Safari på Albatros’ egen Honeyguide Tarangire Camp

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Få storslåede safarioplevelser og fredfyldt afslapning i Albatros’ nybyggede, komfortable camp i Tarangire.

Max 12 deltagare!

Når Hemingway, Roosevelt og Blixen tog på storvildtsafari i Østafrika, byggede man små stationære camps til formålet uden at nægte sig den tids komfort. Det har vi taget til os. Vi har opført den herligste camp langt inde i Afrikas mest vildtrige område i Tarangire National Park, hvor der både er tid til enestående safarioplevelser og fredfyldt afslapning.

Efter et par gode, lange safaridage i Albatros’ fredfyldte camp med 10 store luksustelte omgivet af Tanzanias enorme baobabtræer, elefanter og løver. Der er naturligvis toilet og badefaciliteter, moderne, åbne safarikøretøjer og vores fantastiske kok sætter prikken over i-et.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Safari

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta USD

Dagsprogram 8 dage
Dag 1
København – Kilimanjaro, Tanzania
Dag 2
Kaffeplantage tur og videre til Honeyguide Tarangire camp
Dag 3
Safarioplevelser i Tarangire National Park
Dag 4
Besøg på Kilimatembo-skolen, Mto wa mbu landsby og Kakoi Village Masai landsby
Dag 5
Heldagssafari i Tarangire med picnic
Dag 6
(Tilkøb) Ngorongoro-krateret eller flere Safarioplevelser
Dag 7
Honeyguide Tarangire Camp, Arusha og hjemresjer
Dag 8
Hjemmkomst til København

Hoteller

Honeyguide Tarangire Camp

Honeyguide Tarangire Camp ligger omgivet af den åbne savanne. Campen er ikke indhegnet og vi kommer derfor til at opleve dyrene på helt tæt hold, når elefanterne kommer på besøg i vores camp.

Campen ejes af Albatros og består af 10 private telte opført i kanvas, hvor man bor komfortabelt med badeværelse og med en selvbetjent bruser, en såkaldt Bucket Shower. Møbleringen er helt klassisk med dobbeltseng eller to enkeltsenge (standardværelse), stol og skrivebord, skab og safaristole på terrassen.
Vores camp har panoramaudsigt over den afrikanske savanne. Det er møbleret med autentiske design. Dette får det til at føle, at du er på safari i 80'erne.

I biblioteksteltet, kan du nyde en god bog og en kølig forfriskning mens dyrelivet omgiver dig på den åbne savanne.

Vi har bestræbt os på at skabe den rigtige komfortable safariatmosfære tæt på vildtlivet uden unødvendig luksus.

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
27.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Kilimanjaro, Tanzania

Vi flyver fra København med kurs mod Tanzania med en mellemlanding undervejs og ankommer sent om aftenen. På nogle afgange ankommer vi først om morgenen dag 2.

Dag 2
Kaffeplantage tur og videre til Honeyguide Tarangire camp

Efter morgenmaden køver vi ud til Ifulong kaffeplantage, hvor vi bliver vist rundt og lærer en masse om produktionen af den lækre tanzaniske kaffe (dette besøg er afhængigt af ankomsttiden på vores fly). Derefter kører vi til vores lodge. Honeyguide Tarangire Camp er nyopført og ligger omgivet af den åbne savanne. Campen er ikke indhegnet, og vi kommer derfor til at opleve dyrene på helt tæt hold, når elefanterne kommer på besøg i vores camp. Ligesom Albatros’ øvrige Honeyguide camps består Honeyguide Tarangire af kanvastelte i afrikansk stil, og vi bliver derfor vugget i søvn af alle savannens lyde om aftenen.

Dag 3
Safarioplevelser i Tarangire National Park
Tanzanias fantastiske natur

I dag tager vi på vores første safari i Tarangire Nationalpark, som næstefter Serengeti har den højeste koncentration af vildt i Tanzania. Vi står tidligt op for at komme på safari straks efter morgenmad. Dette er det klassiske Afrika med karakteristiske akaciegrene, gamle baobabtræer, masaier og elefanter. Der er ikke meget, der kan måle sig med de stærkt krydrede morgendufte og den helt specielle glød over savannen om morgenen. Der er køligt, og alt ånder fred og ro, nu hvor nattens jagt og generelle furore er overstået. Vi møder vildtet ved vandhullerne, hvor dyrene slukker deres tørst. Erfaringsmæssigt er der gode chancer for at se et godt udvalg af Afrikas berømte savannevildt. Det er især løver, gnuer, elefanter, kuduer, vortesvin, giraffer og impalaer, som vi kan være heldige at se. Der er ingen garanti for, hvad vi ser, hvornår eller hvor. Og netop uvisheden er en del af naturens charme, som gør en safari til en anderledes og spændende oplevelse.

Dag 4
Besøg på Kilimatembo-skolen, Mto wa mbu landsby og Kakoi Village Masai landsby
Der vokser over 30 forskellige bananarter i Mto wa Mbu

I dag skal vi besøge Kilimatembo-skolen uden for Karatu. Siden 2015 har Albatros støttet denne lokale skole med forskellige projekter såsom renovering af klasseværelser, installation af vandtanke og levering af skole- og sportsudstyr. På vores besøg får vi chancen for at se det daglige liv på skolen uden at forstyrre børnenes rutine.

Senere besøger vi Mto wa Mbu – ’Myg flod landsby’. Her får vi et godt indblik i hverdagen for de lokale indbyggere, der består af flere forskellige stammer. Der er altid en livlig aktivitet i landsbyen, der hovedsageligt ernærer sig ved bananproduktion (her vokser over 30 forskellige bananarter). Landsbyens folk viser os rundt og fortæller om livet på landet, inden vi spiser frokost i Mto Wa Mbu.

På vej tilbage til vores camp gør vi holdt hos Kakoi Village masailandsby. Masaierne er en af de mest velkendte afrikanske folkestammer, og i dag ser vi hvordan masaierne lever og bor, hvordan de holder fast i deres traditionelle kultur i det moderne Tanzania.

Dag 5
Heldagssafari i Tarangire med picnic
Elefanter kan kommunikere med hinanden over flere kilometer

Vi medbringer vores egen frokost, så vi har hele dagen i denne ekstremt vildtrige nationalpark med picnic undervejs. Tarangire Nationalpark har navn efter floden, der løber gennem den, og er præget af ældgamle og enorme baobabtræer, som står imponerende mod den blå himmel. Det livgivende vand i floden tiltrækker masser af dyr i tørtiden, hvor især elefanter kommer vandrende til parken og får slukket tørsten i floden eller i baobabtræernes bløde, vandholdige blade. Ofte kan vi se meget tydelige spor af elefanternes indhug i baobabtræerne, men træerne i netop denne park har gennem tusinder af år udviklet en formidabel evne til at overleve de kraftige indhug.

Ud over elefanter finder vi i Tarangire en masse andet savannevildt, men denne nationalpark er til forskel fra eksempelvis Manyara stærkt præget af ind- og udvandrende vildt, som hele tiden blander sig med den faste bestand. På denne måde skabes en uforudsigelig dynamik, der gør parken særligt spændende.

Dag 6
(Tilkøb) Ngorongoro-krateret eller flere Safarioplevelser
Giraffer er drøvtyggere

I dag skal vi til det berømte Ngorongoro-krater, der ikke overraskende har gjort sig fortjent til at figurere på UNESCO’s liste over verdens naturarv. Køreturen til indgangen tager to timer, afhængigt af om vi standser undervejs og kigger nærmere på den natur, vi kommer igennem. Men snart er vi fremme ved kraterkanten og herfra fortsætter ned i det enorme sammenstyrtede krater, kaldet en caldera. Ngorongoro-vulkanen nåede formentlig en højde på omkring 6.000 meter, svarende til Kilimanjaros aktuelle højde, inden den øverste del kollapsede, faldt ned i krateret og formede den nuværende caldera på ikke mindre end 260 kvadratkilometer. Nede i bunden har der siden samlet sig en sø, og hele området er generelt mere regnfuldt og frugtbart end andre steder i Tanzania. Det betyder, at det store krater er yderst populært blandt dyrene, og samtidig holder de stejle kraterskråninger vildtet ”fanget” herinde. Dyrene har dog ikke reelle problemer med at vandre ind og ud af krateret, det er blot lidt mere besværligt for dem end at bevæge sig på de flade savanner. Vildtbestanden varierer da også ganske betydeligt gennem året. Vi har gode chancer for at se næsehorn, løver, hyæner, elefanter, bøfler, eland (elsdyrantilope) og mange andre typer antiloper under vores safari ned på vulkankraterets bund.

Pris: 235 USD betales kontant minimun 2 personer.

Bemærk, at hvis et udvalg af gæster vælger at blive på lejren, vil rejselederen også blive, da dette er inkluderet i det originale program.

Til den som bliver på campen tager ud på begge morgen og aftermiddags safari.

Dag 7
Honeyguide Tarangire Camp, Arusha og hjemresjer

Efter en sidste morgenmad er det tid til at sige farvel til Honeyguide Tarangire camp. Men vores safari slutter ikke endnu, for vi medbringer frokosten fra vores camp og bruger vores sidste formiddag i parken. Efter frokosten forlader vi så endelig Tarangire National Park og fortsætter de ca. to timer tilbage til Arusha. I Arusha kører vi på en kort byrundtur, der inkluderer et besøg på Arusha-museet (afhængigt af afgangstidspunkt på vores fly).

Vi spiser aftensmad på en lokal restaurant, før vi kører til lufthavnen og begynder vores tur hjem.

Dag 8
Hjemmkomst til København

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 27.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
2.998,–
Børnepris (for børn under 12 år)

19.998,–

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Tanzania t/r med mellemlanding
 • Safari og Udflugter jf. program
 • Morgenmad dag 2-7 (på dag 8 er der morgenmad på flyet)
 • Frokost på dag 2-7
 • Aftensmåltider dag 2-7 (på dag 1  er der aftensmad på flyet)
 • 5 nætter på Honeyguide Tarangire Camp i delt dobbeltværelse
 • Ifulong kaffeplantagetur med frokost 
 • Besøg på Kilimatembo-skolen 
 • Byrundtur i Mto wa mbu (lokal landsby) med frokost
 • Lokal Masai landsbytur
 • Byrundtur i Arusha inklusive besøg på Arusha-museet (afhænger af afgangstiden på vores fly)
 • 3 x morgensafarier
 • 2 x eftermiddagssafarier
 • 1 x heldagssafari med picnic / frokost
 • Entreer til nationalparkerne
 • National Campinggebyr
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Visum til Tanzania (ca. 50 USD.) Læs mere her
 • Udflugt til Ngorongoro-krateret
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører. Beregn ca. 85 USD per person
 • Der kan forekomme problemer med betalingsterminalerne på vores camps. Vi anbefaler derfor, at der medbringes ekstra kontanter til betaling
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under Prisen inkluderer

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

OBS!

Vores safariledere vil gøre alt hvad de kan for, at vi ser så mange dyr som muligt på vores game drives. Da der er tale om vilde dyr, er der dog ingen garantier for, at vi ser dem.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 10 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Plasticposer i Tanzania og Kenya

Vi skal gøre opmærksom på, at myndigheder i Tanzania og Kenya for nylig har vedtaget en lov, der forbyder indførsel og brug af plastikposer, hvorfor de gængse tax-free plastikposer heller ikke må medbringes ved indrejse til Tanzania og Kenya. For at undgå, at de af jer, der måtte have planer om at gøre indkøb i forbindelse med flyrejsen, skal få inddraget jeres plasticpose ved ankomst til Tanzania og Kenya, vil vi opfordre jer til at medbringe eksempelvis en stofpose til opbevaring af jeres indkøb.

Når I ankommer til lufthavnen i Tanzania eller Kenya, skal I derfor smide den plasticpose ud, som I har modtaget i forbindelse med jeres tax-free køb – der er opsat store affaldscontainere netop til dette – og lægge jeres tax-free varer ned i jeres medbragte stofpose, eller, hvad I har valgt at tage med som alternativ til plasticposen.

I og med, at lovgivningen som sagt forbyder al indførsel – og brug – af plasticposer, så er det heller ikke tilladt at medbringe plasticposer i sin bagage.

Det er således AL brug af plasticposer, der er forbudt ved lov i Tanzania og Kenya, og man risikerer store bøder, hvis man ikke overholder dette!

Transport

Man skal være indstillet på, at nogle veje er i en meget dårlig forfatning.

Klimaet i Tanzania

Mange bliver overraskede over klimaet i Tanzania. Landet ligger lige syd for ækvator, og alligevel er temperaturerne yderst behagelige og ændrer sig kun marginalt i løbet af året. Dette skyldes, at safariområderne ligger mellem 900-2.400 m.o.h. Som eksempel ligger Serengeti 1600-1800 m.o.h., hvilket betyder, at dagtemperaturerne er yderst behagelige, ca. 25 grader med lav luftfugtighed. Nætterne og morgenerne kan være kølige – især i tørtiden – så det er altid en god idé at medbringe en vindjakke til morgensafarierne.

Mere om Tanzania

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.
Tanzania
www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/tanzania

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Forlæng rejsen

Rejseforlængelse på Zanzibar

Type Rejseforlængelse
Varighed 6 dage
Pris 10.998,–
Luksusbadeferie ved Det Indiske Ocean på Zanzibar

Forlæng din Afrikarejse med 5 nætter på det lækre Blue Bay Resort på Zanzibar. Ud over de lange, palmeomkransede sandstrande er her masser af udflugts- og aktivitetsmuligheder. Tag for eksempel en krydderitur, besøg Stone Town eller nyd solnedgangen om bord på en dhow med Det Indiske Ocean som baggrund.

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

På Blue Bay Resort er der flere swimmingpools i det store parkområde. Resortet har et sportscenter, hvor man kan dyrke tennis, styrketræning, dykning, windsurfing, fiskeri og meget mere. Derudover er her et stort spa- og wellnesscenter.

Læs mere om resortet på http://bluebayzanzibar.com

Pris for Garden-værelse
kr. 10.998,- per person i delt dobbeltværelse
kr. 14.996,- per person i enkeltværelse
Børnepris kr. 6.498,- (2-11 år)

Prisen inkluderer
 •  Fly Arusha/Kilimanjaro – Zanzibar t/r
 • Transport mellem lufthavn og resort
 • 5 nætter indkvartering i delt dobbeltværelse (Garden-værelse) på Blue Bay Resort
 • Halvpension (morgenmad/middag)
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Rejseforlængelsen er på egen hånd uden dansk rejseleder og der er derfor ikke noget krav om deltagerantal for gennemførelse.

Lignende rejser