Sommer i Sri Lanka

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Teplantager, enestående gamle templer, vandfald, smuk natur og besøg i lokale landsbyer – samt badeferie ved Det Indiske Ocean

Få det bedste af Sri Lanka med historiske kolonibygninger, basarer og enestående templer – bl.a. det mere end 2.000 år gamle UNESCO-fredede grottetempel ved Dambulla. Komforten er i top, og undervejs bor I på glimrende hoteller med god beliggenhed. I oplever den smukke natur med dramatiske vandfald, besøger en lokal landsby langt ude på landet, lader togskinnerne lede jer gennem højlandets teplantager og stifter bekendtskab med srilankanske krydderier og tesorter. Herefter venter sandstranden og afslapning ved Det Indiske Ocean.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Srilankansk rupi

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Ankomst til Colombo, Sri Lanka. Byrundtur i Colombo
Dag 3 Colombo – Nuwara Eliya. Vandfald og smuk natur. Mulighed for rafting i Kitulgala (tilkøb)
Dag 4 Togtur fra Nuwara Eliya til Kandy. Teplantager og smuk natur
Dag 5 Kandy. Botanisk have og lokal landsby
Dag 6 Kandy. Byrundtur i tuk tuk, Tandens Tempel og danseforestilling
Dag 7 Kandy - Habarana. Krydderihave og grottetemplet ved Dambulla
Dag 8 Habarana. Udflugt til middelalderhovedstaden Polonnaruwa
Dag 9 Habarana. Klippefæstningen Sigiriya og frokost hos lokal familie
Dag 10 Habarana – Trincomalee og Nilaveli Beach. Afslapning og strandliv
Dag 11–13 Afslapning og strandliv på egen hånd eller tilkøbsudflugter
Dag 14 Afslapning og strandliv. Trincomalee – Negombo og fly til København
Dag 15 Ankomst til København

Hoteller

Pigeon Island Beach Resort i Trincomalee

Et ophold ved Nilaveli strand i Trincomalee er den ultimativt bedste måde at afslutte en spændende og oplevelsesrig rundrejse på. Bade- og havnebyen Trincomalee på Sri Lankas østkyst er et populært feriested, men har formået at bevare sin landsbyagtige og hyggelige stemning.

Om hotellet
Det 3-stjernede Pigeon Island Beach Resort ligger lige ud til Det Indiske Ocean, så der er gode muligheder for alskens vandsportsaktiviteter, hvis I da ikke blot ønsker at nyde den exceptionelt smukke sandstrand. Hotellet har et lækkert poolområde og kan desuden være behjælpelig med at arrangere diverse udflugter i området.

Hotellet består af 30 Deluxe-værelser og 4 Suiter. I bor i Deluxe-værelser, som alle er udstyret med aircondition. Samtlige værelser vender ud mod poolen og har alle delvis havudsigt. Værelserne er desuden udstyret med tv, mini-køleskab, kaffe-/tefaciliteter. Hårtørrer findes ikke på værelset, men kan lånes fra hotellet.

Læs mere om resortet på: www.pigeonislandresort.com

Trinco Blu by Cinnamon i Trincomalee

Et ophold ved Nilaveli strand i Trincomalee er den ultimativt bedste måde at afslutte en spændende og oplevelsesrig rundrejse på. Bade- og havnebyen Trincomalee på Sri Lankas østkyst er et populært feriested, men har formået at bevare sin landsbyagtige og hyggelige stemning.

Om hotellet
Det 4-stjernede Trinco Blu by Cinnamon ligger lige ud til Det Indiske Ocean, så der er gode muligheder for alskens vandsportsaktiviteter, hvis I da ikke blot ønsker at nyde den exceptionelt smukke sandstrand. Hotellet har et lækkert poolområde og kan desuden være behjælpelig med at arrangere diverse udflugter i området.

Hotellet består af 43 Superior-værelser, 36 strandhytter og 2 suiter. I bor i Superior-værelser, som alle er udstyret med privat balkon og aircondition. Samtlige værelser har desuden havudsigt og er udstyret med tv, mini-bar, kaffe-/tefaciliteter og hårtørrer.

Læs mere om resortet på: www.cinnamonhotels.com/trincoblubycinnamon

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København

I flyver fra København til Sri Lanka med mellemlanding.

Måltider: Forplejning om bord på flyet.

Dag 2
Ankomst til Colombo, Sri Lanka. Byrundtur i Colombo
Tempel i hovedstaden Colombo

Vi lander i Sri Lankas største by, Colombo. Efter at have klaret indrejseformaliteterne tager vi hul på dagens byrundtur i den myldrende storby, der er flot beliggende ud til Det Indiske Ocean.
På grund af Colombos store havn og den strategiske beliggenhed på handelsruterne mellem øst og vest, var byen kendt blandt handelsmænd allerede for 2.000 år siden. Det var dog først i 1815, da Sri Lanka blev overtaget af englænderne, at Colombo blev hovedstad på Sri Lanka.
På vores rundtur ser vi blandt andet bydelen Fort, hvor portugiserne gik i land i begyndelsen af det 16. århundrede. Området, der dengang var kendt som Kolonthota, blev hurtigt et af de vigtigste handelscentre på øen. Portugiserne befæstede handelscentret og havnen for at få kontrol over øens indre – deraf bydelens navn. Fæstningen blev i 1656 erobret af hollænderne, og i 1815 overtog englænderne, der benyttede fæstningen som administrativt centrum. Nogle årtier senere blev fæstningen ødelagt, da briterne vurderede, at der ikke længere var nogen militær trussel mod Colombo. Desuden lå den i vejen for områdets byudvikling.
Selvom fæstningen og dens mure i dag ligger i ruiner, er bydelen stadig hjemsted for en række historiske bygninger. Og ligesom dengang portugiserne regerede området, er Fort stadig Sri Lankas handels- og finanscentrum. Turen går også forbi Pettah, Colombos travle basarområde, samt byens fashionable boligområde, Cinnamon Gardens, som er opkaldt efter en kanelplantage, der tidligere lå her. Vi går også en tur langs byens strandpromenade, Galle Face Green, som strækker sig cirka en kilometer langs Det Indiske Ocean. Ved siden af selve strandpromenaden ligger en gigantisk græsplæne (forestil dig Central Park i New York uden træer), som tidligere blev brugt til hestevæddeløb og golfbane.
N.B. Nogle gange ankommer vi senere på dagen til Colombo. I de tilfælde flyttes byrundturen i Colombo til den følgende dag, inden turen går videre til Dambulla. 

Dag 3
Colombo – Nuwara Eliya. Vandfald og smuk natur. Mulighed for rafting i Kitulgala (tilkøb)
Devon Waterfalls

I dag kører vi til Nuwara Eliya, hvor vi skal tilbringe den næste nat. Vi kører via Kitulgala, som er interessant fordi det var her David Leans berømte film Broen over Floden Kwai blev filmatiseret, og dem der har set filmen vil genkende mange af stederne. Senere stopper vi ved Devon Waterfalls og St. Clair’s Waterfalls, inden vi ankommer til Nuwara Eliya. Nuwara Eliya ligger i et frodigt, skovklædt område ved foden af bjerget Pidurutalagala, der med sine 2.524 meter over havet er Sri Lankas højeste top. Temperaturen her er dejlig sval, og luften er behageligt tør, hvilket i srilankansk sammenhæng gør stedet til noget ganske enestående. Her, langt fra byernes trængsel og larm, kan vi nyde synet af mange sjældne plantearter, fugle og andre dyr, der trives i det gode klima. Her findes også et utal af større og mindre vandfald og grotter, og overalt gror der tebuske. I Nuwara Eliya ser vi nærmere på byen, hvorefter vi tjekker ind på hotellet.

Dag 4
Togtur fra Nuwara Eliya til Kandy. Teplantager og smuk natur
Togtur gennem Sri Lankas højland

Vi kører til den lille station Nanu Oya lidt uden for Nuwara Eliya og stiger om bord på et tog, der tager os gennem Sri Lankas højland til Kandy. Togturen tager mellem fire og fem timer og går gennem dele af den mest imponerende natur på Sri Lanka. Sri Lanka er verdensberømt for sin tefremstilling, og afhængig af hvilken togafgang der er i dag, morgen eller eftermiddag, præsenteres vi for de bedste sorter under et besøg på en af de mange store plantager enten i Nuwara Eliya eller i Kandy. Her kan vi købe te af den højeste kvalitet til særdeles lave priser. Ved ankomsten til Kandy tjekker vi ind på vores hotel, hvor vi skal bo i tre nætter.

Dag 5
Kandy. Botanisk have og lokal landsby
Kandys botaniske have

Kongebyen Kandy var hovedstad fra det 15. til det 18. århundrede og er stadig i dag en utrolig smukt beliggende og malerisk by, godt beskyttet af højlandets bakker og gennemskåret af Mahaweli – Sri Lankas længste flod. Vi besøger byens botaniske have, som blandt andet er kendt for sin store samling af orkidéer. Haven rummer over 4.000 plantearter, herunder orkidéer, krydderiplanter, medicinske planter og forskellige slags palmetræer. Især et af træerne har en særlig historie knyttet til sig. Det såkaldte kanonkugletræ blev plantet af ingen ringere end kong George V og dronning Mary under deres besøg i haven i 1901. Træets grene er tynget af runde og mørke frugter, som ligner kanonkugler, deraf træets navn. Om eftermiddagen besøger vi en af de mange idylliske landsbyer i området, hvorefter der er tid til afslapning på hotellet.

Dag 6
Kandy. Byrundtur i tuk tuk, Tandens Tempel og danseforestilling
Danseopvisning i Kandy

Vi begynder dagen med en flyvende oplevelse, idet vi skal på byrundtur i Kandy i dekorerede tuk tuk’er. Det er en morsom oplevelse, og vi kommer nok til at skabe lidt opsigt i bybilledet. Bagefter har vi lidt tid til at opleve den summende by på egen hånd. Her er masser af butikker, caféer og små boder, der sælger alverdens sjove ting og sager. Efter frokost ser vi Sri Lankas mest hellige og værdsatte lokalitet, Tandens Tempel, hvor en af Buddhas tænder efter sigende bliver opbevaret. Før aftensmaden skal vi se en danseforestilling, hvor danserne går på glødende kul.

Dag 7
Kandy - Habarana. Krydderihave og grottetemplet ved Dambulla
Besøg grottetemplet ved Dambulla

Om morgenen fortsætter vi til Habarana, og undervejs stopper vi for at se, smage og lugte til de eksotiske krydderier i en stor have, hvor vi også introduceres til srilankansk urtemedicin og helsemassage. Inden vi ankommer til Habarana besøger vi grottetemplet ved Dambulla, som er det mest imponerende af slagsen i Sri Lanka. Blandt grottens mange statuer, hvoraf hele 48 forestiller Buddha, finder man også skulpturer af Upulvan (Vishnu) og Saman fra det 12. århundrede. Disse er efter al sandsynlighed de ældste, velbevarede devala-statuer i hele verden. Grottens historie kan dateres til det første århundrede før vor tidsregning, hvor kong Valagam Bahu søgte tilflugt her efter at være blevet fordrevet fra byen Anuradhapura af invaderende styrker. I Habarana tjekker vi ind på vores hotel, hvor vi skal bo de næste tre nætter.

Dag 8
Habarana. Udflugt til middelalderhovedstaden Polonnaruwa
Polonnaruwa var hovedstad i middelalderen

Efter morgenmaden kører vi til Polonnaruwa. Byen var øens stolte hovedstad i middelalderen (1000-1200-tallet), og trods dens alder på mere end 1.000 år har den virkelig mange særdeles velbevarede bygningsværker og ruiner, dagobaer og statuer. Hele byen er smukt beliggende omgivet af tropiske planter ved bredden af et enormt og ganske unikt vandreservoir, som siden det 12. århundrede har leveret vand til byen og de omkringliggende sletter. Af alle byens smukke bygningsværker og stenarbejder er Gal Vihara nok noget af det mest imponerende med sine fire kolossale Buddhafigurer hugget ud af samme stykke granit. Men der er meget andet at beundre og opleve i byens gamle bydel, hvor seværdighederne står side om side.

Dag 9
Habarana. Klippefæstningen Sigiriya og frokost hos lokal familie
Sigiriya - eller "løveklippen"

Om morgenen, når solen ikke står så højt, besøger vi Sigiriya. Denne imponerende klippefæstning, hvis navn betyder ”løveklippen” er i bogstaveligste forstand et af rejsens højdepunkter. Den 200 meter høje kæmpe-monolit knejser over det omkringliggende land, og sammen med selve fæstningen og den smukke vandhave udgør Sigiriya-komplekset utvivlsomt en af de mest imponerende seværdigheder i Sydasien. Bygget i det femte århundrede under den mægtige kong Kasyapa er fæstningsværkets historie lang og fyldt med grumme mord, tarvelige intriger og nedrigt forræderi. Her er virkelig en helt speciel stemning, når man på vej op til fæstningen bevæger sig ind mellem løvens ”poter” og forbi freskoer, der afbilder blændende smukke ungmøer.

Herefter skal vi længere ud på landet. Vi skifter til et andet transportmiddel: En vogn trukket af okser. I et behageligt tempo kører vi mellem de grønne marker og ser, hvordan det landlige liv på Sri Lanka udspiller sig. På vejen stopper vi ved et landsbytempel tæt ved Hiriwadunna-søen. Herfra fortsætter vi med båd til en traditionel bondegård, en såkaldt chena, hvor vi smager på de lokalt høstede kongekokosnødder, som kun dyrkes på Sri Lanka. Kongekokosnødden er gul og lidt mindre end en almindelig kokosnød, og det er kun den næringsrige væske, der bliver brugt, ikke kødet. Kongekokosnødden kaldes spøgende for naturens eget apotek, fordi den er rig på blandt andet E-vitamin, jern, kalcium, protein og fosfor.
Vi sejler videre og ankommer snart til et lille hus, hvor vi bliver inviteret indenfor af en lokal familie, som demonstrerer, hvordan man tilbereder en traditionel srilankansk frokost. Vi nyder frokosten, som serveres på lotusblade, og en dessert af frisk frugt.

Dag 10
Habarana – Trincomalee og Nilaveli Beach. Afslapning og strandliv
Absolut afslapning på Nilaveli Beach, Trincomalee

Vi forlader vores hotel i Habarana og kører til Trincomalee og Nilaveli Beach. Midt på eftermiddagen ankommer vi til stranden, hvor vi indlogeres på vores strandhotel. Hotellet ligger ved de gyldne sandstrande i Nilaveli, lige uden for Trincomalee. Efter at have fundet os til rette i vores komfortable værelser, kan vi passende indtage middagen i hotellets restaurant.

Dag 11–13
Afslapning og strandliv på egen hånd eller tilkøbsudflugter
Nilaveli Beach

Dagene er afsat til afslapning på stranden. Et ophold på stranden i Nilaveli er den ultimativt bedste måde at afslutte en spændende og oplevelsesrig rundrejse på. Bade- og havnebyen Trincomalee på Sri Lankas østkyst er et populært feriested, men har formået at bevare sin landsbyagtige og hyggelige stemning. Er du ikke så meget til strandlivet, er der mulighed for at tilkøbe ekstra udflugter, hvor vi besøger nogle af de lokale seværdigheder.

Her er der for eksempel mulighed for at tage på hvalsafari, på udkig efter blåhvaler, eller du kan besøge områdets berømte marinereservat Pigeon Island Marine National Park, som byder på et væld af farvestrålende fisk, små hajer, rokker, havskildpadder, med meget mere. Rejselederen er behjælpelig med praktiske spørgsmål og med at arrangere flere udflugter, hvis du de følgende dage vil mere på opdagelse i området.

Om aftenen på dag 13 samles vi til afskedsmiddag.

Dag 14
Afslapning og strandliv. Trincomalee – Negombo og fly til København

I bliver hentet for at begive jer det sidste stykke mod Negombo og lufthavnen, hvor flyet venter på jer.

N.B. Nogle gange afgår flyet efter midnat eller tidligt næste morgen på dag 15. I de tilfælde er der selvfølgelig enten sørget for sen udtjekning fra hotellet eller en ekstra hotelnat. I alle tilfælde vil der være ankomst København på dag 15.

Dag 15
Ankomst til København
Måltider: Forplejning om bord på flyet.

Prisinformation

Tillæg for enkeltværelse

Tillæg for enkeltværelse (gælder både for Pigeon Island og Trinco Blu) kr. 4.998,- 

Tillæg for opgradering

Tillæg for opgradering til Trinco Blu by Cinnamon kr. 998,- pr. person i delt dobbeltværelse

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København til Colombo t/r med mellemlanding
 • Udflugter jf. program
 • Indkvartering på 3- og 4-stjernede hoteller i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 9
 • Aftensmad dag 2 – 13
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Tillæg for opgradering til Trinco Blu by Cinnamon
 • Visum til Sri Lanka (USD 35,- pr. person. Skal søges inden afrejse)
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn cirka USD 50,- pr. person)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online bestilling)
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Visum

I skal have et turistvisum for at rejse til Sri Lanka. Visum skal ansøges og betales via www.eta.gov.lk og koster ca. USD 35,- pr. person. Det er vigtigt, at I søger om og betaler jeres visum hjemmefra.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor I oftest ikke ser jeres bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Mere om Sri Lanka

Her kan I få mere at vide om Sri Lanka: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/sri-lanka

Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om I skal have visum eller vaccineres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser

LKRTR09ADK