Det pragtfulde Norditalien

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Storslået rejse til Gardasøen med besøg i Venedig, Verona, Milano og Sydtyrol

Inkl. halvpension

Tag med Albatros til et af Europas mest naturskønne områder – Gardasøen. Her strækker vinmarker og olivenlunde sig helt ned til søens kølige vand, og de høje bjerge mødes spektakulært med den smukke Lago di Garda. Vi tager rundt om Gardasøen til lands og til vands og besøger bl.a. den hyggelige by Malcesine.

I løbet af opholdet besøger vi også fantastiske Venedig; byen, hvor biler er bandlyst, og gaderne er lavet af vand. Vi får endvidere fornøjelsen af det dejlige Sydtyrol, når vi kører nordpå til kurbyen Merano og den lille alpeby Tirolo. Her smelter alpetysk og italiensk kultur sammen på hyggeligste vis i et unikt landskab med uforglemmelige udsigter.

Romantiske Verona – Romeo og Julies by – får også et besøg med på vejen. Den gamle by er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste, og især det kolossale romerske amfiteater gør historien nærværende. Verona ligger på kanten af vinområdet Valpolicella, og her smager vi på den berømte Amaronevin. Rejsen rundes af med et smut til Milano.

Vores base på rejsen er et familiedrevet hotel i bjergbyen San Zeno di Montagna, der ligger smukt mellem Gardasøen og bjerget Monte Baldo.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram 7 dage
Dag 1
Billund – Milano. Gåtur i San Zeno og smagsprøver på lokale delikatesser
Dag 2
Byrundtur i Verona og Amarone-vinsmagning i Valpolicella
Dag 3
Alpeidyl i Sydtyrol med Merano og Tirolo
Dag 4
Sejltur på Gardasøen, fritid i Malcesine
Dag 5
Venedig. Sejlads på Canal Grande og byvandring
Dag 6
Dag til egne oplevelser - Frivillig frokost på Agriturismo
Dag 7
Fritid i Milano og hjemrejse

Hoteller

Hotel Sole

Hotellet ligger lidt væk fra alfarvej i den dejlige by San Zeno di Montagna på bjerget Monte Baldo. Hotellet har en dejlig restaurant, og der er en pragtfuld udsigt over Gardasøen og de omkringliggende bjerge fra hotellets poolområde. Værelserne har eget bad og toilet, hårtørrer, tv og telefon.

Den gode beliggenhed på bjerget betyder, er der er lidt transporttid med bussen, når vi skal på udflugter.

Læs mere på hotellets hjemmeside https://www.albergosole.com/index_en.php

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
7.998,–
Billund
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
8.298,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Billund – Milano. Gåtur i San Zeno og smagsprøver på lokale delikatesser
Lokale specialiteter

Vi ankommer til lufthavnen i Milano, hvor bus og rejseleder venter. Vi kører direkte til vores dejlige hotel, der ligger i den lille bjergby San Zeno lidt oppe på bjerget Monte Baldo med udsigt over Gardasøen. Her er luften frisk og udsigten over søen imponerende. Dette er virkelig et godt sted at slappe af, når vi ikke er på tur. Om eftermiddagen går vi en tur i den lille by, inden rejselederen fortæller lidt om ugens oplevelser.

Vi besøger blandt andet delikatessebutikken Salumeria Lenotti. Her skal vi smage på nogle af de lokale specialiteter som ost og pølse, og i kælderen hører vi om fremstilling og lagring af de lokale pølser, stedet er kendt for.

Herefter spiser vi vores første middag sammen på hotellet.

Dag 2
Byrundtur i Verona og Amarone-vinsmagning i Valpolicella
På torvet i Verona

Dagens udflugt går til Verona; byen der er ramme om verdens mest kendte kærlighedshistorie. Ligesom Shakespeare med Hamlet gjorde Helsingør berømt vidt og bredt, satte hans drama om Romeo og Julie Verona på litteraturens verdenskort. I en lille gård i Verona findes tilmed den berømte balkon, hvor de to elskende erklærer hinanden deres kærlighed. I dag besøges stedet af unge forelskede par, der skriver deres kærlighedserklæringer på murene. Verona er også kendt for den smukke romerske arena, der om sommeren huser overdådige operaopførelser, og det er en hyggelig og lettilgængelig by at bevæge sig rundt i.

Byen blev allerede udviklet under romerne og fik sin storhedstid under familien Della Scala i 1200- og 1300-tallet. I år 2000 blev Verona optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Byen er nemlig et enestående eksempel på en by, der har udviklet sig gennem to årtusinder og formået at bevare og ikke mindst inkorporere de gamle bygninger og fæstningsmure i en moderne storby.

Vi starter vores besøg med en historisk byvandring, hvorefter der bliver tid til at udforske Verona i eget tempo.

Italien producerer fantastiske vine, og ikke langt fra Verona finder vi produktionsstedet for nogle af verdens mest kendte vine. Ud på eftermiddagen går turen til Valpolicella, hvor man laver den berømte Amarone. Vi besøger en lille familiedrevet vingård, hvor vi lærer om, hvordan man producerer Amarone-vinen, og skal selvfølgelig også smage på de ædle dråber i de hyggelige omgivelser på vingården.

Dag 3
Alpeidyl i Sydtyrol med Merano og Tirolo
Sydtyrol er en autonom provins i det nordlige Italien

Vi starter dagen med at køre nordpå mod Brennerpasset. Langs motorvejen er vi omgivet af smukke bjerge.

Her nord for Gardasøen mærker man, at Alperne kommer nærmere. Vi ser de smukke italienske Dolomitter med dramatisk bjergtoppe, hvor forrevne, savtakkede tinder skinner i gule, hvide og lyserøde nuancer i morgensolen, og langs vejen ser vi æbleplantager og vinmarker, der smyger sig op ad bjergskråningerne, hvor borge ligger og klamrer sig til bjergsiderne.

Ved Bolzano kører vi ind i en af dalene og op til den smukke kurby Merano. Nu er vi i det dejlige Sydtyrol, og det fejrer vi med at køre op på plateauet over Merano til den lille by Tirolo eller Dorf Tirol, som den hedder på regionens andet sprog; tysk. Midt i et unikt landskab med uforglemmelige udsigter finder man her i 596 meters højder en rigtig alpeby, hvor alpetysk og italiensk kultur smelter sammen på hyggeligste vis.

Vi går en tur gennem den lille by, der allermest leder tankerne hen på et skisportssted i Østrig, bortset fra de mange æbletræer, som præger haverne omkring byen. Og selvfølgelig bliver der tid til at nyde omgivelserne og udsigten til det smukke Castel Tirol, inden vi fortsætter mod Merano.

På vejen ned kan de, som har lyst, stige af bussen og følge med rejselederen til den lille stolelift, der går ned til byen. Her sidder man i stilhed og dingler med benene, mens turen går hen over små vinmarker og haver, og liften langsomt sænker os de 270 højdemeter ned ad bjerget til kurbyen, der på det nærmeste har lagt sig for vores fødder. Ønsker man ikke at følge med stoleliften, er det muligt at køre med bussen og møde gruppen på et aftalt sted.

Den smukke kurby Merano har været kulisse i mange film om Sydtyrol. Den charmerende by ligger som et smukt åndehul omgivet af høje bjergtinder. Der bliver tid til at spise en frokost på egen hånd og se lidt nærmere på byen, inden det er tid til at drage hjemover. Her findes også et væld af dejlige butikker, som måske lokker en enkelt eller to.

På vejen hjemover passerer vi byen Trento. Hvis der er tid, stopper vi og drikker kaffe her. Byen var i perioden 1545-1596 ramme om den katolske kirkes Tridentinerkoncil. Her tog den katolske kirke opgøret mod reformationen, og det blev fastslået, at alene kirken kunne tolke Biblen. Det var her, det endelige brud mellem den katolske kirke og den nye lutherske, protestantiske trosretning blev til virkelighed. Efter en lille pause i de gamle biskoppers middelalderhovedsæde sætter vi kursen mod vores hotel, hvor vi er tilbage ud på eftermiddagen.

Tilbage på hotellet bliver der tid til et besøg i baren. Her kan man på egen hånd tage en aperitivo på ægte italiensk vis og tale om dagens oplevelser. Hvad kunne passe bedre efter at have kørt rundt i kilometervis af æbleplantager end at drikke en apple-martini, som består af vodka, æblesnaps og æblejuice. Vi spiser middag på hotellet.

Dag 4
Sejltur på Gardasøen, fritid i Malcesine
Ved Lago di Garda, Gardasøen

Lago di Garda, Gardasøen, har igennem mange år tiltrukket rejsende fra hele verden. Og det er ikke underligt, da den betagende sø er et af de absolut smukkeste steder i Italien. Fra hotellet kører vi ned til søen. Vi stopper kort i Bardolino, som er kendt for vinen af samme navn. Herfra går turen med rutebåden op langs den smukke kyst, og efter et par times sejlads kommer vi frem til den charmerende by Malcesine med den fantastiske borg og hyggelige havn. Her bliver der tid til at opleve byen og alle dens krinkelkroge og små caféer. For de rigtigt eventyrlystne kan turen eventuelt gå med svævebanen op til det højeste punkt på bjerget Monte Baldo, der ligger og troner højt over den dybblå sø (ikke inkluderet, billetpris cirka 25 euro).

Sent på eftermiddagen vender vi tilbage til hotellet i San Zeno.

Dag 5
Venedig. Sejlads på Canal Grande og byvandring
Husene i Venedig er bygget på træpæle

Dagens udflugt til Venedig lader ingen uberørt. Byen har ganske enkelt sin helt egen charme. Venedig, der er bygget på sandøer og pæle i lagunen, oplevede sin storhedstid under middelalderen og den tidlige renæssance, og de enorme rigdomme, som venezianerne tjente på deres handel med både øst og vest, gav det økonomiske grundlag for de storslåede paladser, som byen er så fuld af.

Fra Tronchetto-halvøen tager vi den lokale Vaporetto, vandbus, langs hovedfærdselsåren Canal Grande. Dette er den rigtige måde at komme rundt i Venedig på.

Vel fremme på Markuspladsen begiver vi os til fods ud på en spændende rundvisning med lokalguide i byen, og herefter bliver der tid på egen hånd til frokost og egne eventyr. Skulle man have lyst til en sejltur i gondol, hjælper rejselederen gerne med at arrangere dette (ikke inkl.).

Om eftermiddagen sejler vi tilbage til Tronchetto-halvøen og begiver os mætte af indtryk tilbage til hotellet for at spise middag. Hvis du vælger at tage en aperitif i hotellets bar, så ville en Bellini være mere end passende; en drink som netop blev opfundet i Venedig, og består af fersken-puré og den mousserende vin Prosecco.

Dag 6
Dag til egne oplevelser - Frivillig frokost på Agriturismo
Havnen i Lazise ved Gardasøen

Dagen er til egne oplevelser. Måske frister en gåtur rundt i San Zeno eller op på bjerget Monte Baldo. Det kan også være fristende bare at nyde en kop kaffe på hotellets bar sammen med en god bog. Eller måske har du lyst til at følge med rejselederen.

I San Zeno finder man den lille restaurant ”Agriturismo Scriciol”, som ligger tæt ved vores hotel. Her har far og søn, ”Puffo” og ”Tale” (som rigtigt hedder Filippo og Natalino) slået sig ned med den mest bjergtagende udsigt over Gardasøen og bjergene på den anden side. Familien har altid interesseret sig for naturen og de råvarer, som man producerer lokalt. ”Tale” har sin egen trøffelhund Gigo, som han drager ud i bjergene med om morgenen for at finde trøfler til køkkenet. Og deres kærlighed til råvarer og mad mærker man tydeligt. Her får man den mest velsmagende frokost; og som en bonus får man fred, ro og en ubetalelig udsigt over Lago di Garda. Hvis vejret er godt, så arrangerer rejselederen en lille vandring som meget passende slutter her til frokost, så man kan smage på de dejlige lokale specialiteter. Kort og godt, at nyde livet. Rejselederen tager imod tilmelding til denne frokost på Scriciol. (Pris. 29€ - maj 2023. Udflugten gennemføres ved minimum 20 deltagere).

Hvis ikke vejret er til frokost i det fri, så arrangerer rejselederen selvfølgelig andre aktiviteter, som du kan tilmelde dig.

Den naturinteresserede kan vælge at vandre på Monte Baldo, der også er et naturreservat. Her kan man være heldig at se vilde orkidéer, som det dog er strengt forbudt at plukke, og oppe fra bjerget, har man en fantastisk udsigt over Gardasøen. Med lidt held kan man se helt op til Dolomitternes spidse tinder mod nordøst. Det er også heroppe, at køer og får græsser om sommeren, og det kan smages på de lokale oste.

Skulle man have lyst til at se mere af Gardasøen, kan man let dele en taxa til en af de mange småbyer, for eksempel Garda. Det er også let at tage en af rutebådene til en af byerne på den anden side af søen.

Om aftenen er det tid til at spise en fælles afskedsmiddag på hotellet.

Dag 7
Fritid i Milano og hjemrejse
Den imponerende gotiske katedral i Milano

Vi forlader vores hotel og kører til storbyen Milano, der tidligere var en industriby, hvor firmaer som Campari, Alfa Romeo, Fernet Branca og Pirelli satte dagsordenen, men i dag betyder bilproduktion og drinks ikke så meget for byens økonomi. Milano er i dag Italiens finans- og modecentrum, og det er her, man finder den italienske børs og en stor del af den italienske medieverden. Byen har helt siden romerne været et driftigt handelscentrum, og i dag er den også omdrejningspunktet for modeverdenen med Giorgio Armani i en af hovedrollerne.

På vores tur i Milano kommer vi forbi den imponerende gotiske katedral, den berømte opera La Scala og slottet Castello Sforzesco, hvor Leonardo da Vinci huserede. Der bliver også tid til at gå en lille tur i det elegante, overdækkede galleri Vittorio Emanuele, hvor alle de flotte butikker ligger side om side.

Sent på eftermiddagen kører vi til lufthavnen uden for Milano, og en rejse med mange nye indtryk er snart slut.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 7.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
1.600,–
Om enkeltværelser
Begrænset antal. Enkeltværelserne kan være typiske enkeltværelser og derfor mindre end dobbeltværelserne.
Prisen inkluderer

• Dansk rejseleder.
• Fly Billund – Milano t/r med mellemlanding
• Udflugter og transport jf. program.
• Indkvartering på hotel i delt dobbeltværelse.
• Halvpension (morgenmad/middag).
• Skatter og afgifter.

Prisen inkluderer ikke

• Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris.
• Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring.
• Eventuelle ekstra arrangementer.
• Tillæg for enkeltværelse.
• Drikkepenge fx til chauffør (beregn ca. 5 euro).
• Personlige fornødenheder.
• Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
• Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer".

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 24 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Køretider

Turen fra lufthavnen Malpensa i Milano til hotellet tager ca. 2 ½ time (177 km).

Bagage

Man må medbringe 1 stk. bagage per person. Max. 20 kg + håndbagage (håndbagage: Maks. vægt 8 kg). Håndbagagens dimensioner må maksimum udgøre 118 cm totalt længde x bredde x højde = 55 cm x 40 cm x 23 cm.

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Klima

I foråret og efteråret kan det være køligt morgen og aften, og regnbyger kan forekomme. Medbring derfor en trøje og en let jakke. Når det gælder påklædning om aftenen på restauranter og lignende, er italienerne ikke særligt formelle. Husk at medbringe et par gode sko til spadsereture i naturen og i byerne.

Mere om Italien

Her kan du få mere at vide om Italien: www.albatros-travel.dk/destinationer/europa/italien
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 4 out of 5 by from Fint planlagt rejse, men måske et lidt for ambitiøst program. En fint planlagt rejse med mange spændende udflugtsmål, men det samlede program var måske lidt for ambitiøst, især i betragtning af aldersgruppen. På trods af de fordele, der måtte være ved en gruppe på 40, havde det også sine ulemper, især i forbindelse med de guidede ture. Kommentar til rejsens enkelte punkter: Albergo Sole – reelt hotel uden unødig luksus, men med hjælpsomt personale og god mad (dog fik vi ikke lov til at benytte spisesalen med den markedsførte panoramaudsigt!). San Zeno – ligger smukt med udsigt over Lago di Garda, men desværre isoleret m.h.t. offentlig transport, hvilket begrænser muligheden for selvarrangerede udflugter. Udflugterne: Verona – passende afstand og byen er interessant og af en overkommelig størrelse. Lago di Garda – fin sejltur. Malcesine – charmerende lille by, men lidt af en turistfælde med deraf følgende overpriser. Venezia – ikke et ideelt rejsemål p.g.a. en meget lang køretur, for mange turister, samt en uengageret lokalguide. Kunne virke klaustrofobisk for nogle. Kunne Vicenza have været et alternativ? Milano – logistisk var det oplagt at besøge bykernen på vej til lufthavnen, men det blev dermed en lang rejsedag. Rejselederen var yderst kompetent og hjælpsom.
Date published: 2023-05-06
Rated 5 out of 5 by from Rejse spækket med oplevelser. En rejse spækket med gode og smukke oplevelser. Ift. rejsens pris fik vi meget for pengene. Ikke femstjernet hotel og gourmet mad. Men godt hotel og god mad. Desuden en rolig, betænksom, passioneret og dedikeret rejseleder der gjorde turene i bus fra sted til sted spændende og interessante. Der var smukt i området omkring vores hotel med gode chancer for gåture, hvis man får tid. Vi tilkøbte på fridagen en frokost med gruppen på et lokalt `Agriturismo`. Kan anbefales: lokale lækkerier og vin.
Date published: 2023-05-05
Rated 3 out of 5 by from Alt i alt en middelgod rejse. Rejsen var OK,- til prisen. Hotellet vidunderlig smukt beliggende. Udflugterne veltilrettelagt.
Date published: 2023-05-04
Rated 3 out of 5 by from En god rejse med smuk natur og tre storbyer Vi var skuffet over hotellet - meget lille værelse. Restauranten med udsigt over søen fik vi ikke lov at sidde i. Rejselederen bad os komme på et præcist tidspunkt til morgenmads buffet kl. 7 også på den dag, hvor vi ikke skulle på udflugt. Middagsmaden med 4 retter var en skuffelse. Men vi anerkender, at rejsen var billig, så efter prisen OK. I storbyerne var der utroligt mange mennesker. Vi var 40 i gruppen, og svært at høre hvad rejselederen fortalte om i byerne. De to ture med lokalguider var gode, da vi havde fået udleveret headset.
Date published: 2023-05-03
Rated 4 out of 5 by from Dejlig varieret med oplevelser af kultur , natur op smagsoplevelser God guide med en utrolig viden om Italiens historie og kultur.
Date published: 2023-05-03
Rated 3 out of 5 by from smuk tur, dårligt hotel stor ros til rejselederen, Poul er vidende og velafbalanceret 40 deltagere er alt for stor en gruppe hotellet fortjener kun 2 stjerner "affodring" i spiselokale med dårlig akustik og ringe mad wifi af svingende kvalitet og styrke lange busture med kneben benplads stor ros til rejseleder Vibeke Jensen i Verona
Date published: 2023-04-30
Rated 5 out of 5 by from Skøn rejse til det dejlige nordøstlige hjørne af Italien Boede på et dejligt hotel med god og spændende forplejning samt godt værelse med altan mod Gardasøen. Gode udflugter til meget forskellige mål, spændende gamle byer, vinsmagning og meget andet. Meget vidende, godt fortællende og behagelig rejseleder. Eneste minus var måske en del kørsel i bus.
Date published: 2023-04-30
Rated 5 out of 5 by from Dejlig rejse med mange dejlige oplevelser Spændende rejse med mange dejlige oplevelser. En meget vidende rejseleder.
Date published: 2023-04-30
 • y_2023, m_5, d_30, h_22
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.35
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_13, tr_330
 • loc_da_DK, sid_ITRTR04, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser