Pas, visum og indrejse til Canada

Athabasca-gletsjeren i de canadiske Rocky Mountains

Her på siden kan du læse om reglerne ved rejser til Canada.

Pas

Når du rejser med Albatros Travel skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsen. Dette krav er i tilfælde af, at der skulle komme ændringer eller uforudsete hændelser på rejsen. Hvis du rejser med et pas der har under 6 måneders gyldighed, vil dette være på eget ansvar.  Alle lande har deres egne regler for gyldigheden på passet og disse kan ses på UM’s hjemmeside:https://um.dk/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum.

Børn skal være i besiddelse af eget pas uanset alder.

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

Visum

Der skal udfyldes en indrejsetilladelse (eTA - Electronic Travel Authorization). Læs mere nedenfor

eTA - indrejsetilladelse til Canada

Ankommer du med fly til Canada, skal du senest 72 timer før afrejse søge om eTA  indrejsetilladelse.

Klik her for at hente Albatros´ vejledning til den Canadiske eTA formular:

https://documents.albatros-travel.com/dk/vejledning_eTA_Canada.pdf

Klik her for at udfylde den Canadiske eTA indrejseformular:

https://onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/eta/welcome

Når du har udfyldt formularen, får du en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer, som du skal printe ud eller skrive ned og medbringe på rejsen, da lufthavnsmyndighederne i Danmark og Canada kan kræve at se det. Det koster et mindre beløb – $7 CAD – som betales med kreditkort. Godkendelsen gælder i 5 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 5 år.

Hvis du rejser sammen med børn, som ikke er dine egne, eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, skal du ud over eTA-tilladelsen have en særlig tilladelse. Se mere på www.cic.gc.ca/english/visit/minors.asp

På nogle af vores rejser til Canada skal du, uanset statsborgerskab, sende os en kopi af fotosiden i dit pas. Dette vil fremgå af din faktura.

Hvis du bliver bedt om at betale mere end 7 dollars for eTA´en, så er du sandsynligvis det forkerte sted på nettet. Følg det link og den vejledning, vi har her på siden.

Indrejsekrav for Canada

Udover en indrejsetilladelse er der i øjeblikket ingen restriktioner for rejsende til Canada.

Du bør holde dig løbende opdateret og følge lokale myndigheders anvisning.

Læs mere og hold dig opdateret via Udenrigsministeriet: https://um.dk/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger

Albatros Indrejsecheck

I Albatros indrejsecheck kan du nemt og behændigt skabe dig et overblik af hvilke eventuelle visumkrav og særlige indrejsekrav der er til dit rejseland. Albatros indrejsecheck er udviklet i samarbejde med Sherpa der tilbyder visumservice til gæster fra hele verden. Sherpa hjælper mod et administrationgebyr med at søge e-visum til de rejselande hvor det er påkrævet. Vær opmærksom på at dette er en service, du betaler ekstra for, og det vil altid være muligt for dig at søge e-visum direkte. Vær også opmærksom på at Albatros på udvalgte destinationer hjælper til med gruppevisum eller ankomstvisum. Hvis dette er tilfældet fremgår det i den ovenstående tekst.

Canadarejser

 • På skinner tværs over Canada

  I de europæiske pionerers fodspor fra Toronto til Vancouver

  3,4
  • 22-09-2024
  • 14 dage
  • 44.998,–
  fra København
 • USA – Østkystens højdepunkter

  Philadelphia, Washington, New York, Boston, New England og Niagara Falls – historie, storbyer og stor natur med et smut til Canada

  4,3
  • 2 afrejser
  • 11 dage
  • Fra 23.998,–
  fra København
 • Canada og Rocky Mountains

  Fra Calgary til Vancouver med nationalparker, gletsjere, søer og hyggelige bjergbyer

  4,4
  • 3 afrejser
  • 10 dage
  • Fra 24.998,–
  fra København
 • På opdagelse i Cascadia

  En billedskøn rejse fra Seattle til Vancouver Island og Vancouver med betagende kystlandskaber som rejseledsager

  • 2 afrejser
  • 10 dage
  • Fra 26.998,–
  fra København