Langtidsferie i Thailand

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Nyd 3 uger med sol, strand og store oplevelser i Smilets Land

Skift den danske vinter ud med sommertemperaturer, og tag med Albatros 3 uger til Thailand med spændende udflugter og god tid til egne eventyr. Fra København flyver vi direkte med Thai Airways til Bangkok og sætter kursen mod Hua Hin. Vi bor på det lækre førsteklasses strandresort, Amari Hua Hin, med store rummelige værelser og egen balkon. Hua Hin danner den perfekte ramme, hvis du ønsker at slappe af i rolige omgivelser tæt på vandet. Området byder også på golfbaner i topklasse, ligesom der kun er to timer til Bangkok, hvis man vil shoppe eller se nogle af byens overdådige templer. I rejsens pris er 3 udflugter til nogle af de natursmukke steder, som området også byder på, samt besøg på et flydende marked og vingårdsbesøg. Ud over de planlagte udflugter arrangerer rejselederne løbende fællesspisning, foredrag, spilleaftener og ture ud i det blå, som er med til at give rejsen en ekstra hyggelig dimension.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Baht

Dagsprogram
Dag 1 København – Bangkok, Thailand
Dag 2 Ankomst til Bangkok, Thailand. Videre til Hua Hin. Velkomstmiddag
Dag 3 Tid på egen hånd
Dag 4 Udflugt til Petchuburi
Dag 5 Tid på egen hånd
Dag 6 Udflugt til Kaeng Krachan National Park og Pa-La-U-vandfaldene
Dag 7 Dag til afslapning eller egne eventyr
Dag 8 Hua Hin omegn og vingårdsbesøg
Dag 9 Dag på egen hånd
Dag 10 Tid på egen hånd eller Sam Roi Yod National Park (tilkøb)
Dag 11 Dag på egen hånd
Dag 12 Dag på egen hånd eller udflugt til øen Koh Talu med mulighed for snorkling (tilkøb)
Dag 13 Dag på egen hånd
Dag 14 Tid på egen hånd eller udflugt til Damnoen Saduak store Flydende Market (tilkøb)
Dag 15–22 Afslapning og egne eventyr
Dag 23 Afrejse fra Hua Hin og fly til København hvor vi lander samme dag

Hoteller

Amari Hua Hin

Skønt internationalt hotel beliggende i udkanten af Hua Hin i et område med flere gode restauranter. Hotellet har sin egen hyggelige Shoreline Beach Club samt et imponerende poolområde med gratis liggestole, håndklædeservice, parasoller og ikke mindst en poolbar. I de lækre deluxe-værelser er der bl.a. en rummelig terrasse eller balkon, aircondition, fladskærm-tv og dvd-afspiller. Hotellet ligger blot fem minutters kørsel fra Hua Hin´s nye shoppingcenter, Market Village, og cirka 10 minutters kørsel fra Hua Hins centrum.

www.amari.com/huahin

Billeder

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Bangkok, Thailand
Fra København flyver vi direkte med Thai Airways til Thailands hovedstad Bangkok, og undervejs bliver der god tid til at nyde en film eller anden underholdning fra flyets omfattende underholdningsprogram.
Dag 2
Ankomst til Bangkok, Thailand. Videre til Hua Hin. Velkomstmiddag
Velkommen til Hua Hin!

Vi lander i Bangkok tidligt om morgenen, hvor vi modtages af vores rejseleder og kører herefter mod Hua Hin, en køretur på 2-3 timer.

Vores hotel ligger 5-10 minutters kørsel fra centrum af Hua Hin. Stranden ligger blot 3 minutters gang fra hotellet, hvor hotellet har sin egen lille beach club med lækre solsenge og en lille pool helt nede ved stranden. Er strandtasken for stor, sørger en lille golfbil for at transportere jer den korte vej derned. Ud over beach club’en har hotellet en stor pool og masser af grønne områder. Omkring hotellet finder du mange småbutikker og små lokale restauranter, hvor der serveres både frokost og middag til yderst rimelige priser.

Efter at have fået anvist vores værelser er der mulighed for at hvile sig lidt eller nyde de nye omgivelser. Vi mødes sidst på eftermiddagen, hvor rejselederen vil holde et lille velkomstmøde og fortælle om de kommende uger, og bagefter sætter vi os til bords og nyder en velkomstmiddag sammen.

Dag 3
Tid på egen hånd
Tid på egen hånd

Efter morgenmaden er der rundvisning på hotellet med rejselederen, hvor vi bliver fortrolige med hotellet og de mange faciliteter og muligheder for aktiviteter. Herefter tager vi en tur i hotellets nærområde og orienterer os om restauranter, butikker m.v.

På de dage, hvor vi ikke har et fastlagt program, vil rejselederne arrangere forskellige aktiviteter for dem, som ønsker det. I løbet af opholdet holder rejselederne foredrag, arrangerer filmforestillinger og ekstra udflugter. Vil du for eksempel gerne spille bridge, kan rejselederne hjælpe dig med at finde ligesindede. Kort sagt er vores rejseledere hele tiden til stede for at sikre, at du får den bedste oplevelse og har mulighed for at nyde andres selskab i det omfang, du ønsker det.

Dag 4
Udflugt til Petchuburi
Khao Luang-grotten, Phetchuburi

Vi tager på en dagsudflugt til den lille charmerende kystby Phetchuburi væk fra den gængse turistrute. Byen ligger i en af Thailands ældste provinser, og vi starter med at kigge på byens frugt- og grønsagsmarked inden vi fortsætter til det gamle Khmer-tempel Wat Mahathat i byens centrum.

Vi lægger også vejen forbi King Rama den IV´s palads. For at komme dertil må vi tage en kabelbane til toppen af en lille bakke. Herfra kan vi nyde panoramaudsigten ud over byen og området omkring. Vi kigger naturligvis også nærmere på selve paladset og det lille tilhørende museum.

Sidste stop bliver ved Khao Luang-grotten, hjemsted for mere end 170 budha-figurer. Vi er tilbage på hotellet i Cha Am i løbet af eftermiddagen, og frokosten nyder vi undervejs på en lokal restaurant.

Dag 5
Tid på egen hånd
Benyt dig af hotellets spaafdeling
Måske er det i dag, du har lyst til at få din 10 minutters gratis massage i hotellets spaafdeling. Under dit ophold får du 20% rabat på massagebehandlinger i spaafdelingen.
Dag 6
Udflugt til Kaeng Krachan National Park og Pa-La-U-vandfaldene
Nationalparken Kaeng Krachan

Vi kører godt 50 km vestpå mod Nationalparken Kaeng Krachan. I den mere end 1.000 år gamle regnskov ser vi nærmere på de 16 forskellige fald der udgør Pa-La-U-vandfaldene (dog skal det nævnes, at vandstanden er mindst i perioden januar - april). Vi går en tur op til nogle af de højere beliggende fald, hvor vi finder en lille pøl med karper i, og hvis vandstanden tillader det, kan vi tage en afkølende dukkert i det klare vand.

Vi forlader nationalparken og kører til en lokal restaurant, hvor vi får lidt frokost inden vi fortsætter til templet Wat Huay Mongkol, hvor der står en stor statue af Luang Phor Thuad – en legendarisk munk fra Sydthailand, som er kendt i Thailand for sin evne til at udføre diverse mirakler. Herefter kører vi hjem mod Cha Am og passerer små landsbyer og marker med forskellige afgrøder. Vi laver et stop ved en af disse landsbyer og bliver lidt klogere på livet på landet i Thailand.

Dag 7
Dag til afslapning eller egne eventyr
 
Dag 8
Hua Hin omegn og vingårdsbesøg
Vingården Hua Hin Hills Valley

Om eftermiddagen tager vi på tur i området omkring Hua Hin. Første stop bliver ved ’Abebjerget’ Khao Takiab, kendt for de mange aber, der bor her på klippen. Her findes også en Buddhastatue og ikke mindst en fin udsigt over området og Hua Hins kystlinje.

Herefter lægger vi vejen forbi en af områdets nyeste attraktioner, det flydende marked Sam Phan Nam, hvor der måske kan gøres et godt køb. Det flydende markeds arkitektur er inspireret af nogle af Hua Hins historiske bygninger, bl.a. Maruekhathaiyawan Paladset og togstationen.

Vi slutter dagen med et, på disse kanter, noget usædvanligt stop i det vi skal besøge vingården Hua Hin Hills Valley. Lokale vinentusiaster startede projektet i 2001 med en vision om at skabe en thailandsk vinkultur og vise resten af verden, at Thailand rent faktisk kan producere god vin. Hvor langt de er kommet i projektet får vi mulighed for at vurdere, når vi får en rundvisning og muligheden for at smage deres druer, mens vi nyder udsigten over de kuperede vinmarker.

Dag 9
Dag på egen hånd
Tid til at nyde livet
Dag 10
Tid på egen hånd eller Sam Roi Yod National Park (tilkøb)
Den spectakulære nationalpark, Sam Roi Yod

Udover de inkluderede udflugter vil der undervejs på rejsen være mulighed for at tage med på yderligere udflugter sammen med rejselederen. Tureen kan bestilles hjemmefra.

På denne heldagstur skal vi opleve en af Thailands mest spectakulære nationalparker,  Sam Roi Yod. Trods sin beliggenhed kun 60 km syd for Hua Hin er parken forholdsvis ukendt, og det kan virkelig undre. Her i Thailands ældste kystnære nationalpark oplever vi imponerende naturscenerier, der virkelig tager pusten fra en. Området består af en gigantisk ferskvandsmarsk omkranset af kalkstensklipper. En gangbro i træ giver os mulighed for at spadsere en smuk tur igennem marskomrødet, der også er kendt for sit rige dyre og fugleliv. Vi besøger også et par storslåede drypstenshuler, blandt andet Phraya Nakhon med sin ikoniske “kongelige pavilion.”

På vej til parken stopper vi ved en ananasplantage og smager på de friske frugter. Frokost er inkluderet i dagens udflugt.

Dag 11
Dag på egen hånd Dag på egen hånd
Dag 12
Dag på egen hånd eller udflugt til øen Koh Talu med mulighed for snorkling (tilkøb)
Oplev en rigtig bounty-ø

Hvis man vil opleve en rigtig bounty-ø med lækker strand og mulighed for snorkling ved farverige koralrev, skal man tage med på dagens udflugt.

Vi starter tidligt fra Hua Hin og kører til den stille fiskerlandsby Bang Saphan Noi ca. to timers kørsel syd for Hua Hin. Herfra fortsætter turen med båd til paradisøen Koh Talu. Vi tilbringer dagen på en af de lækre kridvide sandstrande, og der er rig mulighed for at udforske den farverige verden under havets overflade. Smukke koralrev og farvaestrålende fisk byder velkommen. Frokost nydes på øen. Hen på eftermiddagen returnerer vi til Hua Hin og vores dejlige resort.

Dag 13
Dag på egen hånd
Dag 14
Tid på egen hånd eller udflugt til Damnoen Saduak store Flydende Market (tilkøb)
Flydende marked i Bangkok

Cirka to timers kørsel nord for Hua Hin finder vi en af Thailands helt store attraktioner, Det store Flydende marked ved Damnoen Saduak. Efter ankomst til området starter vi vores eventyr med sejlads i en af de typiske longtail boats gennem kanaler og floder, inden vi når frem til det flydende marked. Markedet er egentlig delt i to områder, det mest berømte er Damnoen Saduak, hvor vi starter. Et farverigt virvar af bade med handlende møder os. Der handles både almindelige dagligvarer, men bestemt også alverdens uundværlige souvenirs. Det andet og mindre kendte marked, som vi besøger efter frokost, er Amphawa, som stadig er meget lokalt, og her handles grøntsager, friske frugter og andre dagligvarer. Dagen byder også på et besøg i Kong Rama den 2´s park. Kongen regerede det daværende Siam i starten af 1800-tallet og betragtes stadig som den konge, der bragte landet ind i en gylden periode. Til ære for denne konge er her opført et smukt palads i træ og en hyldest til Thailands tidlige kunst og kultur.

Efter dagens store oplevelser returnerer vi til Hua Hin.

Dag 15–22
Afslapning og egne eventyr
Tid til egne eventyr
De næste mange dage bestemmer du helt selv, hvad tiden skal gå med. Stranden er et oplagt sted at tilbringe dagen, men vil du hellere udforske nærområdet, er der gode muligheder for det.
Dag 23
Afrejse fra Hua Hin og fly til København hvor vi lander samme dag

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder.
 • Fly København – Bangkok t/r direkte med Thai Airways.
 • 3 x Udflugter jf. program.
 • Indkvartering 21 nætter på Amari Hua Hin i delt dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse).
 • Morgenmad dagligt og øvrige måltider jf. program.
 • Skatter og afgifter.
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring og Seniorrejseforsikring
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn ca. kr. 200,- pr. person)
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På busrejser kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Lignende rejser

THVLT01ADK