Norges skatkammer

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev Norges fjorde og fjeldsider med smukke togrejser og storslåede sørejser, samt besøg i fascinerende storbyer.

Se Norges fantastiske kyststrækning fra Bergen til Stavanger. Vi rejser forbi dybe fjorde, fjeldlandskaber, byer og betagende natur. Rejsen begynder i Oslo, hvor vi tager med tog til Myrdal og videre med Flåmsbanen på den fantastiske togrejse til fjordenes rige. Vi overnatter i Balestrand på vejen mod Norges forrevne kyst, og skal ud på en sejltur mellem 1000 meter høje bjerge i Norges flotteste fjorde, før vi fortsætter med færgen mod Bergen. Vi skal også nyde en naturskøn sørejse langs Norges dramatiske kyst til Stavanger.

Rejsen finder sted i sommerhalvåret, hvor alt er frodigt og grønt. Her byder vores smukke norske naboland på maleriske byer og storslåede fjordlandskaber – alt sammen krydret med gode hoteller og en veloplagt rejseleder.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Krydstogt, Togrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta NOK

Dagsprogram 7 dage
Dag 1
Fly København – Oslo. Norges hovedstad med sightseeing.
Dag 2
Togtur over Hardangervidda, videre med Flåmsbanen og fantastisk cruise i Aurlandsfjorden og Sognefjorden
Dag 3
Balestrand. Tid på egen hånd og sejlads via Sognefjorden til Bergen.
Dag 4
Bergen. Gåtur ved Bryggen, fantastisk udsigt fra Fløibanen og fiskemarked ved Fisketorvet
Dag 5
Bergen – Stavanger. Sejlads langs Norges forrevne kyst fra Bergen til Stavanger
Dag 6
Stavanger. Byrundtur i Stavanger, sejltur på Lysefjorden og tid til egne eventyr
Dag 7
Stavanger. Fly til København

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
12.998,–
København
Få pladser
13.498,–
København
Udsolgt
13.998,–
København
13.998,–
København
Få pladser
13.498,–
København
Få pladser
12.998,–
København
12.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Oslo. Norges hovedstad med sightseeing.
Akershus Slot og Fæstning i Oslo

Efter en kort flyvetur lander vi i Norges hovedstad, Oslo. Oslo har indenfor de seneste år udviklet sig til en moderne metropol efter at have stået lidt i skyggen af de andre nordiske hovedstæder. I centrum er der flere shoppegader, moderne indkøbscentre, nye museer og et bredt udbud af teatre, koncertsteder og forlystelser bl.a. det nybyggede operahus fra 2008, en kulturel perle placeret ved havnen. 

Fra lufthavnen kører vi mod centrum og tager en orienterende byrundtur, hvor vi bl.a. stopper ved Frogner Park med dens mange unikke skulpturer. Vi lægger også vejen forbi FRAM Museum beliggende på den smukke halvø Bygdøy. Museet fortæller historien om norsk polarudforskning, og vi bliver bl.a. klogere på tre af de store norske polarforskere; Fridtjof Nansen, Otto Sverdrup og ikke mindst Roald Amundsen. 

Fra Bygdøy kører vi til vores centralt beliggende hotel og checker ind. Herefter kan man følge rejselederen på en gåtur ad Karl Johans Gate. Den berømte gade ender ved Slotsparken med udsigt til den kongelige residens, Slottet, hvorfra vi fortsætter til havnefronten og byens vartegn Rådhuset, der med sine to markante tårne ligger på en åben plads ud til vandet. Vi ser den nye bydel Aker Brygge og fortsætter videre langs havnefronten til det ældste eksisterende kvarter i Oslo, som også er den eneste bydel med rette vinkler.

Kvadraturen, som kvarteret kaldes, blev opført af danske Christian den 4. efter, at en alvorlig brand i 1624 havde lagt byen øde. Vi kommer også forbi Akershus Slot og Fæstning, der er et af de mest betydningsfulde bygningsværker fra den norske middelalder, og hvor der er fri adgang til fæstningsvoldene. Ved Bjørvika skal vi nyde synet af det elegante, moderne operahus og en af de nyeste bydele i Oslo.

Dag 2
Togtur over Hardangervidda, videre med Flåmsbanen og fantastisk cruise i Aurlandsfjorden og Sognefjorden

I dag starter vi på første del af vores fantastiske togrejse gennem de sydlige norske fjeldområder med Bergensbanen, der bliver kaldt en af verdens smukkeste togrejser. Den tager os med gennem storslåede fjeldlandskaber i Hallingdalen, op over Hardangervidden, Europas største højfjeldsplateau og mod Finse station i 1.222 meters højde, der er den højest placerede i Norge. Herfra fortsætter turen langs med den mægtige gletsjer Hardangerjøkul i syd og med udsigt til bjergryggen Hallingskarvet i nord, der med sine godt 2.000 meter over havet udgør Hardangerviddens nordlige grænse. 

Om morgenen går vi fra hotellet til Oslo Centralstation og kan om formiddagen nyde det smukke naturlandskab i ro og mag om bord på toget. Efter frokost når vi den afsidesliggende Myrdal station, hvor vi skifter til Flåmsbanen, der er en af de mest imponerende togstrækninger i Europa. Banestrækningen er kendt for at være et mesterværk i norsk ingeniørkunst: den strækker sig over 20 kilometer og har et fald fra 870 meter til 2 meter over havets overflade. Toget bugter sig langs sneklædte fjeldtinder og brusende elve, fra højfjeldstundra til frodig dalsænkning. På turen stopper toget, så der er mulighed for at vi kan nyde det fantastiske landskab med fjelde og fjorde samt fotografere det imponerende vandfald Kjosfossen. 

Dagens sidste oplevelse er en sejltur i en af de smukkeste dele af de berømte norske fjorde. Fra Flåm sejler vi gennem Aulandsfjorden og videre ad Sognefjorden. Omgivelserne er i særklasse: Fjordene er flankeret af over 1.000 meter høje fjelde med græsklædte skråninger og sne på toppen. 

Først på aftenen ankommer vi til vores hotel i Balestrand. Vi overnatter og spiser en dejlig middag på hotellet. I Balestrand har vi en skøn udsigt over fjord og fjelde, så det er oplagt med en spadseretur om aftenen.

Dag 3
Balestrand. Tid på egen hånd og sejlads via Sognefjorden til Bergen.
Bergen er Norges næststørste by

Vi tager en stille morgen i eget tempo her i Balestrand. Byen har en helt utrolig beliggenhed helt ned til fjorden og med bjergene som baggrund. Det er oplagt at tage ud på en gåtur og nyde de natursmukke omgivelser. Hen på eftermiddagen mødes vi igen og det er blevet tid til at fortsætte rejsen. Vi sejler igen ud på Sognefjorden og denne del af ruten er ikke mindre spektakulært end gårsdagens stejle fjordsider. Senere møder vi den rå vestkyst og sejler det sidste stykke mod kystbyen Bergen. 

Ved ankomst til Bergens færgehavn kører vi til vores hotel og tjekker ind efter endnu en oplevelsesrig dag. Om aftenen  er det oplagt at gå en tur i byen og finde et dejligt sted at spise. Rejselederen vil stå til rådighed med at anbefale et godt spisested.

Dag 4
Bergen. Gåtur ved Bryggen, fantastisk udsigt fra Fløibanen og fiskemarked ved Fisketorvet

Kystbyen Bergen er Norges næststørste by og ligger smukt placeret ved indgangen til de berømte norske fjorde mellem de syv fjelde. Byen blev grundlagt af Olav Kyrre i 1070 og er blandt Norges ældste. 

Om formiddagen tager vi på en gåtur rundt i byen, hvor vi kommer forbi de farverige træklædte købmandsgårde, der oprindeligt blev bygget i 1300-tallet og i dag kendes som Bryggen. Området er på UNESCOs verdensarvsliste, og de ældste huse, der står i dag, er fra starten af 1700-tallet. Bryggen var i flere århundreder hovedkvarter for de hanseatiske handelsmænd, der havde monopol på handlen i byen helt frem til midten af 1500-tallet. De snævre gader leder tankerne tilbage til en svunden tid.

Byen har endnu i dag en livlig havnefront og et driftigt handelsliv med masser af forretninger og boder. Vores næste stop er Fisketorget, der ligger inderst i havnebugten og er en oplevelse værd. Det er et farverigt marked med alt, hvad hjertet kan begære af laks, rejer, krabber og andet godt fra havet alt afhængig af årstiden, men markedet byder også på frugt, grøntsager og blomster.    

Vi skal med Fløibanen op og nyde den fantastiske udsigt over byen og det omkringliggende område fra fjeldet Fløyen, en af de syv toppe.

Eftermiddagen er på egen hånd til at nyde Bergen og dens mange små brolagte gader og fine træhuse, men det kan også anbefales at besøge Edvard Grieg-museet, der ligger cirka 30 min kørsel med bybanen uden for Bergen centrum eller et af byens mange andre museer. 

Dag 5
Bergen – Stavanger. Sejlads langs Norges forrevne kyst fra Bergen til Stavanger

Efter lidt tid på egen hånd om formiddagen er det tid til at stige ombord på færgen der skal tage os langs fjorde og den norske kyst til Stavanger. Der er tid til at tage den med ro, mens vi transporteres over det salte vand. På færgerejsen Bergen-Stavanger er der forhåndsbestilt frokost som vi nyder ombord. Turen forventes at tage cirka 5½ time.

Vikingerne, der koloniserede store dele af Nordatlanten, kom hovedsagelig fra Norge. I deres hurtige skibe kunne de let tilbagelægge 120 kilometer på et døgn og således lave lynangreb på kystbyerne nordpå. Det bliver svært ikke at lade tankerne vandre mod disse norrøne opdagelsesrejsende når vi rejser et par timer langs denne historiske kyst.

Om aftenen er vi nået frem til Stavanger, hvor vi skal overnatte. I 1969 blev det første oliefelt i den sydlige Nordsø opdaget ved Ekofisk, og dette fund gjorde med ét Stavanger og Sandnes til et af de vigtigste økonomiske kraftværker i Norge. I dag er Stavanger hele Europas olie- og energihovedstad, og den vigtigste indtægtskilde for de lokale indbyggere er da også olieindustrien. Det norske olieeventyr har naturligt nok tiltrukket mange forskellige nationaliteter til området, hvilket har gjort Stavanger til en international destination. 
Aftenen er på egen hånd, rejselederen er behjælpelig med tips.

Dag 6
Stavanger. Byrundtur i Stavanger, sejltur på Lysefjorden og tid til egne eventyr
I universitetsbyen Stavanger

Efter morgenmaden skal vi på eventyr i oliebyen! Man kan nemlig ikke forlade Stavanger uden at tage en spadseretur gennem den gamle bydel. Selve centrum i Stavanger er meget kompakt, og det er let at se de fleste seværdigheder til fods. En tur gennem de smalle, brolagte gader med hvide træhuse fra det 18. århundrede er som en rejse tilbage til en svunden tid. Den gamle bydel har nogle af Europas bedst bevarede træhuse, faktisk over 170 af slagsen. I det gamle Stavanger er der i dag mange forretninger med kunsthåndværk, malerier, keramik og smykker. Tæt ved ligger en fantastisk domkirke opført i 1125 og genopført i 1272 efter en storbrand. Her var Norges første ærkebiskop, John Birgerson, præst. Det moderne Stavanger er en universitetsby og hjem for en række højere uddannelsesinstitutioner og forskningsinstitutter. Det er også en by med livlig og vibrerende atmosfære, og med en masse butikker og spisesteder. I 2008 var Stavanger og Sandnes udpeget som Europæisk Kulturhovedstad, en udmærkelse der bevidner et varieret udbud af kulturbegivenheder og aktiviteter i regionen. 

Madfestivalen Gladmat finder sted årligt i slutningen af juli, og det er områdets største begivenhed med omkring 250.000 besøgende hvert år. 

Hen på eftermiddagen begiver vi os ud på en dejlig sejltur over Lysefjorden. Fra skibet kan vi undervejs se op til udsigtspunktet Preikestolen, en 604 meter høj fjeldformation, som er kendt for at være en af områdets største naturoplevelser.

Aftenen er på egen hånd, rejselederen er behjælpelig med tips.

Dag 7
Stavanger. Fly til København
Udsigtspunktet Preikestolen ved Stavanger

Vi spiser morgenmad på hotellet og kører til lufthavnen i Stavanger. Her siger vi farvel – og måske på gensyn – til den norske kyst, fjorde, fjelde og resten af den betagende natur

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 12.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
3.398,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Oslo og Stavanger – København
 • Udflugter og entréer jf. program
 • Transport jf. program
 • 6 nætter i delt dobbeltværelse (enkeltværelse mod tillæg)
 • Morgenmad dagligt
 • Middag dag 2
 • Frokost ombord på færgen dag 5
 • Togrejse med VY Oslo – Myrdal
 • Togrejse med Flåmbanen Myrdal – Flåm
 • Billet til Fløibanen i Bergen
 • Færge/båd over Aurlandsfjord og Sognefjord fra Flåm til Balestrand
 • Færge/båd fra Balestrand til Bergen
 • Færge/båd fra Bergen til Stavanger
 • Sejltur over Lysefjord fra Stavanger til Preikestolen og retur
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring, 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Øvrige måltider udover det inkluderede
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr per faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer" 

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Indkvartering

Hotellerne på rejsen er generelt meget moderne med en god standard (3- og 4-stjernede) og fin beliggenhed. Trådløst internet er hurtigt og velfungerende og frit tilgængeligt på de fleste hoteller. Den endelige hotelliste fås sammen med øvrige informationer kort før afrejse (ca. 7 dage).

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 20 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Kikkert

Det er en rigtig god idé at medbringe en kikkert.

Om togrejsen

Der er pladsreservation på Bergensbanen fra Oslo til Flåm og garanteret siddeplads med Flåmbanen. Et antal af pladserne vil være mod kørselsretningen.

Helbredsstatus

Rejsen indeholder ingen strabadserende vandreture – de steder, vi besøger, kan opleves i relativt kort afstand fra bussen. Dog er det en forudsætning, at man er i almindelig god fysisk form og kan bevæge sig ved egen hjælp. Der skal blandt andet gås fra stationer og havne til busser, hvor alle skal bære deres egen bagage. Der er lagt op til frivillige spadsereture, som ekstra tilbud om eftermiddagen/aftenen.

Måltider

De aftensmåltider, som er en del af rejsens program, er typisk i form af enten en 3-eller 2-retters servering. Man er glad for at spise fisk i Norge, så det må man forberede sig på kan indgå i måltiderne.

Ønsker til indkvartering eller kost

Har du særlige ønsker med hensyn til værelse (evt. etage, dobbelt-/separate senge eller at bo tæt på en medrejsendes selskab) eller kost (vegetar eller lignende), bedes du oplyse dette allerede ved bestillingen. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme og forespørge om dine ønsker, men kan selvfølgelig ikke garantere noget.

Mere om Norge

Her kan du få mere at vide om Norge: www.albatros-travel.dk/destinationer/europa/norge. Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Skøn rundrejse i Norge Store naturoplevelser med tog og båd samt interessante besøg i byerne Oslo, Bergen og Stavanger. Rejselederen tog godt hånd om os alle, og havde stor viden om Norge. Bergen var med flot solskind - fantastisk. Regnede gjorde det dog også på noget af turen, men det blev dog klart opvejet af de mange fantastiske oplevelser turen gav.
Date published: 2023-09-25
Rated 5 out of 5 by from Fin tur i dejlig natur Specielt togturen var fantastisk
Date published: 2023-09-17
Rated 5 out of 5 by from en meget smuk rejse Det er en utrolig smuk rejse der foregår i et roligt tempo
Date published: 2023-09-17
Rated 5 out of 5 by from Skøn tur til Norge Det var en fantastisk skøn tur. Vores rejseleder var noget helt ud over det sædvanlige. Han var super forberedt på alle udflugter vi var på. Desuden er han venlig, og meget hjælpsom.
Date published: 2023-09-17
Rated 5 out of 5 by from Hel fantastisk oplevelses fuld ferie Vi oplevede en masse, en hel fantastisk tur med skønne og meget forskellige hoteller, og den bedste rejseleder vi nogensinde har rejst med, tak for al din viden william
Date published: 2023-09-17
Rated 5 out of 5 by from Rejsen var med den sædvanlige høje Albatros Travel kvalitet. man Rejseprogram dag for dag var ikke tilgængelig. Manglende tilgængelighed til www site for blinde.
Date published: 2023-09-17
Rated 5 out of 5 by from Fed Flåm-bane, solbeskinnede fjorde og fjelde! Rejsen var veltilrettelagt. Fantastisk togtur over Hardangervidda og ned med Flåm-banen. Fremragende rejleder, der havde styr på det hele. Stor viden og historie og kultur. Rejsevante rejsefæller, som aldrig kom for sent.
Date published: 2023-09-13
Rated 4 out of 5 by from Flot og interessant rejse med varieret program. Spændende og varieret program. Meget passende størrelse på gruppen med 23 personer. Fine hotelværelser selvom der var reserveret enkeltværelse. Rejseleder meget velforberedt og fin info om dagsprogram m.m. Stort plus at rejselederen var ved tjek in i lufthavnen ved afrejsen.
Date published: 2023-09-13
 • y_2024, m_4, d_15, h_3
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.41
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_5, tr_61
 • loc_da_DK, sid_NORTR11, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser