Julemarked i Berlin

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Miniferie i Berlin med julemarkeder – med dansk rejseleder, 4 dage

Snup fire dejlige decemberdage i kulturbyen Berlin, som ud over fantastiske museer og spændende historie også kan byde på hele 40 julemarkeder. Vi besøger nogle af de bedste af slagsen, og herudover ser vi nærmere på den smukke by. Vi kommer bl.a. forbi Rigsdagen og Brandenburger Tor på en spadseretur, som også tager os ned ad pragtalléen Unter den Linden.

Vores gode hotel ligger tæt på Kurfürstendam, Zoologischer Garten og stormagasinet KaDeWe, hvor du kan gøre endnu flere gode juleindkøb. Prisniveauet i Berlin er lavere end i Danmark, især på mad og drikke. Vores færden rundt i byen foregår med den velfungerende offentlige transport: undergrundsbane og sporvogn. En af aftenerne kan du tilkøbe en Mozart-koncert og en god middag på Schloss Charlottenburg.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Jul og nytår, City break

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 København – Berlin. Slentretur på Kurfürstendamm, frokost, Käte Wohlfahrt’s julebutik, Gedächtniskirche og julemarked
Dag 2 Reichstag, besøg i kuplen, Brandenburger Tor, Unter den Linden og julemarked på Gendamenmarkt.
Dag 3 Tid til egne eventyr. Mulighed for Mozartkoncert i Orangeriet på Schloss Charlottenburg
Dag 4 Tid på egen hånd og hjemrejse

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejselufthavn Bemærk
4.198,–
København
På forespørgsel
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Berlin. Slentretur på Kurfürstendamm, frokost, Käte Wohlfahrt’s julebutik, Gedächtniskirche og julemarked
Et af de storslåede julemarkeder

Vi flyver fra København til Berlin, hvor vi stiger ombord på den ventende bus. Turen går herfra mod centrum og direkte til vort hotel i det centrale Berlin. Vi tjekker ind eller afleverer bagagen og går ud i den pulserende storby. Vi går en strøgtur på Kurfürstendamm, spiser en god frokost og fortsætter til Käthe Wohlfahrts berømte julebutik, med 3 etagers fantastiske juleudsmykninger i enhver udformning og pris. Vi kigger ind i Gedächtniskirche på vejen og er nu midt i det første Julemarked, hvor der dufter af Glögg, brændte mandler, stegte Bratwurst, og stemningen stiger i takt med at lysene tændes, mørket falder på og eftermiddagen bliver til aften.

Resten af eftermiddagen har I til jer selv, før vi mødes igen og spiser middag på lokal restaurant.

Dag 2
Reichstag, besøg i kuplen, Brandenburger Tor, Unter den Linden og julemarked på Gendamenmarkt.
Et af de mest kendte julemarkeder ligger i Gendarmenmarkt

Efter morgenmad tager vi U- eller S-Bahn til Hauptbahnhof, hvorfra vi spadserer eller tager U-Bahn til Rigsdagen. Her skal vi ind ind og se kuplen, hvorfra der er en glimrende udsigt ud over byen.

Efter at have beset Reichstag, går vi videre til Brandenburger Tor, og kan nu kigge ned ad Unter den Linden mod øst, og mod vest kan vi se ned gennem Tiergarten. Vi går gennem Brandenburger Tor og til højre ligger det berømte Hotel Adlon, hvor prominente gæster som Charlie Chaplin, Henry Ford og Barack Obama har boet. Det er ikke meget, der overlevede 2. Verdenskrig, men gaderne og store dele af bygningerne blev genopbygget som de stod før. Dog er der tydelige spor af østeuropæiske og sovjetiske bygninger fra mellemkrigsårrene, der ikke altid passer ind i gadebilledet.

Vi spiser frokost undervejs, før vi kigger på julemarkedet ved den gamle bydel i Mitte. Vi fortsætter til fods til Friedrichstrasse, som er det østlige Berlins pendant til Kurfürstendam med flotte butikker og juledekorationer. Målet er Gendarmenmarkt, hvor et af de mest kendte julemarkeder ligger.

Dag 3
Tid til egne eventyr. Mulighed for Mozartkoncert i Orangeriet på Schloss Charlottenburg
Mozartkoncert på Schloss Charlottenburg

Dagen er reserveret til at opleve Berlin på egen hånd. For eksempel kan du sejle på Spree-floden, besøge Stasimuseet, Stasifængslet, DDR-museet eller et kunstmuseum, gå på shopping, besøge andre julemarkeder, gå en tur ad ruten, hvor Berlin-muren lå, tage op i Fernsehturm, besøge Curry Wurst museet eller ose rundt på de kendte butiksgader. Sidst på eftermiddagen kan du besøge julemarkedet ved Charlottenburg. Dem der har lyst, kan også vælge at tage rundt og opleve byen sammen med rejselederen.

Tilkøb: Mozartkoncert i Orangeriet på Schloss Charlottenburg

Hvis du har lyst, så kan du som tilkøb til turen købe en middag med koncert med Berliner Residenz Orchester, der spiller stykker af Mozart. Middag og koncert afholdes i Orangeriet på Schloss Charlottenburg. Vælg mellem vegetar eller normal menu.

Vi drager i samlet flok med U-Bahn/S-Bahn til Schloss Charlottenburg, hvor vi i Orangeriet spiser en god 3-retters middag fra Hotel Marriott, før vi nyder Berliner Residenz Orchester hylde Mozart med en flot blanding af de største musikstykker af den østrigske mesterkomponist under ledelse af dirigenten Vladi Corda i den unikke salon. Orkestret er iført kostumer fra Mozarts tid, så stemningen kan forventes at blive ganske særlig.

Udflugten er et tilkøb til rejsen og gennemføres kun ved tilstrækkelig tilmelding.

Dag 4
Tid på egen hånd og hjemrejse
Vi nyder de sidste timer i Berlin, inden vi rejser hjem til København
I dag kan du ordne de sidste indkøb i KaDeWe eller på Kurfürstendam. Du kan også tage på museumsbesøg, besøge Charlottenburg Slot eller afprøve et af de små lokalbryggerier, som der findes en del af i Berlin. Sidst på eftermiddagen kører vi til lufthavnen og flyver hjem til København.

Prisinformation

Tillæg for enkeltværelse
898,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København  – Berlin t/r
 • 3 nætter i delt dobbeltværelse på godt hotel
 • Udflugter og transport jf. program
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 2
 • Middag dag 1
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Mozart-koncert med middag på Schloss Charlottenburg
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Tip til pakkelisten

Medbring gode travesko og varmt tøj, da vi går meget og tilbringer en del tid ude på julemarkederne. Det kan være temmelig koldt i Berlin i december. Vi går bl.a. til de to inkluderede middage og til og fra U- og S-Bahnstationer. Al transport efter ankomst til hotellet og frem til afrejsen foregår med lokal transport.

Det er også en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter. Som i alle storbyer er der lommetyve, så lad værdifulde og kære ejendomme blive hjemme.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Hotellet

Hotel Wyndham Berlin Excelsior

Wyndham Berlin Excelsior er et pænt hotel med moderne interiør og meget central beliggenhed. Her bor du tæt på restauranter, forlystelsesliv og Berlins kendte indkøbsgade, Kurfürstendamm. Hotellet er på 8 etager med elevator, reception, restaurant og med fri WiFi overalt på hotellet.

 

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse, eller ved ankomst til destinationen. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet.

Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.

Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

Hos Albatros tilbyder vi ikke, at man kan have faste pladser i bussen, og det er derfor heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Ved ikke at tilbyde køb af bestemte pladser, risikerer man således ikke, at købstidspunktet er afgørende for, hvilken plads i bussen, man får adgang til. Derimod kan der aftales rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 2 out of 5 by from Berlin-en skøn by Desværre blev flere punkter i programmet udeladt, og programmet første dag blev delvist ødelagt af, at bussen kun var bestilt til kl 15, hvilket virkede underligt, da vi ikke kunne fuldføre planlagte arrangementer. Vi spiste den første aften på hotellet, hvilket ikke var i.flg. programmet. Vi skulle have gået tur og endt på en lokal tysk restaurant. Maden på hotellet var under al kritik. Råd til fremtidige juleture til Berlin. Planlæg med julemarkeder sent på eftermiddagen hver dag, i stedet for tre julemarkeder fra om morgenen på samme dag. Albatros skal endvidere sørge for, at en guidevikar kender programmet og følger det. Vi var udsat for det modsatte.
Date published: 2015-12-21
Rated 5 out of 5 by from En dejlig julerejse med gode oplevelser Berlin er altid et besøg værd og solen skinnede og luften var varm. Behageligt og hurtigt at flyve. Dejligt hotel med beliggenhed i centrum af Berlin nær KaDeWe og U Bahn. Gåtur fra Brandenburger Tor til museumsøen blev ikke til noget p.g.a. buschaufføren. Lækkert mad på hotellet. Udover besøg på 3 julemarkeder fik vi sejlet på Spree g bl.a. set DDR museet og andre historiske steder. Behagelig rejseleder og 29 dejlige rejsefæller fra hele landet.
Date published: 2015-12-09
Rated 2 out of 5 by from Skuffende utryg oplevelse Allerede ved mødestedet i Kastrup Lufthavn blev vi mødt af, tja ikke nogen. Først da vi sætter vores netop afhentede Albatros kuffertmærker på, er der en sjusket påklædt mand der rejser sig og vi spørger om det er vores rejseleder (i). Jo det var det. --- Listen over inkomperance, utryghedsskabende adfærd og mangel på kommunikation fra rl's side er i den grad så lang, så jeg nøjes med at beskrive et par stykker. 5 dages forberedelse var åbenbart ikke nok for rl, til at vide hvordan vi kom fra a til b med U- bahn. Jeg har foto, det viser 4 rejsedeltagere forklare rl hvor vi er og hvor vi skal hen. Total mangel på inf om fx de bygninger vi kører forbi med bussen, ingen tjek på om alle deltagere er med, så det holder vi selv øje med - ja ikke engang et "Velkommen til Berlin" kun e det blive til. Rl gik omkring i sin egen verden. Dog er det Albatros' samarbejdspartner der ødelægger den såkaldte sightseeing på 1.dagen. På turen skulle vi have gjort ophold på Unter den Linden og Brandenburger Tor, kom vi dertil? Nej, for buschaufføren var engageret andetsteds og havde ikke tid. Fik vi noget at vide om de dobbelte brosten der markerer hvor Muren stod? Nej. Vigtig info? Ja.----- De to stjerner gives for hotellet og beliggenheden. Rejsens program blev ikke fulgt og ikke alle deltagere modtog ændringer.
Date published: 2015-12-06
Rated 2 out of 5 by from Berlin i al sin julepragt Vi tog os omkring med U-Bahn og bus og det var OK. Velkomst middagen på hotellet var gyselig. Lunchen som indgik var undermålig Farvel middagen var heller ikke noget man blev glad af. Rejselederen gjorde så godt han kunne med tanke på at han var vikar.
Date published: 2015-12-13
Rated 4 out of 5 by from Berlin. Storby i juleglansens tegn Julemarkeder overalt i Berlin. Helt overdådigt. Men husk varmt tøj i julemåneden, for man er meget udendørs. Besøg på museerne kunne gerne have haft længere varighed. Rejselederen tog godt hånd om os, sørgede for alt på en behagelig måde. En god rejseoplevelse, når bortses fra lufthavne og fly, der ikke længere interesserer sig for reel service. Hotellet var derimod af den gammeldags hyggelige slags og desuden meget velbeliggende.
Date published: 2016-12-09
Rated 4 out of 5 by from En rejse i decembers julelys. Rejsen var rigtig god, men var lidt utilfreds med den første dag. Grunden var den at bussen skulle være fremme ved hotellet senest kl 15.00, da han skulle køre for et andet selskab. Så det blev lidt forvirrende og vi måtte springe et sted over som ellers der var planlagt.
Date published: 2015-12-13
Rated 4 out of 5 by from God tur til julemarkeder i Berlin Spændende rejse til julemarkeder i Berlin, men 3 julemarkeder var måske lige vel meget. Absolut ikke en tur for dårlig gående. Dejlig rejseleder.
Date published: 2015-12-11
Rated 4 out of 5 by from Tysk julerejse Berlin var helt fantastiske pyntet op til jul med mange markeder af forskellig kvalitet. Programmet indeholdt også minderne fra DDR-tiden. Hotellet var udmærket med fin placering lige ved U-bahn og KaDeWe!
Date published: 2016-12-10
 • y_2017, m_11, d_22, h_3
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_12
 • loc_da_DK, sid_DERTR02, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Anmeldelse af rejsen

Her kan du se anmeldelser fra andre gæster, som har været på turen. Vi håber, du kan bruge deres ærlige meninger, gode tips, ris og ros til at få en idé om, hvad der venter på rejsen – så du kan vælge den helt rigtige tur for dig. Anmeldelserne samles ind af et eksternt firma, som er din garanti for anmeldernes validitet. Læs mere her

Bemærk venligst, at flyselskab, flyrute, hoteller, rejseleder og/eller rejsens rute kan variere fra afgang til afgang, og dermed kan en anmeldt rejse være lidt anderledes end de rejser, som aktuelt er til salg.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål, som drejer sig om selve rejsen, eller læse andres spørgsmål. Bemærk, at andre gæsters evalueringer kommer efter sektionen med spørgsmål og svar.

Lignende rejser

17DERTR02CDK0412