Pas og visum Peru

Med tog mod Machu Picchu

Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til Peru her. 

Dit pas skal være gyldigt mindst seks måneder fra hjemrejsedatoen i Peru. Der kræves ikke visum til Peru for ophold under 90 dage, hvis du er dansk statsborger.

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.
 

I tiden inden din rejse vil vi naturligvis informere dig om, hvilke indrejseregler, der gælder for dit rejsemål, dog kan der helt frem til afrejse ske ændringer i disse indrejseregler, hvorfor det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret både på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan stille yderligere krav til eksempelvis brug af typer masker eller test end indrejselandet gør. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres mulige indrejsekrav eksempelvis test og registrering.

Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre dig, at du kan indfri de krav til indrejse, der måtte være gældende på afrejsetidspunktet, og skulle du ikke være i stand til dette, så vil rejsen som udgangspunkt være tabt.

Ovenstående gælder for alle, uanset, om man er vaccineret, ikke-vaccineret eller tidligere smittet.
 

Indrejsekrav til Peru

Alle rejsende skal udfylde en sundhedserklæring, som ikke må være ældre end 72 timer før afrejse til Peru.

Vær opmærksom på, at for nuværende kræver de peruvianske myndigheder, at man bærer masker af typen KN95 eller en 3-lags kirurgisk maske under alle former for offentlig transport, herunder på flyrejsen til og fra Peru samt flere steder indendørs. Følg altid de lokale anvisninger.

I lufthavnen tager myndighederne test af tilfældigt udvalgte rejsende. Hvis testen er positiv, sender myndighederne dig i obligatorisk isolering på et sted, de vælger.

Hvis du er færdigvaccineret og har fået det 3. stik og har et gyldigt EU coronapas, behøver du blot at udfylde sundhedserklæringen senest 72 timer før afrejse til Peru og medbringe disse.

Vi anbefaler at du henter og printer dit EU coronapas på engelsk via https://www.sundhed.dk og medbringer det på hele rejsen.

Vi anbefaler at man tjekker sin forsikring inden afrejse, da det ikke er alle rejseforsikringer der dækker, hvis man er formodet smittet, men kun hvis man selv er testet positiv.

Hvis du ikke er færdigvaccineret, kan du finde de indrejserestriktioner, der gælder for dig via Udenrigsministeriet. Vær opmærksom på, at test og dokumentationskrav kan ændre sig løbende og med kort frist.

Læs mere og hold dig opdateret via Udenrigsministeriet:

https://chile.um.dk/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19-peru  

Sundhedserklæring

Inden afrejse fra Danmark til Peru skal alle rejsende have udfyldt en indrejseformular.

Vi har udarbejdet en vejledning til udfyldelse af formularen, som vi anbefaler at du følger, for at sikre at alt bliver gjort korrekt. Vi anbefaler at man printer dokumentet, da dette skal medbringes på rejsen.

Har man ikke udfyldt indrejseformularen, vil man blive afvist i afrejselufthavnen. Skulle dette ske kan rejsen ikke refunderes.

Som rejsende er det dit ansvar, at formularen er udfyldt korrekt og rettidigt inden afrejse.
 

Klik her for at hente Albatros vejledning til indrejseformularen:

Klik her for at hente vejledning til indrejseformular Peru:

https://documents.albatros-travel.com/dk/Vejledning_Peru%20_Helbredserkl%C3%A6ring.pdf

Klik her for at udfylde indrejseformularen:

https://djsaludviajero.minsa.gob.pe/dj-salud/
 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør jeg hvis jeg har problemer med at udfylde indrejseformularen?
Brug vores vejledning og tag det et skridt af gangen. Få evt. hjælp af ven eller familie, hvis du ved at det kan give dig udfordringer.

Skal jeg udfylde alle felter?
Vi anbefaler at du kun udfylder dem, der er krævet og springer alt der er valgfrit over.

Skal jeg have en indrejseformular per person eller per booking?
Alle skal  have udfyldt en individuel indrejseformular

Skal jeg betale noget for indrejseformularen?

Nej, formularen er gratis at udfylde. Hvis du bliver bedt om at betale, er du sandsynligvis det forkerte sted på nettet. Følg det link og den vejledning, vi har her på siden.

Perurejser

 • Max. 24 deltagere

  Peru – Inkarigets skatte

  Enestående naturscenarier og kulturel mangfoldighed i det gamle Inkariges højborg, Peru.

  • 2 afrejser
  • 17 dage
  • Fra 29.998,–
  fra København
 • Peru – på sporet af Machu Picchu

  Vi følger i inkaernes fodspor gennem Andesbjergene til fantastiske Machu Picchu

  4,6
  • 3 afrejser
  • 10 dage
  • Fra 22.998,–
  fra København
Kontakt os

Ring til os på
tlf. 36 98 98 98
og hør nærmere