Elefanternes kongerige – med Victoria Falls

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Enestående safarirejse til Chobe Nationalpark i Botswana på 4-stjernet lodge, inkl. mageløse Victoria Falls

Kom med Albatros på indbegrebet af en oplevelsesrig safari. Fra vores lodge ved Chobe Nationalpark – med smuk udsigt over den mægtige Chobeflod – tager vi i åbne jeeps og i motorbåde på opdagelse i Botswanas storslåede natur. De majestætiske elefanter hersker i stort tal over savannen, og især i Chobe kan vi opleve de enorme dyr, når de søger føde langs flodbredderne i store flokke.

Safariens spænding, støv og varme modsvares af den 4-stjernede lodges fine faciliteter, hvor du kan få dig et varmt karbad, svømme i poolen, få serveret iskolde drinks og nyde den lækre mad på lodgens gode restaurant.

Vi indleder rejsen med et besøg ved Victoria Falls, hvor vi får mulighed for at opleve de mægtige naturkræfter, når vi på en gåtur kommer tæt på de enorme vandfald.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Safari

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Zimbabwisk Dollar, Botswansk Pula

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Victoria Falls og videre til Botswana
Dag 3 Mowana Safari Lodge – safari
Dag 4 Mowana Safari Lodge – safari
Dag 5 Mowana Safari Lodge. Formiddagen på egen hånd og flodsejlads med frokost
Dag 6 Landsbytur og safari
Dag 7 Mowana Safari Lodge. Eget program
Dag 8 Mowana Safari Lodge. Morgensafari og afskedsmiddag
Dag 9 Hjemrejse
Dag 10 Hjemkomst

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København
Der er afrejse fra København midt på eftermiddagen til Johannesburg via London. Der serveres middag og morgenmad om bord på den oversøiske strækning.
Dag 2
Victoria Falls og videre til Botswana

Vi lander tidligt i Johannesburg og har et par timer til at strække ben og komme ud af vintertøjet, inden vi flyver til Victoria Falls lufthavn, hvor man i modsætning til Johannesburg lufthavn straks fornemmer det rigtige Afrika. Hvis vejret tillader det, vil vi fra luften kunne se ”the smoke that thunders”, som er den enorme vandsky, der sprøjter 500 meter op i luften over vandfaldet. Vi bliver mødt af vores chauffør i lufthavnen, og inden vi kører til lodgen, skal vi naturligvis ud og gå en tur ved de berømte Victoria Falls, der lægger navn til byen, lufthavnen og er et af verdens syv naturvidundere. Dette er verdens måske smukkeste vandfald, hvor den mægtige Zambeziflod har bredt sig 1.700 meter på tværs, og med over 545 millioner liter vand i minuttet vælter floden 107 meter ned i den smalle slugt. Vandets kraft er enorm, og vi kan umuligt få nok af dette betagende syn. Når vi i roligt tempo går langs de forskellige udsigtspunkter, vil vi næsten konstant befinde os i det vandsprøjt, vandfaldet fremkalder, hvorfor det er en rigtig god ide at medbringe en let regnjakke samt en plastikpose til sit kamera. Turen fra Victoria Falls til vores destination, Mowana Safari Lodge, tager to timer, og undervejs klares grænseformaliteterne.

På et par øjeblikke er vi kørt ud gennem den lille Victoria Falls by. Vi kører gennem det smukke skiftende landskab med mopanetræer, kulørt landsbyliv og måske en flok bavianer, der sidder i vejkanten. Vi krydser grænsen ind til Botswana ved Kasungula og skal køre en times tid langs Chobefloden, inden vi ankommer til lodgen. Afrika er et paradoks; livet her er vildt og barskt, simpelt og kompliceret, hårdført og sensitivt. Den afrikanske bush er et sted, hvor tiden står stille, og alt foregår på naturens præmisser. Det er et privilegium at opleve, hvordan vores planet så ud for millioner af år siden, da Afrika var midten af kontinenternes samling. I nationalparkerne er naturen bevaret, og løven får lov at være konge.

Botswana er et af Afrikas mindst befolkede, men samtidig et af Afrikas rigeste lande. Kort efter selvstændigheden i 1966 fandt geologer verdens største diamantårer, og landet har med sine enorme naturområder en eventyrlig rigdom på dyrevildt.

Efter indkvarteringen samles vi til aftensmad, og derefter giver rejselederen en grundig introduktion til de næste dages program.

Vi skal tidligt op og på safari, og det bliver en spændende nat i de nye omgivelser med bushens lyde. Måske kan man høre hyænernes latter derude, en galago skrige, eller flodhesten græsse og grynte uden for værelset.

Dag 3
Mowana Safari Lodge – safari

I dag skal vi på vores første rigtige safarikørsel. Den tidlige morgens safari starter ved solopgang omkring klokken seks og varer til ved nitiden afhængigt af, hvad vi ser af vildt på vejen. Før start kan man tage sig en kop kaffe eller te til at vågne på. Der er ikke meget, der kan måle sig med de stærkt krydrede morgendufte og den helt specielle glød over bushen på en morgensafari.

Vi har en professionel guide, som kender området og vil fortælle om det, vi ser og hører undervejs. Safariernes indhold vil naturligvis afhænge af de lokale forhold. Nogle gange kan man være heldig at finde store mængder af vildt koncentreret på samme sted, andre gange skal vi lede lidt mere efter det langs floderne og aktivere alle vores sanser. Desuden kan man tolke dyrenes opførsel – hvis en flok impalaer pludselig stivner og retter deres opmærksomhed mod krattet, så er det sandsynligt, at de allerede har opdaget et rovdyr på lur, mens vores sanser ikke ville have opfanget faren.

Vi vil formentlig, allerede inden denne safari er slut, have set en god portion af Afrikas berømte og kendte dyr. Der er ingen garanti for, hvad vi ser, hvornår eller hvor, og netop dét er med til at gøre safari til en spændende og altid anderledes oplevelse. Men sikkert er det, at Chobe Nationalpark har den største koncentration af vildt i det sydlige Afrika, og over 110.000 elefanter – og at der venter den helt store, velfortjente morgenbuffet, når vi returnerer til vores lodge.

Man bør være opmærksom på, at det kan være en kold fornøjelse at køre safari i åbne køretøjer specielt i de tidlige morgentimer, og efter mørket er faldet på. Der er tæpper og regnslag i safarikøretøjerne, men en kraftig, vindtæt jakke eller fleece kan man snildt få brug for. Når solen står højt på himlen, er det en ganske anden sag.

Safari er behageligst i de kølige morgen- og sene eftermiddagstimer, og det er også i dette tidsrum, at vi vil se flest dyr, da de i de varme eftermiddagstimer holder sig i ro i skyggen. Dette afslapningsmønster kopieres af os; de varme timer midt på dagen er til vores egen disposition, hvor vi kan afkøles i poolen, besøge skønhedssalonen (hvor man blandt andet kan få olie- eller varmstensmassage), kigge på fugle fra terrassen og spise frokost.

Ved tretiden, når solen har sænket sig fra sit bagende midtpunkt, og luften begynder at afkøles, er det tid til at tage en bådsafari på floden. Det er helt specielt at opleve vildtet fra vandsiden, hvor det ofte reagerer roligere, og man kan komme tættere på. Floden har masser af usædvanligt fugleliv med majestætiske flodørne, rørhøg, bladhøns, der med sine lange fødder går på åkanderne, isfugle der vejrer i luften, inden de dykker efter den udsøgte fisk, hejre, storke, ibis og skarv, og vi sejler tæt på, men uden om krokodiller og flodheste. Mellem den tætte papyrus kan vi måske få øje på den sky sitatunga-antilope, mens antiloper som lechwe og vandbuk samt store elefantflokke og bøfler ofte bliver set langs flodbredden.

Alt efter hvad vi møder undervejs, kommer vi tilbage til lodgen lige i tid til en sundowner-drink, der skal nydes, mens den fascinerende afrikanske solnedgang bringer nattehimlen frem. Solnedgangen i Botswana er på grund af kalahariørkenens røde støvpartikler i atmosfæren ofte prægtigere end andre steder. Og stjernehimlen er i Afrikas uforstyrrede mørke funklende klar.

Dag 4
Mowana Safari Lodge – safari

Vi bliver vækket lige før, solen står op, og i daggryet gør vi os klar til en bådtur i Chobe Nationalpark. På denne årstid er klimaet varmt og fugtigt, men det er altid en god ide at medbringe en lun trøje og en vindtæt jakke. Der bliver tid til en kop te eller kaffe og en lille bid mad, men det store morgenmåltid venter vi med til efter safarien.

Der er tid til at køle af i poolen, inden der serveres en let frokost. Om eftermiddagen skal vi på besøg i en slangepark, hvor vi på nært hold kan lære om slanger. Vi kommer tilbage til lodgen i god tid til at tage et bad eller nyde et glas i baren, inden middagen serveres med en smuk koncert af frøer og cikadesang.

Dag 5
Mowana Safari Lodge. Formiddagen på egen hånd og flodsejlads med frokost
I dag har du formiddagen fri til at gøre, hvad du har lyst til, frem til vi mødes for sammen at sejle ud på Chobe-floden, hvor vi i ro og mag nyder flodbreddens fantastiske dyreliv. Undervejs spiser vi frokost med udsigt til de smukke omgivelser, vi sejler stille og roligt forbi. Vi vender tilbage til lodgen, når vi føler os mætte på sanseindtryk og forhåbentligt endnu rigere på enestående naturoplevelser.
Dag 6
Landsbytur og safari

Efter morgenmad skal vi besøge en afrikansk landsby – og tilmed på udlandsrejse, for vi krydser floden og besøger en nabolandsby i Namibia. Folk i denne del af landet lever fortsat ganske traditionelt, og det er netop det, vi skal opleve i dag. Lodgen har et nært forhold til landsbyerne i området, og vi får en grundig introduktion til både kulturen og nogle af de gamle traditioner. Her har man en livsstil, der på mange måder har paralleller til vores egen kultur for hundrede år siden. Man lever med og af naturen, familierne er store og afhængige af hinanden, og der er meget hårdt arbejde forbundet med at sørge for sig selv og sin familie.

Om eftermiddagen kører vi ud i bushen i de åbne jeeps og ser, hvad bushen har af vilde oplevelser i vente. Lyset er fantastisk på denne tid af dagen, og forhåbentlig får vi nogle gode dyreoplevelser, inden vi atter skal tilbage til lodgen ved solnedgang. Ofte varer eftermiddagssafarien lidt længere end om morgenen, men der er tid til et bad og en drink under stjernehimlen, hvor vi måske kan opleve ildfluer, der danser til insekternes sang, inden vi går til middag.

Dag 7
Mowana Safari Lodge. Eget program

Denne dag har ingen fastlagte aktiviteter, og du kan derfor lægge dit eget program. Der er mulighed for at købe en lokal rundtursflyvning over Chobe Nationalpark.

Nogle vil i stedet værdsætte blot at sove længe, tage sig tid til at nyde stemningen på lodgen, tage en tenniskamp eller forkæle sig med en tur i skønhedssalonen. Har man særlige ønsker, siger man naturligvis bare til, og rejselederen vil være behjælpelig med at arrangere.

Dag 8
Mowana Safari Lodge. Morgensafari og afskedsmiddag

Morgenen starter med en tidlig safari. Vi bliver vækket i tusmørket og kan nå at få en kop kaffe, inden vi klokken seks drager ud for at lede efter dyrene. Det er køligt; vi møder vildtet ved vandhullerne og floden, hvor dyrene stiller tørsten. Alt ånder som regel fred og ro, nu da rovdyrenes nattejagt og generelle røre er overstået. Vi kommer tilbage til et velfortjent morgenmåltid. Eftermiddagen er afsat til egen disposition. Nogle vil måske slappe af ved poolen, men der er også mulighed for at leje en båd med bådfører og tage på fisketur.

Vi holder afskedsmiddag og nyder vores sidste aften på Mowana Safari Lodge.

Dag 9
Hjemrejse

Det er desværre så småt ved at være tid til at sige farvel til Botswana og Mowana Safari Lodge. Kufferterne skal pakkes, og efter et sidste dejligt morgenmåltid skal vi atter køre ad den afrikanske landevej til Victoria Falls lufthavn for at tage flyet retur til hjemlandet.

Først på eftermiddagen er der afrejse med rutefly til Johannesburg. Vi har et par timer i Johannesburg lufthavn, inden vi flyver hjemover via London. Der serveres middag og morgenmad om bord på den oversøiske strækning.

Dag 10
Hjemkomst
Efter et flyskifte i London lander vi i København midt på formiddagen.

Prisinformation

Tillæg for enkeltværelse
kr. 4.998,-
Prisen inkluderer
•  Dansk rejseleder
•  Fly København – Johannesburg t/r
•  Fly Johannesburg – Victoria Falls t/r
•  Safarier og udflugter jf. program
•  Indkvartering i delt dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse)
•  Morgenmad dagligt, frokost dag 5 og middag dag 2-8
•  Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
•  Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
•  Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
•  Eventuelle ekstra arrangementer
•  Drikkevarer
•  Dobbelt entre visum til Zimbabwe á 50USD (betales ved ankomsten, vær opmærksom på, at dette kan ændre sig)
•  Drikkepenge til lokalguider og chauffører beregn ca. USD 90
•  Personlige fornødenheder
•  Ekspeditionsgebyr 130,- pr. faktura
•  Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Turfakta

Dette er bestemt ikke en strabadserende tur, men vi forventer, at deltagerne er aktive mennesker, der kan lide at komme ud i naturen. Det er en forholdsvis kort tur, men vi får et godt indtryk af det spændende lands store seværdigheder til en enestående pris.

Klima

Den botswanske vinter ligger modsat vores i månederne juni - august, hvor der ofte er kolde nætter. Dette kan også være tilfældet i maj og september, hvorimod perioden oktober - marts som regel er forholdsvis varm også i nattetimerne, uden det dog på nogen måde er trykkende. Den typiske vinterdag kan sammenlignes med en god dansk forårsdag med sol og temperaturer, der sagtens kan snige sig over 20 grader, men nætterne bringer ofte frost med sig på udsatte steder. Resten af året vil der fortrinsvist være ganske lunt, og nordpå kan temperaturen sagtens snige sig over de 30 grader. Byger forekommer året rundt med flest nordpå i de varme måneder og flest sydpå i de kolde måneder. Generelt er vejret i Botswana mildt og behageligt året rundt. Ekstreme vejrforhold er sjældne, men forekommer dog (især i de senere år).

Mowana Safari Lodge

Mowana Safari Lodge ligger på Chobeflodens bred og grænser direkte op til Chobe Nationalpark, der er landets andenstørste og mest dyrerige nationalpark. Her indlogeres vi på fine værelser med aircondition og eget badeværelse med badekar, bruser og toilet. Lodgen er spektakulært bygget op omkring et stort og over 800 år gammelt baobabtræ. Alle værelser har udsigt til Chobefloden og er udstyret med betalingsminibar, sikkerhedsboks, kaffe- og tefaciliteter samt tv. Du kan tage dig et varmt karbad, svømme i poolen og spise fin mad på lodgens fantastiske restaurant. Lodgen har derudover skønhedssalon, internetcafé og souvenirbutik, og for den sportsinteresserede er der også mulighed for at spille tennis eller tage et slag golf på lodgens 9-hullers bane. Læs mere om lodgen her http://www.mowanasafarilodge.net/

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Se også de Generelle forhold vedrørende Albatros Travels rejser

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

På busrejser kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 4 out of 5 by from Flot safaritur Det var virkelig en spændende tur. Jeg kan sige, den levede op til forventningerne. MEN - havde jeg vidst, British Airways levnede så lidt plads til deres passagerer, havde jeg nok tænkt mig om en ekstra gang. For ca. 30 timer, hvor man sidder fastlåst eller venter i en lufthavn, er ikke sjovt. Sidst jeg var på tur med Albatros til New York, fløj vi med Norwegian, og det var en helt anden oplevelse. Behagelige sæder, hvor man kunne røre sig, og at det ikke generede, at sædet foran blev lagt ned. Det kunne jeg ønske, man satsede på at ændre. Og så var det første gang, jeg selv måtte finde vej gennem lufthavnene til Sydafrika. Albatros har på de andre ferier, jeg har været på, haft en medarbejder til at vise vej. Havde jeg ikke spurgt mig frem blandt andre passagerer, tror jeg ikke, jeg havde fundet igennem Heathrow.
Date published: 2018-03-28
Rated 4 out of 5 by from Vandfald og vilde dyr En varieret og spændende rejse for den, der elsker at iagttage vilde dyr. Og dyr var der rigtig mange af, i store flokke, til lands og til vands og i luften! Og på denne årstid havde næsten alle små eller endog nyfødte unger - ikke til at stå for! At dyrene også var at træffe på selve lodgens område, var en ekstra oplevelse. Og så var fantastiske Victoria Falls også en speciel og våd oplevelse.
Date published: 2017-02-18
Rated 3 out of 5 by from Botswana og Mauritius Gode oplevelser og god rejseleder. Husk god kikkert og godt kamera, da der kan være dyr på lang afstand. Flere informationer i jeres rejsebrev omkring beliggenhed på hotel i Johannesburg og transfer på Mauritius. Efterlad ikke noget af værdi i bil/bus når I skal forlade den. Flere aktiviteter ønskes, idet der var to hele dagen uden aktivitet på 1 uge.
Date published: 2018-04-02
Rated 4 out of 5 by from God safarioplevelse God rejseoplevelse med en dejlig rejseleder (Anna). Eneste minus var det hektiske og forjagede besøg ved Victoria vandfaldet efter flyveture på 2 + 11 + 2 timer, i alt 15 timers flyvning. En overnatning ved vandfaldet ville have givet en bedre oplevelse.
Date published: 2018-03-21
Rated 5 out of 5 by from Endnu en safaritur, den 4. i rækken, nok ikke den sidste Et fint gensyn med mange dyr på safarikørslerne. Dygtige chauffører, kyndig dansk rejseleder med glæde og gode forklaringer om dyr og forhold.
Date published: 2017-02-12
Rated 4 out of 5 by from God rejse. Nogle gange for lidt tid i lufthavne til skift. God rejseleder. Bortset fra forsinkelsen, var turen som forventet.
Date published: 2017-02-14
Rated 4 out of 5 by from Elefanternes kongerige og Victoria fall Så rigtig mange dyr -- venlige ansatte på hotellet. Fantastisk service på hotel Victoria fall.
Date published: 2017-02-23
Rated 5 out of 5 by from Fantastic Rejse Kan anbefales til alle, der ønsker at se mange Afrikanske dyr i et spændende og skøn område.
Date published: 2017-02-12
 • y_2018, m_11, d_18, h_15
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_11
 • loc_da_DK, sid_ZWRTR08, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

ZWRTR08ZDK