Normandiet og Bretagne

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev Frankrig hvor land møder hav, og hvor blomsterhaver, calvados og østers går op i en højere enhed – med dansk rejseleder, 7 dage

På denne særdeles franske rejse besøger vi både Normandiet og Bretagne, steder som siden tidernes morgen er blevet formet af kontrasterne mellem land og hav. I Normandiet møder vi et blødt og idyllisk landskab med duftende calvados og cremet camembert. Her skal vi også besøge Omaha Beach, Claude Monets have i Giverny og idylliske Honfleur. I Bretagne er landskabet mere varieret og vildt og med tidevandsforskelle, som hører til de største i Europa. Her skal vi køre langs Côte de Granit Rose – den rosa granitkyst – besøge østersbyen Paimpol og slottet Château de la Roche Jagu med den smukke have. Rejsen rundes af i Paris, kærlighedens by, med en aften på sagnomspundne Montmartre.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 Fly til Paris. Monets have i Giverny og videre til Caen i Normandiet
Dag 2 Caen. Besøg i Bayeux, Omaha Beach og mindesmærker fra D-dagen
Dag 3 Caen. Calvados, æblecider og normannisk ost samt besøg i idylliske Honfleur
Dag 4 Fra Normandiet til Bretagne: Caen – Piratbyen Saint-Malo – bindingsværksbyen Dinan – Saint-Brieuc i Bretagne
Dag 5 Saint-Brieuc. Den rosa granitkyst, østersbyen Paimpol og slottet Château de la Roche Jagu med den smukke have
Dag 6 Saint-Brieuc – Chartres med den berømte katedral – Paris med en aften på Montmartre
Dag 7 Paris. Hjemrejse

Hoteller

Aparthotel Adagio, Caen

Meget værdsat 4-stjernet hotel med forholdsvis store værelser og god service, centralt beliggende i Caen ved floden Orne, i gåafstand til det meste. Fællesarealerne er moderne indrettet i glade farver og med stilfulde møbler. De 120 røgfri værelser har gratis WiFi og aircondition samt fladskærms-tv og køleskab. På hotellet er der desuden et populært fitnesscenter.

Læs mere her: https://www.adagio-city.com/gb/aparthotel-caen.shtml

Hotel Ibis Styles, St Brieuc

Moderne indrettet 3-stjernet hotel med glimrende beliggenhed midt inde i Saint-Brieucs historiske bykerne, tæt på shopping, restauranter, barer og caféer. Der er elevator på hotellet, og alle værelser er lydisolerede, har aircondition, fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler og gratis WiFi. Der er tale om et venligt og veldrevet familiehotel med 42 værelser, men med den moderne følelse, som er kendetegnende for kæden Ibis Styles. Læs mere her:

https://www.accorhotels.com/gb/hotel-7475-ibis-styles-saint-brieuc-gare-centre/index.shtml

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
9.198,–
København
9.198,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly til Paris. Monets have i Giverny og videre til Caen i Normandiet Ca. 270 km
Maleren Claude Monet´s hus i Giverny

Fra lufthavnen fortsætter vi vestpå gennem nordfranske landskaber mod Normandiet hvor vores første stop er i Giverny, hvor den impressionistiske maler Claude Monet fandt sit eget lille paradis. Mange af motiverne fra hans mest berømte værker er taget fra netop denne have. Vi nyder blomsterpragten og duftene af krydderier og lavendel samt udsigten fra den japanske bro over den velkendte åkandedam. 

På vej mod kysten passerer vi Normandiets hovedstad Rouen, hvor Jeanne d'Arc blev brændt på bålet i det 15. århundrede. Vi kommer snart til Caen, som er dagens mål. Byen Caen ligger ved floden Orne og har et kendt universitet, flere smukke kirker og et centrum med gode muligheder for at shoppe. Caen er det perfekte udgangspunkt for vores udflugter i denne charmerende del af Frankrig. Her tjekker vi ind på et centralt beliggende hotel, som bliver vores hjem de næste tre nætter. Om aftenen går vi ud for at spise sammen på en lokal normannisk restaurant.

Dag 2
Caen. Besøg i Bayeux, Omaha Beach og mindesmærker fra D-dagen
Historiske Omaha Beach

Gennem det bølgende normanniske landskab når vi middelalderbyen Bayeux med det berømte 70 meter lange tapet, som i 72 scener skildrer, hvordan Vilhelm Erobreren fra Normandiet erobrede England ved slaget ved Hastings i 1066. Vi bruger resten af dagen på en anden invasion, som gik i modsat retning, når vi besøger Omaha Beach, en af strandene, hvor de allierede gik i land den 6. juni 1944, også kaldt D-dagen. Den amerikanske krigskirkegård med over 9.000 hvide kors giver et indtryk af, hvor omfattende invasionen var. Vi besøger også Arromanches, hvor du stadig kan se de kunstige havne ude i havet, som var en forudsætning for, at invasionen skulle lykkes. Vi går heller ikke glip af Pointe du Hoc, den stejle klippe, som amerikanske elitetropper erobrede ved hjælp af rebstiger.

Dag 3
Caen. Calvados, æblecider og normannisk ost samt besøg i idylliske Honfleur Ca. 80 km
I Calvados

En dag for alle sanser. Først besøger vi en ostefabrik for at deltage i fremstillingen og smagningen af nogle lokale og verdensberømte oste. Camembert, en fransk hvidskimmelost med hvid skal, er måske den mest berømte. Ægte camembert er håndlavet på mælk fra køer, der græsser i det frodige græs i Normandiet. Vi skal også prøve den lokale cider!

Næste stop er den maleriske fiskerhavn Honfleur på den sydlige bredde af Seinen. Honfleur anses af mange for at være impressionismens vugge. Det var her, at Eugène Boudin i sidste halvdel af det 19. århundrede malede sine første malerier med scener fra Honfleur. De charmerende bygninger ved havnen huser mange restauranter, der serverer friskfanget fisk og skaldyr – et godt sted at spise frokost. 

Om eftermiddagen besøger vi et kendt calvadosbrænderi, som ligger i en traditionel normannisk gård i Pays d'Auge. I dette autentiske miljø vil vi prøve resultatet af en fantastisk alkymi, der resulterer i den berømte ravfarvede æblebrændevin, der konkurrerer med cognac om at være den mest prestigefyldte blandt destillerede drikkevarer.

Dag 4
Fra Normandiet til Bretagne: Caen – Piratbyen Saint-Malo – bindingsværksbyen Dinan – Saint-Brieuc i Bretagne Ca. 260 km
Den muromkransede by Saint-Malo

Efter morgenmaden forlader vi Caen og begiver os sydpå mod Bretagne og den muromkransede by Saint-Malo, som har en historie fuld af sørøvere og pirater. Inden for murene ligger den gamle by med mægtige huse bygget af granit, så de kunne modstå havets stormvinde. Du kan slentre rundt, nyde atmosfæren og mærke duften fra havet. Tidligere var Saint-Malo en vigtig havneby, hvor man handlede med alt fra krydderier til slaver. Nu er byen en turistmagnet med utallige restauranter, der serverer fisk og skaldyr. Rejsen fortsætter til den nærliggende bindingsværksby Dinan, som engang var sæde for hertugerne af Bretagne.

Om aftenen ankommer vi til Saint-Brieuc, en charmerende og ægte bretonsk lille by ved den engelske kanal, hvor turisterne ikke har fundet hen endnu, og hvor tiden synes at have stået stille. Her tjekker vi ind på et komfortabelt og centralt beliggende hotel, hvor vi bliver to nætter.

Dag 5
Saint-Brieuc. Den rosa granitkyst, østersbyen Paimpol og slottet Château de la Roche Jagu med den smukke have Ca. 160 km
Côte de Granit Rose – den rosa granitkyst

I dag går turen til Côte de Granit Rose, den rosa granitkyst, som er en af de smukkeste kystveje i Europa. Rosa granitklipper, som skifter nuancer i takt med solens gang over himlen, turkist vand og fine sandstrande afløser hinanden på vej mellem landsbyerne Trébeurden, Trégastel og Perros Guirec. Vi stopper i den lille by Paimpol, hovedstaden i Côtes-d'Armor. Paimpol har sit eget latinerkvarter, der fører ned til den gamle fiskerihavn og den lidt nyere marina. Byens stolthed er østers og muslinger, og byen er da også skabt af sin maritime fortid, hvilket de mange seafood-restauranter og østersbarer vidner om. Østers har en mild, delikat smag af havsalt, og man siger at det at spise en østers er som at få et kys fra havet. Sammen prøvesmager vi disse delikatesser! 

Herefter går rejsen til det imponerende bretonske slot fra det 15. århundrede, Château de la Roche Jagu, højt beliggende over floden Trieux med en betagende udsigt. Vi nyder omgivelserne og tager en tur i slottets dejlige have, som det franske kulturministerium har tildelt Jardin Remarquable. Herefter bærer det hjemad til Saint-Brieuc og vores centralt beliggende hotel, som ligger i gåafstand til mange hyggelige restauranter og creperier.

Dag 6
Saint-Brieuc – Chartres med den berømte katedral – Paris med en aften på Montmartre Ca. 450 km
Kejser Napoleon igangsætte opførelsen af Triumfbuen i 1806

Nu er det tid til at forlade Bretagne og køre mod Paris. Undervejs passerer vi hovedstaden i Bretagne, Rennes, en by, der går tilbage til det antikke romerske imperium, samt Les Mans, der er berømt for sine racerbaner, Circuit Bugatti du Mans og Circuit de la Sarthe, der ligger ved siden af hinanden fem kilometer uden for byens centrum. Gennem kuperet fransk landskab fortsætter vi og standser i byen Chartres, kendt for sin parfumeproduktion og katedral, der betragtes som en af den gotiske arkitekturs fremmeste præstationer. Den romersk-katolske katedral er en af de bedst bevarede middelalderkatedraler og blev i 1979 optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Vi kommer snart til Paris, og på vores vej til hotellet passerer vi en række af byens utallige seværdigheder. 
Vi checker ind på et 3-stjernet hotel, som ligger i udkanten af Paris, men tæt på en metrostation. Om aftenen tager vi metroen ind til det sagnomspundne Montmartre og spiser en sidste fransk middag sammen.

Efter byrundturen tjekker vi ind på et godt 3-stjernet hotel i udkanten af byen, men tæt på en metrotation. Hvis du har bestilt middagspakken har du om aftenen mulighed for at sammen med rejselederen tage metroen til Montmartre og restauranten.

Uanset hvor mange gange du har været i Paris, vil du aldrig blive træt af denne smukke by med brede boulevarder og smalle gyder med små butikker og caféer. Det er næsten umuligt ikke at forelske sig i Paris.

Dag 7
Paris. Hjemrejse Ca. 30 km

Efter at have spist morgenmad bliver vi hentet i bus og kører til lufthavnen, hvor vores fly hjem venter. Au revoir, Paris!

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 9.198,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
2.998,–
Prisen inkluderer
 • Dansktalende rejseleder
 • Fly København – Paris t/r 
 • Busrundrejse iflg. program
 • 6 nætter i delt dobbelværelse (enkeltværelse mod tillæg)
 • 6 x morgenmad
 • 2 middage
 • Udflugter jfr. program
 • Entré till Monets have
 • Entré till Bayeux-tapetet
 • Ostesmagning
 • Calvadossmagning
 • Østerssmagning
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Drikkevarer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,-
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer“

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 20 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

 

Hotel

Timhotel Berthier, Paris

Velkørende og moderne 3-stjernet hotel beliggende lige ved metrostationen Porte de Clichy i det nordvestlige Paris. Hotellet har lydisolerede værelser med aircondition og gratis wi-fi. Alle værelser har fladskærms-tv med satellitkanaler, skrivebord, pengeskab og the- og kaffemaskine. Hotellet har en dejlig bar og en restaurant, hvor der serveres en varieret morgenbuffet hver morgen. Hotellet ligger tre kilometer fra Montmartre, og med metro kan du hurtigt komme til centrum af Paris.

https://www.timhotel-berthier-paris-17.fr/en/

 

Mere om dine rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.

Frankrig: www.albatros-travel.dk/destinationer/europa/frankrig

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 1 out of 5 by from En dårlig oplevelse Rejselederen var helt i top, men selve resten af rejsen, var ikke god. Bussen og chaufføren ydede meget lidt service. Da vi startede turen, var den fyldt med affald fra forrige gæster. Skrald overalt, som først blev fjernet næstsidste dag. Hotellerne var 2 stjernede måske, og på det ene hotel gik elevatoren ikke helt op, så vi skulle selv bære kufferterne op. Der var ingen hjælp. Nogle af turene især slottet i bredtagne var overflødig især når vi kørte forbi Mont st. Michel. Det var rejselederen skyld, at vi så det på afstand. Ros til ham. Når vi ser på turens pris, er det ikke pengene værd. Næste gang vil vi vælge noget andet.
Date published: 2019-10-07
Rated 4 out of 5 by from En spændende og historisk rejse Vi havde en spændende tur med en meget vidende guide, Nikolaj. Vi havde bestilt middagspakken til 1.000 kr. for 3 middage om aftenen. Desværre var det med et faldende niveau, især den 3. aften i Paris var noget af en skuffelse. Vi skulle på en længere tur med metro for at komme derhen og selve middagen var ikke noget at "skrive hjem om". Forslag: Prøv at finde et egnet sted i nærheden af hotellet. Hotelværelserne var meget små mildt sagt. På vejen mellem Bretagne og Paris på rejsens dag nr. 6 kørte vi 6 timer med bussen med korte toiletstop, men vi besøgte desværre ikke nogen af de steder, der er nævnt i programmet, såsom Les Mans og byen Chartres m.m.
Date published: 2019-10-09
Rated 3 out of 5 by from dejligt sted skøn beliggenhed Vores rejseleder var særdeles vidende rent historisk både med fakta om d-dagen og med historier (anekdoter) som man ellers ikke ved noget om. Det var godt Arrangerede en tur til Versailles på den sidste dag i Paris - det var godt, da mange ikke rigtig vidste, hvad de skulle bruge dagen på. Drop Paris og lad deltagerne være længere i Bretagne og Normandiet, da det er det de/vi er interesserede i.
Date published: 2019-10-04
Rated 2 out of 5 by from Skuffende Albatrosrejse Rejsen var spændende og informativ, hvad angår minderne fra 2. verdenskrig. Resten på det jævne. Dagene i Bretagne indeholdt ikke de forventede højdepunkter. Rejseleder meget sympatisk og historisk altvidende, men det skinnede tydeligt igennem, at han ikke havde været flere af stederne før. Vi spildte f.eks. meget tid i Monets have, fordi han ikke kendte vejen ind til haven. Vi savnede mere information om det vi så, når vi kørte rundt i bussen, det var nogle lange timer. Han mestrede ikke det franske sprog, og chaufføren talte ikke engelsk, så der manglede den sædvanlige ping-pong kommunikation mellem dem. 2 af hotellerne langt under Albatros standard. Hotellet i Paris lå f.eks. alt for langt væk fra centrum (11 km), og i et forfærdeligt kvarter. Drop den sidste dag eller find et hotel i centrum!
Date published: 2019-10-08
Rated 3 out of 5 by from Oplevelsesrig rejse Guiden var fantastisk og oplevelserne fine. Hotellet i Saint Brieuc var lousy og morgenmaden trist. Hotellet i Paris var ikke meget bedre og beliggenheden elendig - faktisk ville det have været bedre at droppe det ophold og forkorte turen med 1 dag.
Date published: 2019-10-03
Rated 2 out of 5 by from Salgsmaterialet så noget bedre ud end virkeligheden Takket være en rigtig god og kreativ guide, blev meget reddet, men der var for meget kørsel med dårlig placering af hoteller. En chauffør der ikke var lokalkendt og ikke kunne sprog.
Date published: 2019-10-04
Rated 2 out of 5 by from Meget blandet kvalitet På nogen områder var rejseleder kompetent. Flink og sød. Uplanlagt sidst dag. Rosa granitkyst udeladt!
Date published: 2019-10-03
Rated 2 out of 5 by from En blandet oplevelse,med enkelte gode oplevelser. En rejse på det jævne hvor kun dagene i Normandiet var acceptable.
Date published: 2019-10-05
 • y_2021, m_5, d_12, h_17
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.15
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_15
 • loc_da_DK, sid_FRRTR07, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

21FRRTR07BDK0709