Portugals sydkyst

  • 27-10-2022
  • 22 dage
  • 12.998,–
  fra København