Solskin, klipper og røgede sild – kulturrejse til Bornholm

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Danmarks klippeø Bornholm er både historisk og kulturelt Danmark i koncentreret form. Glæd dig til skærgårdsidyl, maleriske havne og hyggelige byer

Busrejse

Under Harald Blåtand blev Bornholm en del af kongeriget Danmark, og øen byder på masser af spændende historier, fra vikinger til sørøvere, og selv de specielle rundkirker giver grobund for skrøner og legender. Det nordligste Bornholm blev udsmykket med Nordeuropas største og stærkeste fæstning, Hammershus, som vi naturligvis skal besøge. Svaneke er kendt som Bornholms gastronomiske centrum. Her brygger man øl, laver lakrids, producerer gin og meget mere. I Gudhjem oplever vi skærgårdsidyl og små hyggelige gader, det bliver næsten ikke mere bornholmsk. Naturen på øen er også unik, og vi kan nyde Bornholms frodige landskab, afbrudt af klipper, strandenge og ikke mindst smukke, brolagte middelalderbyer med små, farverige bindingsværkshuse. Albatros’ lille rundrejse binder Bornholms mange spændende seværdigheder sammen til en lille Danmarkshistorie.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Busrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Dansk krone

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra Jylland over Fyn til Sjælland og videre over Øresundsbroen til Skåne til Rønne
Dag 2 Helligpeder, Teglkås, Hammershus Besøgscenter, Hammershus Borgruin, Sandvig-Allinge, Madsbakke, Helligdomsklipperne
Dag 3 Almindingen, Ekkodalen, Østermarie og Svaneke
Dag 4 Østerlars Rundkirke og Gudhjem
Dag 5 Færge til Ystad, rundtur i Ystad og hjemrejse

Hoteller

Hotel Green Solution House (GSH)

Det dejlige Hotel GSH ligger i naturskønne omgivelser langs Strandvejen med cirka to kilometer til Rønnes Torv. Hotellet er moderne indrettet og arbejder meget progressivt med bæredygtighed og ansvarlighed. Derudover er der bar/cafe i hotellets lobby. Værelserne er lyse og velindrettede med eget bad/toilet, tv, telefon, gratis trådløst internet, mini-køleskab og hårtørrer.

Læs mere om hotellet www.greensolutionhouse.dk

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
4.498,–
Fra Aalborg/Jylland
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
4.498,–
Fra Vejle/Jylland
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra Jylland over Fyn til Sjælland og videre over Øresundsbroen til Skåne til Rønne
Rønne rummer mange spændende og dejlige steder

Katamaranfærgen bringer os over Østersøen til Rønne på en god time.

Vi er i Rønne tidligt på eftermiddagen. Rønne er ofte lidt overset, men rummer mange spændende og dejlige steder. Rønne har et dejligt centrum omkring Store Torv. Kvarteret mellem torvet og den iøjefaldende kirke er det mest spændende, men på modsatte side af torvet ligger gågaden, hvor man ofte kan gøre et fund i butikkerne.

Efter et lille stop i Rønne centrum kører vi til vores hotel Green Solution House, som ligger i udkanten af byen.

Dag 2
Helligpeder, Teglkås, Hammershus Besøgscenter, Hammershus Borgruin, Sandvig-Allinge, Madsbakke, Helligdomsklipperne
Hammershus er Nordeuropas største borgruin

Vi kører på langs af øen og snupper Bornholms smukkeste kystvej gennem et par af Danmarks mindste havne, Helligpeder og Teglkås. Hvis tiden og vejret tillader, laver vi lige et fotostop, inden vi fortsætter til dagens højdepunkt, Hammershus fæstning. 

Hammershus nyåbnede besøgscenter, finansieret af A.P. Møller & Hustrus fond, er opført smukt ind i klippelandskabet og er en seværdighed i sig selv. Herfra har man en formidabel udsigt til den nyrestaurerede borgruin, der i dag må anses for en af Danmarks største seværdigheder. Der er gode adgangsveje til selve borgen, hvorfra der er en pragtfuld udsigt over det bornholmske kystlandskab. Mellem ruinerne ses i øvrigt en del af Bornholms mest sjældneog endemiske planter, ofte med ”rødder” i middelhavsfloraen.

Danmark mistede Bornholm til svenskerne ved Roskildefreden i 1658, men bornholmerne ville ikke være svenskere og overlistede den svenske garnison på Hammershus uden dødsfald bortset fra kommandanten Johannes Prinzenskjold, der blev skudt i Rønne. De bornholmske kupmagere havde taget kongen Frederik d. 3 i ed, der således brød Roskildefreden, men fik sig sit eget private kongelige len med ret til skatter og afgifter. Navnene på de bornholmske helte pryder i dag blandt andet de bornholmske færger, bortset fra Leonora Christine, der paradoksalt nok tilbragte et år i fængsel (1660-61) på Hammershus sammen med sin mand Corfitz Ulfeldt som landsforrædere, der havde stået på svenskernes side ved forhandlingerne om Roskildefreden.

Turen går videre gennem Sandkås og Allinge. Her gør vi blandt andet et kort stop ved Madsbakke, for at se nogle af Danmarks tydeligste (optegnede) helleristninger fra bronzealderen, ristet i en klippe omkring 5 minutter fra parkeringspladsen. Dagens sidste stop er Helligdomsklipperne, der rejser sig skarpt og dramatisk fra Østersøen.

Dag 3
Almindingen, Ekkodalen, Østermarie og Svaneke
Specialiteten, Sol over Gudhjem

Højt beliggende over havets overflade ligger skoven Almindingen, som udviklede sig til skov efter sidste istid. Rundt omkring i skoven stikker granitten frem i form af klipperfremspring, stenblokke, og det gør at skoven er helt forskellig fra, hvad man ellers finder i Danmark.  

Vi stopper ved Borresø, hvor man på en klippetop finder fundament og dele af den ringmur, som engang udgjorde Lilleborg. Hertil flyttede Kong Svend Grathe i midten af 1100-tallet. Området overgik i 1576 igen på den danske konges hænder og blev til kongens jagtreservat, herfra hentede man de krondyr, som senere skulle saltes og ende på de kongelige borde, og enkelte af deres efterkommere spankulerer den dag i dag stolte rundt i Jægersborg Dyrehave.

Herfra går vi gennem den smukke skov ad en gammel hulvej mod den gamle vikingeborg Gammelborg, der blev opført inde midt på øen i perioder, hvor øen blev angrebet af sørøvere, og vi kommer frem til den smukke sprækkedal Ekkodalen. Vi går en tur langs sprækkedalen, og der bliver måske tid til en kop kaffe, inden vi fortsætter turen gennem den gamle skov, og måske passerer vi den eneste danske population af den europæiske urokse, som er udsat netop her i Almindingen i 2012 af Naturstyrelsen. De står tit langs vejen, og måske er vi heldige.

På vejen mod Svaneke kører vi gennem Østermarie og stopper kort ved Østermarie Kirke og den fredede kirkeruin, hvor der står 4 gamle runesten.

Vi er fremme ved Svaneke ved frokosttid. Byen blev kåret som Danmarks smukkeste købstad i 2013, og bykernen er utrolig hyggelig at slentre rundt i med velbevarede huse og torv. Byen har en smuk kirke, og deres vandtårn er tegnet af selveste Jørn Utzon. Svaneke har sat bornholmske specialiteter på verdenskortet eller i det mindste på danmarkskortet, og på en vandring gennem byen kan man se alt fra bolsjeproduktion, smage på lokal fremstillet gin og ikke mindst lakrids fra Johan Bülow. Mest kendt er nok Svaneke bryghus, og til frokosten er det måske fristende at besøge enten bryghusets restaurant eller måske Svaneke Røgeri for at smage på nogle af deres skønne specialiteter – mon ikke en dejlig røget sild og en lokal Svaneke-øl kan friste de fleste. Herefter bliver der tid til en lille rundvandring og tid på egen hånd i den skønne by.

Dag 4
Østerlars Rundkirke og Gudhjem
I hyggelige Gudhjem

Vi kører først til den største af Bornholms fire rundkirker, Østerlars Kirke, opført i middelalderen omkring 1150. Kirken har nogle smukke kalkmalerier og en spændende indretning i flere etager. Rundkirkerne er omgærdet af mange eventyr om skatte og teorier om deres indbyrdes forhold, men det er formentligt alt sammen blot fantasifulde teorier.

Herefter går turen til det hyggelige Gudhjem, der ligger som en skærgårdsby med smuk udsigt over Østersøen. Øverst i byen ligger byens mølle, og herfra snor sig hovedgaden mellem de gamle hyggelige huse malet i primært gule, røde og hvide farver. Der lurer fristelser hele vejen ned gennem hovedgaden til havnen. Vi går en tur gennem byen og nyder de små gader og stræder. Her vokser figentræer og andre for Danmark eksotiske planter, og til frokost er der mulighed for at smage på et udvalg af de bornholmske fiskespecialiteter på Gudhjem Røgeri, hvor man serverer en god fiskebuffet til rimelige priser. Ellers er der mulighed for at spise på en af byens andre små serveringer, og for de som har lyst, kan man fortsætte langs vandet og besøge kunstneren Oluf Høsts hus, som er et besøg værd.    

Dag 5
Færge til Ystad, rundtur i Ystad og hjemrejse

På vej hjem besøger vi den gamle danske handelsby Ystad. Byen blev grundlagt i den tidlige middelalder i perioden omkring Valdemar Sejrs regeringstid og nævnes første gang på skrift i år 1244, da Kong Erik IV Plovpenning besøger byen. Vel fremme i byen skal vi både tage lidt tid i Kurt Wallanders fodspor og opleve gader og stræder, som er stort set uforandrede siden middelalderen, hvor vi må huske at nyde de flotte gamle bindingsværksbygninger som f.eks. Apotekerhuset, som er bygget helt tilbage i 1400-tallet – hvilket gør det til et af Skandinaviens ældste stadig beboede huse. I moderne tid har Henning Mankells krimibøger nærmest gjort Ystad til en pilgrimsby for alle de mange læsere og fans, som vil opleve kommissær Wallanders nærmiljø.

Der er afsat tid til at vi oplever byen og spiser frokost i løbet af besøget (på egen hånd).

(Afhængig af færgetider, kan besøget i Ystad også blive gennemført på dag 1)

Busrejse

Vi ved, at busrejser er en populær rejseform. Du skal bare tage plads, og din eneste opgave er at holde ferie. Albatros´ dygtige rejseledere sørger for, at oplevelserne kommer til dig i bedste Albatros stil. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde turen i ro og mag. Ferien starter ganske enkelt allerede når du stiger ind i bussen.

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4-stjernede

Hvordan er busserne

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4**** og lever op til de Europæiske Miljø normer Euro 6.

Alle busser har:
Justerbare sæder, fodstøtter, bord/klapborde, klimaanlæg, minikøkken, "nød-toilet", hattehylder, læselamper, musikanlæg, tv skærme og 220v stik. Alle busser er røgfrie.

Valg af sæde

På busrejser med Albatros har du mulighed for at vælge dit favoritsæde allerede ved bestilling.

Hvor vil du sidde i bussen? Venligst kontakt Albatros for reservation af sæde.

Rækkerne 1,2,7,8 og 9 koster kr. 100,- at reservere for hele rejsen. 
Rækkerne 3 til 6 og 10 til 14 koster kr. 75,- at reservere for hele rejsen.

Ønsker du ikke at resevere en plads vil du blive tildelt din faste plads ved ombordstigning.
Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at at sædereservationen/din faste plads ikke gælder i eventuelle transferbusser.

Her kan du se pladsoversigt i bussen: https://documents.albatros-travel.com/dk/BUS_52PAX_seatingplan.jpg

Se opsamlingssteder og tider under "Praktiske oplysninger".

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 4.498,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
1.498,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Bus Jylland, Fyn og Sjælland – København – Ystad – Rønne til Balka Strand  t/r
 • Udflugter og transport jf. program
 • Indkvartering på godt hotel i delt dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad 
 • 4 x 2-retters middage 
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Eventuelle entreer: Bornholms Forsvarsmuseum (45 kr.), Østerlars Rundkirke (20 kr.)
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkevarer
 • Personlige drikkepenge f.eks. til chauffør
 • Personlige fornødenheder og drikkepenge
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online-bestilling)
 • Fast plads i bussen: 150 kr./100 kr./75 kr. Kontakt os for ønskepladsen på tlf. 36 98 98 98 eller via mail til info@albatros.dk
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 25 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Påstigningssteder og -tider

Påstigningssteder og -tider

Ved bestilling, noter venligst ønsket opsamlingssted i bemærkninger!

9000 Aalborg, Th. Sauersvej, Pendler P-Plads, kl. 03:45
9600 Haverslev Circle K Benzinstation, Industriparken- afkørsel 33, kl. 04:15
8900 Randers Randers Arena, Fyensgade, kl. 04:45
8000 Aarhus ved Bilka (ved Cirkel K tank), Agerøvej, kl. 05:20
8660 Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen, kl. 05:45
8700 Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56, kl. 06:05
7100 Vejle afkørsel 59, (ved DTC Busstop), kl. 06:30              
7000 Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej, kl. 06:55
5250 Odense SV Bondovej ud for Lidl – afkørsel 52, kl. 07:40
5800 Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen, kl. 08:50
4220 Korsør Q8 Storebæltsvej - afkørsel 43, kl. 09:05
4200 Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé - afkørsel 39, kl. 09:20
4100 Ringsted E20, v. afk. 35, Pendler P-plads, Østre Ringvej, kl. 09:40
4600 Ølby Station (ved 7-11 kiosk/Togbus skilt) kl. 10:00
2770 Kastrup Lufthavn, Terminal 3 Busstop, Kastrup Tværvej D, kl. 10:30

Hjemkomststeder og -tider

2770 Kastrup Lufthavn, Terminal 3 Busstop, Kastrup Tværvej D, kl. 13:15
4600 Ølby Station (ved 7-11 kiosk/Togbus skilt) kl. 13:45
4100 Ringsted E20, v. afk. 35, Pendler P-plads, Østre Ringvej, kl. 14:05
4200 Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé - afkørsel 39, kl. 14:25
4220 Korsør Q8 Storebæltsvej - afkørsel 43, kl. 14:40
5800 Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen, kl. 14:55
5250 Odense SV Bondovej ud for Lidl – afkørsel 52, kl. 16:15
7000 Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej, kl. 16:50
7100 Vejle afkørsel 59, (ved DTC Busstop), kl. 17:15                 
8700 Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56, kl. 17:40
8660 Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen, kl. 18:00
8000 Aarhus ved Bilka (ved Cirkel K tank), Agerøvej, kl. 18:25
8900 Randers Randers Arena, Fyensgade, kl. 19:00
9600 Haverslev Circle K Benzinstation, Industriparken- afkørsel 33, kl. 19:30
9000 Aalborg, Th. Sauersvej, Pendler P-Plads, kl. 19:59

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser

20DKBUS02BDK3007