Albatros' Madagaskar

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Hvide sandstrande, baobabtræer og regnskove med lemurer på Afrikas store ø i Det Indiske Ocean

Et naturparadis i særklasse venter på uspolerede Madagaskar. På vandreture i tre af den store øs naturskønne og varierede nationalparker oplever vi de legesyge lemurer, som kun lever her, svinge sig mellem træerne. Langs vejene står de særegne baobabtræer, og vi kommer tæt på de lokale traditioner, når vi bydes indenfor i en landsby, på en vingård og på et værksted, som fremstiller håndlavet papir.

I hovedstaden Antananarivo ser vi dronningens palads og byens store markedshal. Og ved kystbyen Ifaty er der både uovertruffen snorkling og alt, hvad du behøver for at dase ved stranden eller hotellets pool. Husk at pakke det store hukommelseskort med til kameraet, for på denne tur står motiverne i kø!

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Ariary

Dagsprogram 13 dage
Dag 1
Afrejse fra København
Dag 2
Ankomst til Madagaskar. Byrundtur.
Dag 3
Fly Antananarivo – Tulear. Videre til fiskerlandsbyen Ifaty
Dag 4
Ifaty. Strandliv. Mulighed for udflugt til snorklerev eller til baobab-skov
Dag 5
Ifaty – Isalo
Dag 6
Isalo Nationalpark. Spektakulær natur og lemurer
Dag 7
Isalo – Ranomafana. Besøg i lemurpark, lokal landsby, papirværksted og vingård
Dag 8
Ranomafana Nationalpark. Vandretur på udkig efter lemurer
Dag 9
Ranomafana – Antsirabe. Træskærerhåndværk og byrundtur med smykke- og bolsjeværksted
Dag 10
Antsirabe – Andasibe
Dag 11
Andasibe Nationalpark og Mantadia Nationalpark. Lemuroplevelser
Dag 12
Andasibe – Antananarivo - København
Dag 13
Fly Antananarivo – København

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
25.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København

Afrejse fra København til hovedstaden Antananarivo på Madagaskar med flyskift undervejs. Der serveres mad om bord på flyet.

Dag 2
Ankomst til Madagaskar. Byrundtur.

Vi ankommer til Antananarivo, og efter pas- og visumkontrol tager vi til vores hotel. Vi køre ind i hovedstaden Antananarivo, også kendt som Tana – den franske og korte betegnelse for byen. Her møder os travle gader med et virvar af trafik, boder med frugt og grønt, små slagterbutikker og farvestrålende huse og mennesker.

På vores byrundtur kommer vi til centrum af Antananarivo, som består af Haute Ville – den øvre del, og Basse Ville – den nedre del. I Basse Ville omkring Place de L’Indépendance findes det kommercielle centrum samt den store markedsplads Analakely, hvor man kan købe alt mellem himmel og jord. Vi har tid til at gå på marked og kører ad Avenue de L’Indépendance; vejen bliver gradvist smallere, som den snor sig opad mod Haute Ville. Her gør vi holdt ved Rova – dronningens palads samt det gamle præsidentpalads, hvorfra der er en storslået udsigt ud over byen.

Dag 3
Fly Antananarivo – Tulear. Videre til fiskerlandsbyen Ifaty
Nyd dagen ved vandet i den hyggelige fiskerlandsby Ifaty

Efter morgenmaden kører vi igen til lufthavnen og flyver sydpå til Tulear. Herfra kører vi til den lille hyggelige fiskerlandsby Ifaty. Her er vi tæt på Madagaskars hvide sandstrande og får god mulighed for at slappe af – fx er der rigtig god snorkling i det klare vand langs kysten.

En del af køreturen fra Tulear til Ifaty er på ujævn grus/sandvej, og indimellem kører vi helt ude på stranden forbi bittesmå fiskerlandsbyer.

Dag 4
Ifaty. Strandliv. Mulighed for udflugt til snorklerev eller til baobab-skov
Tag med på udflugt til en baobab-skov

Du kan i dag slappe af på stranden eller ved poolen. Du kan slentre en tur langs de lange, hvide og øde sandstrande og nyde stilheden eller betragte fiskerne, når de bringer deres fangst ind om morgenen.

Eller du kan tage med på udflugt fra hotellet – fx på en sejltur i en lille lokal fiskerbåd, en såkaldt ”piroque”, ud til det nærliggende rev, hvor det er muligt at snorkle. Du kan også komme med ind i baobab-skoven i Mangily. Rejselederen vil være behjælpelig med at arrangere turene.

Dag 5
Ifaty – Isalo

Dagen begynder tidligt, da vi har en lang køretur foran os. Vi kører mod øst, og passerer undervejs flere safir-minebyer, som mest af alt minder om det vilde vesten, og ser også de smukke og specielle baobabtræer.

Vi ankommer til Isalo og tjekker ind på vores hotel.

Dag 6
Isalo Nationalpark. Spektakulær natur og lemurer
Oplev naturen i Isalo Nationalpark

Den godt 80.000 hektar store Isalo Nationalpark er en af de mest populære i Madagaskar. Det er helt forståeligt, når man ser nationalparkens natur med bjerge, dale, vandfald og kløfter. Parken er særligt berømt for sine specielle geologiske formationer af sandsten eroderet af regn og vind, som har skabt et helt spektakulært landskab. Flere forskellige lemur-arter lever her, og der er gode muligheder for at se Madagaskars berømte halvabe.

På dagens udflugt til nationalparken vandrer vi blandt andet til landsbyen Ranohira og ser solnedgangen gennem et naturligt klippevindue.

Senere på dagen er der tid på egen hånd i Isalo.

 

Dag 7
Isalo – Ranomafana. Besøg i lemurpark, lokal landsby, papirværksted og vingård
Vi besøger de livlige lemurer i Anja Park

Vi forlader Isalo og kører nordpå til Ambalavao langs Andringitra-bjergkæden. Landskabet ændrer sig, som turen går op i det grønne højland.

Anja Park er hjemsted for mange katta-lemur-familier og drives i fællesskab af den lokale landsby. Vi besøger de livlige lemurer, og det gør ikke noget, at det koster lidt at komme ind i parken; alle indtægter går nemlig til at betale for en lærer i landsbyskolen.

Undervejs besøger vi også Iharintsena-landsbyen, hvor nogle af indbyggerne har åbnet deres huse for turister og bliver indført i kunsten at få papir ud af bark på værkstedet Papier Anteimoro. Endelig smager vi på lokal vin på en vingård ved Soaviata, før vi fortsætter til Ranomafana.

 

Dag 8
Ranomafana Nationalpark. Vandretur på udkig efter lemurer
Oplev lemurer og fulgearter i Ranomafana Nationalpark

Naturelskere kan godt glæde sig til at besøge nationalparken Ranomafana. I den kuperede regnskov er der ideelle betingelser for mange orkidétyper, og her findes flere end 100 fuglearter samt 12 forskellige lemur-arter inkl. de mest sjældne.

Nationalparken er meget velorganiseret, og her er et netværk af gode vandrestier. Stierne kommer man dog ofte til at forlade for at følge efter de legesyge lemurer, som springer mellem træerne uden hensyntagen til deres knap så adrætte tilskuere.

Eftermiddagen er fri til egne eventyr. Fx kan du besøge Ranomafana-landsbyen eller slappe af ved et termisk bad.

Dag 9
Ranomafana – Antsirabe. Træskærerhåndværk og byrundtur med smykke- og bolsjeværksted
Tag en tur med en rickshaw i Antsirabe

Rejsen fortsætter nordpå. Små landsbyer af lerklinede huse dukker hele tiden op på bjergtoppene omgivet af ris-, ananas- kartoffel- og vinmarker, og overalt bliver vi mødt af vinkende børn langs vejen. Undervejs gør vi stop i byen Ambositra, spiser frokost på en lokal restaurant og besøger en butik med træskærerhåndværk.

Vi ankommer til Antsirabe sidst på eftermiddagen. Byen ligger ca. 170 km syd for Tana og er opført i et vulkansk område, hvorfor den særligt er kendt for sine varme kilder med mineralsk vand kaldet ”visy gasy”. På byrundturen i Antsirabe besøger vi blandt andet et familiedrevet værksted, hvor de fremstiller smykker af zebu-horn samt en slikfabrik, hvor de laver bolsjer på traditionel vis. Her ser vi hele processen, fra sukkeret bliver smeltet over åben ild i store jerngryder til det færdige produkt kommes i små poser til salg i den lille tilhørende butik. Der er også mulighed for at smage på de nylavede og helt varme bolsjer – dem med ingefær er gode mod forkølelse.

Antsirabe er den by i Madagaskar, hvor der er flest rickshaws, eller pousse pousse som de hedder her, så der er rig mulighed for at få sig en lidt alternativ rundtur i byen – men husk at aftale prisen på forhånd!

Dag 10
Antsirabe – Andasibe
Se kamæleoner i Pyereras reptil-park

Vi har en relativ lang dag med en del kørsel foran os, og straks efter morgenmaden sætter vi kurs mod Andasibe. Undervejs passerer vi hovedstaden Antananarivo.

Landskabet åbner sig med tusindvis af rismarker, som kravler op ad bjergsiderne i terrasser og små landsbyer med lerklinede, stråtækte hytter. Her er dyrkes også kartofler og ananas på markerne. Undervejs stopper vi ved Pyereras reptil-park og ser blandt andet kamæleoner. Vi ankommer til Andasibe og tjekker ind på vores hotel.

Dag 11
Andasibe Nationalpark og Mantadia Nationalpark. Lemuroplevelser

Den største af Madagaskars lemurer, Indri Indrien, har hjemsted i de 12.810 hektar regnskov som udgør Parc Nationalle d’Andasibe. Ifølge legenden reddede Indrien engang en lille dreng fra at falde ned fra et træ i skoven, og derfor er det ”fady” – tabu – for de lokale at slå en lemur ihjel og spise den.

Indrien har ingen naturlige fjender i skoven, og derfor kan man være heldig at komme ganske tæt på de flotte lemurer. En stor naturoplevelse venter, når vi går rundt i regnskovens dis tidligt om morgenen og hører deres høje, sirenelignende kalden, som kan høres i helt op til tre kilometers afstand.

I dag besøger vi også Mantadia Nationalpark, som er noget mere kuperet end Andasibe. Man skal arbejde lidt mere for at se dyrene, men de lokale guider er dygtige til at finde dem oppe i træerne, så med lidt held får vi også blandt endemiske fugle og forskellige orkideer set de to særlige lemurarter, som lever her.

Dag 12
Andasibe – Antananarivo - København
Byrundtur i hovedstaden Antananarivo

Efter afsked med Andasibe kører vi til hovedstaden Antananarivo, også kendt som Tana. Vi fortsætter mod lufthavnen og siger farvel til Madagaskar.

Dag 13
Fly Antananarivo – København

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 25.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
3.998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Antananarivo med to flyskift tur/retur
 • Fly Tulear – Antananarivo 
 • 9 nætter på hotel i delt dobbeltværelse
 • Halvpension
 • Al transport med fly og bus med aircondition jf. program
 • Alle skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Visum til Madagaskar
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge (til kuffertbærere, tjenere samt chaufføren - beregn ca. 100 USD pr. person)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. ordre kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

OBS!

Vores safariledere vil gøre alt for, at vi ser så mange dyr som muligt på vores game drives. Da der er tale om vilde dyr, er der dog ingen garantier for, at vi ser dem.

Hotelstandard i Madagaskar

Hotelstandarden i Madagaskar lever ikke nødvendigvis op til de internationale standarder. På et mellemklassehotel kan badeforhænget sagtens mangle, en flise være knækket på badeværelset, eller malingen skalle på bygningens facade. Hotellerne fungerer, men der er ikke så stor fokus på de forskønnende sider af hoteldriften. Det hører med til at rejse i Afrika og er i særdeleshed en del af Madagaskars charme.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en lommelygte og en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 4 out of 5 by from Flot unik natur Vi fik set rigtigt mange forskellige lemurarter, og andre kryddyr, fugle og en stort variation i vegetationen. De lokale er meget venlige og kommer ofte en imøde med et stort smil på - især de mindre børn på trods af stor fattigdom. Den lokale guide var meget ivrig i at fremvise landet på både godt og ondt. Vores danske guide Sanne Paarman var som sædvanlig godt forberedt på både naturen, historien og samfundsviden og organiserede fint vores dagligdag på turen.
Date published: 2019-03-06
Rated 4 out of 5 by from En spændende rejse med mange oplevelser Rejsen var spændende men hård. Man skal være i god fysisk form.
Date published: 2019-03-06
Rated 5 out of 5 by from Dejlig tur med spændende oplevelser Dejligt land. Søde mennesker. Flot natur. Masser af dyr
Date published: 2019-03-05
Rated 4 out of 5 by from God rejse Det var en god tur,vi fik set en masse både natur og landets kultur og befolkning. Vores rejseleder Sami ,vidste meget om begge dele.
Date published: 2016-04-03
Rated 4 out of 5 by from Ikke Afrika - mange fælles indtryk. Men skøn natur Trods forhindringer kan turen anbefales. Men vær opmærksom på at der tilbringes mange timer på den ofte ujævne veje, og at der til tider vandres i besværlig fremkommeligt terræn. Dette kompenseres i nogen grad af gode hoteller i skøn beliggenhed, og de mange naturoplevelser.
Date published: 2016-03-22
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse som jeg ikke ville hjem fra Super rejseleder til 5 stjerner.en super skøn tur .vi havde det godt i gruppen som var på 12 personer. Oplevede meget og var igang hele tiden.boede godt .Rejsen kunne godt have været lidt længere.foto ligger på mit cameraet,så jeg kan ikke lægge foto ind af lemurer der slikkede mig ren
Date published: 2016-03-22
Rated 5 out of 5 by from Super ferie Spændende land og super rejseleder og super lokalguide
Date published: 2016-03-22
Rated 4 out of 5 by from Madagascar Jeg er ikke god til at skrive, men det var en god tur.
Date published: 2016-03-22
 • y_2023, m_9, d_29, h_4
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.35
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_8
 • loc_da_DK, sid_MGRTR01, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser