Pas og visum Brasilien

Rio de Janeiro har ry for at være verdens smukkeste storby
Her kan du læse om regler for pas og visum ved rejser til Brasilien.

Dit pas skal være gyldigt mindst seks måneder fra hjemrejsedatoen fra Brasilien. Der kræves ikke visum til Brasilien for ophold under 90 dage, hvis du er dansk statsborger.

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

Maks. 24 deltagere

Sydamerikas hjerte

En Albatrosrejse for livsnydere! Storslåede oplevelser i Argentina, Paraguay og Brasilien

4,5
  • 3 afrejser
  • 13 dage
  • Fra 24.998,–
fra København