Pas og visum Cambodja

Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til Cambodja her.

Dit pas skal være gyldigt mindst seks måneder fra afrejsedatoen fra Cambodja. Danske statsborgere kan ved indrejse få et 30-dages turistvisum ved indrejse (husk at medbringe 1 x pasfoto samt 35 USD i kontanter). Desuden skal du indsende en paskopi til Albatros Travel. Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

Vi anbefaler, at du som ekstra sikring medbringer en fotokopi af passet på rejsen. Ved indrejse til Cambodja får du et sæt ind- og udrejsepapirer samt en tolderklæring. Det er vigtigt at passe på udrejsepapirerne, som du skal aflevere, når landet forlades.

På nogle af vores rejser til Cambodja skal du sende os en kopi af fotosiden i dit pas. Dette vil fremgå af din faktura.

 

I tiden inden din rejse vil vi naturligvis informere dig om, hvilke indrejseregler, der gælder for dit rejsemål, dog kan der helt frem til afrejse ske ændringer i disse indrejseregler, hvorfor det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret både på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan stille yderligere krav til eksempelvis brug af typer masker eller test end indrejselandet gør. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres mulige indrejsekrav eksempelvis test og registrering.

Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre dig, at du kan indfri de krav til indrejse, der måtte være gældende på afrejsetidspunktet, og skulle du ikke være i stand til dette, så vil rejsen som udgangspunkt være tabt.

Ovenstående gælder for alle, uanset, om man er vaccineret, ikke-vaccineret eller tidligere smittet.

 

Indrejsekrav til Cambodja

Hvis du er færdigvaccineret og har et gyldigt EU coronapas, behøver du blot at medbringe dit coronapas. Vi anbefaler at du henter og printer dit EU coronapas på engelsk via https://www.sundhed.dk og medbringer det på hele rejsen.

Hvis du ikke er færdigvaccineret, kan du finde de indrejserestriktioner, der gælder for dig via Udenrigsministeriet. Vær opmærksom på, at test og dokumentationskrav kan ændre sig løbende og med kort frist.

Læs mere og hold dig opdateret via Udenrigsministeriet:

https://thailand.um.dk/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19-cambodja
 

Vigtig info:

Med de nuværende Covid-19 restriktioner, der gælder i Cambodja, skal vi gøre opmærksom på, at det er nødvendigt at være vaccineret mod Covid-19 for at kunne deltage i vores rejser til Cambodja. Hvis dette foranlediger spørgsmål, beder vi dig om at kontakte vores kundeservice snarest muligt.

Cambodja­rejser

 • Khmerernes rige – Thailand, Cambodja og Vietnam

  Følg i fodsporene på khmerernes stolte højkultur gennem Thailand, Cambodja og Vietnam inkl. Angkor Wat og sejlads ad Mekongfloden til Mekongdeltaet

  4,8
  • 12 afrejser
  • 15 dage
  • Fra 16.998,–
  fra København
 • Krydstogt på Mekongfloden

  Sejl fra Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam til Angkor Wat i Cambodia med charmerende flodbåd,og kom tæt på templer, storbyer,hverdagsliv og natur undervejs

  4,8
  • 2 afrejser
  • 14 dage
  • Fra 22.998,–
  fra København
Kontakt os

Ring til os på
tlf. 36 98 98 98
og hør nærmere