Sommer i Kirgisistan

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Det afsides beliggende centralasiatiske land er en perfekt ramme om en aktiv ferie med bjergsøer, nomader og uforglemmelige landskaber

Kom med Albatros på et enestående eventyr til den tidligere Sovjetrepublik Kirgisistans fabelagtige landskaber, når de er klædt i deres smukkeste sommerfarver. 
Lyset på denne tid af året er knivskarpt, luften berusende frisk og de alpine blomster dækker bjergstepperne i et meget smukt flor. 
Rejsen former sig som en rundrejse i det nordlige Kirgisistan, hvor vi skal på lette vandreture ind i bjergdalene langs fossende floder. Der vil være lejlighed til både at nyde naturen samt solbade og svømme i Issyk-Kul-søens krystalklare vand. 
Vi kommer til at vandre i bjergene øst for Karakol, hvor nogle af de smukkeste landskaber i Kirgisistan findes.
Vi møder også de etniske nomader og får et sjældent indblik i deres levevis og kultur i de uspolerede bjerglandskaber. Der bliver også lejligheder til at stifte bekendtskab med det lokale køkken. 
Vi overnatter endda på traditionel nomadevis i filttelte en enkelt nat. Rejse- og overnatningsformerne er ikke luksuriøse, men de er til gengæld bekvemme, charmerende og med masser af lokalkolorit.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Albatros aktiv

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Som

Dagsprogram 9 dage
Dag 1
Afrejse fra København
Dag 2
Ankomst til Bisjkek. Byrundtur
Dag 3
Bisjkek – Cholpon Ata - Karakol. Issyk-Kul-søen og helleristninger
Dag 4
Karakol. Let vandretur i bjergene, Przewalski-museet og den russisk ortodokse kirke
Dag 5
Karakol – Jeti Oghuz –Tamga. De røde sandstensklipper og ankomst til Tamga
Dag 6
Tamga – Barskaun dalen – Tamga. Lokalt landsbyliv og de røde sandstensklipper ved Skazka
Dag 7
Tamga – Kaji-say - Bokonbaeva - Jaichy. Varme kilder og overnatning i jurter
Dag 8
Jaichy - Burana – Bisjkek. Burana minareten, tid på egen hånd og afskedsmiddag
Dag 9
Bisjkek – København

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
15.998,–
København
15.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København

Vi flyver fra København via Istanbul mod Kirgisistans hovedstad, Bisjkek. Kirgisistan er en af de tidligere sovjetrepublikker – et afsides beliggende land i et glemt hjørne af det nu hedengangne Sovjetunionen. 
Geografisk, naturmæssigt og kulturelt er landet en sammenblanding af mongolsk, persisk og russisk tilsat eget nationalt særpræg. Kirgisistan grænser til Kina i øst, Tadsjikistan i syd, Usbekistan i vest og Kasakhstan i nord. 

Meget har ændret sig siden Albatros i 1995 som det første europæiske rejsebureau bragte gæster til Kirgisistan. I dag behøver man ikke længere at deles om et vakkelvornt lokum i gården, sporadisk varmt vand og fælles sovesale krydret med transport i store militærkøretøjer. 

Standarden på køretøjer og overnatningssteder er forbedret og tidssvarende – men eventyret venter stadig på dig!

Dag 2
Ankomst til Bisjkek. Byrundtur
Den kirgisiske hovedstad, Bisjkek

Efter ankomst kører vi til vores hotel i Bisjkek. Efter en solid morgenmad og et par timers hvile tager vi fat på dagsprogrammet. 
Bisjkek er efter centralasiatisk målestok en ung by – grundlagt i 1825 – med bebyggelse i overvejende russisk stil. Førstehåndsindtrykket er voluminøse regeringsbygninger, parker med bastante fædrelandsmindesmærker og lignende, men der findes stadig en del pittoreske småhuse i typisk russisk stil. Bisjkek er præget af en rar atmosfære, der forstærkes på sommerdage. 

Vi parkerer i centrum og går i slentretempo gennem bymidten, hvor rejselederen fortæller om livet i byen og stederne, vi går forbi: de smukke parker, museerne, byens varehuse og basarer. 

Der vil også være lidt tid til fri disposition, så man kan spadsere omkring på egen hånd eller slappe af på en café. Efter aftensmaden, som indtages på en god cafe, er resten af aftenen til egen rådighed.

Dag 3
Bisjkek – Cholpon Ata - Karakol. Issyk-Kul-søen og helleristninger
Snup bare en dukkert i Issyk-Kul-søen

Efter morgenmaden pakker vi bagagen og kører østpå mod byen Cholpon-Ata, som er smukt beliggende ved Issyk-Kul-søens nordlige bred. 

I begyndelsen følger vi grænsefloden mellem Kasakhstan og Kirgisistan og kører i det typiske steppelandskab, som udgør den sydligste del af den store kirgisersteppe i nord. På vores videre færd bliver terrænet mere kuperet, og det går opad gennem Boömskoe Ushchelie-slugten, til vi når Issyk-Kul-plateauet. 

Snart anes en turkis bræmme i horisonten – det er den store bjergsø Issyk-Kul. Med dybder på mere end 650 meter er søen klodens næststørste bjergsø. Landskabet bliver gradvist mere åbent og giver plads til små landbrug, græssletter og fladt steppeland med kvæg- og fåreflokke. Langs vejen står abrikostræer og morbærtræer med skæve kroner. Hist og her ligger små muslimske gravpladser. 

Vi gør holdt ved den største by på nordsiden af søen og stopper efterfølgende ved en lokal restaurant på vejen i den største by på nordsiden af søen. Her er opført et mindre open air museum, også kaldet Stenhaven, som er bygget op omkring de mange helleristninger, der er fundet her i området. 

Nogle af helleristningerne går så langt tilbage som 1500 år f.Kr, men de fleste stammer fra det 8. – 1.årh. f.Kr. De mere end 5000 sten med helleristninger er spredt ud over et areal på hele 42 hektar, så vi vælger nogle af de mest interessante, inden vi fortsætter mod vores destination, Karakol.

Karakol er med sine mere end 75.000 indbyggere, Kirgisistans fjerdestørste by. Her findes alle moderne faciliteter, ligesom en del gode restauranter, butikker og nybyggede hoteller. Vi indlogerer os på vores hotel, hvor vi skal bo de næste to nætter. Om aftenen spiser vi middag på en af byens bedste restauranter.

Dag 4
Karakol. Let vandretur i bjergene, Przewalski-museet og den russisk ortodokse kirke
Vi stifter nærmere bekendtskab med sommeren i de kirgisiske bjerge

I bjergene øst for Karakol findes nogle af de smukkeste landskaber i Kirgisistan, og efter morgenmaden kører vi op i bjergene og vandrer en passende strækning i den klare bjergluft, hvor duftene og landskabet virkelig kommer ind under huden. Vi medbringer frokost, som vi spiser i det fri. 

Fra dalen med bevoksning af fyrre- og nåleskov hæver de omgivende bjerge sig stejlt i vejret. Øverst oppe veksler landskabet mellem plantebælter fra skoven længst nede til åbne vidder med alpine planter og smukke græssletter med flokke af alperavne og Himalaya-gribbe, der svæver over gletsjerne. Undervejs standser vi ved små kildevæld og vandfald, kigger på planter og lytter til fuglene.

Herefter returnerer vi til Karakol, hvor vi besøger Przewalski-museet, som viser mange af de sager, den russiske opdagelsesrejsende Nikolai Mikhailovich Przevalski hjembragte fra sine ekspeditioner i Kina, Tibet og Mongoliet. Vi kigger også den særprægede kinesiske moské fra 1910; et solidt bygningsværk bygget uden et eneste søm, samt byens flotte russisk-ortodokse kirke. 

Om aftenen skal vi ud at spise hos en lokal uighur familie. Uighurerne er et folkeslag, som primært lever i den nordvestlige kinesiske provins Xinjiang Uighur Autonome Region i det vestligste Kina; nabo til Kirgisistan.

Dag 5
Karakol – Jeti Oghuz –Tamga. De røde sandstensklipper og ankomst til Tamga
Klippeformationen "Det bristede hjerte"

Vi besøger den lille landsby Jeti Oghuz, der er mest kendt for en sælsom højderyg bestående af røde sandstensklipper – en af formationerne er kendt som ”Det bristede hjerte” og er omtalt i Hans Scherfigs fine bog ”Hos kirgiserne” fra 1964. 

Vi besøger også et berømt sanatorium, hvor uafhængighedsaftalen mellem Rusland og Kirgisistan blev underskrevet i 1991. I dag benyttes sanatoriet til behandling af især reumatiske lidelser.

Vi fortsætter herfra mod den lille charmerende landsby Tamga, hvor vi indkvarteres på et komfortabelt gæstehus tæt på vandet og med en dejlig udsigt til bjergene. I gæstehuset er der sauna, og under havens abrikostræer kan man dase og skrive postkort.

Dag 6
Tamga – Barskaun dalen – Tamga. Lokalt landsbyliv og de røde sandstensklipper ved Skazka

Vi skal på en dagsudflugt til Barskaun-dalen og de omgivende bjerge. Dalen er mest kendt for Kumtor-guldminen oppe i bjergene og det nu forfaldne sanatorium, som havde sin blomstringstid for mere end fyrre år siden, da Jurij Gagarin holdt ferie ved søen. 

Ad hårnålesving og med den ene formidable udsigt efter den anden fragtes vi med bussen op til et stort plateau i knap 4.000 meters højde. Her er gode muligheder for at gå en dejlig tur i den smukke natur og nyde den friske bjergluft. 

Senere på dagen vender vi tilbage til Tamga, spiser frokost, og om eftermiddagen kører vi en lille tur til et særpræget landskab med røde vind eroderede sandstensklipper; hvoraf flere har fået navne som King-Kong og Flodhesten. 

Om aftenen spiser vi middag i gæstehuset, og mon ikke vi kan lokke værten til at tilberede den berømte pilaf?

Dag 7
Tamga – Kaji-say - Bokonbaeva - Jaichy. Varme kilder og overnatning i jurter
Kirgiserne har håndvævet tæpper siden oldtiden

Det er blevet tid til at sige farvel til vores dejlige værtspar i Tamga og begiver os videre på vores centralasiatiske odysse. 

Dagens første stop er Kaji-Say hvor der uden for byen ligger et nyoprettet swimmingpoolanlæg med uden- og indendørs termiske (varme) kilder. Her kan du nyde en smuk udsigt over Issyk-Kul søen og de snedækkede Tien-Shan bjerge mens du nyder det varme mineralholdige kildevand

Herfra fortsætter vi til landsbyen Bokonbaevo, der huser en workshop, hvor lokale kvinder fremstiller traditionel kirgisisk filtning. Her er der mulighed for at følge processen fra uld til filt, f.eks. Shyrdak-tæpper, og stedet giver et fint indblik i håndværket, der er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Der er også mulighed for at købe færdiglavede produkter.

Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores overnatningssted, som adskiller sig fra alle de tidligere. Vi skal nemlig indkvarteres i de traditionelle jurter, som også kendes fra Mongoliet (i Mongoliet kaldes disse filttelte for ger). 

Vi skal overnatte på traditionel nomadevis i små grupper. Inden vi går til ro, bliver der tændt op med husdyrgødning i små ovne, og der bliver redt op på måtter med farverige tæpper og dyner.

Dag 8
Jaichy - Burana – Bisjkek. Burana minareten, tid på egen hånd og afskedsmiddag

Efter morgenmaden kører vi retur til Bisjkek. Faktisk kører vi ad den gamle Silkevej og stopper da også ved Burana i den gamle Silkevejsby Balasagun, der i det 10. årh. udgjorde en vigtig hovedstad for Kara-Khanid dynastiet.

Efter et spændende stop fortsætter vi til hovedstaden Bishkek, hvor eftermiddagen er til fri disposition. En nærliggende mulighed er at besøge en af Bisjkeks mange basarer. Her bliver der solgt traditionelt håndværk, kinesiske kopivarer, uldvarer, kalpak-hatte, koreanske vanter, silkehalstørklæder og meget mere. 

Basarerne handler dog ikke kun om shopping, men i lige så høj grad om mad. Besøgende kan se, hvordan traditionelle madretter bliver fremstillet, og ikke mindst købe sig en anderledes snack.

Om aftenen spiser vi en god middag på en af byens bedste og festligste restauranter.

Dag 9
Bisjkek – København

Vi flyver hjem til Danmark.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 15.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
1.998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Bisjkek t/r med mellemlanding
 • Udflugter jf. program
 • 2 x overnatning i delt dobbeltværelse på lokalt 4 stjernet hotel i Bisjkek
 • 2 x overnatning i delt dobbeltværelse på gæstehus i Tamga
 • 2 x overnatning i delt dobbeltværelse på lokalt 3-4 stjernet hotel i Karakol
 • 1 x overnatning i delt dobbeltværelse i traditional jurte
 • Helpension 
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn ca. USD 60,-)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online-bestilling)
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Overnatning

I de større byer bor vi på 3-4-stjernede hoteller, mens der i de mindre byer ofte ikke er så mange valgmuligheder. Da vi flere steder bor på mindre hoteller og gæstehuse, kan der ofte forekomme variationer mellem de forskellige værelsestyper og -størrelser. I de private gæstehuse skal man ikke forvente nogen form for luksus, ligesom værelserne er af meget varierende størrelse. Til gengæld ergæstfriheden stor, og vi får en enestående mulighed for at komme helt tæt på lokalbefolkningen.

Stederne er familiedrevne, og man kan forvente en god, solid lokal kost lavet af husets madmor og hyggelige stunder med resten af familien samt eventuelle naboer, hunde, høns og andet godtfolk.Værelserne er med fælles badeværelse på gangen.

Vi har desuden inkluderet en enkel overnatning i jurter, som er kirgisernomadernes traditionelle filttelte. Her indlogeres man i soverum med op til 4 personer. Det bør derfor forventes, at man kommer til at sove sammen med andre. Også her er der fællestoilet og bad.

Bagage

Medbring en mindre rygsæk til vandreture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen.

Medbring også gerne

Gode vandresko eller -støvler og tøj, der er velegnet til en aktiv ferie ude i naturen. Det kan være varmt, men også køligt om aftenen når vi er oppe i bjergene, så det er en god idé at medbringe en fleecejakke og en regnfrakke. Badetøj og badehåndklæde til en dukkert i områdets bjergsøer er også godt at have med. Der vil blive sørget for almindelige håndklæder og sengetøj på overnatningsstederne.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser